Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Oct 19, 2010 10:27 pm
andu a scris:
andu a scris:
Funkin Le Free reuniti dupa 15 ani cu Edi Neumann-saxes, Sasi Vuscan-guit, Florin Barbu-bass si Tavi Scurtu-tobe in Timisoara, Sibiu si Bucuresti intre 21-24 oct.
Asteptam mai multe detalii, pana una alta e vorba de un pre-Blazzaj.
Au venit si detaliile:
Neumann solo @ van graph Timisoara miercuri 20 oct Funkin le Free @ Segafredo cafe Timisoara joi 21 oct
Ambele vor fi interesante, cred. Concertele Funkin Le Free din Sibiu si Bucuresti inca nu au locatia anuntata.
la concertul solo merg, mai trebuie sa aflu unde e Segafredo cafe.
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Oct 19, 2010 10:38 pm
Trebuie sa fie cel din Piata Victoriei, pe partea stanga dinspre Catedrala, apropiat de ea de fapt.
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Oct 20, 2010 1:09 pm
Rog pe cei care au fost deja de cinci ori la un concert Kumm (si inca mai poftesc) sa-mi recomande (o) bautura potrivita pentru o astfel de ocazie.
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Oct 20, 2010 1:30 pm
Adica nu-ti place stramoseasca bere? La cocktailuri nu ma pricep, singura chestie pe care o beau (si imi place mult) e votca tonica, o chestie foarte lejere si racoritoare, si din care poti bea destul de multe. Consta in putin votca, multa apa tonica, o lamaie si gheata. Poti combina votca tonica - bere - votca tonica - bere - votca tonica - bere etc. aproape nelimitat, ca se "sting" reciproc.
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Oct 20, 2010 1:51 pm
Nu-mi place berea si nu fac un secret din asta. Acasa avem cateva manastiresti care cica sunt mai nobile, dar eu m-am inverzit de la una. In club e si pe alese si nu-mi prea surade conversatia. Setup afiseaza, Daos si Bunker nu. "Ce bere ai, doar sa nu fie romaneasca?" "Ah, nu, nici Heineken nu merge." "Stella ai?" "Cum sa n-ai taman Stella?" "Ce, atunci?" "Redd's sa i-o dai la...!" Si asa am ajuns odata sa beau Pilsner Urquell.
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 21, 2010 9:08 pm
Scriu de la Bunker. Muzicienii nostri nu se grabesc. Nu mi-am gasit nici acum aleasa in bautura.
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 21, 2010 11:36 pm
Mai sa fie, ce concert de gagici.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Oct 22, 2010 12:01 am
That's "indie" to you, my friend
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Oct 22, 2010 2:21 am
Petrece Rico de imi zdragane aici ferestrele
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Oct 22, 2010 2:38 am
(Wow, canta la baluri, nunti. )
Nee, astea-s vechi. Basistul si tobarul sunt de mult schimbati. Cam in stilul "Dictionary" ne-am agitat asta-seara. Fara Iordache tavalindu-se pe jos.
H to He capodopera
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Oct 22, 2010 8:18 am
dupa concertul de jazz a lui Edi (formula era diferita fata de ce era anuntat, Utu Pascu la contrabas si tipul cu trompeta si clapele din Blazzaj) am ajuns si eu in Bunker, tocmai cand se strangeau instrumentele de la Kumm.ciudat sa se termine la 11 un concert. oricum, jazz-ul are aproape tot timpul intaiate (si pe buna dreptate) pentru mine, pentru ca acolo chiar ai sansa sa auzi muzica noua (lui Edie si tipului care canta la trompeta le place mult derapajele in zona foarte libera si vie a jazz-ului... sa nu mai spun de Tavi care tinea des momente solo) . diseara e Dordeduh, vine cineva? o sa avem ocazia de a asculta muzica foarte noua.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Oct 22, 2010 1:35 pm
Devii tot mai rapid la fixarea impresiilor, Rico! Impresiile bune, de altfel, ma suprapun cam cu toate judecatile de valoare si de gust pe care le-ai exprimat.
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Oct 22, 2010 1:44 pm
Asta si urmaresc in aceasta serie (tot ma costa patru ore de somn si o reeditare dimineata inainte de postare, dar in fine). Cu Laurie o sa fie old-style.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Oct 22, 2010 2:36 pm
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Oct 25, 2010 9:33 pm
“Gabor Cseke Quintet”(HU)Gabor Cseke – pian Dan Mitrofan – ghitara Lucian Nagy – saxofon Latszi Studnitzky – bass Csaba Pusztai – tobeintrare 15 lei.
Miercuri, 27 octombrie ora 21 : 00
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Oct 26, 2010 1:01 pm
Par stabilite urmatoarele doua concerte, asa ca le anunt pe scurt aici.
Editia a III-a a Concursul International de Pian "Ella Phillip" s-a transformat in festival, sustinut de trei solisti ai Facultatii de Muzica (me included) impreuna cu Filarmonica Banatul. Marti, 2 noiembrie, sustinem un concert de concerte de pian (Mozart KV415, Mozart KV488, Beethoven nr.5 "Imperialul", Brahms nr.1), iar vineri, 5 noiembrie, un concert simfonic (Mozart KV450, Liszt nr.1 + o lucrare simfonica). Sala Capitol, desigur, ora 19.
Il invit cu aceasta ocazie pe "consateanul" de pe acest forum, precum si pe oricare prieten al lui caruia ii surade ideea.
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Oct 26, 2010 1:37 pm
Bafta!
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Oct 26, 2010 1:55 pm
Succes Rico!
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 28, 2010 1:57 pm
Lousy posters just in.
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 28, 2010 6:00 pm
Se supara cititorii [harmonium] daca renunt la al treilea Bunker? Vin de la repetitii, ultimele nopti le-am dormit pe rupte (incat sa ma simt in stare sa stau sa scriu cronica), iar saptamana ce urmeaza va fi si mai greu de (supra)vietuit. Pe de alta parte, Marius Pop nu-mi spune nimic.
O sa schimb titlurile corespunzator.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 28, 2010 6:03 pm
Nu cred ca se supara Pacat ca nu am reusit sa te conving sa schimbi MP & MT cu Travka.
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 28, 2010 8:04 pm
Felicitari domnului Victor Andrei Parau pentru prezenta pe afise. Ii doresc interpretari cat mai reusite (eventual si personale).
Ma nedumereste totusi ceva din concertele de marti. Cum adica pian I si pian II?
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 28, 2010 8:13 pm
Marti e fara orchestra. E practic un recital de pian, in care solistii isi canta concertele acompaniati de un al doilea pianist (care canta redus partitura orchestrala).
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 28, 2010 8:58 pm
Asta ar insemna, cel putin pentru mine, un punct in plus de interes. N-am ascultat alte variante ale celor trei concerte decat cu orchestra.
Sa bagi mare la clape, Rico. (ce vulgar ma exprim )
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Oct 29, 2010 12:24 am
Intre noi fie vorba, nu se vine in public asa, cantand concerte instrumentale cu corepetitorul - motiv pentru care sper si eu ca si-asa putinul public care va veni sa gaseasca formula mai degraba interesanta (precum reactia ta, Aldi) decat deficitara.
Dar cum e vorba de un concurs ce s-a redus cu destule eschive la un festival, a ramas asa, cu o singura seara in compania orchestrei (in loc de doua cu program diferit, contand drept finale) si spatiul de marti, obisnuit recitalelor solo sau camerale, lasat a fi gestionat independent de participanti.
Eu ma bucur ca ma aflu pe scena in ambele instante, si o sa bag mare. Imperialul e cantat barbatesc, cu mici libertati (in ciuda faptul ca il consider un concert clasic pur-sange), iar Mozart va fi tricky, pentru ca e cel mai senin concert pentru pian al lui W.A.M. gasindu-si cel mai anhedonic solist posibil, deci trebuie sa exprim multe. O multitudine, chiar.