Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

sa ne prezentam

In jos 
+48
H to He
hbi
brighty
September
viespone
beletty
Uroboros
bibi
Machauer
India
Ivich
Delly
mflorian
Aaromtaar
achgofsns
korgsp
romanbun
cozmik_bluez
Velkan
blackest_eyes
whiterune
auslander
QueenOfProg
vidor
P.Matei
oaspetele
RoMarillos
Negru Voda
seripigari
Candice Night`
Pastorius
badmech
Khron
GentleG
atman
ae
Kraut
metal_freak
Ricochet
Aldi
andu
Kreator
simu
yuli_capone
TESTICULMALFORMAT
Zarec
Piotr Buendia
amadeus
52 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

sa ne prezentam - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptySam Oct 13, 2007 9:39 pm

corect. pana si eu care nici acum nu stiu cat de multe tangente am cu progul sunt al doilea in materie de posturi dupa piotr. lol!
Sus In jos
atman
nota

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 12/10/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyJoi Oct 18, 2007 1:27 am

Salutare tuturor, sunt atman sunt pasionat de filme si muzica buna.
Imi place Pink Floyd, Muse, Radiohead, Massive Attack, Dead can Dance Tori Amos etc. Sper sa ma incadrez in tonul acestui forum! Basketball
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyJoi Oct 18, 2007 9:13 am

tonul e unul relaxat, iar tu ai gusturi bune, asa ca va fi de poveste. Wink bine ai venit. apropo, iti place filosofia indiana sau chiar te cheama asa (adica atman)?

@luca: de ce sa nu punem la socoteala Sfinx, Phoenix, Pink Floyd si Progresiv TM? Laughing mie nu mi-e rusine cu ele. hai sa zicem ca m-as fi gandit de doua ori inainte sa pronunt "pro musica" sau "survolaj", totusi Laughing in ce priveste recomandarile si deschiderile de orizonturi care ti se pot intampla aici, nu te sfii sa te implici sau sa deschizi teme noi de discutie - the rest will come by itself. mersi de urari si la mai mare! Cool
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyJoi Oct 18, 2007 3:30 pm

Hai ca m-am bagat si eu .
Virgil,colectionar prog
Ps:Salutari lui Andu si La Multi Ani(deh! cam tarziu)
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyJoi Oct 18, 2007 3:44 pm

salut! bine ca ni te-ai alaturat...
comunitatea creste Very Happy
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyJoi Oct 18, 2007 4:42 pm

ae a scris:

Sper sa ma luati si pe mine ca boboc in de-alde progressive-ului sub aripa voastra si sa ne-ntelegem bine.

!

te luam , te luam dar numai daca ne spui ceva despre estetica transcedentala!!!... Razz ...am glumit!!

welcome..
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyVin Oct 19, 2007 1:27 pm

GentleG a scris:
Hai ca m-am bagat si eu .
Virgil,colectionar prog
Ps:Salutari lui Andu si La Multi Ani(deh! cam tarziu)

Virgil, bun venit!!! sunny

Tin sa va anunt ca prin "colectionar prog" Virgil intelege ceva ce scapa defintiei si puterii normale de imaginatie... L-as numi "biblioteca din Alexandria" a progului... inainte de incendiu Wink Ce inseamna sa colectionezi din 1972... Very Happy
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyVin Oct 19, 2007 4:27 pm

andu a scris:
Tin sa va anunt ca prin "colectionar prog" Virgil intelege ceva ce scapa defintiei si puterii normale de imaginatie... L-as numi "biblioteca din Alexandria" a progului... inainte de incendiu Wink Ce inseamna sa colectionezi din 1972... Very Happy
Respecte Uriasule.
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyVin Oct 19, 2007 10:46 pm

"Soldat" Cristi, permiteti sa raportez, la invitatia d-lui Aldi Smile

Cristi, 20 de ani (si vreo 9 luni), anul 3 la "Poli", in Cluj-Napoca.

Pasiuni: muzica (incepand de la tobe si terminand cu ceea ce-ar putea insemna munca de studio), electronica (predominant audio)...

Preferinte muzicale: pe un prim loc s-ar situa fusion-ul (vezi Virgil Donati), urmat de prog-metal, de metalele mai agresive cu inclinatii spre prog, si "everything in between", vorba aia Very Happy

Ma bucur nespus ca mi s-a adus la cunostinta existenta acestei "La Resistance" dpdv muzical, de la noi Twisted Evil
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyVin Oct 19, 2007 10:53 pm

finally.. apoi sa stii ca de la drama_muistului incoace mi-a lipsit parteneru de discutii in materie de sonoritati mai "suparate"
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyVin Oct 19, 2007 11:55 pm

Bine ai venit khron! (Mai avem un Cristi deja Wink) Hai ca ne calcam pe picioare deja. Laughing
Sus In jos
badmech
nota
badmech

Numarul mesajelor : 41
Varsta : 38

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptySam Oct 20, 2007 12:00 am

Salutare !

Marian, undeva pe la 21, momentan student la informatica anul 2.

Ascult aproape orice intre blues - rock / clasica - jazz. Cu accente pe progressive si jazz. In rest in timpul liber ma pasioneaza filozofia si bitii Smile

Oricum, in sfarsit un forum unde se discuta muzica care o ascult in fiecare zi.
Sus In jos
http://dakull.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptySam Oct 20, 2007 12:07 am

Vad ca imi faci concurenta la avatare... Wink Bine, hai, treaca mearga te iert de data asta, dar sa nu se mai repete Laughing

Bine ai venit!

Si, la cat mai multa muzica zilnica!
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptySam Oct 20, 2007 12:12 am

Bine ati venit, Khron si badmech !
Avem un pianist, un tobar si, parca, vreo doi bassisti. Lipseste, deocamdata, chitara Very Happy
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptySam Oct 20, 2007 12:14 pm

eu stiu sa cant la cdplayer cyclops
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptySam Oct 20, 2007 12:17 pm

Si eu am un auz foarte bun !
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptySam Oct 20, 2007 1:13 pm

Si eu stiu "canta" si la Cubase tongue
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptySam Oct 20, 2007 1:48 pm

Eu sunt afon.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptySam Oct 20, 2007 2:40 pm

Eu cant la boratura
Sus In jos
Pastorius
nota
Pastorius

Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 28/09/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyJoi Oct 25, 2007 11:18 am

Salutari progressive si nu numai si din partea mea,

Sunt Ionut, vreo 35 de ani, editor la o agentie de presa....Din moment ce sunt aici, cam stiti ce ascult...cu o slabiciune mare pt Rush, o plecaciune pt Mr. Pastorius, un ridicat de palarie in fata lui Keith Jarret si multe, muuulte stari la ascultare de muzici care de care mai delicioase (de la Van der Graaf - cu care mi-am petrecut anii facultatii - la Dream Theater, plus jazz-uri si nu numai).

Sa auzim si sa ne auzim bine!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyJoi Oct 25, 2007 11:36 am

ionut, bine ai venit! cu cat ne-am inmultit, cu atat locul asta a devenit mai prietenos si mai fructuos. pentru mine e cel mai primitor loc de pe netul romanesc pe care il stiu eu. Smile
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyJoi Oct 25, 2007 1:13 pm

Esti de-al nostru, Jaco "Ionut" Pastorius. Very Happy
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyVin Noi 09, 2007 10:46 am

Ca sa ma laud oleaca, tin sa anunt ca am fost delegat sef al echipei de rock simfonic de pe ProgArchives pe o perioada nedeterminata Very Happy Vedeti ce personaj de incredere sunt, dezvalui secret team business cu megafonul la drumul mare, sa tot lucrezi cu asemenea colaboratori! Laughing
Sus In jos
Candice Night`
ritm
Candice Night`

Numarul mesajelor : 137
Data de inscriere : 02/11/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyVin Noi 09, 2007 11:09 am

Salutare tuturor. Sunt Mihaela si predau limba engleza la un liceu din Bucuresti. Din 1997 am descoperit King Crimson (la Pittis Show) si am ramas indragostita de aceasta trupa. De asemenea, ador Rush, Marillion, Van der Graaf, Yes, ELP, Supertramp , s.a.
Nu stiu sa cant la vreun instrument, insa dau bine din voce Very Happy .Acum, racita fiind, va imaginati ce bine poate sa sune glasul meu Laughing
Multumesc pentru primirea calduroasa de pe forum. Smile
Sus In jos
http://kate-bush.hi5.com
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 EmptyVin Noi 09, 2007 11:12 am

Bun venit! Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 3 Empty

Sus In jos

sa ne prezentam
Sus 
Pagina 3 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: