Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte & Festivaluri

In jos 
+12
muzicadevest
romanbun
Uroboros
Ivich
cozmik_bluez
H to He
GentleG
Aldi
Ricochet
bibi
Zarec
andu
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:53 pm

de dragul de a polua internetul anunt si eu ca intre 10-12 sept. 2010 o sa fie festivalul Plai la Muzeul Satului Banatean.
eu am duc la toate serile, dar mai ales merg sa-l vad si aud pe Trilok Gurtu.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyVin Sept 03, 2010 1:18 am

Eu stau acasa.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyDum Sept 12, 2010 6:41 pm

H to He a scris:
de dragul de a polua internetul anunt si eu ca intre 10-12 sept. 2010 o sa fie festivalul Plai la Muzeul Satului Banatean.
eu am duc la toate serile, dar mai ales merg sa-l vad si aud pe Trilok Gurtu.

foarte fain festivalul, pacat ca nu se face mai des (macar la 3 luni, la o luna ar fi perfect). pe langa muzica sunt o multime de workshopuri, ateliere, teatru, sport, etc. si locatia este foarte frumoasa.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Sept 20, 2010 2:24 pm

Ricochet a scris:
andu a scris:
mi-am facut tuitar!

reveal

Hop si eu
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyJoi Sept 23, 2010 8:00 pm

Am mai zis pe aici de Dark Bombastic Evening? Mai zic odata oricum: http://www.darkbombasticevening.com/site/dark-bombastic-evening-2nd-edition

Ca si la prima editie, line-up-ul suna promitator.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyJoi Sept 30, 2010 3:49 pm

Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyJoi Sept 30, 2010 8:54 pm

Nope Sad

Trecînd peste faptul că în ultima vreme lucrez de la 7 la 20 și nu mai apuc să respir, Shukar Collective s-a terminat. În formula actuală pe partea românilor nu mai este prezent Matze fapt pentru care proiectul a început să sune din ce în ce mai clubbing și mai puțin experimental, iar pe partea țiganilor a fost cooptată o tipă (Ema Dei sau ceva de genul ăsta) care este foarte nașpa, extrem de plină de ea (e o mare artistă) și dă foarte nasol pe muzică (i-am auzit luni seara în direct din studio la Guerilla). Din partea mea e un capitol închis.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyDum Oct 03, 2010 2:04 am

^ tin minte ca ai prevazut asta cand am postat un interviu in care apare destul de mult tipa cea noua. imi pare rau sa aud.

review pentru concertul lui ozzy: http://www.byronmusic.ro/blog/let-me-hear-you-screaaaaaaaam/1116
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 04, 2010 7:17 pm

comparați singuri

https://www.youtube.com/watch?v=AxBoNZr4kJI

vs

https://www.youtube.com/watch?v=j8dzItWni0o

PS

Bio:
One of the most creative and subversive romanian gipsy artist . Ema Dei says about her to be the first citizen of the Conceptual Tziganistan Republic. The Tziganistaneza of Ema Dei is an artist shaped by the image of the people: a personal and powerful mark, adjustable to any situation .

http://www.myspace.com/emadei
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyMar Oct 05, 2010 2:08 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyVin Oct 08, 2010 5:26 pm

Funkin Le Free reuniti dupa 15 ani cu Edi Neumann-saxes, Sasi Vuscan-guit, Florin Barbu-bass si Tavi Scurtu-tobe in Timisoara, Sibiu si Bucuresti intre 21-24 oct.

Asteptam mai multe detalii, pana una alta e vorba de un pre-Blazzaj.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 11, 2010 1:31 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyJoi Oct 14, 2010 12:57 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyJoi Oct 14, 2010 1:18 pm

You're too kind. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyVin Oct 15, 2010 2:37 am

haha, ce afis misto

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 Amsterdam
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 18, 2010 3:57 pm

andu a scris:
Funkin Le Free reuniti dupa 15 ani cu Edi Neumann-saxes, Sasi Vuscan-guit, Florin Barbu-bass si Tavi Scurtu-tobe in Timisoara, Sibiu si Bucuresti intre 21-24 oct.

Asteptam mai multe detalii, pana una alta e vorba de un pre-Blazzaj.

Au venit si detaliile:

Neumann solo @ van graph Timisoara miercuri 20 oct
Funkin le Free @ Segafredo cafe Timisoara joi 21 oct

Ambele vor fi interesante, cred. Concertele Funkin Le Free din Sibiu si Bucuresti inca nu au locatia anuntata.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 18, 2010 4:44 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 18, 2010 6:42 pm

O cronica cum rar mai vad sau un concert cum rar mai vad? Banuiesc ca al doilea, desi n-am dat mare atentie evenimentului. Pe Magnolia am prins intr-o dimineata pe Antena 1 (au facut ei doi un "turneu" pe la toate emisiunile trustului, inainte de Hard Rock) si urechile mele n-au putut-o suporta. Pe Badea il inteleg ca face totul din gluma si detasat, neavand gusturi chiar rele.

Se pare ca localul e demn de un "Fuck You Award", haha.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 18, 2010 6:53 pm

La cronica ma refeream, hehe.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 18, 2010 7:06 pm

http://www.feeder.ro/2010/10/18/concurs-castiga-3-invitatii-la-herbie-hancock/

LOL, cu ce mare muzician de jazz N-A colaborat Herbie Hancock? Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 18, 2010 8:02 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 18, 2010 10:59 pm

Turneu de promovare a unui videoclip? lolwut

Mi-ar placea sa trec in palmares atatea trupe intr-o singura luna, dar se cam aduna in acel capat de octombrie (Marius Pop in 28), iar cum in saptamana care ii va urma am de cantat cu filarmonica de doua ori, cred ca o las pe altadata.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyLun Oct 18, 2010 11:49 pm

Eu as taia Marius Pop de pe lista, honestly, but that's just me. Am ascultat albumul, mi s-a parut cam slab. L-am propus pentru Fusion pe PA dar raspunsul a fost "no, generic fusion, occasionally progressive, but often not / highly predictable Fusion with the uniform guitar sound, the musicianship is good, but they miss some creative spark" Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyMar Oct 19, 2010 12:03 am

Pai cum sa-l tai, n-am un hat trick de indeplinit (preferabil in acelasi context)? Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 EmptyMar Oct 19, 2010 9:04 pm

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 18 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte & Festivaluri
Sus 
Pagina 18 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Festivaluri prog in Europa
» Diverse de pe net
» Diverse
» Diverse noutati
» Diverse Concerte

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: NON-PROG-
Mergi direct la: