| Mi-am facut blog, e cu balmajeli | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Joi Iun 23, 2011 4:28 pm | |
| Nu-s plecat, acasa are loc turnirul. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 02, 2011 7:22 pm | |
| Eu acu vad, andu nu m-a blogrollat. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 02, 2011 10:07 pm | |
| Pe harmonium? N-am mai intrat ca admin de dinainte sa incepi tu blogul | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Lun Iul 04, 2011 12:41 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Vin Iul 15, 2011 10:11 pm | |
| Un sfert de an de blogarit. Judges? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 16, 2011 12:57 am | |
| Hopa, am ramas dator cu lectura ultimelor 6 articole, revin cu feedback... | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 16, 2011 2:23 am | |
| - Ricochet a scris:
- Un sfert de an de blogarit. Judges?
Eu nu inteleg de ce scrii despre albume care nu-ti plac; in locul tau as baga numai delicatese. Daca torni "meh"-uri cateva articole la rand, lumea are poate impresia ca n-are rost sa te urmareasca. Nu sunt sigur ca am dreptate. Oricum, imi place ca bagi de astea educative cu Kalevi Aho si Schnittke, in felul asta mai bag si eu ceva in cap, ca jazzismele diverse ma lasa cam indiferent. In ansamblu treaba e buna, keep on roching. | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 16, 2011 10:02 am | |
| articolul despre Schnittke mi-a placut cel mai mult din ce-am citit. apoi cel despre compozitorul care a compus o simfonie concertanta pt trombon (care suna foarte bine, ma asteptam initial ca trombonistul sa sune precum trombonistii din tentetul lui Brotzmann (insa probabil era asasinat respectivul trombonist daca canta asa ceva intr-o filarmonica, poate chiar in timpul concertului)). eu raman la parerea ca muzica clasica este muzica mare, jazz-ul si "muzica lumii" este un pic mai jos, muzica experimentala un pic si mai jos iar rock, pop, metal si toate celelalte genuri de muzica cu ceva valente artistice pe la mijloc. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 16, 2011 12:50 pm | |
| Schnittke cel Groaznic sau Schnittke cel Pios? LOL, articolul cu Aho a avut cele mai putine vizualizari, crezusem ca am dat o chifla. Partea cu "educativul" la postarile clasice m-a speriat mai mult decat reprosul cu muzica meh. Nu cred ca am pus mai mult de trei-patru pana acum si au fost chiar bine receptate (Lento, lol) - de fapt, am ironizat asta cu ultima ocazie, dar cu Burrell cred ca am intins oricum coarda. Nu cred sa fi pus in premisa numai bunaciuni. In auditiile mele este ori foarte mare rutina (gen doua albume de Mingus intr-o zi, doua albume de electronic in urmatoare, Tzadik miercuri, albume 2011 noaptea tarziu - de zici ca le-as lua medicamentos), ori un numar mare de prime auditii. Adaugand si cat de impresionabil sunt. delicatese postate constant - fff greu. Oricum, daca ce am dres are un gust de alternativ, sunt multumit. Inca astept o interfata mai ca lumea de la WP, ma enerveaza cumplit ca textul ingrosat nu se deosebeste aproape deloc de textul normal, cu marimi de litere oricum nu pot opera, fonturi pentru tema asta nu pot schimba (prin Typekit, Custom Design m-ar costa), iar chiar astazi WP a adaugat la retardarile sale si faptul ca imi urca articolul nou pe FB si Twitter chiar si cand il setez expres sa n-o faca (sau poate mi se contrazic doua setari, si nu-mi dau eu seama...). Nick, la tine pe Blogger merg pingbacks sau le-ai dezactivat (dezaprobat) tu, ca te-am mentionat cel putin de doua ori pana acum? Cu IuTubul am ramas deocamdata la doua avertizari de third party. La Eno intentionam sa pun o alta piesa, exista pe Tub dar fara imagine, oricum n-am vrut sa risc cu un upload de la mine, fiind vorba de Eno. | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 16, 2011 9:33 pm | |
| Si eu am doua avertizari, la a treia se sterge contul, deci am hotarat sa nu mai bag decat ce stiu sigur ca nu atrage chestii de astea. In principiu pun linkuri catre piese urcate deja de altii pe youtube, iar daca chiar nu se gaseste o urc eu, dar imediat dupa ce o urc verific daca i s-a gasit "matched third party content". Daca da, o sterg, pentru ca aia risca sa se transforme in avertizare. Daca are doar "public" la descriere, treaba ar trebui sa fie ok. Iti sugerez aceeasi strategie. Asta inseamna ca pentru unele albume n-o sa am ce link sa pun - asta e, cu atat mai bine, nu trebuie sa mai scriu despre ele. De pilda John Zorn nu e de urcat, e riscant, dar nu ma deranjeaza - daca el e nesimtit nici eu nu-i fac reclama.
Nu stiu ce-s alea pingbacks si de pe internet nu inteleg. E ceva problema la mijloc sau? E vorba de linkuri pe alte siteuri catre siteul meu? da-mi un exemplu. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 16, 2011 10:10 pm | |
| Nu stiu daca sunt la un "strike two" pe bune, ambele mesaje mi-au zis ca nu e nevoie sa fac ceva. Daca sunt si vine a treia, asta e, am imbulinat-o (de fapt, am citit ca trebuie sa fac un curs de reeducare sau ceva ). Cum verifici "daca i s-a gasit <<matched third party content>>"? S-ar putea sa incurc trackback-ul cu pingback-ul, dar in esenta, da, daca as baga intr-un articol al meu un link catre un articol de-al tau, optiunea respectiva ar afisa asta in comentariile/notificarile articolului tau. De aia intrebasem daca Blogger de la sine nu le accepta... | |
|
| |
Uroboros capodopera
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 16, 2011 11:13 pm | |
| Aaaa, acuma am inteles. Eu parca tin minte ca am lasat treaba aia activa sau am activat-o, hmm... o sa ma uit sa vad. Am observat ca m-ai citat de vreo doua ori oricum, fara sa apara la mine automat :p
Mergi la my videos pe contul tau si vezi ce zice la descrierea fiecaruia - unele o sa aiba "this video is public" sau "public", ceva de genul asta, iar altele o sa aiba "matched third party content, see details" sau asa ceva. Asta inseamna practic ca e ok, dar l-a ginit ca e printre lucrurile pe care n-ai voie sa le pui, deci la prima reclamatie din partea copyright owner-ului ti se va atrage atentia. Iar altele s-ar putea sa aiba "video blocked in certain countries", dar asta am impresia ca se intampla doar dupa ce ai fost avertizat. Si da, am primit si eu faza cu reeducarea, deci la a treia atentionare ai belit carasul. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Dum Iul 17, 2011 1:25 am | |
| OK, am patru videoclipuri cu third party, deci deocamdata e benigna treaba. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Dum Iul 17, 2011 1:43 am | |
| Matched content e OK, cele trei "strikes" (a treia fiind si ultima) sunt numarate in alta parte (Manage account / Copyright Standing). Daca ai matched content inseamna ca se contorizeaza numarul de afisari ale piesei respective (si detinatorii drepturilor fac niste banuti din afisari) sau se limiteaza difuzarea in functie de intelegerile de distributie semnate de detinatorul drepturilor (eu am un clip cu muzica de Stephan Micus, deci probabil ECM, care nu se poate viziona din Germania). In cazul asta nu inseamna ca ai primit si o "strike".
Pingback nu mai stiu ce e, ce zice Rico e "trackback" (dai link spre articolul de pe blogul cuiva si asta ii apare si respectivului ca un comentariu sub articol cu link spre locul unde i-a fost linkuit articolul). Trackback-ul nu cred ca functioneaza pe Blogspot. | |
|
| |
Uroboros capodopera
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Dum Iul 17, 2011 2:50 am | |
| ^ Eu am primit avetizari pentru clipurile cu Whitesnake si Al di Meola, dupa ce statusera acolo bine mersi cu "matched third party content" o perioada, de unde concluzia mea ca e riscant sa tii clipurile cu descrierea asta. Nu stiam ca inseamna ce zici tu, dar ma tem ca-ti fac contul mai vulnerabil. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Iul 30, 2011 11:59 am | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Joi Aug 04, 2011 12:39 am | |
| Trec prin cele 12 articole necitite care s-au strans decat am facut o scurta pauza de net si apoi am fost coplesit de cantitatea de informatie adunata in absenta. Vad o diferenta mare, poate la sfatul lui Nick - muzicile is numai una si una. Am ramas de cateva ori cu gura cascata. Thumbs up. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Joi Aug 04, 2011 12:43 am | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Aug 06, 2011 9:54 pm | |
| Ce naiba imi apar astea: "There is an autosave of this post that is more recent than the version below. View the autosave" Salvez draftul/post-ul, cand il redeschid, shite above. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Lun Aug 29, 2011 1:04 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Oct 15, 2011 6:14 pm | |
| | |
|
| |
Uroboros capodopera
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Oct 15, 2011 10:03 pm | |
| Deci totusi ce s-a intamplat cu interfata de Wordpress? Arata foarte nasol asa. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Sam Oct 15, 2011 10:46 pm | |
| Oh? Data trecuta tanjirati dupa deschis, curat si lizibil. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Dum Oct 16, 2011 5:09 am | |
| Imi place tema, trebuie sa ma apuc si de citit... | |
|
| |
Uroboros capodopera
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli Dum Oct 16, 2011 3:56 pm | |
| Hmm, nu stiu, mie mi se parea perfect inainte - cu poza sus, fond negru, design elegant, plus ca aveai tot felul de linkuri in dreapta catre alte bloguri etc. Acum arata de parca s-a intamplat ceva cu pagina, parca te uiti la varianta cache. Sau vad eu altceva de aici? Am incercat de pe doua computere si se vede la fel - fond alb, posturi unul sub celalalt si nimic altceva. Daca voi ziceti ca e ok, sure thing - mie nu mi se pare. Foarte misto faza cu cvartetele. Ascult unul dintre ele acuma, tre sa-mi mai fac niste timp si pentru celelalte. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mi-am facut blog, e cu balmajeli | |
| |
|
| |
| Mi-am facut blog, e cu balmajeli | |
|