Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte & Festivaluri

In jos 
+12
muzicadevest
romanbun
Uroboros
Ivich
cozmik_bluez
H to He
GentleG
Aldi
Ricochet
bibi
Zarec
andu
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 12, 2010 1:49 pm

Festivalul de jazz de la Sibiu se intampla peste o luna si nu e senzational:

http://sibiujazz.ro/site/show/23
Sus In jos
muzicadevest
acord
muzicadevest

Numarul mesajelor : 57
Varsta : 49
Data de inscriere : 07/07/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 12, 2010 3:06 pm

andu a scris:
Festivalul de jazz de la Sibiu se intampla peste o luna si nu e senzational:

http://sibiujazz.ro/site/show/23
incredibil ce poti face cu un buget de 350.000 RON. Vai s-amar!
Sus In jos
http://www.muzicadevest.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 12, 2010 3:15 pm

Adica trei miliarde si jumatate? Holy fuck! Si Timisoara Jazz Festival sau Nu-Jazz Festival de la Iasi n-au bani.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 12, 2010 3:31 pm

Kenny Garrett. Sfarsit de festival.
Sus In jos
muzicadevest
acord
muzicadevest

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 12, 2010 3:38 pm

[quote="andu"]Adica trei miliarde si jumatate? Holy fuck! Si Timisoara Jazz Festival sau Nu-Jazz Festival de la Iasi n-au bani.[/quote

In aceeasi situatie este si editia din acest an a singurului festival din RO de muzica creativa, Jazz and More. Cel putin pana in acest moment.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 12, 2010 4:04 pm

Ce-aveti bre, nu va place Horia Brenciu Orchestra? Very Happy
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyMier Apr 14, 2010 12:03 am

Duminica voi concerta cu Orchestra Facultatii de Muzica, dirijata de maestrul Sabin Pautza, la Colegiul National de Arta "Ion Vidu". Cica.

Cica, deoarece totul e pe dos, pana acum. Am fost un "last entry" in acest concert, insemnand ca pe la capat de martie s-a venit cu ideea. Totusi, abia azi a primit orchestra stimele, n-au citit deloc concertul. In caz ca nu ati sesizat ironia, iat-o: orchestra Facultatii nu e chiar orchestra de filarmonica, si mai au la dispozitie doar patru zile sa pregateasca un concert intreg. Maret! Dirijorul este inca de luni in oras, dar are probleme de sanatate, deci nici cu dansul n-au repetat macar o data.

Ah, da. Cant Concertul pentru pian si orchestra nr.2 de Camille Saint-Saens. Programul mai include Uvertura Romeo si Julieta de Ceaikovski, Morceau de concerto pentru harpa si orchestra de Camille Saint-Saens, si muzica de film orchestrata de Sabin Pautza.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyMier Apr 14, 2010 12:45 am

Don't let the bastards grind you down Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyJoi Apr 15, 2010 10:49 pm

Ricochet a scris:
Duminica voi concerta cu Orchestra Facultatii de Muzica, dirijata de maestrul Sabin Pautza, la Colegiul National de Arta "Ion Vidu". Cica.

[...]

Ah, da. Cant Concertul pentru pian si orchestra nr.2 de Camille Saint-Saens. Programul mai include Uvertura Romeo si Julieta de Ceaikovski, Morceau de concerto pentru harpa si orchestra de Camille Saint-Saens, si muzica de film orchestrata de Sabin Pautza.

E oficial. Programul e cel deja mentionat. Wünscht mir Glück, iar daca prietenii timisoreni m-au suportat prima oara la recital, ii invit cu mare drag si a doua oara.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyJoi Apr 15, 2010 11:00 pm

Concertul de reunire Travka, transmisie live ACUM Smile http://tscarena.ro/tsca/livestream
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyVin Apr 16, 2010 9:51 pm

Ricochet a scris:
Ricochet a scris:

[...]

E oficial. Programul e cel deja mentionat. Wünscht mir Glück, iar daca prietenii timisoreni m-au suportat prima oara la recital, ii invit cu mare drag si a doua oara.

As pune afis, dar l-a facut facultatea, si n-am primit copie personala.

Dar avem anunt in ziar, lol. Ii trebuie insa o erata, fiindca nu tot programul e "pe orchestratia lui Sabin Pautza", doar selectia de muzica de film.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyVin Apr 16, 2010 10:51 pm

Precizarea aia cu "studentul" mi se pare usor cretina, dar fie... Pai bafta!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyVin Apr 16, 2010 11:46 pm

Aia nu e de la ziar, e preluat de pe afis, unde chiar asa scrie: "solist: student". Neutral
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptySam Apr 17, 2010 10:07 pm

Se pare ca ma intorc in Setup, unde mi-am trait prima betie de concert rock in club (cu Urma)! Laughing

Concerteaza Secret Chiefs 3, in data de 4 mai. Mai mult nu stiu, a scris dl. Giura pe Facebook, iar trupa confirma pe myspace. Nu prea mi-a picat mie la suflet mix-ul lor de oriental, avant-prog si ultra-dinamica, dar tot e un concert demn de prins.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptySam Apr 17, 2010 10:32 pm

La ce ora te duci? pirat
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptySam Apr 17, 2010 10:43 pm

Punctual, ca am observat ca asa intru mocca. pirat
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 19, 2010 11:14 am

Cum a fost concertul, Rico?

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 Silent-control

Silent Strike – un live special pe 22 aprilie la Control (cu trupa – Norbi- drums si Ursu – bass, Dan Basu – visuals ) ora 22 FIX! “Vino la Club Control cu mouse-ul, aparatul foto, boxele, castile, casetofonul, magnetofonul, incarcatorul, telecomanda, televizorul, mobilul(poate fi si nefunctionabil) sau orice alte electronice & electrocasnice vechi sau neoane arse mai ai prin casa si intra GRATUIT ! Daca nu aveti ce recicla – intrare 20 lei.

https://www.facebook.com/silentstrikemusic
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Basu
Sus In jos
muzicadevest
acord
muzicadevest

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 19, 2010 12:05 pm

Si pasarica zice: ZU in Club Control Bucuresti, 10 iunie
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 19, 2010 12:12 pm

Zu, adica THE Zu? Shocked
Sus In jos
muzicadevest
acord
muzicadevest

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 19, 2010 12:17 pm

andu a scris:

iegzactly, chiar cu Massimo Pupillo Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 19, 2010 12:32 pm

Pasarica e foarte bine informata, inseamna ca. Pe MySpace ultimul concert anuntat e in Bulgaria, deci ar "face sens"... Ar fi senzational (cred).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 19, 2010 1:08 pm

De mare angajament: http://www.muzicadevest.ro/2010/04/19/concertul/

Felicitari baieti!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyLun Apr 19, 2010 4:40 pm

andu a scris:

Felicitari baieti!

Si parafraza floydiana: wish I was there.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyMar Apr 20, 2010 12:12 am

muzicadevest a scris:
andu a scris:

iegzactly, chiar cu Massimo Pupillo Smile

AAAAAAAAAAA sa-mi bag pupila

Ce ciuda mi-e.

Fain tare.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 EmptyMar Apr 20, 2010 7:49 pm

Ricochet a scris:
Se pare ca ma intorc in Setup, unde mi-am trait prima betie de concert rock in club (cu Urma)! Laughing

Concerteaza Secret Chiefs 3, in data de 4 mai. Mai mult nu stiu, a scris dl. Giura pe Facebook, iar trupa confirma pe myspace. Nu prea mi-a picat mie la suflet mix-ul lor de oriental, avant-prog si ultra-dinamica, dar tot e un concert demn de prins.

n-am auzit de trupa dar o sa caut, poate apar pe acolo.
pana atunci nu trebuie ratat;
maine seara 21 aprilie tot in Setup un Cine-concert „Reconstructing Mahler – A vision’s gleaming sounds"
Shortfilmlivemusic (Germania) - intrare libera
vineri 23 Aprilie 2010 - Byron acustic la 700 Coffee & Lounge - 15 lei
si tot vineri la filarmonica, putina muzica moderna:
„Pavana pentru o infanta defuncta" M. Ravel
Concertul pentru pian, orchestra de coarde si timpani, Galina Ustvolskaya.
Simfonia a V-a „Prometeus" op. 60, Alexander Skriabin
protagonist pianistul Giorgos Konstantinou.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 14 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte & Festivaluri
Sus 
Pagina 14 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Festivaluri prog in Europa
» Diverse de pe net
» Diverse
» Diverse noutati
» Diverse Concerte

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: NON-PROG-
Mergi direct la: