| Diverse Concerte & Festivaluri | |
|
+12muzicadevest romanbun Uroboros Ivich cozmik_bluez H to He GentleG Aldi Ricochet bibi Zarec andu 16 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 12, 2010 1:49 pm | |
| | |
|
| |
muzicadevest acord
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 49 Localisation : Oradea Data de inscriere : 07/07/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 12, 2010 3:06 pm | |
| - andu a scris:
- Festivalul de jazz de la Sibiu se intampla peste o luna si nu e senzational:
http://sibiujazz.ro/site/show/23 incredibil ce poti face cu un buget de 350.000 RON. Vai s-amar! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 12, 2010 3:15 pm | |
| Adica trei miliarde si jumatate? Holy fuck! Si Timisoara Jazz Festival sau Nu-Jazz Festival de la Iasi n-au bani. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 12, 2010 3:31 pm | |
| Kenny Garrett. Sfarsit de festival. | |
|
| |
muzicadevest acord
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 49 Localisation : Oradea Data de inscriere : 07/07/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 12, 2010 3:38 pm | |
| [quote="andu"]Adica trei miliarde si jumatate? Holy fuck! Si Timisoara Jazz Festival sau Nu-Jazz Festival de la Iasi n-au bani.[/quote
In aceeasi situatie este si editia din acest an a singurului festival din RO de muzica creativa, Jazz and More. Cel putin pana in acest moment. | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 12, 2010 4:04 pm | |
| Ce-aveti bre, nu va place Horia Brenciu Orchestra? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Apr 14, 2010 12:03 am | |
| Duminica voi concerta cu Orchestra Facultatii de Muzica, dirijata de maestrul Sabin Pautza, la Colegiul National de Arta "Ion Vidu". Cica.
Cica, deoarece totul e pe dos, pana acum. Am fost un "last entry" in acest concert, insemnand ca pe la capat de martie s-a venit cu ideea. Totusi, abia azi a primit orchestra stimele, n-au citit deloc concertul. In caz ca nu ati sesizat ironia, iat-o: orchestra Facultatii nu e chiar orchestra de filarmonica, si mai au la dispozitie doar patru zile sa pregateasca un concert intreg. Maret! Dirijorul este inca de luni in oras, dar are probleme de sanatate, deci nici cu dansul n-au repetat macar o data.
Ah, da. Cant Concertul pentru pian si orchestra nr.2 de Camille Saint-Saens. Programul mai include Uvertura Romeo si Julieta de Ceaikovski, Morceau de concerto pentru harpa si orchestra de Camille Saint-Saens, si muzica de film orchestrata de Sabin Pautza. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| |
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Apr 15, 2010 10:49 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Duminica voi concerta cu Orchestra Facultatii de Muzica, dirijata de maestrul Sabin Pautza, la Colegiul National de Arta "Ion Vidu". Cica.
[...]
Ah, da. Cant Concertul pentru pian si orchestra nr.2 de Camille Saint-Saens. Programul mai include Uvertura Romeo si Julieta de Ceaikovski, Morceau de concerto pentru harpa si orchestra de Camille Saint-Saens, si muzica de film orchestrata de Sabin Pautza. E oficial. Programul e cel deja mentionat. Wünscht mir Glück, iar daca prietenii timisoreni m-au suportat prima oara la recital, ii invit cu mare drag si a doua oara. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Apr 15, 2010 11:00 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Apr 16, 2010 9:51 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Ricochet a scris:
- Duminica voi concerta cu Orchestra Facultatii de Muzica, dirijata de maestrul Sabin Pautza, la Colegiul National de Arta "Ion Vidu". Cica.
[...]
Ah, da. Cant Concertul pentru pian si orchestra nr.2 de Camille Saint-Saens. Programul mai include Uvertura Romeo si Julieta de Ceaikovski, Morceau de concerto pentru harpa si orchestra de Camille Saint-Saens, si muzica de film orchestrata de Sabin Pautza. E oficial. Programul e cel deja mentionat. Wünscht mir Glück, iar daca prietenii timisoreni m-au suportat prima oara la recital, ii invit cu mare drag si a doua oara. As pune afis, dar l-a facut facultatea, si n-am primit copie personala. Dar avem anunt in ziar, lol. Ii trebuie insa o erata, fiindca nu tot programul e "pe orchestratia lui Sabin Pautza", doar selectia de muzica de film. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Apr 16, 2010 10:51 pm | |
| Precizarea aia cu "studentul" mi se pare usor cretina, dar fie... Pai bafta! | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Apr 16, 2010 11:46 pm | |
| Aia nu e de la ziar, e preluat de pe afis, unde chiar asa scrie: "solist: student". | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Apr 17, 2010 10:07 pm | |
| Se pare ca ma intorc in Setup, unde mi-am trait prima betie de concert rock in club (cu Urma)! Concerteaza Secret Chiefs 3, in data de 4 mai. Mai mult nu stiu, a scris dl. Giura pe Facebook, iar trupa confirma pe myspace. Nu prea mi-a picat mie la suflet mix-ul lor de oriental, avant-prog si ultra-dinamica, dar tot e un concert demn de prins. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Apr 17, 2010 10:32 pm | |
| La ce ora te duci? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Apr 17, 2010 10:43 pm | |
| Punctual, ca am observat ca asa intru mocca. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 19, 2010 11:14 am | |
| Cum a fost concertul, Rico? Silent Strike – un live special pe 22 aprilie la Control (cu trupa – Norbi- drums si Ursu – bass, Dan Basu – visuals ) ora 22 FIX! “Vino la Club Control cu mouse-ul, aparatul foto, boxele, castile, casetofonul, magnetofonul, incarcatorul, telecomanda, televizorul, mobilul(poate fi si nefunctionabil) sau orice alte electronice & electrocasnice vechi sau neoane arse mai ai prin casa si intra GRATUIT ! Daca nu aveti ce recicla – intrare 20 lei. https://www.facebook.com/silentstrikemusichttp://ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Basu | |
|
| |
muzicadevest acord
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 19, 2010 12:05 pm | |
| Si pasarica zice: ZU in Club Control Bucuresti, 10 iunie | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 19, 2010 12:12 pm | |
| Zu, adica THE Zu? | |
|
| |
muzicadevest acord
| |
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 19, 2010 12:32 pm | |
| Pasarica e foarte bine informata, inseamna ca. Pe MySpace ultimul concert anuntat e in Bulgaria, deci ar "face sens"... Ar fi senzational (cred). | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 19, 2010 1:08 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Apr 19, 2010 4:40 pm | |
| - andu a scris:
Felicitari baieti! Si parafraza floydiana: wish I was there. | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Apr 20, 2010 12:12 am | |
| - muzicadevest a scris:
- andu a scris:
- Zu, adica THE Zu?
iegzactly, chiar cu Massimo Pupillo AAAAAAAAAAA sa-mi bag pupila Ce ciuda mi-e. Fain tare. | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Apr 20, 2010 7:49 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Se pare ca ma intorc in Setup, unde mi-am trait prima betie de concert rock in club (cu Urma)!
Concerteaza Secret Chiefs 3, in data de 4 mai. Mai mult nu stiu, a scris dl. Giura pe Facebook, iar trupa confirma pe myspace. Nu prea mi-a picat mie la suflet mix-ul lor de oriental, avant-prog si ultra-dinamica, dar tot e un concert demn de prins. n-am auzit de trupa dar o sa caut, poate apar pe acolo. pana atunci nu trebuie ratat; maine seara 21 aprilie tot in Setup un Cine-concert „Reconstructing Mahler – A vision’s gleaming sounds" Shortfilmlivemusic (Germania) - intrare libera vineri 23 Aprilie 2010 - Byron acustic la 700 Coffee & Lounge - 15 lei si tot vineri la filarmonica, putina muzica moderna: „Pavana pentru o infanta defuncta" M. Ravel Concertul pentru pian, orchestra de coarde si timpani, Galina Ustvolskaya. Simfonia a V-a „Prometeus" op. 60, Alexander Skriabin protagonist pianistul Giorgos Konstantinou. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri | |
| |
|
| |
| Diverse Concerte & Festivaluri | |
|