| sa ne prezentam | |
|
+48H to He hbi brighty September viespone beletty Uroboros bibi Machauer India Ivich Delly mflorian Aaromtaar achgofsns korgsp romanbun cozmik_bluez Velkan blackest_eyes whiterune auslander QueenOfProg vidor P.Matei oaspetele RoMarillos Negru Voda seripigari Candice Night` Pastorius badmech Khron GentleG atman ae Kraut metal_freak Ricochet Aldi andu Kreator simu yuli_capone TESTICULMALFORMAT Zarec Piotr Buendia amadeus 52 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vistierul Bunătăților nota
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 41 Localisation : Chișinău, MD Data de inscriere : 16/06/2011
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Iun 16, 2011 3:38 am | |
| salutare. v'a gasit google in locul meu.
search term: Nikos Veliotis Klaus Filip - Slugabed
apăi sa ma scuzati, mai dau o geana pe aici. | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Iun 16, 2011 4:12 pm | |
| Bine ca nu ti-ai zis Duhul Adevarului. Bine ai venit, dar sa stii ca nu sunt decat vreo trei persoane pe aici interesate de "zona asta" muzicala, dintre care pe unul il stii , iar userii activi nu stiu daca sunt zece la numar. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 41 Localisation : Chișinău, MD Data de inscriere : 16/06/2011
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Iun 16, 2011 7:12 pm | |
| nu'i bai... eu fac cat o suta. oricum, n'am intrat demult pe forumuri, mai ales romanesti. singurul pe care'l mai citesc de'o vreme e Ninja Tune. a se observa interfata simpla, care stimuleaza comunicarea. hai ca v'am dat o prima idee. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Iun 16, 2011 8:22 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Iun 16, 2011 11:17 pm | |
| Salutare. Acum ca ne-ai gasit, daca te mai intereseaza Slugabed, da-mi un mesaj privat. | |
|
| |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Iun 16, 2011 11:51 pm | |
| heheh... continua sa ma intereseze. voiam sa vad daca google continua sa faca trackback la blogu'mi (dat fiind ca am setat 'block search engines', ma cam deranjeaza chestia asta). am postat albumul intre timp, you see... merci oricum! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Iun 17, 2011 2:18 am | |
| Interfata mai simpla ca asta mai greu. Eventual primitiva... | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Iun 17, 2011 2:27 am | |
| ^Uau, forumul ala arata oribil, sper ca glumeai. Mie chiar imi place interfata de aici, e old school ca rockul progresiv. si n-as vrea sa fie altfel nici una, nici cealalta. EDIT: ba da, nevermind | |
|
| |
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Iun 17, 2011 4:35 am | |
| bine, nu pricep ce ai gasit asa oribil la interfata aia. ca sa explic de ce imi place mie: * e sobru (si fara emoticons) * e auto-moderat (...) * e in stilul unui log (fara pagini in topic) ultimul aspect mi se pare si cel mai important. necazul oricarui noob pe un forum oarecare - oricat de mult potential ar avea el ptr grupul in cauza - e ca atunci cand vrea sa deschida o tema de discutie, vede o pagina goala. pe care trebuie sa o umple - el, dar si ceilalti. si atunci se cam autocenzureaza ("oare chiar merita?"). in schimb, pe ninjatune vezi lucrurile mai lejer. daca ai deschis un topic fara potential, in jumate de ora e deja la pagina a 2a. peste o saptamana e la pagina 60. si asta ptr ca intre timp comunicarea continua. nu astepti un raspuns-doua ca pe o mana cereasca. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sa ne prezentam | |
| |
|
| |
| sa ne prezentam | |
|