| Diverse Concerte & Festivaluri | |
|
+12muzicadevest romanbun Uroboros Ivich cozmik_bluez H to He GentleG Aldi Ricochet bibi Zarec andu 16 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Mai 11, 2010 9:58 am | |
| Urmatoarele concerte acustice din Control: | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Mai 13, 2010 12:19 pm | |
| Pe 10 si 11 decembrie 2010, in clubul The Silver Church din Bucuresti se va desfasura cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment neofolk & related din estul Europei: Dark Bombastic Evening, organizata de DonisArt. Prima editie a avut loc pe 12 decembrie 2009, in acelasi Silver Church , aducandu-i pe scena pe Triore, Cascadeur, :Of The Wand And The Moon, Triarii, Rome, Ordo Rosarius Equilibrio si Spiritual Front, care au cantat in fata a 550 de persoane. Primele trupe confirmate pentru Dark Bombastic Evening 2 sunt: - Seventh Harmonic (Suedia/Anglia, experimental/gothic); - Irfan (Bulgaria, ethereal wave/world music); - Dirty Granny Tales (Grecia, acoustic/experimental); - Sol Invictus (Anglia, folk/experimental/progressive); - Naevus (Anglia, minimalist/folk). http://www.no3.ro/2010/05/dark-bombastic-evening-2-2.html | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Mai 13, 2010 2:18 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Mai 13, 2010 11:08 pm | |
| vineri, 14 mai 2010, ora 19 - Sala Capitol
CONCERT SIMFONIC
Orchestra simfonică a Filarmonicii „Banatul” Timișoara
Dirijor: RADU POPA
Soliști: TRIO CONTRASTE: ION BOGDAN ȘTEFĂNESCU – flaut SORIN PETRESCU – pian DORU ROMAN – percuție
Program: C. Marina: „Musica concertante” pentru Trio Contrase și orchestră, primă audiție absolută G. Mălăncioiu: „Hasya” pentru flaut, pian, percuție și orchestră de coarde, primă audiție absolută S. Prokofiev: Simfonia nr. 1 în re major, op. 25 „Clasica” R. Strauss: „Moarte și transfigurație”, op. 24
dupa, Luna Amara si Ten Zepi in Daos Rock Club.
(n-am mai ajuns in Daos. despre muzica mi-e greu sa ma pronunt. partial mi-a placut, partial m-a luat somnul si m-am si speriat de cateva ori) | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mar Mai 18, 2010 12:28 am | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Mai 22, 2010 4:09 pm | |
| miercuri 26 mai ora 21:00 Gabriel Rosati y su BraziLatAfro Project Gabriel Rosati-trompeta ( Los Angeles) Lucian Nagy-saxofoane Dan Mitrofan-chitara Utu Pascu-bass Tavi Scurtu-tobe intrare 10 lei.
concert de jazz cu poate cei mai buni muzicieni de jazz locali alaturi de un trompetist de care Lucian Gangy spunea acum 2 seri ca a cantat cu Santana. un eveniment ce nu trebuie ratat! | |
|
| |
muzicadevest acord
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 49 Localisation : Oradea Data de inscriere : 07/07/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Mai 22, 2010 5:00 pm | |
| daca ai spune si unde... - H to He a scris:
- miercuri
26 mai ora 21:00 Gabriel Rosati y su BraziLatAfro Project Gabriel Rosati-trompeta ( Los Angeles) Lucian Nagy-saxofoane Dan Mitrofan-chitara Utu Pascu-bass Tavi Scurtu-tobe intrare 10 lei.
concert de jazz cu poate cei mai buni muzicieni de jazz locali alaturi de un trompetist de care Lucian Gangy spunea acum 2 seri ca a cantat cu Santana. un eveniment ce nu trebuie ratat! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Mai 22, 2010 6:21 pm | |
| noi stim ca musiu e timisoarean si nici nu prea circula deci se justifica lipsa informatiilor | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Mai 23, 2010 2:15 am | |
| - muzicadevest a scris:
- daca ai spune si unde...
- H to He a scris:
- miercuri
26 mai ora 21:00 Gabriel Rosati y su BraziLatAfro Project Gabriel Rosati-trompeta ( Los Angeles) Lucian Nagy-saxofoane Dan Mitrofan-chitara Utu Pascu-bass Tavi Scurtu-tobe intrare 10 lei.
concert de jazz cu poate cei mai buni muzicieni de jazz locali alaturi de un trompetist de care Lucian Gangy spunea acum 2 seri ca a cantat cu Santana. un eveniment ce nu trebuie ratat! jazz se canta aproape doar in Manufactura ( http://handmadecafe.wordpress.com/ ). in seara asta am dat prin Daos la un concert Trooper (si alte 2 trupe groaznice, am stat pe afara cat au cantat astia). concertul mi-a confirat ca ar fi cea mai buna trupa de metal din Romania (dupa Psychosymphony dar ei canta al gen de muzica, mai mult decat metal 80-ist) si ca se merita sa mergi sa-i auzi. am vazut si un afis neobisnuit, vinerea viitoare (28 mai) se organizeaza in Daos un party psychedelic rock (cu rock din anii 60-70, inclusiv krautorock si progressive.... asa scrie pe afis). abia astept sa dau pe acolo si sa incerc niste headbaging de unul singur pe prog clasic si krautrock. (trupa de jazz cu domnul Rosati o sa tina un mic turneu prin tara asa ca or sa ajunga si prin alte orase decat Timisoara in zilele urmatoare) | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Mai 23, 2010 4:17 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Mai 27, 2010 12:28 am | |
| - H to He a scris:
- miercuri
concert de jazz cu poate cei mai buni muzicieni de jazz locali alaturi de un trompetist de care Lucian Gangy spunea acum 2 seri ca a cantat cu Santana. un eveniment ce nu trebuie ratat! foarte fain concertul. saptamana asta pana acum am avut parte de muzica din cea mai buna posibila. urmeaza seara de muzica clasica la filarmonica pe vineri cu programul: L. van Beehoven: Uvertura „Leonora” nr. 3, op. 72a Fr. Liszt: „Dans macabru” pentru pian și orchestră D. Șostakovici: Simfonia a IX-a în mi bemol major, op. 70 (dupa in Daos la noaptea psychedelica ) pe sambata la filarmonica jazz simofnic cu Big Band-uri ale Universităților McNeese și Northern Colorado - SUA (dupa inca nu stiu pe unde ajung, posibil prin Daos daca nu e seara cu muzica electronica) duminica in Manufactura Sunday on jazz cu: Sacha Bota – vioara (domnul canta si sambata la filarmonica, sper sa mai aibe energie si pe duminica) Toni Kuhn – clape Dan Mitrofan – chitara Mihai Moldoveanu – bass Radu Pieloiu – tobe | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Mai 30, 2010 11:09 am | |
| Urma salveaza turma! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Iun 06, 2010 9:18 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Iun 09, 2010 2:03 pm | |
| Edi Neumann reia proiectul de jazz "Curtain Bust" (cu un line-up diferit fata de anul trecut) si da cateva concerte in perioada urmatoare: 12 iunie, Manufactura (Timisoara) 17 iunie, Clubul Taranului (Bucuresti) 18 iunie, Casa de Cultura a Studentilor (Bucuresti) plus un concert solo sax poimaine 11 iunie la Van Graph (Timisoara) Mai multe detalii (line-up-uri, ora exacta, pret, sample-uri) la el pe blog: http://eduardjakneumann.wordpress.com/Recomand totul cu caldura! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Iun 09, 2010 7:07 pm | |
| | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Iun 11, 2010 4:14 pm | |
| Merge cineva la Sonishpere ?? As putea sa duc 1-2 persoane din Bistrita (via Tg Mures, Sighisoara, Brasov) sambata dimineata (26 iunie) plus retur duminica dimineata pe aceeasi ruta. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Iun 11, 2010 8:37 pm | |
| - Citat :
- Vineri, 11 iunie 2010, ora 19 Sala Capitol
CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR Orchestra simfonică a Filarmonicii „Banatul” Timișoara
Dirijor: CRISTIAN LUPEȘ
Solistă: ELISABETH LEONSKAJA
Program: S. Prokofiev: Concertul nr. 2 în sol minor pentru pian și orchestră, op. 16 Selecțiuni din „Romeo și Julieta” – Suitele I și II Pissed. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Iun 11, 2010 8:40 pm | |
| Maine merg la Manufactura, sa-l ascult pe Neumann. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Iun 11, 2010 11:08 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Iun 12, 2010 2:52 am | |
| - Ricochet a scris:
- Maine merg la Manufactura, sa-l ascult pe Neumann.
mie mi-a placut foarte mult ce s-a cantat si cum s-a cantat la filarmonica. am mai ascultat muzica lui Prokofiev si aveam asteptari mari (care mi-au fost rasplatite, mai ales la "Cadenza"din prima parte a concertului). in timpul concertului am avut impresia de cateva ori ca orchestra tine greu pasul cu pianul, insa era ceva neglijabil per ansamblu. si dupa concert, pe o straduta aproape de p-ta uniti, Liviu Butoi impreuna cu o femeie si un tip la chitara sustineau un concert de jazz, foarte liber pe alocuri. si era plin de oameni care gustau muzica. din pacate am prin doar 30 min din acest concert. apoi in Van Der Graaf, l-am prins si pe Edi Neumann, care pe langa saxofoane avea si niste jucarii scumpe pentru muzica electronica. a fost o combinatie de jazz (partial liber) si muzica electronica ( foarte reusita combinatia). era insa putina lume si cei care erau nu erau interesati de muzica. in Manufactura insa o sa fie ceva lume, pentru ca s-au obisnuit usor cu jazz-ul si la multi chiar le place. eu nu cred ca ajung pe acolo, am drum in alta parte. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Iun 13, 2010 1:47 am | |
| Christ, cat mai am de invatat despre concertele de club.
#1 Nu fi punctual. Stai de-a moaca. #2 Cand o mare parte din public sunt prietenii trupei, iar tu esti pe dinafara (sau intrus, sau inamic), stai de-a moaca si mai mult. 2 ore se ciocnesc pahare cu amicii, 1 ora jumate se canta.
A fost frumos. din ce zice Radu, Neumann a cantat doar jazz azi, fara artificii si electronice; primele improvizatii au continut si o doza de "alunecari pe langa sunet", dar mai tarziu astfel de neclaritati (intentionate sau nu) s-au dres. Doua seturi a cate patru piese, destul de lungi toate, mai intotdeauna cu o replica data lui Mitrofan la chitara (care a luat lectii de la Abercrombie anul trecut la Garana). | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Iun 13, 2010 2:02 am | |
| - H to He a scris:
- Ricochet a scris:
- Maine merg la Manufactura, sa-l ascult pe Neumann.
mie mi-a placut foarte mult ce s-a cantat si cum s-a cantat la filarmonica. am mai ascultat muzica lui Prokofiev si aveam asteptari mari (care mi-au fost rasplatite, mai ales la "Cadenza"din prima parte a concertului). in timpul concertului am avut impresia de cateva ori ca orchestra tine greu pasul cu pianul, insa era ceva neglijabil per ansamblu.
ok then. recunosc ca pot fi "biased", mai ales ca am intotdeauna in cap o inregistrare pe care o consider fundamentala (am postat-o aici), dar nu atat incat sa stramb din nas complet. finalista de la Ella Philip, acum doi ani, a prezentat concertul mult mai inchegat si mai stapana pe sine. pentru mine a fost cea mai buna dovada ca poti fi cel mai de renume pianist si tot nu te poti juca cu focul la acest concert. Cadenza primei parti a fost de departe cea mai ratata - tare s-a incurcat la inceput, iar forta punctului culminant s-a transmis brutal doar la octavele temei, nu si la arpegii, care trebuiau sa fie cursive, si sa se auda, sa straluceasca. tempo-urile au fost de incalzire, si s-a resimtit cel mai mult in partea a III-a, atat, dar ATAT de groaie - absolut insuportabil, din punctul meu de vedere. nu-mi pasa de orchestra, era de asteptat, din cate stiu n-a fost nici macar a treia oara cand s-a facut aceasta lucrare, dar atunci cand nici pianistul nu le impune nimic (caci asta mi-a fost impresia, la un acompaniament atat de derizoriu, arati de obicei obrazul) - e nasol de tot | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Iun 30, 2010 2:34 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Iul 02, 2010 8:45 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Iul 09, 2010 4:02 pm | |
| Început: 11 iulie 2010 la 21:00 Sfârșit: 12 iulie 2010 la 00:30 Locație: Timisoara, Club Daos Descriere LA PLEBE (San Francisco) - Sounds Like bilingual punk with horns n'vomit... Influences Clash, Pogues, Skatalites, Mano Negra, Banda Bassotti, Crass, Misfits, Marley, José Alfredo Jiménez, Adicts, Caradura, Perez Prado, Desmond Dekker, Black Flag, Johnny Cash, Maldita Vecindad, Stub, The Business, Esma, Tijuana No!, Oscar Chávez, La Polla Records, US Bombs, Los Crudos, Baldemar Huerta, Lodo y Asfalto, Toy Dolls, The Ramones, East Side Story Vols. 1 - 12, MDC, The Specials, Shane Macgowan, Dead Kennedys, Elvis Costello, GG Allin, Blitz, GBH, Victor Jara, The Smiths, Flema, Stiff Little Fingers, Mad Sin, Slackers, Skalariak, Kortatu, Fermin Muguruza, Don Tosti, Lydia Mendoza, Hermanas Cantú, Lalo Guerrero, Laurel Aitken, Toxic U.S., The Beltones, Guitar Wolf, Los Fabulosos Cadillacs, Joe Strummer, 2 Minutos, Boikot, Squirrel Nut Zippers, The Jam, Kultur Shock, and many many many more, are very cool... A patra oara in Timisoara! Band Members .. Lupe - Bajo, Vox Adam (Pags) - Guitarra, Vox Antonio (Tron) - Trombon Alberto - Trompeta Mark T - Pila http://www.myspace.com/laplebeHAOS (Timisoara)-old school romanian punkrock hardcore. Band members: Andrei - chitara, voce Arthur - bas Floyd - tobe http://www.myspace.com/haosro | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri | |
| |
|
| |
| Diverse Concerte & Festivaluri | |
|