Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
korgsp
nota

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 22/02/2008

Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia Empty
MesajSubiect: Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia   Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia EmptyMar Noi 16, 2010 10:03 am

Nu am mai postat de mult pe acest forum insa trebuie sa va povestesc ca din fericire anul trecut am cunoscut la Mangalia niste fani inraiti Pink Floyd care de 15 ani pe 30 noimbrie celebreaza lansarea "The wall" si se aduna in club si chefuiesc pana dimineata pe muzica de Floyd sin in special pe Wall. Dupa ce am cautat ani buni o trupa prin Constanta, uite asa s-a intamplat sa gasesc in Mangalia 3 dentisti si un patron de firma de IT care aveau deja o trupa insa nu aveau repetitii sustinute. Dupa ce am aderat si eu ca si clapar s-a schimbat peisajul si am reusit anul trecut sa punem la punct o prima varianta live cu cateva piese din Wall si alte cover-uri de prin classic rock. Concertul a iesit bine iar anul acesta pregatim ceva mai mult, speram vreo 60% din album si in completare piese din topul classic rock-urilor. Baietii nu sunt profesionisti dar sunt sufletisti iar solistul are un timbru foarte asemanator cu a lui Waters. Anul acesta il vom da cred ca pe 11 decembrie intrucat mai avem de studio dar sper sa postez niste youtube-uri dupa.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia   Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia EmptyMar Noi 16, 2010 11:16 am

Felicitari!
Sus In jos
nasti
Roger Waters
nasti

Numarul mesajelor : 159
Varsta : 63
Data de inscriere : 17/12/2006

MesajSubiect: Re: Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia   Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia EmptyLun Dec 20, 2010 10:50 pm

korgsp a scris:
... Baietii nu sunt profesionisti dar sunt sufletisti iar solistul are un timbru foarte asemanator cu a lui Waters. Anul acesta il vom da cred ca pe 11 decembrie intrucat mai avem de studio dar sper sa postez niste youtube-uri dupa.

Sper sa mai intri pe forum si sa ne povestesti cum a fost.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia   Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia Empty

Sus In jos

Concert tribut "The wall" Pink Floyd la Mangalia
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pink Floyd
» Adio Pink Floyd...
» Pink Floyd - The Dark Side of the Moon (1973)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: CONCERTE & STIRI-
Mergi direct la: