| Diverse Concerte & Festivaluri | |
|
+12muzicadevest romanbun Uroboros Ivich cozmik_bluez H to He GentleG Aldi Ricochet bibi Zarec andu 16 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| |
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Feb 13, 2010 8:11 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Feb 13, 2010 9:48 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Feb 14, 2010 5:52 am | |
| diseara, 14.02 concert de jazz cu profesorii si absolventi ai facultatii de jazz din Timisoara. in Green Pub, ora 21. localul este undeva pe Eroilor. am vazut afisul lipit pe un stalp in holul filarmonici in seara asta (n-am fost prea atent ca ma grabeau altii).
eu merg, daca e jazz nu trebuie ratat. cat despre Urma, poate m-a incomodat locatia (sunt obisnuit cu beciurile gen Manufactura, Bunker, Taine) si i-am comparat pe nedrept individual cu alti muzicieni mai pe gustul meu. raman la parerea ca tobosatul e slab fata de Tavi Scurtu sau tobosarul de la Byron. si ca solistul inseamna 95% din trupa in momentul de fata (mi-a placut cum canta, foarte buna voce). Rico, sper ca nu eram eu cel care era sa te loveasca. m-am manifestat si eu de multe ori destul de "clasic" (am experienta din vremurile bune ale Metalbox-ului). | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Feb 14, 2010 7:11 am | |
| Cred ca inteleg problema; e simplu. Tavi Scurtu e un baterist senzational dar, mai ales, canta muzici care il solicita din punct de vedere tehnic si creativ. Muzica Urma sau Kumm e destul de basic si nu se compara din punctul asta de vedere cu jazz-ul sau cu alte rockurii mai complexe (cu exceptia unor bucati din "Trend Off" care, intamplator, nu a fost inregistrat cu Domi ci cu alt tobar, tanarul tobar de jazz Laurentiu Zmau; Domi nu era in Urma la vremea aceea; oricum, Urma nu mai canta bucatile alea pentru ca line-up-ul de pe Trend Off s-a destramat, si lipseste in primul rand clapa). La fel, tobarul de la Byron e excelent, dar si muzica e foarte bogata pentru sectiunea ritmica.
Sau, cine stie, poate a prins Domi o zi proasta. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Feb 14, 2010 1:32 pm | |
| - H to He a scris:
Rico, sper ca nu eram eu cel care era sa te loveasca. m-am manifestat si eu de multe ori destul de "clasic" (am experienta din vremurile bune ale Metalbox-ului). ar fi culmea parea insa un pustan de 16 ani | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Feb 14, 2010 1:49 pm | |
| - Ricochet a scris:
- H to He a scris:
Rico, sper ca nu eram eu cel care era sa te loveasca. m-am manifestat si eu de multe ori destul de "clasic" (am experienta din vremurile bune ale Metalbox-ului). ar fi culmea parea insa un pustan de 16 ani vii astazi la concertul de jazz? o sa trec mai tarziu la locatia anuntata sa vad daca chiar se tine concertul. o sa cante si cineva la pian (unul din profesori lor) si poate o sa-ti placa. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Feb 14, 2010 1:52 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Feb 17, 2010 4:43 am | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Feb 17, 2010 5:54 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Feb 17, 2010 7:34 pm | |
| Eu m-am luptat luni sa scriu si eu o compunere mica, ceva, dar cred ca ma dau batut. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Feb 19, 2010 2:17 am | |
| - andu a scris:
- Host: iordache
Type:Music/Arts - Concert
Start Time: Friday, February 12, 2010 at 10:00pm End Time: Saturday, February 13, 2010 at 1:00am Location: Nicolae Balcescu 23 A, Blvd Description:
Alexandru Pascu (the artist formerly known as Utu), iordache, Sorin Romanescu and Tavi Scurtu will play some music
Recomandat! Review: http://www.jazzforum.ro/?p=239 | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Feb 20, 2010 4:22 pm | |
| Urma va concerta in data de 24 Martie la Sala Palatului din Capitala, eveniment ce constituie o premiera in cariera trupei fiind cel mai mare concert indoor al lor din Romania. Concertul se va bucura si de prezenta unor invitati speciali printre care se numara trupa Al Jawalla, saxofonistul Edi Neumann si flautistul Mandela. Biletele pentru acest eveniment au preturi cuprinse intre 30 si 100 de lei, in functie de pozitia in sala. Evenimentul va incepe la ora 20:00. Biletele se pot cumpara din reteaua magazinelor Germanos, din librariile Carturesti, Humanitas, Unirea Shopping Center, in magazinele Vodafone precum si la Casa de bilete a Salii Palatului. http://www.metalhead.ro/stiri/Urma_in_concert_la_Sala_Palatului_din_Bucuresti-aid-81084-l-1 | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Feb 24, 2010 1:50 am | |
| joi, 26.08.2010 Nightloosers in Bunker. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Feb 24, 2010 12:59 pm | |
| lol | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Feb 24, 2010 11:02 pm | |
| lol indeed Ce oldscul e programul. Ceva mai detaliat se poate? adica pe bucati - sunt curios in special de Debussy si Bartok (adica de ce cunosc ). Also, astept un "bootleg oficial". Bafta mare. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Feb 24, 2010 11:15 pm | |
| Programul adica repertoriul? Daca da, hmm. Si hmm, pentru ca simt ca m-am deschis catre modern mai mult decat oricat. Iar avantgarda inca asteapta, e aproape. Rachmaninoff sa stii ca n-am cantat mult la viata mea. Oldscul e si concursul la care ma duc (recitalul de acum, rodajul pentru atunci), din moment ce completeaza un program atat de Bartok-centric cu obisnuitele piese de gen sau de perioada, etc. Detalierea: Scarlatti - Sonata in La major (nu am nicio alta referinta; niciuna din sonatele in La catalogate de Kirkpatrick nu e cea care o cant eu....wha?) Liszt - Tarantella din Annees de Pelerinage: Venetia-Napoli Rachmaninoff - Etude-tableaux op.39 nr. 6 Debussy - Feux d'artifice (Preludii, caietul II) Madarasz - Tetrafonia Bartok - A Gyermekeknek (selectie); Dansuri poporale romanesti; Szonata BB 88; Concertul pentru pian si orchestra nr.3 (cu corepetitie la doua piane, in cazul acesta) | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Feb 24, 2010 11:18 pm | |
| | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Feb 24, 2010 11:41 pm | |
| Pana nu canti Feldman si Cage, sau macar ceva la pian preparat (asa se zice in romana?), esti oldscul pe toata linia, degeaba zici tu. Oricum, arata fain. Medley-ul cu Bartok se anunta bengos, cu Rachmaninoff si aia cu artificiile ma pun acuma la curent. Data viitoare sa bagi si un Satie, sa arunce lumea cu rosii in tine. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Feb 25, 2010 12:15 am | |
| - Uroboros a scris:
- Pana nu canti Feldman si Cage, sau macar ceva la pian preparat (asa se zice in romana?), esti oldscul pe toata linia, degeaba zici tu.
Bine, introduc atunci 4'33'' (sau il las la capat, ca bis). Iar pe parcurs, intr-un moment climatic, o sa infig un cutit intre corzi, si asa am si preparat pianul, si ma si transpun in porg rawker. - Uroboros a scris:
- Data viitoare sa bagi si un Satie, sa arunce lumea cu rosii in tine.
Cum cu tomate? Satie trebuie sa placa, atat timp cat nu e vorba de peste 800 de repetari de nota. Numa' sa cant "Gnossienne Nr.1" si bunicutele o sa ma adore (zicand in plus si ca e Frederic Șopen). | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Feb 25, 2010 12:17 am | |
| - Ricochet a scris:
lol pot sa vina si ingineri obositi de munca care asculta orice fel de muzica? as vrea sa vin eu si poate vine si un prieten care recent si-a cumparat clape si incearca si el sa cante porcarii rock si pop. | |
|
| |
Uroboros capodopera
| |
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Feb 25, 2010 12:35 am | |
| @H to He: As fi incantat. Ai fi si primul din acest colectiv care ma aude cantand. | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Feb 25, 2010 12:56 am | |
| - Ricochet a scris:
- @H to He: As fi incantat.
Ai fi si primul din acest colectiv care ma aude cantand. o sa-mi notez in agenda telefonului data. sper doar sa nu fiu prins pe atunci prin afara orasului la cine stie ce santuri si taluzuri nestabilizate care s-au plictisit de locul unde dainuiau. Si o sa ajut si eu la 4'33'' (stiu la perfectie piesa, ma inspira zi de zi la munca). [acum siti si voi de ce avem drumuri atat de bune, toti drumarii, de la proiectantii incepatori si necalificati la d-l Berceanu suntem mari fani 4'33''] | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Feb 26, 2010 1:19 am | |
| Urma la Ateneu: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri | |
| |
|