Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte & Festivaluri

In jos 
+12
muzicadevest
romanbun
Uroboros
Ivich
cozmik_bluez
H to He
GentleG
Aldi
Ricochet
bibi
Zarec
andu
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMar Apr 20, 2010 8:50 pm

Uroboros a scris:
muzicadevest a scris:
andu a scris:
Zu, adica THE Zu? Shocked

iegzactly, chiar cu Massimo Pupillo Smile

AAAAAAAAAAA sa-mi bag pupila

Ce ciuda mi-e.

Fain tare.

Sesiune. Examen la acompaniament. Parca vad.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMar Apr 20, 2010 8:51 pm

Va fi primul concert al filarmonicii la care voi ajunge, de o vreme incoace; foarte ispititor programul. Numele pianistului imi suna cunoscut, s-ar putea sa fie grecul care a fost in juriu la concursul "Ella Philip" acum doi ani.

Ah, ca mi-am adus aminte: cum fu Gorecki, Uroboros?
Sus In jos
muzicadevest
acord
muzicadevest

Numarul mesajelor : 57
Varsta : 49
Data de inscriere : 07/07/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMar Apr 20, 2010 9:07 pm

Ricochet a scris:
Se pare ca ma intorc in Setup, unde mi-am trait prima betie de concert rock in club (cu Urma)! Laughing

Concerteaza Secret Chiefs 3, in data de 4 mai. Mai mult nu stiu, a scris dl. Giura pe Facebook, iar trupa confirma pe myspace. Nu prea mi-a picat mie la suflet mix-ul lor de oriental, avant-prog si ultra-dinamica, dar tot e un concert demn de prins.

da, sunt in turneu, vin si in Budapesta cu o zi inainte Timisoarei, apoi merg la Bucuresti. Chiar daca lipsesc Anonymous 13 si Trevor Dunn, Trey Sprunace is the man. Incerc sa ajung in Timisoara, sa vedem cum trece 1 Maiu'...
Sus In jos
http://www.muzicadevest.ro
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMar Apr 20, 2010 9:29 pm

Au trei destinatii in Romania, se intorc in Alba Iulia pe 8 mai.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMar Apr 20, 2010 10:37 pm

H to He a scris:

vineri 23 Aprilie 2010 - Byron acustic la 700 Coffee & Lounge - 15 lei

excelent, asta nu e de ratat *hint*Rico*hint*
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMar Apr 20, 2010 10:48 pm

Dar nu-mi plac Baironii.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMier Apr 21, 2010 12:06 am

Ricochet a scris:
Dar nu-mi plac Baironii.

live sunt mai buni decat Urma (mie mi-au placut mai mult). au niste muzicieni foarte buni pe instrumentele lor si improvizeaza cu usurinta. pacat ca o sa stea iar toata lumea pe scaune si canapele.
oricum, daca o sa iasa bine ce se canta la filarmonica, o sa ramaii dezamagit rau de baironienii de .ro
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMier Apr 21, 2010 6:01 pm

Ornette Coleman la Bucuresti pe 14 iulie! http://www.ornettecoleman.com/
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMier Apr 21, 2010 10:45 pm

Ricochet a scris:
Va fi primul concert al filarmonicii la care voi ajunge, de o vreme incoace; foarte ispititor programul. Numele pianistului imi suna cunoscut, s-ar putea sa fie grecul care a fost in juriu la concursul "Ella Philip" acum doi ani.

De acord, arata bine de tot programul ala de concert. Bucata aia de Ravel e de mare angajament, Scriabin banuiesc ca e tare, iar Ustvolskaya ultima data cand am verificat era prima mentiune in dictionarul de sinonime la cuvantul "badass". In plus, am inteles ca Shostakovich era cazut in limba dupa ea si a cerut-o de nevasta, iar ea i-a dat cu flit. Marfa.

Gorecki a fost misto tare - de fapt cred ca m-a impresionat mai mult interpretarea orchestrei decat simfonia in sine - mesteri mari acesti London Philharmonic. Au cantat partile alea superlente si superpiano cu o gratie de zburlit parul pe maciuca. Atmosfera a fost cam apasatoare, prin natura muzicii, repetitia motivelor, dar si prin forta momentului - prestatia a fost dedicata memoriei victimelor poloneze care au cazut cu avionul de curand, si toti erau imbracati in negru - in special soprana avea o expresie de deznadejde totala pe chip - cred ca intr-o ora cat a tinut n-a miscat nici musca in sala.

Surprinzator, mi-a placut concertul pentru vioara numaru doi de Philip Glass (zis si "The American Four Seasons"), un cheesefest total, dar antrenant si cu o partitura de mare virtuozitate pentru prim-violonist, care a captat atentia de la un capat la altul. Si mai era si o clapa, in sensul cat se poate de rock al cuvantului, vocea a doua practic, un Korg trantit in mijlocul orchestrei cu un sunet semi-Hammond care mie mi s-a parut un element de efect. Muzica spectaculoasa si usor de consumat.

Fain.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMier Apr 21, 2010 10:52 pm

io tocmai am venit de la un specatacol excelent de imagine si sunet. muzica se poate incadra si la avant-prog, dar eu i-as spune doar jazz experimental. am cumparat si un CD de la ei si pana acum suna interesant (mai conventinal decat live dar experimentali mai departe).
filmele... huh, de la foarte emotionant la absurd si grotesc. precum muzica.
www.shortfilmlivemusic.de
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMier Apr 21, 2010 10:57 pm

Uroboros a scris:
Ricochet a scris:

De acord, arata bine de tot programul ala de concert. Bucata aia de Ravel e de mare angajament, Scriabin banuiesc ca e tare, iar Ustvolskaya ultima data cand am verificat era prima mentiune in dictionarul de sinonime la cuvantul "badass". In plus, am inteles ca Shostakovich era cazut in limba dupa ea si a cerut-o de nevasta, iar ea i-a dat cu flit. Marfa.

Laughing

Uroboros a scris:

Gorecki a fost misto tare - de fapt cred ca m-a impresionat mai mult interpretarea orchestrei decat simfonia in sine - mesteri mari acesti London Philharmonic. Au cantat partile alea superlente si superpiano cu o gratie de zburlit parul pe maciuca. Atmosfera a fost cam apasatoare, prin natura muzicii, repetitia motivelor, dar si prin forta momentului - prestatia a fost dedicata memoriei victimelor poloneze care au cazut cu avionul de curand, si toti erau imbracati in negru - in special soprana avea o expresie de deznadejde totala pe chip - cred ca intr-o ora cat a tinut n-a miscat nici musca in sala.

Fabulos!. Cum de nu mi-a picat fisa ca se potriveste ca manusa simfonia pentru un moment de "in memoriam". Ai dreptate, interpretarea conteaza, iar numai din ce mi-ai spus despre inceputurile "superlente" si "superpiano", imi fac deja o parere despre cat de incredibil a fost.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptySam Apr 24, 2010 12:55 am

H to He a scris:

si tot vineri la filarmonica, putina muzica moderna:
„Pavana pentru o infanta defuncta" M. Ravel
Concertul pentru pian, orchestra de coarde si timpani, Galina Ustvolskaya.
Simfonia a V-a „Prometeus" op. 60, Alexander Skriabin
protagonist pianistul Giorgos Konstantinou.

Fain program. Pacat ca a fost cantat.

Nu foarte multa lume, deci nici feedback verital. In fond, reactii adormite la Ravel, interpretat decent, dar lasand un ecou prea scurt. Fiind primul concert la care am asistat in tot acest semestru (din varii motive), a trebuit sa ma reacomodez cu sala atat de neprimitoare din punct de vedere acustic; chiar si la Skriabin, unele momente au ramas descoperite, prin sterilitate sonora.

Dar sa ma intorc la program: concertul Ustvolskayei a fost in prima auditie nationala, si totusi necesita inca multe alte ascultari. Nu-i chiar motiv de revolta, nu e nimic violent si socant, doar ca poti foarte bine sa treci prin momentul muzical fara sa fii inteles ceva. Solistul e deprivat de rolul solistic, fiindca in foarte multe locuri e mai degraba cineva care intervine, cu replici scurte si foarte accidentale, motive imbibate in efect, dar neutralizate in abstract (etc.?!). A doua jumatate converge inspre blocuri sonore, proto-clustere si disonantism prea-evidente. Lucrare scrisa totusi in 1916. Final insa surprinzator, poate un sarcasm exprimat prin oprirea in tonal, rezolvarea conflictului si crearea unei concluzii ce deodata stagneaza (ceva repetitiv, obsesiv, usor ascetic).

Am meditat la cele de mai sus abia acum, dupa ce-au trecut patru ore. Acolo pe moment, eram in compania unor colegi neingaduitori cu modernul si bizarul ("boy, did it suck, don't you think so, Rico? // ...uhm // Course you do!!").

Legat de Skriabin, n-am de comentat decat atat:
где был легкий орган?!
Adica: unde a fost orga de lumini?

N-a fost. Stiu, stiu, putini o introduc. Dar si corul e ad libitum, si a fost chemat doar pentru 8 masuri, la capat. So screw it.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptySam Apr 24, 2010 1:51 am

Seria Atelierelor de Improvizatie JADD deschisă pe 13 aprilie 2010 de Ken Vandermark / Paal Nilssen-Love continuă pe 13 mai cu TALIBAM!, în CONTROL CLUB, Bucuresti

TALIBAM! Is a FUN BAND THAT ENTERTAINS: un duo fascinant de agro-improv din creuzetul New York City. Matt Mottel (synths) si Kevin Shea (drums) sunt inspirați si plini de resurse creative, așa că încă de la înființare, în 2003, muzica lor eclectică și consistentă a fost insistent lăudată în reviste ca Wire, Village Voice, NY Times, Pitchfork, Tiny Mix Tapes, Drownedinsound.com etc. Ca și vigoarea muzicii lor avangardiste, entuziasmul aprecierilor a fost susținut de-a lungul nenumăratelor concerte și turnee, celor 18 albume, mărturie făcând și colaborările cu muzicieni precum Cooper Moore, Peter Evans, Daniel Carter, sau membri ai BATTLES, TV ON THE RADIO, GRIZZLY BEAR, WOODS, AKRON FAMILY etc.

Figura lui Mottel ar trebui sa îi fie cunoscută oricui este familiar cu scena cluburilor newyorkeze a ultimilor 10 ani, el detonând încă de la 16 ani bombe electrice pe sintetizator printre oameni ca Akron Family, Jeffrey Lewis, Chris Taylor (Grizzly Bear), Chris Corsano, Ras Moshe etc. Gimnastica scenică și tehnica percuției lui Shea au fost obiect de adulație pentru cei care l-au cunoscut în trupe ca Storm & Stress,Coptic Light, Peter Evans Quartet, Kyp Malone (TV on the Radio), Tyondai Braxton (Battles), Mostly Other People Do The Killing etc.

Talibam! este o trupă de concert, cei 7 ani de relaționare scenică făcând din live-urile lor experiențe muzicale contemporane unice. Într-o perioadă în care cultura se gripează liniar-oportunist, Talibam! se extinde și se explorează. Prin ne-ralierea la un gen, lipsa unor predispoziții estetice sau a normelor uzuale a ceea ce înseamnă “o trupă” cei doi reușesc să se desprindă. Mai înclinați să facă show decât ne-am aștepta reducându-i la o estetică “avant” (sic!), virilitatea percuției și tonul primar al sintetizatorului amplificat au cucerit atât audiențe “virgine” cât și “cunoscători” din toată lumea.

Intensitatea paroxistică a injecției cu adrenalină constituită de mixul furios și amuzant de party-noise terorist-jucăuș cu post-prog spacey, cadența math-rock până la combinații halucinante de punk-polka, americana, corale funk, afro-pop și garage, sludge exploziv dar și sensibilități electro-acustice este devastatoare. Spectaculozitatea free cerebrală dar nu mai puțin dementă a improvizației fac din ei un punk Coltrane ce va lăsa publicul în post-orgasmic chill, cu zâmbetul pe buze.

"Floating between free jazz and no wave, Talibam! conjures the holy ghosts of New York City's musical underground while providing a fresh, albeit sweaty, perspective on the politics of noise." - PRINTED MATTER

Concertul este primul din cel de-al 12 turneu European al trupei. Biletele se vor putea procura la intrare, prețul unuia fiind de 25 RON.

http://concerte-de-jazz.blogspot.com/2010/04/seria-atelierelor-de-improvizatie-jadd.html
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptySam Apr 24, 2010 12:40 pm

Ricochet a scris:
H to He a scris:

si tot vineri la filarmonica, putina muzica moderna:
„Pavana pentru o infanta defuncta" M. Ravel
Concertul pentru pian, orchestra de coarde si timpani, Galina Ustvolskaya.
Simfonia a V-a „Prometeus" op. 60, Alexander Skriabin
protagonist pianistul Giorgos Konstantinou.

Fain program. Pacat ca a fost cantat.

Nu foarte multa lume, deci nici feedback verital. In fond, reactii adormite la Ravel, interpretat decent, dar lasand un ecou prea scurt. Fiind primul concert la care am asistat in tot acest semestru (din varii motive), a trebuit sa ma reacomodez cu sala atat de neprimitoare din punct de vedere acustic; chiar si la Skriabin, unele momente au ramas descoperite, prin sterilitate sonora.

Dar sa ma intorc la program: concertul Ustvolskayei a fost in prima auditie nationala, si totusi necesita inca multe alte ascultari. Nu-i chiar motiv de revolta, nu e nimic violent si socant, doar ca poti foarte bine sa treci prin momentul muzical fara sa fii inteles ceva. Solistul e deprivat de rolul solistic, fiindca in foarte multe locuri e mai degraba cineva care intervine, cu replici scurte si foarte accidentale, motive imbibate in efect, dar neutralizate in abstract (etc.?!). A doua jumatate converge inspre blocuri sonore, proto-clustere si disonantism prea-evidente. Lucrare scrisa totusi in 1916. Final insa surprinzator, poate un sarcasm exprimat prin oprirea in tonal, rezolvarea conflictului si crearea unei concluzii ce deodata stagneaza (ceva repetitiv, obsesiv, usor ascetic).

Am meditat la cele de mai sus abia acum, dupa ce-au trecut patru ore. Acolo pe moment, eram in compania unor colegi neingaduitori cu modernul si bizarul ("boy, did it suck, don't you think so, Rico? // ...uhm // Course you do!!").

Legat de Skriabin, n-am de comentat decat atat:
где был легкий орган?!
Adica: unde a fost orga de lumini?

N-a fost. Stiu, stiu, putini o introduc. Dar si corul e ad libitum, si a fost chemat doar pentru 8 masuri, la capat. So screw it.

cum eu merg mai des pe acolo am stiut din start sa aleg o zona cat mai putin populata pentru a evita susotelile inevitabile.
in program au scris prostii, daca e sa ne luam dupa ei, doamna a compus lucrarea in stadiul de ovul nefecundat si de spermatozoid singuratic (probabil el a venit cu partea solistica de pian).
si la simfonia lui Scrian trebuiau sa recomande ca lumea sa stea cu ochii inchisi, sa-si imagineze luminile. mie mi-a iesit partial.
regretul meu este ca au fost prea scurte compozitiile, am ramas cu impresia ca au durat cate 4-5 minute fiecare.
cat depre reactii, erau 3 domnisoare dragute care la final au tot privit programul si pareau tare nedumerite de experimentul sonor la care tocmai au asistat.
(acum 2 saptamani a fost ceva si mai ciudat, publicul ar trebui usor sa se obisnuiasca)
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptySam Apr 24, 2010 5:26 pm

Joia viitoare incepe Timisoara Muzicala. Incepe tare, cu Horia Mihail solist si Jin Wang dirijor. Rapsodia I de Enescu, Chopin II pentru pian, si Simfonia a II-a de Rachmaninoff.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptySam Apr 24, 2010 7:57 pm

Ricochet a scris:
Joia viitoare incepe Timisoara Muzicala. Incepe tare, cu Horia Mihail solist si Jin Wang dirijor. Rapsodia I de Enescu, Chopin II pentru pian, si Simfonia a II-a de Rachmaninoff.

am luat bilete la opera inca de acum 2 saptamani. vineri merg probabil la filarmonica.
am programat prost ambele evenimente in aceasi seara.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyJoi Apr 29, 2010 1:49 pm

Numele complet: Saptamana Internationala a Muzicii Noi
Mi se spune: SIMN
Varsta: 20 de ani
Adresa: Bucuresti, Romania
Profesia: Festival
Ocupatia: muzica noua, arta contemporana, avangarda, experimentul, performance-urile interdisciplinare
Hobby-uri: povestile sonore
Declaratia mea pentru acest an: I Am Alive !
Mesajul meu pentru voi: Va invit intre 23 - 30 mai la sarbatorirea celor 20 de ani ai mei, alaturi de multi artisti (compozitori, muzicieni interpreti, coregrafi, dansatori, sculptori, pictori, artisti video, soundanceri, soundesigneri, adulti si copii, romani si straini).
Participarea este: ne-limitata
Locurile unde sarbatorim aniversarea: Palatul Mogosoaia, Palatul Cantacuzino, Radiodifuziunea Romana, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, AFI Palace Cotroceni, Muzeul National de Geologie.

Poate ne cunoastem...poate nu...avem si in acest an ocazia sa ne intalnim intre 23 si 30 Mai ! SIMN Bucharest va tine la curent cu pregatirile, programul de intalniri si prezentarile invitatilor. Pe curand !

https://www.facebook.com/event.php?eid=116264715065145
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyVin Apr 30, 2010 12:10 am

H to He a scris:
Ricochet a scris:

am luat bilete la opera inca de acum 2 saptamani. vineri merg probabil la filarmonica.
au programat prost ambele evenimente in aceasi seara.

intradevar, era cam gol astazi la Opera. pacat ca au pus evenimentele in aceasi seara. si tare cred ca am facut alegerea gresita.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyVin Apr 30, 2010 12:39 am

H to He a scris:
H to He a scris:
Ricochet a scris:

intradevar, era cam gol astazi la Opera. pacat ca au pus evenimentele in aceasi seara. si tare cred ca am facut alegerea gresita.

Oho, daca punem la socoteala si concertul vocal organizat de Facultate in cadrul Festivalului Muzicii Academice (desi parca acesta nu atrage nici publicul Operei, nici cel al Filarmonicii, dar ma rog...) sau premiera de la Teatru Dramatic, a fost o suprapunere uriasa intreaga seara.

Rachmaninoff a iesit foarte fain.

Enescu mm destul de ok, parca prea lent si cu unele legaturi taiate scurt. Multe voci, si principale si secundare, se auzeau clar si raspicat, dar nu stiu daca asta-i neaparat ceva in intregime bine. Sughitari din partea suflatorilor.

Chopin a fost dezastru. Se pare ca te poti intrece in a canta concertul cat se poate de incet (sub pretextul nereusit al finetii), straveziu (efect fals pentru un sunet subtire), cu atat de putin dinamism (nume de cod pentru baltire) si altele. Nu stiu daca solistul a conceput interpretarea asa, sau s-a pierdut total dupa ce a deraiat in partea I, luandu-i un minut sa se agate de ceva si sa mearga mai departe. Tres domage, pentru ca e un pianist autohton valoros, unele parti (inceputul partii secunde) au fost bune, deci sigur a avut o zi absolut nefasta.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptySam Mai 01, 2010 4:16 am

Ricochet a scris:
H to He a scris:
H to He a scris:
Ricochet a scris:

Oho, daca punem la socoteala si concertul vocal organizat de Facultate in cadrul Festivalului Muzicii Academice (desi parca acesta nu atrage nici publicul Operei, nici cel al Filarmonicii, dar ma rog...) sau premiera de la Teatru Dramatic, a fost o suprapunere uriasa intreaga seara.

Rachmaninoff a iesit foarte fain.

Enescu mm destul de ok, parca prea lent si cu unele legaturi taiate scurt. Multe voci, si principale si secundare, se auzeau clar si raspicat, dar nu stiu daca asta-i neaparat ceva in intregime bine. Sughitari din partea suflatorilor.

Chopin a fost dezastru. Se pare ca te poti intrece in a canta concertul cat se poate de incet (sub pretextul nereusit al finetii), straveziu (efect fals pentru un sunet subtire), cu atat de putin dinamism (nume de cod pentru baltire) si altele. Nu stiu daca solistul a conceput interpretarea asa, sau s-a pierdut total dupa ce a deraiat in partea I, luandu-i un minut sa se agate de ceva si sa mearga mai departe. Tres domage, pentru ca e un pianist autohton valoros, unele parti (inceputul partii secunde) au fost bune, deci sigur a avut o zi absolut nefasta.

eu era sa adorm la Hayden si Brahms (mai putin partea a 4-a a simfoniei). mult prea clasic si melodios pentru porcariile pe care le ascult de obicei. ma limitez sa comentez doar atat.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptySam Mai 01, 2010 11:57 pm

off... am ratat niste concerte buna in Manufactura zilele astea. o sa postez aici concertele viitoare poate imi aduc aminte sa mai ma uit:
joi 07 mai ora 21:30
concert
Wargadrum
Wargasound- Franta
intrarea libera.

sambata
08.04.2010
ora 21:00
concert
Dekadens
+
The Bad Days will End
intrare 8 lei
Eveniment de promovare pentru a 13-a
editie RECLAIM!
Festivalul Underground Timisoara
ce va avea loc in 21-22 mai.

joi 13 mai ora 21:00
concert Oliver
intrare 10 lei

vineri
14 mai 2010
Compania D’arte
va invita la 3 fragmente de teatru
ora 19:00 – La noroc (Franz Xavier Kroetz)
ora 20:00 -Norway today (Igor Bauresima)
ora 21:00 – Despre sexul femeii
- camp de lupta in razboiul din Bosnia (Matei Visniec)
intrarea libera
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMier Mai 05, 2010 12:56 pm

H to He a scris:
Ricochet, acum doua luni, la concertul Urma a scris:
Pe un tip de langa mine l-au bagat in transa, era sa-mi dea un cap in gura in doua ocazii.
Rico, sper ca nu eram eu cel care era sa te loveasca. m-am manifestat si eu de multe ori destul de "clasic" (am experienta din vremurile bune ale Metalbox-ului).

Mister elucidat. Laughing
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMier Mai 05, 2010 6:13 pm

^ Pai era sau nu era?
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyMier Mai 05, 2010 6:22 pm

Stil si verva imposibile de imitat, si la Urma, si ieri - cel putin la concertele de la Setup. Elementary, my dear Watson.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 EmptyVin Mai 07, 2010 6:02 pm

După cum bine știți, anul trecut a avut loc
la The Silver Church Club unul dintre cele mai puternice evenimente din
România și din Europa de Est, Dark Bombastic Evening. Ordo Rosarius
Equilibrio, Spiritual Front, Triarii și mulți alții au evoluat pe scena
acestui club elegant, iar festivalul în sine a atras o mulțime de fani
de peste hotare. Anul acesta festivalul va ține nu una, ci 2 zile, iar
primele 5 formații de pe listă sunt în felul următor: Naevus, Dirty
Granny Tales, Sol Invictus, IRFAN și Seventh Harmonic. Vor mai urma, cu
siguranță, vă vom ține la curent.

http://www.tscarena.ro/tsca/node/21329

Not bad!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 15 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte & Festivaluri
Sus 
Pagina 15 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Festivaluri prog in Europa
» Diverse de pe net
» Diverse
» Diverse noutati
» Diverse Concerte

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: NON-PROG-
Mergi direct la: