Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Domeniu Prog Ro

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

Domeniu Prog Ro Empty
MesajSubiect: Domeniu Prog Ro   Domeniu Prog Ro EmptyJoi Feb 11, 2010 4:44 pm

Va salut !

Am devenit de curand administratorul domeniului de net = www.progrock.ro = Am drepturi de folosire,cum cred eu de cuviinta.Din pasiune pentru prog intentionez sa-l pun la dispozitia celor care doresc sa dea nastere unui portal de tip P.A. in limba romana.Daca printre noi exista oameni care se pricep si sunt pasionati de prog,eu pun domeniul la dispozitie pentru a putea fi folosit.(gratis desigur).Am ales sa expun aceasta oferta aici pentru ca pŽaici ma invart si eu de cativa ani si oarecum ne cunoastem intre noi.Ce ziceti? Se apuca cineva de un asemenea proiect?
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

Domeniu Prog Ro Empty
MesajSubiect: Re: Domeniu Prog Ro   Domeniu Prog Ro EmptyJoi Feb 11, 2010 7:44 pm

Cred ca ar trebui definit mai bine ce se doreste.

Portal de tip PA ar insemna:
- subgenuri si descrieri;
- baza de date cu formatii si prezentari;
- discografii;
- ratinguri;
- topuri;
- multimedia;
- forum.

Constructia bazei de date inseamna munca foarte multa. Fara indoiala ea poate fi realizata pe parcurs, dar nu cred ca va putea vreodata concura cu cele deja traditionale. Poate ca nu e o problema. Va fi atat de mare cat va fi.
In rest, prezentari de albume, ratinguri si topuri ar fi utile, mai ales ca pe progressiveforum e mai dificil de realizat asa ceva intr-o forma atractiva.
Multimedia ar fi in parte rezolvata cu Radio Prog.

Daca vorbim de forum, e o problema. Ne-am cam obisnuit cu forumelul asta, asa cum e el, cu limitarile si cu hibele lui. Plus ca ar fi pacat sa se piarda toate discutiile de aici.

O varianta ar fi sa se mearga in paralel cu forumul actual, iar pe portal sa se construiasca baza de date. Cel putin pentru o vreme.

In ce ma priveste, cu toate ca e foarte tentant, nu ma pot angaja decat sa mai fac, din cand in cind, cate un review de album. Pe moment am alte prioritati si lucruri de rezolvat si nu stiu cand se va schimba asta.

Cu siguranta exista useri ai forumului dispusi sa consume mai mult timp cu acest proiect. Daca se urneste treaba promit sa ajut si eu.
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

Domeniu Prog Ro Empty
MesajSubiect: Re: Domeniu Prog Ro   Domeniu Prog Ro EmptyJoi Feb 11, 2010 8:15 pm

Da Aldi,cam la asa ceva ma refeream si eu :

- subgenuri si descrieri;
- baza de date cu formatii si prezentari;
- discografii;
- ratinguri;
- topuri;
- multimedia;
- forum.

Ar trebui cineva care detine spatiul web aferent,spatiu ce s-ar atasa numelui domeniului progrock.ro. Eu detin si donez doar domeniul nu si spatiul web fiindca spatiu web nu exista.(adica este dar e foarte putin ceva de genul 150mb).Desigur multa munca si pricepere,eu stiu...poate se gaseste cineva care sa aiba timp si materiale disponibile.Ar fi o chestie faina.
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
Continut sponsorizat

Domeniu Prog Ro Empty
MesajSubiect: Re: Domeniu Prog Ro   Domeniu Prog Ro Empty

Sus In jos

Domeniu Prog Ro
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Posturi de radio progrock
» Trecerea de la non-prog la prog
» new prog/alternative prog
» De ce trupele de prog trec la pop in anii 80?
» Concursuri PROG

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: