Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic

In jos 
+5
Ricochet
GentleG
romanbun
bibi
andu
9 participan?i

Pick your favorite!
Iosif Kappl & Costin Petrescu (Phoenix 1971)
Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_lcap13%Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_rcap
 13% [ 2 ]
Iosif Kappl & Ovidiu Lipan (Phoenix 1975)
Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_lcap33%Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_rcap
 33% [ 5 ]
? & Ovidiu Lipan (Rosu si Negru 1971)
Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_lcap0%Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Liviu Tudan & Ion Cristian (Rosu si Negru 1977)
Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_lcap0%Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Ilie Stepan & Mihai Farcaș (Progresiv TM 1975)
 0% [ 0 ]
Nicolae Bucaciuc & Nicolae Delioran (Experimental Q 1977)
Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_lcap13%Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_rcap
 13% [ 2 ]
Mircea Marcovici si Mihai Farcas (PostScriptum 1981)
Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_lcap20%Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_rcap
 20% [ 3 ]
Marcel Breazu & Leontin Iovan (Celelalte Cuvinte)
Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_lcap20%Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Vote_rcap
 20% [ 3 ]
? & ? (Accent 1986)
 0% [ 0 ]
Richard Schöring & Vasile Dolga (ProMusica 1986)
 0% [ 0 ]
Total voturi : 15

AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Empty
MesajSubiect: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 12:56 pm

Ca tot se face!

Am ales doar din acele formatii romanesti de prog care au ajuns sa scoata LP (sau macar album-split, ca ProMusica si Accent). Astfel, au ramas pe dinafara trupe misto precum Basorelief, Cromatic sau Ethos.

La Accent e de specificat ca pe coperta albumului sunt mentionati doi percutionisti si nici un băsar. Pentru Experimental Q, nu se cunoaste line-up-ul de pe albumul lor, asa ca l-am luat pe cel trecut pe discul "Formatii de muzica pop 1". Pentru Rosu si Negru 1971 o sa completez basistul cand o sa imi recuperez cartea lui Doru Ionescu.

In ce ma priveste, ezit intre Phoenix 71 sau 75, Rosu si Negru 71 si Celelalte Cuvinte.

Sper ca v-am mai redeschis apetitul pentru prog romanesc clasic. Smile
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 1:30 pm

Ca să nu se zică din start că Phoenix sînt cei mai buni (dacă o luăm așa pollul nu mai are obiect), le-am dat o șansă celor mai tineri și am votat Celelalte Cuvinte. Măcar din considerente personale Smile
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 1:43 pm

Care sunt considerentele astea personale? Smile
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 3:13 pm

Am mai spus-o pe forum: Kappl e un basist de talie MONDIALA! Omul asta nu canta  , ci improvizeaza affraid , iar Tandarel din cei care ii cunosc eu e cel mai bun.
PS
Caut Regina Strazilor a lu Mondial si n-o aflu...Crying or Very sad Help! Tobe super!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 3:16 pm

cine a votat postscriptum? buna alegere! Smile
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 3:26 pm

romanbun a scris:
Am mai spus-o pe forum: Kappl e un basist de talie MONDIALA! Omul asta nu canta  , ci improvizeaza affraid , iar Tandarel din cei care ii cunosc eu e cel mai bun.
PS
Caut Regina Strazilor a lu Mondial si n-o aflu...Crying or Very sad Help! Tobe super!
asta seara se rezolva ,o sa o primesc pe "Regina" Very Happy

Ultima editare efectuata de catre GentleG in Mier Oct 08, 2008 6:35 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 4:17 pm

Oh, man, nu stiu mai nimic din numele astea. Profesoreeee.... bounce
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 4:44 pm

Ricochet a scris:

my young padawan, ti-ai facut temele? ai ascultat Zalmoxe a doua oara?

Wink
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 6:39 pm

andu a scris:
Ricochet a scris:

my young padawan, ti-ai facut temele? ai ascultat Zalmoxe a doua oara?

Wink

cum sa nu?! am trecut de 5...ori.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMier Oct 08, 2008 7:04 pm

andu a scris:
Care sunt considerentele astea personale? Smile

mă leagă (de Celelalte Cuvinte) amintiri foarte plăcute din adolescență ... prima trupă rock românească pe care am ascultat-o, etc ...
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
radu
ritm

Numarul mesajelor : 148
Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyJoi Oct 09, 2008 4:08 pm

andu a scris:
cine a votat postscriptum?

eu insumi
aici https://www.youtube.com/watch?v=xGU581ls4m4 nu se aude mare lucru. (din acelasi film exista pe youtube o sequenta cu sfinxul lui chifiriuc, mult mai clara)

dar aici... https://www.youtube.com/watch?v=iPnzPJmieSY super meserie
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyJoi Oct 09, 2008 4:38 pm

^ stiu cantarea prinsa in a doua filmare, cred ca o am integral (piesa, nu concertul) ca mp3 ... super imaginile, multumesc mult!
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyVin Oct 10, 2008 6:09 pm

Kappl/Lipan
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyLun Feb 09, 2009 1:08 pm

pana la urma am votat si eu, Breazu/Iovan. desi nu sunt sigur ca au fost neaparat mai BUNI, insa au ceva ce mie mi-e foarte DRAG...
Sus In jos
viespone
nota
viespone

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 18/07/2009

MesajSubiect: Experimental Q   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyDum Iul 19, 2009 7:37 pm

Are cineva secvente video cu Experimental Q? Ma ajuta cineva?
Sus In jos
http://www.sighet-online.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMar Mai 11, 2010 12:16 pm

Sunt curios daca singurul baterist de pe forumul nostru a votat, si daca da, ce. Smile
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic EmptyMar Mai 11, 2010 1:53 pm

lolozauri

N-am votat, ca nu stiu mai nimic de acolo. Adica stiu doar Phoenixurile, cuvintele si experimentalul. Dintre astea, probabil ca aia de la Experimental Q ar fi cei mai competenti (daca-i vorba de piesele pe care le stiu eu, alea instrumentale), iar Iovan de la CC imi place ca are imaginatie (desi tehnic nu e impresionant) - de bass nu garantez, dar cred ca e de bine Smile. Cam la fel sta treaba si cu Tandarica, si as zice ca el si Kappl fac treaba excelenta, cel putin pe Cantafabule - cred ca ei sunt preferatii dintre astea trei exemple.

In rest nu ma simt prea interesat sa explorez.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic   Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic Empty

Sus In jos

Cea mai buna sectiune ritmica: prog romanesc clasic
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Iubitor de prog clasic, dar nici fara pareri..nonconformiste
» Albume prog ale unor trupe non-prog
» Top-ul meu de progresiv romanesc
» new prog/alternative prog
» Trecerea de la non-prog la prog

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum