Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte & Festivaluri

In jos 
+12
muzicadevest
romanbun
Uroboros
Ivich
cozmik_bluez
H to He
GentleG
Aldi
Ricochet
bibi
Zarec
andu
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyVin Feb 26, 2010 3:59 pm

vineri 26 februarie
ora 21 : 00 – jazz funk fusion…
Ionut Dorobantu – chitara
Anghel Mailat – bass
Radu Pieloiu – tobe
sambata 27 februarie
ora 21 : 00 – seara jazz
Lucian Nagy – sax
Toni Kuhn – clape
Dan Mitrofan – chitara
Stefan Olariu – trompeta
Tavi Scurtu – tobe
Csaba Santa – contrabas
Radu Pieloiu – percutie

in Manufactura, Timisoara
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Feb 28, 2010 1:02 pm

a fost excelent concertul de aseara.
be-bop, hard-bop si jazz modal. sa cantat ca de obicei piese din repertoriu propriu cat si standarde precum Moment's Notice (Coltrane) si So What (Davis), pe care am recunoscut-o dupa intro. Din piesele lor "Cearceaful" - o piesa care se tot intinde si devine tot mai lunga, dupa cum spunea Lucian Nagy, Soup a la Blues si altele la care nu le-am inteles numele.

ce noroc pe noi ca exista Manufactura si se tin lunar concerte de jazz (urmatorul o sa fie pe 28 martie din cate am inteles).
Rico ar trebui sa treci si tu pe acolo sa vezi niste solo-uri de tobe si percutie nemaipomenite.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Feb 28, 2010 3:08 pm

promit, dar fac promisiunea pentru oricand dupa martie.

Pieloiu si Olariu mi-s colegi.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Feb 28, 2010 6:19 pm

Bob Dylan, 2 Iunie, Bucuresti.

http://www.bobdylan.com/#/tour
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyLun Mar 01, 2010 1:35 am

Intrebarea e daca Dylan mai produce in zilele astea ce produce Cohen. Eu am in gand sa ma duc oricum, dar pe taica-miu l-a lasat complet rece vestea.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyLun Mar 01, 2010 2:05 am

Ultimele albume Dylan sunt foarte valabile estetic si creativ, problema e cu vocea - daca poti sa o accepti asa tocita (inca expresiva, totusi). Cu siguranta o sa ma duc sa-l vad cand o sa vina mai prin preajma.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyLun Mar 01, 2010 9:29 pm

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 Jazzadezz@Prometheus_web
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Mar 07, 2010 2:16 am

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Mar 07, 2010 3:21 am

Concerte Tavitian in Ardeal:

“De la blues la etno-jazz” cu Harry Tavitian (pian) si Cserey Csaba (percutie)

Satu Mare – 11 martie 2010, ora 21 la MusiC’at Pub (str. Ham Janos, colț cu str. Petofi). Intrarea este libera. Rezervari la 0361 42.11.00

Nyiregyhaza, Ungaria – 12 martie 2010, ora 19 la Liceul de Muzica

Oradea - 13 martie 2010 ora 20 la Moskva Caffe (Str. Moscovei 8 – fost Club Tempo, vizavi de Filarmonica). Concertul este prilejuit de deschiderea Clubului. Biletele – 10 RON se vor putea procura in seara concertului

Sighetu Marmatiei – 14 martie 2010, ora 18 la Liceul de Muzica

Baia Mare – 15 martie 2010 ora 18.30 Liceul de Arta

Cluj 16 martie 2010 ora 22 My Way Club, (Piata Unirii 21; tel: 0731-339258). www.janis.ro

Vom oferi publicului compozitii proprii, teme din repertoriul jazzului clasic, blues și gospel.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Mar 07, 2010 3:25 am

11 martie – Jean Luc Ponty & His Band

25 aprilie – Duke Ellington Orchestra

10-16 mai – Sibiu Jazz Festival

11 mai – Pharoah Sanders Quartet

11 mai – Yusef Lateef Quartet

13 mai – Kenny Garrett

15 mai – Michel Camilo Trio

17 mai – John McLaughlin and The 4th dimension

20 mai – Nik Bärtsch’s Ronin

În afară de cel al pianistului elvețian Nik Bärtsch (care va avea loc în clubul bucureștean Green Hours), restul concertelor se vor desfășura la Sala Palatului din București. Pharoah Sanders, Yusef Lateef, Kenny Garrett și Michel Camilo se numără printre artiștii care vor evolua în cadrul primei ediții a festivalului Bucharest Spring Jazz.

http://www.jazzforum.ro/?p=262

N-am auzit de "Bucharest Spring Jazz" pana acum. Nu suna rau.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Mar 07, 2010 11:07 am

andu a scris:
Concerte Tavitian in Ardeal:

“De la blues la etno-jazz” cu Harry Tavitian (pian) si Cserey Csaba (percutie)

Satu Mare – 11 martie 2010, ora 21 la MusiC’at Pub (str. Ham Janos, colț cu str. Petofi). Intrarea este libera. Rezervari la 0361 42.11.00

Nyiregyhaza, Ungaria – 12 martie 2010, ora 19 la Liceul de Muzica

Oradea - 13 martie 2010 ora 20 la Moskva Caffe (Str. Moscovei 8 – fost Club Tempo, vizavi de Filarmonica). Concertul este prilejuit de deschiderea Clubului. Biletele – 10 RON se vor putea procura in seara concertului

Sighetu Marmatiei – 14 martie 2010, ora 18 la Liceul de Muzica

Baia Mare – 15 martie 2010 ora 18.30 Liceul de Arta

Cluj 16 martie 2010 ora 22 My Way Club, (Piata Unirii 21; tel: 0731-339258). www.janis.ro

Vom oferi publicului compozitii proprii, teme din repertoriul jazzului clasic, blues și gospel.
suuuper !
Vazusem afisul concertului din Cluj dar erau slabe sanse sa ajung. Speram totusi sa cante macar la Satu Mare (orasul unde locuieste Cserey). Pana la urma e mult mai bine decat atat.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Mar 07, 2010 11:22 am

Alte evenimente la Cluj:

Kusak/Pop Urban Unit
Raul Kusak - keyboards & Liviu Pop - drums
Jazz-Funk-Groove
10.03.2010 Diesel Club
http://cluj.24fun.ro/evenimente/kusak_pop_urban_unit-11322.html
http://www.dieselclub.ro/

Festival de muzica baroca (9-11 martie 2010).
Locatii: Turnul Croitorilor, Biserica Sf. Mihail, Palatul Banffy (Muzeul de Arta)
Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 Afis_f10
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Mar 07, 2010 8:42 pm

Ricochet a scris:
@H to He: As fi incantat. Smile

Ai fi si primul din acest colectiv care ma aude cantand.

E oficial. Smile

Am schimbat deja pareri prin intermediul mesajelor private, la alegerea lui H To He, altfel cred ca m-ar fi facut cu ou si otet aici.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Mar 07, 2010 9:07 pm

Aaa, a fost deja! N-am fost atent. Deci? Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Mar 07, 2010 10:46 pm

Travka se reunesc si canta la Silver Church pe 15 Aprilie! Very Happy
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyDum Mar 07, 2010 11:17 pm

andu a scris:
Aaa, a fost deja! N-am fost atent. Deci? Smile

Las mai intotdeauna pe altii sa zica.

Eu unul m-am simtit bine.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyLun Mar 15, 2010 5:10 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyLun Mar 15, 2010 8:27 pm

Va fi un concert KUMM miercurea asta in Timisoara, dar nu stiu unde.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyLun Mar 15, 2010 8:58 pm

^ de pe MySpace:

Mar 17 2010 9:00P
BUNKER timisoara

I'd kill for a Kumm concert right nao.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyLun Mar 15, 2010 9:02 pm

Du-te, Radu, du-te!

(pentru mine este exclus)
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyMar Mar 16, 2010 7:11 pm

Concertul Tavitian & Cserey de ieri din Baia Mare a fost ceva deosebit.
O sala plina (vreo 300 de spectatori) s-a bucurat de un spectacol de inalta tinuta. S-a inceput cu etno-jazz, a urmat apoi o piesa clasica de jazz si doua de blues, s-a revenit la etno-jazz iar la final colinde (binevenite chiar si in martie) in stil jazz-blues. Bisul a fost din Chick Corea (cu cateva evidente derapaje improvizationale). Totul a durat peste doua ore si a fost minunat.

Muzicienii au aratat un respect deosebit pentru public. Tavitian a vorbit destul de mult, prezentand unele piese, explicand originea lor, facand chiar si un mini-istoric al jazzului, iar la final au oferit spre vanzare CD-uri (nu mai putin de 6 albume) cu autografe. M-am ales si eu cu 3 pe care nu le aveam:
Harry Tavitian & Cserey Csaba - "Birth" (albumul de colinde pe care il caut din decembrie)
Harry Tavitian & Hans Kumpf - "Live at Comburg Abbey"
Cserey Csaba's Drums - "Fantasy World Tour/ Marsul tobelor, calatorie imaginara".

A fost grozav sa-l revad pe Tavitian in concert.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyMier Mar 17, 2010 10:39 am

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyMier Mar 17, 2010 11:00 am

Review-ul concertului Tavitian / Csaba de la Oradea: http://www.muzicadevest.ro/2010/03/16/o-scurta-lectie-de-jazz-cu-harry-tavitian/

Mi-ar placea si mie sa pun mana pe albumele alea, Aldi; sper sa le gasesc pe site la Carturesti. Le-ai ascultat?
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyMier Mar 17, 2010 7:34 pm

andu a scris:
Pentru Aldi in primul rand: http://www.muzicadevest.ro/2010/03/17/debrecen-spring-festival/
mmmm... Djabe & Hackett pica intr-o miercuri. Nu e bine.
Debrecenul e relativ accesibil de aici de la mine (pentru oradeni e o banalitate sa mergi acolo), dar e preferabil sa fie weekend.
Inca nu am fost, cu toate ca niste cunostinte mi-au propus toamna trecuta sa mergem pana acolo. Dar concertul era la mijlocul saptamanii si nu era ceva pentru care sa ma dau peste cap (o trupa de cantareti americani de gospel). E de urmarit ce se intampla prin Debrecen.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 EmptyMier Mar 17, 2010 7:46 pm

andu a scris:
Mi-ar placea si mie sa pun mana pe albumele alea, Aldi; sper sa le gasesc pe site la Carturesti. Le-ai ascultat?
Inca nu. Cele doua ale lui Tavitian sunt scoase la Pirate Records si sunt impachetate super-minimalist, in genul albumului scos cu Iordache (cred ca il stii).
http://www.harrytavitian.ro/discr.htm
Sigur le comercializeaza Carturestiul ("Balkaz" si "Dancin' Round The Black Sea" le am de acolo) daca le mai au pe stoc.
Albumul lui Cserey cred ca e cam greu de gasit prin magazine. Pare scos in editie foarte limitata.
Daca te intereseaza sa le asculti, da-mi de stire. Rezolvam noi cumva (mai prin weekend).
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 12 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte & Festivaluri
Sus 
Pagina 12 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Festivaluri prog in Europa
» Diverse de pe net
» Diverse
» Diverse noutati
» Diverse Concerte

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: NON-PROG-
Mergi direct la: