| Mi-am facut blog, e cu balmajeli | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Lun Apr 18, 2011 11:27 pm | |
| Sa recapitulam: - Ricochet a scris:
- Nu stiu de ce, dar ma mananca nasul ][ol, total aiurea am folosit expresia aceasta] sa-mi fac si eu un spatiu pentru comentarii, impresii, musings.
Cu extrase din ce ascult, ce-mi place sau displace si ce mai imi trece prin cap. Sa fie ceva. Sa fie nimic. Sa ma exprim. Sa fac o porcarie.
Si ar fi pe tumblr. Nu ca as fi studiat optiunea in vreun fel, dar imi place ce vad la altii. Cum ar fi Killed in Cars. Pare lejer, fun, personalizabil, cu o interconectivitate sporita (desi, bineinteles, eu am zero legaturi).
Deocamdata doar ma mananca nasul. Asa, imi bat nervos degetele pe masa. N-am stat niciodata bine cu indrazneala.
Behold: http://messiaenesque.wordpress.com/Am renuntat la tumblr, ca m-a enervat "instalarea". De fapt, la cate conturi am facut si am sters, ultima oara am ramas si fara numele de domeniu, nu au mai acceptat sa mai fac din nou peste ce facusem deja. Pe deasupra, daca am observat eu bine, tumblr nu se conecteaza decat cu "fellow tumblrists" (in cazul meu, nimeni). Domeniul gratis de la Wordpress nu e nici el nelimitat, dar, din moment ce l-am facut pe cat de simplu si direct e si blogul lui Nick, cred ca e suficient. Tema in sine e si mai slab customizabila, iar editarea CSS-ului deja costa. Nu mai azi nimic la el, dupa sapte ore, dar dati-mi oricum de veste. RSS-ul imi vine in minte, nu stiu daca sunt suficiente link-urile din "meta". Pot adauga un widget banal de "subscribe". Mai e inca un widget legat de RSS, dar nu l-am dibuit deocamdata. Al treilea widget, de "RSS Links", pare sa lipseasca din dotarea acestei teme. Acum ca am facut introducerile, adaugati-ma si pe mine in blogrollurile voastre. Las si popularizarea pe maine. Gata. Sa vedem ce iese. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 12:00 am | |
| Felicitari! Vant din pupa! Nu iti trebuie widget de RSS decat daca vrei un buton mai mare si mai la vedere. Altfel butonul normal de RSS, din address bar, e acolo si e activ (m-am abonat deja). Wordpress e de departe cea mai customizabila platforma, intreaba-ma chestii si daca stiu iti arat ce si cum. La ce "nelimitare" te refereai? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 12:04 am | |
| E mai restrans decat .org. Nema pluginuri, de exemplu.
Nu cred ca imi permite tema buton "mai mare si la vedere" de RSS. Cum nici butoane de retele sociale. Daca nu ti-a lipsit nimic la prima vedere, il pastrez deocamdata asa. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 12:11 am | |
| Ewww, de ce apare spam de la poppressed cand se deschide slide-ul de comentarii (click "leave a comment", below)? | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 12:17 am | |
| ^ Mda, apare niste reclame ca sa zic asa. Nu arata inacceptabil, cred ca se pot ignora usor, dar daca poti face ceva in privinta lor, adica sa le anihilezi, o sa fie si mai bine. In rest - adaugat in blogroll, in bookmarks, mai bag popularizare pe facebook dupa ce se strang cateva posturi. La feed nu ma abonez, ca oricum o sa intru cel putin o data pe zi din reflex. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 12:21 am | |
| Nu prea iti trebuie plugin-uri. De exemplu, ce a trebuit eu sa-mi instalez pe self-hosted ca plug-in-uri, wordpress-ul iti face singur pe blogul tau (SEO, subscribe to comments, favicon, etc.)
Buton mare de RSS poti sa-ti pui ca widget. Butoanele de social media la fel (dar vad ca ai deja).
Tema nu-mi place prea tare, nu-s fanul paginilor negre cu scris marunt. Dar pana la urma conteaza ce scrii. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 12:23 am | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 12:31 am | |
| - andu a scris:
Buton mare de RSS poti sa-ti pui ca widget. Butoanele de social media la fel (dar vad ca ai deja).
Mai ma uit in setari. Cum am zis, am depistat doar un widget de "subscribe", adica un simplu buton, fara simbol/logo. Am butoane de social media la posturi, nu si in sidebar. - andu a scris:
Tema nu-mi place prea tare, nu-s fanul paginilor negre cu scris marunt. Dar pana la urma conteaza ce scrii. Fundalul si antetul pot fi modificate (imi place doar mie sa ma dau cu rimel gros si negru la ochi), insa la ceva prea deschis, frame-urile interioare (chenarul antetului, sidebar-ul si zona de postare) vor ramane inchise, negre. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 12:35 am | |
| - andu a scris:
- Unde apar reclame?
Cand am apasat "leave a comment" si mi s-a deschis mai jos spatiul de comentariu. Daca esti logat in WP, nu se posibil. Am gasit un articol (http://en.blog.wordpress.com/2008/09/18/go-ad-free/), dar daca despre asta este vorba, m-ar costa 30 de dolari sa ma scap de ele. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 12:56 am | |
| Cum ziceam, butonul de RSS e acolo unde trebuie (uita-te la captul din dreapta al address bar-ului). Am vazut si reclama; pe Firefox nu-mi apare, doar pe Chrome. O sa ma uit sa vad daca apare si pe alte bloguri hostate pe WP. Cat despre butoanele de social media, asa sunt ele, per articol. Daca vrei sa ai un buton mare de "Like on Facebook" pe homepage-ul blogului, trebuie sa-i creezi inainte pagina de Facebook si apoi sa-i pui "badge" pe blog. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 1:07 am | |
| Hmm, am deschis in Chrome trei bloguri si din ele doar unul are the poppressed radar, cel al mariei. babylonnoise si muzica proasta n-au. poate depinde de tema? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 1:26 am | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 1:30 am | |
| hmm, 20 martie, e recenta chestia. fuckers. voi vederi ad-urile si in Firefox? | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mar Apr 19, 2011 10:04 am | |
| Dap, eu le vad in Firefox cand incerc sa las un comentariu. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mier Apr 20, 2011 1:36 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Vin Apr 22, 2011 4:48 pm | |
| LOL, comments moderation | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Vin Apr 22, 2011 5:02 pm | |
| Doar primul oara. Sa ma anunti (a doua oara) daca nu. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Vin Mai 27, 2011 5:45 pm | |
| Sunt plecat o saptamana, motiv pentru ii anunt pe cei doi cititori ai mei ca nici Messiaen nu mai e pana atunci. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Vin Mai 27, 2011 6:31 pm | |
| Have fun dude! You'll be in the place to be. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Dum Iun 12, 2011 1:29 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Dum Iun 12, 2011 3:09 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Dum Iun 12, 2011 11:00 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Dum Iun 12, 2011 11:17 pm | |
| whatever chiar ar fi superb, daca partea vanturoasa n-ar fi superficiala la superlativ | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Mier Iun 22, 2011 5:36 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Joi Iun 23, 2011 1:52 pm | |
| Pe unde te poarta vantul, menestrel? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli | |