| ce ascultati chiar acum? | |
|
+9radu romanbun H to He idle_ro GentleG Uroboros Ricochet andu Cristi 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 09, 2010 8:17 pm | |
| - andu a scris:
- http://julianlynch.bandcamp.com/album/mare
indie foarte bun, uneori cu momente de jazz fusion, alteori cu momente de dirty projectors, post rock, etc.; foarte variat si consistent. n-am retinut nimic dupa prima ascultare | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 09, 2010 8:18 pm | |
| ^ da, foarte "subtire", eteric, dar intr-un sens bun (pentru mine) | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 09, 2010 8:18 pm | |
| "impresiv" mai tarziu, albumele noi | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 09, 2010 8:19 pm | |
| - Cristi a scris:
- - aaaaaaaaaa, aproape imi faci pofta; daca ti-a placut asta, ar trebui sa incerci Seasons in the Abyss si South of Heaven.
Nu shtiu cat thrash ai ascultat, da' sunt nishte albume mari - Death Angel - Act III, poate nishte Kreator, primele 2 albume Annihilator, nishte Testament, Anthrax - Spreading the Disease, nishte Voivod, Sanctuary (doar 2 albume au, f bune), Watchtower, Sepultura - doar Beneath the Remains si Arise. Or mai fi, da' nu-mi vin in minte acuma. Dada, am ascultat multe din astea, desi nu pot zice ca-s mare fan de thrash in general - ma plictisesc repede, daca nu e macar un pic progresiv sau groovy (cum sunt Watchtower, Voivod). Sunt fan Sanctuary din clasa a sasea, cand mi-am facut comanda la caseta originala cu Refuge Denied de la un tip din Bucuresti - am ascultat-o de am rupt-o. Si acuma, dupa mai multe albume cu Nevermore, tot ei imi plac mai mult - dar intotdeauna i-am considerat heavy pur si simplu, nu pot sa-i asociez cu thrashul (in ciuda influentelor, I guess). Mai thrash mi se par Metal Church din zona aia, desi acolo prefer albumele mai tarzii, gen Human Factor/Hanging in the Balance. In unele cazuri imi plac mai mult anii '90-2000 decat lucrurile vechi optzeciste - e valabil si la Testament si Kreator (imi plac The Gathering/Demonic/Low si Outcast/Endorama/Hordes of Chaos respectiv). De acord insa cu primele doua Annihilator (eu as pune si Set the World on Fire intre clasice). Si la Slayer e invers - Seasons mi se pare doar ok, Diablous in Musica plictisitor, asta mai vechi m-a lovit tare - poate trebuie sa ascult South of Heaven in continuare. Sa vedem cu Anthrax si Sepultura - deocamdata nu m-am simtit tentat sa incerc serios. Mai tentat ma simt de vechile Megadeth, avand in vedere a de pe Rust in Peace am ascultat niste piese de mare adevar. Un album care-mi place multisor e Time Does Not Heal de la Dark Angel (trupa lui Gene Hoglan). Alte trupe preferate ar fi Despair (cu Sorychta de la Grip Inc.), Anacrusis, Hexenhaus (cu Mike Wead de la Memento Mori) - nu stiu daca le stii, daca nu cred ca o sa-ti placa (incearca albumele mai tarzii, zic eu). Primele cateva albume Sieges Even sunt cam thrash si ele, dar banuiesc ca le stii - probabil si Mekong Delta, cu care eu nu-s la curent deocamdata. Am inteles ca si Believer si Coroner sunt interesanti. Hmm... cam atata stiu acuma. On: Yakuza - Of Seismic Consequence (2010)Un fel de Mastodon combinati cu Isis si cu jazz. Mai interesanti decat imi amintesc ca erau prin 2006. Un saxofon bine integrat in context, atmosfera apasatoare, variat in dinamica, fain. | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 09, 2010 8:23 pm | |
| - Ricochet a scris:
"impresiv" mai tarziu, albumele noi Am ascultat Initiate zilele astea - impresiv e un cuvant bun. desi sunt tentat sa zic ca daca era mai scurt (un singur cd, gen) ar fi fost si mai fain. La al doilea deja eram in alta parte cu mintea (ok, poate e problema mea). | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 09, 2010 11:49 pm | |
| - Uroboros a scris:
- Ricochet a scris:
"impresiv" mai tarziu, albumele noi Am ascultat Initiate zilele astea - impresiv e un cuvant bun. desi sunt tentat sa zic ca daca era mai scurt (un singur cd, gen) ar fi fost si mai fain. La al doilea deja eram in alta parte cu mintea (ok, poate e problema mea). Tocmai il termin. Destul de adevarat ca apar niste serpentine, dar sunt lucruri bune, iar pe la capat ii apuca groove-ul, iar pe mine bataitul de picior, ceea ce-i semn bun. "Red Line to Greenland" a fost traznet. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 12:35 am | |
| apoi Radio Dept. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 12:40 am | |
| zornaiesc putin in search of the miraculous, inainte de culcare. | |
|
| |
Uroboros capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 1:52 am | |
| Prince - 20Ten (2010)69 | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 2:41 am | |
| ^ 69? be more specific | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 2:44 am | |
| Daca inseamna ceea ce cred ca inseamna, atunci explicatia e nasty. --- Radio Dept. puteau mai mult. Planuiam inca un Schnittke, dar o las pe maine | |
|
| |
Uroboros capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 3:20 am | |
| Inseamna orice vrem sa insemne. As long as it's nasty. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 10:47 am | |
| JELLY FICHE -Tout Ce Que J'ai Rêvé(Canada 2008) (Influences:Pink Floyd, King Crimson, Beatles, Gentle Giant, David Bowie, Queen, Chick Corea, Led Zeppelin, Sam Roberts, Feist, Zero 7, Erik Truffaz, Coldplay) | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 2:43 pm | |
| - Uroboros a scris:
- Cristi a scris:
- - aaaaaaaaaa, aproape imi faci pofta; daca ti-a placut asta, ar trebui sa incerci Seasons in the Abyss si South of Heaven.
Nu shtiu cat thrash ai ascultat, da' sunt nishte albume mari - Death Angel - Act III, poate nishte Kreator, primele 2 albume Annihilator, nishte Testament, Anthrax - Spreading the Disease, nishte Voivod, Sanctuary (doar 2 albume au, f bune), Watchtower, Sepultura - doar Beneath the Remains si Arise. Or mai fi, da' nu-mi vin in minte acuma. Dada, am ascultat multe din astea, desi nu pot zice ca-s mare fan de thrash in general - ma plictisesc repede, daca nu e macar un pic progresiv sau groovy (cum sunt Watchtower, Voivod). Sunt fan Sanctuary din clasa a sasea, cand mi-am facut comanda la caseta originala cu Refuge Denied de la un tip din Bucuresti - am ascultat-o de am rupt-o. Si acuma, dupa mai multe albume cu Nevermore, tot ei imi plac mai mult - dar intotdeauna i-am considerat heavy pur si simplu, nu pot sa-i asociez cu thrashul (in ciuda influentelor, I guess). Mai thrash mi se par Metal Church din zona aia, desi acolo prefer albumele mai tarzii, gen Human Factor/Hanging in the Balance.
In unele cazuri imi plac mai mult anii '90-2000 decat lucrurile vechi optzeciste - e valabil si la Testament si Kreator (imi plac The Gathering/Demonic/Low si Outcast/Endorama/Hordes of Chaos respectiv). De acord insa cu primele doua Annihilator (eu as pune si Set the World on Fire intre clasice). Si la Slayer e invers - Seasons mi se pare doar ok, Diablous in Musica plictisitor, asta mai vechi m-a lovit tare - poate trebuie sa ascult South of Heaven in continuare.
Sa vedem cu Anthrax si Sepultura - deocamdata nu m-am simtit tentat sa incerc serios. Mai tentat ma simt de vechile Megadeth, avand in vedere a de pe Rust in Peace am ascultat niste piese de mare adevar.
Un album care-mi place multisor e Time Does Not Heal de la Dark Angel (trupa lui Gene Hoglan). Alte trupe preferate ar fi Despair (cu Sorychta de la Grip Inc.), Anacrusis, Hexenhaus (cu Mike Wead de la Memento Mori) - nu stiu daca le stii, daca nu cred ca o sa-ti placa (incearca albumele mai tarzii, zic eu). Primele cateva albume Sieges Even sunt cam thrash si ele, dar banuiesc ca le stii - probabil si Mekong Delta, cu care eu nu-s la curent deocamdata. Am inteles ca si Believer si Coroner sunt interesanti. Hmm... cam atata stiu acuma.
n-am ascultat Despair (dar am ascultat putin Grip Inc, macar shtiu cu ce se mananca), nici Hexenhaus (dar imi plac Memento Mori) si nici Anacrusis (desi parca imi suna cunoscut numele de undeva). Sieges Even - nu am decat A Sense of Change si ultimile 2 albume, daca ai (are cineva), poti/poate sa-si faca pomana si cu mine, as aprecia mult. Fain ca ai mentionat Metal Church, sunt mari dar subapreciati zic eu. Am dat jos albumul cu Dark Angel care l-ai mentionat, revin cu pareri dupa ce-l ascult cum trebuie; un alt album thrash care l-am uitat e American way a lu' Sacred Reich. Din Megadeth-ul 80ist, doar Peace Sells..but who's bying (1986) merita, pt mine cel putin. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 3:28 pm | |
| Fibonacci Sequence-Numerology(2010) | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 10, 2010 11:28 pm | |
| Seara Picchio dal Pozzo. Omonimul si Camere Zimmer Rooms sunt faine, Abbiamo tutti... mai putin, m-a lasat cam rece. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 11, 2010 12:43 am | |
| (The Resonance Association - Clarity in Darkness) Deloc rau. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 11, 2010 2:29 am | |
| mi-a placut ca se indeparteaza binishor de soundul Dream Theater. Si imi place mai mult decat Mullmuzzler. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 11, 2010 11:53 am | |
| | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 11, 2010 12:09 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 11, 2010 12:36 pm | |
| Ein Sonntag mit Spock's Beard | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 11, 2010 1:24 pm | |
| am terminat (blues-rock experimental, progresiv, foarte bun) si trec la | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 11, 2010 5:43 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 11, 2010 7:29 pm | |
| gez roc cu vioara. nu atat de deosebit pe cat speram, dar bun. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 11, 2010 8:27 pm | |
| ^ incearca si "Roue Libre" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? | |
| |
|
| |
| ce ascultati chiar acum? | |
|