| Diverse Concerte & Festivaluri | |
|
+12muzicadevest romanbun Uroboros Ivich cozmik_bluez H to He GentleG Aldi Ricochet bibi Zarec andu 16 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Iul 09, 2010 6:12 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Aug 16, 2010 9:48 pm | |
| sunt fani Iron Maiden pe aici? o sa-i supar un pic spunand ca Egocentrist canta mult mai bine decat ei. am fost tras de multime si prieteni chiar in fata la scena, sunetul nu era cel mai bun acolo, multimea era in delir... incredibil cata energie au batraneii aia (ore ce droguri iau?), pe mine totusi nu m-a impresionat agitatia (care nu tine loc de muzica). pacat ca toate piesele suna la fel, dar din fericire insa nu mai conta la ce atmosfera era. foarte de treaba rockeri, am ramas surprins ca nu au fost conflicte (cu exceptia unuia singur ceva mai departe de unde eram eu, au intervenit rapid baietii in negru si l-au scos afara pe intrus) si toti s-au distrat decent. intr-un fel ma simteam prost ca eu nu sunt asa entuziasmat, insa am incercat sa ma prefac si sa traiesc momentele. in momentele premergatoare concertului se difuza niste funk-rock si eu imi imaginam cum ar fi sa vina Maiden cu o surpriza de proportii si sa cante funk... | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Aug 16, 2010 10:11 pm | |
| - H to He a scris:
- pacat ca toate piesele suna la fel, dar din fericire insa nu mai conta la ce atmosfera era.
A zis cineva AC/DC ? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Aug 16, 2010 10:32 pm | |
| guru-ul meu muzical a fost si el la maiden, si nici el n-a fost incantat. nu e mare fan al albumelor noi, si au fost de-a dreptul 4 piese de pe brave new world. dar pe total cica a fost fain, mai ales ca avusese invitatie gratis | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Aug 16, 2010 10:38 pm | |
| Daca Radu n-a headbanguit la Virgina de Fier, atunci e clar ca n-a iesit ca lumea. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Aug 16, 2010 10:40 pm | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Aug 16, 2010 11:24 pm | |
| - H to He a scris:
- sunt fani Iron Maiden pe aici? o sa-i supar un pic spunand ca Egocentrist canta mult mai bine decat ei.
am fost tras de multime si prieteni chiar in fata la scena, sunetul nu era cel mai bun acolo, multimea era in delir... incredibil cata energie au batraneii aia (ore ce droguri iau?), pe mine totusi nu m-a impresionat agitatia (care nu tine loc de muzica). pacat ca toate piesele suna la fel, dar din fericire insa nu mai conta la ce atmosfera era. foarte de treaba rockeri, am ramas surprins ca nu au fost conflicte (cu exceptia unuia singur ceva mai departe de unde eram eu, au intervenit rapid baietii in negru si l-au scos afara pe intrus) si toti s-au distrat decent. intr-un fel ma simteam prost ca eu nu sunt asa entuziasmat, insa am incercat sa ma prefac si sa traiesc momentele. in momentele premergatoare concertului se difuza niste funk-rock si eu imi imaginam cum ar fi sa vina Maiden cu o surpriza de proportii si sa cante funk... nu sunt fan maiden, dar imi plac mult; ce piese au cantat la concert? | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Aug 16, 2010 11:29 pm | |
| - Ricochet a scris:
- "Cel mai bun trio din Polonia" e probabil scris pentru publicitate, dar am zis deja ca-si merita un public numeros, deci sper sa mearga lumea.
concertul a fost acum o lună iar textul nu mi se pare scris doar pentru publicitate | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Aug 17, 2010 12:07 am | |
| Sunt eu dus cu pluta. Cu noile postari, am crezut ca si cele din urma erau recente. | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Aug 17, 2010 9:54 pm | |
| Ghost Of The Navigator, El Dorado, Blood Brothers, No More Lies, Brave New World, Fear Of The Dark, The Number Of The Beast, Hallowed Be Thy Name, Wrathchild, Dance of Death etc. sunt pe ceva pagini pe net si restul pieselor. nu era loc de headbaging, mare de tot inghesuiala si nu doream sa nenorocesc pe cineva. insa am topait cu lumea din jur ori de cate ori era nevoie si m-am simtit bine. mie mi-au placut 2 piese parca, am gasit inregistrari mai proaste chiar din concertul de la Cluj Blood Brothers https://www.youtube.com/watch?v=_P8zARUA3Qo (cantata in memoria lui Dio) Brave New World https://www.youtube.com/watch?v=ppL2E3ckx10 | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Aug 18, 2010 3:52 am | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Aug 22, 2010 6:59 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Aug 22, 2010 7:38 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Aug 25, 2010 1:51 am | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Aug 26, 2010 2:22 am | |
| | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Aug 26, 2010 7:40 am | |
| Singurul comentariu pe care pot să îl fac este că nu regăsesc în muzica lui Tankian absolut nimic din ceea ce mi-a plăcut la SOAD. Pare cuprins de o teatralitate și lipsă de inspirație ieșite din comun. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Aug 27, 2010 3:57 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Aug 28, 2010 5:43 am | |
| mi-am facut tuitar!
de pe contul lui iordache: miercuri 8.09 iordache feat. Alex Anastasiu-vibrafon la Tête à Tête în Herăstrău #jazz . pls RT pentru una din cele 3 invitații!
in alta ordine de idei, sper sa fie cat mai multe concerte in bucuresti in cele zece zile in care il voi onora cu prezenta peste doua saptamani. in special kumm, byron, travka, iordache, etc. (the usual suspects) | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Aug 28, 2010 1:18 pm | |
| - andu a scris:
- mi-am facut tuitar!
reveal | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Aug 28, 2010 1:35 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Aug 28, 2010 1:41 pm | |
| fain. am incercat cu numele, nu te gasisem. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Aug 31, 2010 3:14 pm | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
Numarul mesajelor : 531 Data de inscriere : 23/01/2010
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Aug 31, 2010 4:00 pm | |
| - andu a scris:
- herbie hancock la sala palatului pe 29 octombrie: http://www.emagic.ro/eveniment/67/index.html
cred ca e noutate, nu tin minte sa mai fi vazut ceva pana acum oare de ce (ca si in majoritatea cazurilor) lipsesc informatii suplimentare-concert solo ? ce canta ? | |
|
| |
radu ritm
Numarul mesajelor : 148 Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Aug 31, 2010 5:04 pm | |
| vad ca luna asta a cantat cu colaiuta, palladino si alti oameni de care n-am auzit, cultura mea jazzistica fiind poate un pic peste cea a lui mm stoica. sau a lui victor ciudatu ciutacu ponta.
misto strike. pentru cei carora li se defecteaza tasta backspace.
bunaoara maine, unu septembrie: Band: Herbie Hancock, Vinnie Colaiuta - drums, Pino Palladino - bass, Lionel Loueke - guitar, Greg Phillinganes - keyboards, Kristina Train - vocals
este si ultimul concert care apare in lista de pe saitul lui | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Aug 31, 2010 5:13 pm | |
| E o veste faina. Nu voi putea merge sigur, dar as fi cantarit mult decizia oricum. Herbie a trecut, deja din anii 70, de la albume carora nu le pot gasi o alta corespondenta la lucrari penibile. Nu stiu (deocamdata) cum compune si canta in prezent, dar nu m-as duce sa-l vad la "claptara". | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri | |
| |
|
| |
| Diverse Concerte & Festivaluri | |
|