Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

sa ne prezentam

In jos 
+48
H to He
hbi
brighty
September
viespone
beletty
Uroboros
bibi
Machauer
India
Ivich
Delly
mflorian
Aaromtaar
achgofsns
korgsp
romanbun
cozmik_bluez
Velkan
blackest_eyes
whiterune
auslander
QueenOfProg
vidor
P.Matei
oaspetele
RoMarillos
Negru Voda
seripigari
Candice Night`
Pastorius
badmech
Khron
GentleG
atman
ae
Kraut
metal_freak
Ricochet
Aldi
andu
Kreator
simu
yuli_capone
TESTICULMALFORMAT
Zarec
Piotr Buendia
amadeus
52 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

sa ne prezentam - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyMier Sept 05, 2007 10:06 am

s-a prezentat Cristi aici? Laughing
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyMier Sept 05, 2007 11:10 am

andule, esti jaxx al 3lea
Sus In jos
metal_freak
nota

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 12/09/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyMier Sept 12, 2007 8:55 pm

simu a scris:
good ideeea...sunt simu(andreea) flower am 18 ani si inca imi tocesc creierii prin bancile colegiului national n.iorga........sunt imprevizibila,dezordonata,dezorganizata,nepunctuala....si asc luna amara,phoenix,alternosfera,coma,placebo,urma,radiohead,opeth(imi plac doar doua mel p kre le dau p repeat:hope leaves,in my time of need)portishead,hooverphonic,morcheeba....etc etc etc...
.......

n. iorga din capitala?
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyMier Sept 12, 2007 9:03 pm

capitala vaii teleajanului Twisted Evil
el valenii de munte
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
metal_freak
nota

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 12/09/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyMier Sept 12, 2007 9:13 pm

aaai, muy calienteee tongue
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyDum Sept 23, 2007 3:40 am

ca sa nu se interpreteze gresit,...nickul meu e imprumutat!!..de la fiu-meu!!!..asa il cheama....Amadeus!!!..ooo!!!! nu va ganditi la mozart!!!eu i-am ;pus numele intr-un moment in care ma gandeam ca ama este radacina lingvistica pentru "iubire"....reversibila....iar Deus inseamna D_zeu!!!!.....intr-o gramatica "perversa".....Amadeus inseamna cel care iubeste si este iubit de D-zeu!!!!!

DIXIT!!!
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyDum Sept 23, 2007 10:28 pm

Foarte frumos amadeus !
Sper, in acelasi timp, ca nu ai vreo problema cu Mozart.
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyLun Sept 24, 2007 1:07 am

Aldi a scris:
Foarte frumos amadeus !
Sper, in acelasi timp, ca nu ai vreo problema cu Mozart.

singura problema pe care o am cu Mozart este ca am cam 200 de auditii la "perfectiunea divina",..care in limbaj natural se numeste Requiem!!...ma enerveaza ca nu stiu pe dinafara nimic decat Requiem-ul!!!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyDum Oct 07, 2007 4:24 am

LA MULTI ANI, Liviu!

flower
Sus In jos
Kraut
ritm
Kraut

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/10/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyMier Oct 10, 2007 2:10 pm

Salutare tuturor! Numele meu e Gabi si ma bucur enorm ca exista un astfel de forum in Romania. Desi l-am descoperit relativ tarziu, am parcurs aproximativ toate topicurile, si acum a sosit momentul sa ma si inregistrez ca user.

Cate ceva despre mine: 26 de ani, de profesie inginer, inrait ascultator de rock progresiv vechi. Trupe preferate: Can, Van der Graaf Generator, King Crimson, Yes, Jethro Tull, Pink Floyd, Gentle Giant, Focus, Amon Duul, Genesis, Magma, Gong, Soft Machine, Neu!, Captain Beefheart, Zappa si lista continua.

Ce mi se pare ciudat si normal in acelasi timp este ca pe acest forum nu prea se discuta. Explicatia mea ar fi ca toti useri respecta parerile celorlalti si nu se lanseaza in discutii inutile de genul "ce-ti place ma la trupa X?"

Felicit initiatorii acestui proiect!
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyMier Oct 10, 2007 3:41 pm

welcome, kraut!!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyMier Oct 10, 2007 4:49 pm

Bine ai venit. Very Happy
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyMier Oct 10, 2007 7:05 pm

Kraut a scris:
Ce mi se pare ciudat si normal in acelasi timp este ca pe acest forum nu prea se discuta.
calca-ne pe coada, ca ne bucuram. deja ne cam stim gusturile intre noi si cam asta e motivul Wink
bine ai venit!
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyJoi Oct 11, 2007 1:38 am

Salut Gabi, bine ai venit. Subscriu la Piotr si la ce-ai zis tu: fanii prog sunt in general mai destinsi si mai informati, nu prea au cu sa se surprinda unul pe celalalt, discutiile sunt mai degraba de felul expositio->laudatio, mai degraba decat expositio->refutatio. Si nici n-are rost sa le luam in gura atata timp cat avem asa de mult de invatat unii de la ceilalti. Altfel, as mai zice ca discutiile nu sunt "de la sine"; ci sunt in masura in care le purtam. De exemplu, uneori imi vine din senin un chef nebun sa discut si postez in serie pe vreo 20 de thread-uri, rostogolind bulgarele care apoi creste. Apoi, in functie de raspunsuri, imi trece Smile

Fii binevenit, te asteptam cu impresii!
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyJoi Oct 11, 2007 8:20 am

eh.. exceptand doua cazuri
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyVin Oct 12, 2007 1:46 am

Zarec a scris:

?????????????
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyVin Oct 12, 2007 2:27 am

andu a scris:
Salut Gabi, bine ai venit. Subscriu la Piotr si la ce-ai zis tu: fanii prog sunt in general mai destinsi si mai informati, nu prea au cu sa se surprinda unul pe celalalt, discutiile sunt mai degraba de felul expositio->laudatio, mai degraba decat expositio->refutatio. Si nici n-are rost sa le luam in gura atata timp cat avem asa de mult de invatat unii de la ceilalti. Altfel, as mai zice ca discutiile nu sunt "de la sine"; ci sunt in masura in care le purtam. De exemplu, uneori imi vine din senin un chef nebun sa discut si postez in serie pe vreo 20 de thread-uri, rostogolind bulgarele care apoi creste. Apoi, in functie de raspunsuri, imi trece Smile

Fii binevenit, te asteptam cu impresii!

gabi, in consecinta trebuie sa te astepti la un forum moderat, in care discutiile vin "de la sine',.. nu ai voie sa te evidentiezi cu nimic ,...pentru ca totul a fost spus!!!!!...insa daca ramanem la expotio-laudatio,...unde e progresul!!!!....asa ca te rog sa initiezi thread-uri cat mai multe!!!!asa cum te lasa pe tine constiinta, fara resentimente!!!
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptyVin Oct 12, 2007 4:45 pm

amadeus a scris:
Zarec a scris:

?????????????
Pai a fost o data un user TESTICULMALFORMAT. apoi, inca de pe la inceputurile forumului , am fost intr-o ironizare nu tocmai cu rea intentie avec drama_muistului.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptySam Oct 13, 2007 9:05 am

Ura, e ziua lui Andu. La multi ani! Wink
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptySam Oct 13, 2007 9:39 am

ahoi, la multi ani (de preferat in care sa ai si de munca)
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptySam Oct 13, 2007 12:49 pm

La multi ani lui andu !
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptySam Oct 13, 2007 2:30 pm

mersi! la prima intrunire o facem lata! rendeer
Sus In jos
ae
Don Ellis
ae

Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 13/10/2007

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptySam Oct 13, 2007 8:01 pm

Colorless green ideas sleep furiously

Ultima editare efectuata de catre ae in Lun Dec 10, 2012 6:52 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptySam Oct 13, 2007 8:37 pm

nice to have you with us
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 EmptySam Oct 13, 2007 9:08 pm

Toti amatorii de progresiv sunt bineveniti aici, ae (Luca). Nu te sfii sa ne impartasesti din impresiile tale.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: sa ne prezentam   sa ne prezentam - Pagina 2 Empty

Sus In jos

sa ne prezentam
Sus 
Pagina 2 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: