|
| sa ne prezentam | |
|
+48H to He hbi brighty September viespone beletty Uroboros bibi Machauer India Ivich Delly mflorian Aaromtaar achgofsns korgsp romanbun cozmik_bluez Velkan blackest_eyes whiterune auslander QueenOfProg vidor P.Matei oaspetele RoMarillos Negru Voda seripigari Candice Night` Pastorius badmech Khron GentleG atman ae Kraut metal_freak Ricochet Aldi andu Kreator simu yuli_capone TESTICULMALFORMAT Zarec Piotr Buendia amadeus 52 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: sa ne prezentam Vin Feb 09, 2007 5:43 pm | |
| deschid acest topic cu scopul de a ne cunoaste mai bine!!!
amadeus,34 de ani, profesor de filosofie,preferinte:rock clasic, metal rock,prog-rock(metal),prog-jazz-metal!!!
trupe:coroner, voivod, mekong delta, gordian knot, dream theater, liquid tension experiment,cairo, depressive age,watchtower, atheist, riverside, .....and many many more!!! | |
| | | Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Feb 09, 2007 11:29 pm | |
| salut! chiar vroiam sa deschid acest topic. | |
| | | Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Mar 02, 2007 9:32 pm | |
| Salut! Zarec, 17 ani ,elev la nenea Iorga in Valenii de Munte. Ascult doom metal dar si destul thrash. Imi plac My Dying Bride, Slayer, Kreator, Anathema, Katatonia, Opeth, Cradle of Filth, Enslaved, Evergrey, Overkill si ,desigur, Therion. Merg saptamanal la biserica adventista (vorbesc serios) dar nu sufar adventistii in general. Progresivul e o experienta recenta pentru mine, care s-a datorat in mare faptului ca Buendia si-a bagat net in vara din 2006 si de la el am tot luat mai mult prog-uri. Din prog ascult Communic, Cloudscape, Evergrey (vezi mai sus), Dream Theater, Pain of Salvation si cam astea in mare. | |
| | | TESTICULMALFORMAT nota
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 05/05/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Mai 05, 2007 7:35 pm | |
| Eu m-am nascut din Popa Labator. | |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Mai 05, 2007 7:38 pm | |
| incepe sa devina interesant | |
| | | yuli_capone nota
Numarul mesajelor : 40 Data de inscriere : 16/12/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Lun Mai 07, 2007 9:23 pm | |
| | |
| | | simu nota
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 14/05/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Iun 16, 2007 11:29 pm | |
| good ideeea...sunt simu(andreea) am 18 ani si inca imi tocesc creierii prin bancile colegiului national n.iorga........sunt imprevizibila,dezordonata,dezorganizata,nepunctuala....si asc luna amara,phoenix,alternosfera,coma,placebo,urma,radiohead,opeth(imi plac doar doua mel p kre le dau p repeat:hope leaves,in my time of need)portishead,hooverphonic,morcheeba....etc etc etc... ....... | |
| | | simu nota
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 14/05/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Iun 16, 2007 11:30 pm | |
| ooopsss din cate am vazut.....cred k sunt singura fata:D | |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Iun 16, 2007 11:33 pm | |
| eee nu e adevarat... ca nu posteaza e altceva. dar mie a inceput sa imi placa asa pe tacute, putin si bine. | |
| | | Kreator nota
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 34 Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Iul 04, 2007 2:42 pm | |
| mihai, din bucuresti, colegiul national cantemir voda.
sunt deist. ma preocupa f multe lucruri: muzica, chitara, istorie
De curand am descoperit progresivul si am inceput sa ascult cu o alta ureche.
dintre progresivi imi place dream theater, yes, sfinx, rush, weather report pana acum. Sunt dispus la sfaturi.
In rest imi place thrash-ul mult. Trupele preferate ar fi: Slayer, Pantera, Kreator, Megadeth, Metallica. | |
| | | Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Iul 04, 2007 3:57 pm | |
| PAIN OF SALVATION, nene, PAIN OF SALVATION | |
| | | andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Iul 13, 2007 5:59 pm | |
| andu (file de poveste) muzica romaneasca (prog / non-prog): sfinx, phoenix, talitha qumi, celelalte cuvinte, kumm, yesterdays, pro-musica, accent, progresiv tm, kogaion / blazzaj, urma, nicu alifantis, stepan project, zdob si zdub, jazz-ul romanesc (johnny, marius popp, teodora enache, harry tavitian), muzica traditionala romaneasca (spre deosebire de "populareasca" contemporana straina - prog: genesis, p.floyd, pfm, yes, j.tull, anglagard, nektar, crimson, elp, zappa, weather report, brand x, return to forever, mahavishnu orchestra, rush, atomic rooster, camel, bacamarte, harmonium, steve hackett, santana, samla mammas mana, bubu, jane, frame, ozric tentacles, leb i sol, sbb, solaris, after crying, spock's beard, godspeed you!black emperor, sigur ros, explosions in the sky, porc.tree, kayo dot straina - non-prog: LED ZEPPELIN (formatia mea preferata), beatles, hendrix experience, bob dylan, the who, rolling stones, janis joplin, jeff beck, judas priest (primele albume), scorpions (perioada uli jon roth), doors, metallica (anii 80), u2, depeche mode, rem, alanis morisette, oasis, the verve, blur, jay jay johansson, air (si o groaza de electro, lounge, chill-out, etc), massice attack, tricky, robert plant, john paul jones, roger waters, rhcp, buckethead, lhasa, tori amos, aziza, fiona apple, caetano veloso, ibrahim ferrer, buena vista, maria dolores-pradera, jazz (jacques loussier, jan garbareck, mina agossi, miles davis, ellington, django reinhardt, keith jarrett, peter erskine), clasica (mozart, bach, haydn, beethoven, scarlatti, vivaldi, monteverdi, muzica renasterii, in general muzica pt pian, in interpretarea lui glenn gould sau dinu lipatti mai ales, chitara - segovia, muzica pt flaut, clavecin). wow da' multe mai is! 25 de ani pasiuni - artele plastice; ocupatia de baza: arte plastice; ocupatii lucrative: client service, actualmente dtp. locatie: dristor; obarsie: ardeleneasca cine doreste ma poate gasi si aici: myspace.com/blackmountainside sau http://www.progarchives.com/forum/member_profile.asp?PF=10397&FID=4 | |
| | | Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Iul 13, 2007 10:05 pm | |
| andule esti sigur ca n-ai uitat pe cineva? Bine ai venit si pe progarhiva romaneasca. | |
| | | Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Iul 14, 2007 2:55 pm | |
| | |
| | | amadeus Tommy Baron
| Subiect: Re: sa ne prezentam Lun Aug 27, 2007 1:28 am | |
| ghici cine a fost singurul din romania care a baut o cafea cu mille petroza ,...la concertul din 95,...?????????????????????.....si care are si poze cu toti membrii trupei....
palarie intr-un picior,. ghici ciuperca,...cine-i??? | |
| | | | Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Aug 30, 2007 5:24 pm | |
| Nu cred. Mai intru si eu pe forumul de acolo dar nu am postat niciodata.
Altfel, ...cine stie. | |
| | | Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Sept 02, 2007 10:19 am | |
| Salutare tutoror.
Raspund la invitatia lui Piotr Buendia (care, la randul lui, a fost indrumat de nea Andu sa ma invite) si ma alatur comunitatii acestea mici dar interesant.
Ma numesc Victor, dar prefer pseudonime precum Philip sau Rico, ultimul tragandu-mi-se de pe Prog Archives, unde sunt membru, recenzor si colaborator activ si asiduu (de deja doi ani si jumatate, uau).
Sunt incantat ca se iubeste progressive rock in Romania (vreau sa spun ca se iubeste, nu s-a iubit). Pe Prog Archives am fost cam singurul roman progger ce a iesit la suprafata, pana cand altii, in frunte cu monsieur Andu, au inceput si ei sa delecteze intens comunitatea de acolo.
Sunt pianist, pe cale de a deveni student (am aproape 18 ani), asadar ascult, iubesc si cant muzica clasica. Dincolo de aceasta geniala si nesfarsita muzica, am ajuns sa ascult si sa iubesc prog rock de pe la vreo 11 ani, dupa ce cateva sesiuni de muzica electronica clasica (Schulze, Tangerine Dream, Jarre) m-au condus la mult mai mult de atat (cum, de fapt, am trecut si in essentialul prog rock, nu va pot spune exact). Nowadays, sunt o persoana ce asculta si admira clasicul din prog rock pana nu se poate, dar mi-am si largit, considerabil, orizontul.
Spre dezamagirea unui fan de aici, eu si prog metal nu facem pereche deloc. In rest, de la art prog rock la psychedelic, de la kraut la electronic prog, de la Zeuhl la putin de tot Avant-rock, prog rock e ceva special pentru mine.
Sunt deasemenea un mare gustator de jazz, nu de mult, incluzand si ce trece drept jazz-rock in contextul progresive clasic, modern sau "indiferent".
Nice to meet you all, prog on! | |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Sept 02, 2007 10:21 am | |
| | |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Sept 02, 2007 12:56 pm | |
| You blew my cover! Bun venit carevasazica. Those who are about to prog salute you! | |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Sept 04, 2007 12:24 am | |
| ricochet, bine ai venit!!...insa nu trebuia sa dai toate detaliile in privinta obligatiilor tale de a salaslui pe acest forum!!!..nu te-a obligat nimeni. | |
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Sept 04, 2007 9:33 am | |
| obligatii? | |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Sept 04, 2007 8:27 pm | |
| hai ca a fost o gluma, nu pune la suflet!! | |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Sept 04, 2007 10:49 pm | |
| am fost mai degraba confuz... | |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Sept 05, 2007 9:47 am | |
| Bine ai venit, Cristi! Mi se pare sau ne stim deja? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sa ne prezentam | |
| |
| | | | sa ne prezentam | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum