| sa ne prezentam | |
|
+48H to He hbi brighty September viespone beletty Uroboros bibi Machauer India Ivich Delly mflorian Aaromtaar achgofsns korgsp romanbun cozmik_bluez Velkan blackest_eyes whiterune auslander QueenOfProg vidor P.Matei oaspetele RoMarillos Negru Voda seripigari Candice Night` Pastorius badmech Khron GentleG atman ae Kraut metal_freak Ricochet Aldi andu Kreator simu yuli_capone TESTICULMALFORMAT Zarec Piotr Buendia amadeus 52 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Sept 05, 2007 10:06 am | |
| s-a prezentat Cristi aici? | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Sept 05, 2007 11:10 am | |
| andule, esti jaxx al 3lea | |
|
| |
metal_freak nota
Numarul mesajelor : 8 Data de inscriere : 12/09/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Sept 12, 2007 8:55 pm | |
| - simu a scris:
- good ideeea...sunt simu(andreea) am 18 ani si inca imi tocesc creierii prin bancile colegiului national n.iorga........sunt imprevizibila,dezordonata,dezorganizata,nepunctuala....si asc luna amara,phoenix,alternosfera,coma,placebo,urma,radiohead,opeth(imi plac doar doua mel p kre le dau p repeat:hope leaves,in my time of need)portishead,hooverphonic,morcheeba....etc etc etc...
....... n. iorga din capitala? | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Sept 12, 2007 9:03 pm | |
| capitala vaii teleajanului el valenii de munte | |
|
| |
metal_freak nota
Numarul mesajelor : 8 Data de inscriere : 12/09/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Sept 12, 2007 9:13 pm | |
| aaai, muy calienteee | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Sept 23, 2007 3:40 am | |
| ca sa nu se interpreteze gresit,...nickul meu e imprumutat!!..de la fiu-meu!!!..asa il cheama....Amadeus!!!..ooo!!!! nu va ganditi la mozart!!!eu i-am ;pus numele intr-un moment in care ma gandeam ca ama este radacina lingvistica pentru "iubire"....reversibila....iar Deus inseamna D_zeu!!!!.....intr-o gramatica "perversa".....Amadeus inseamna cel care iubeste si este iubit de D-zeu!!!!!
DIXIT!!! | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Sept 23, 2007 10:28 pm | |
| Foarte frumos amadeus ! Sper, in acelasi timp, ca nu ai vreo problema cu Mozart. | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
| Subiect: Re: sa ne prezentam Lun Sept 24, 2007 1:07 am | |
| - Aldi a scris:
- Foarte frumos amadeus !
Sper, in acelasi timp, ca nu ai vreo problema cu Mozart. singura problema pe care o am cu Mozart este ca am cam 200 de auditii la "perfectiunea divina",..care in limbaj natural se numeste Requiem!!...ma enerveaza ca nu stiu pe dinafara nimic decat Requiem-ul!!! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Oct 07, 2007 4:24 am | |
| LA MULTI ANI, Liviu! | |
|
| |
Kraut ritm
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 43 Data de inscriere : 10/10/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Oct 10, 2007 2:10 pm | |
| Salutare tuturor! Numele meu e Gabi si ma bucur enorm ca exista un astfel de forum in Romania. Desi l-am descoperit relativ tarziu, am parcurs aproximativ toate topicurile, si acum a sosit momentul sa ma si inregistrez ca user.
Cate ceva despre mine: 26 de ani, de profesie inginer, inrait ascultator de rock progresiv vechi. Trupe preferate: Can, Van der Graaf Generator, King Crimson, Yes, Jethro Tull, Pink Floyd, Gentle Giant, Focus, Amon Duul, Genesis, Magma, Gong, Soft Machine, Neu!, Captain Beefheart, Zappa si lista continua.
Ce mi se pare ciudat si normal in acelasi timp este ca pe acest forum nu prea se discuta. Explicatia mea ar fi ca toti useri respecta parerile celorlalti si nu se lanseaza in discutii inutile de genul "ce-ti place ma la trupa X?"
Felicit initiatorii acestui proiect! | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Oct 10, 2007 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Oct 10, 2007 4:49 pm | |
| Bine ai venit. | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mier Oct 10, 2007 7:05 pm | |
| - Kraut a scris:
- Ce mi se pare ciudat si normal in acelasi timp este ca pe acest forum nu prea se discuta.
calca-ne pe coada, ca ne bucuram. deja ne cam stim gusturile intre noi si cam asta e motivul bine ai venit! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Oct 11, 2007 1:38 am | |
| Salut Gabi, bine ai venit. Subscriu la Piotr si la ce-ai zis tu: fanii prog sunt in general mai destinsi si mai informati, nu prea au cu sa se surprinda unul pe celalalt, discutiile sunt mai degraba de felul expositio->laudatio, mai degraba decat expositio->refutatio. Si nici n-are rost sa le luam in gura atata timp cat avem asa de mult de invatat unii de la ceilalti. Altfel, as mai zice ca discutiile nu sunt "de la sine"; ci sunt in masura in care le purtam. De exemplu, uneori imi vine din senin un chef nebun sa discut si postez in serie pe vreo 20 de thread-uri, rostogolind bulgarele care apoi creste. Apoi, in functie de raspunsuri, imi trece Fii binevenit, te asteptam cu impresii! | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Oct 11, 2007 8:20 am | |
| eh.. exceptand doua cazuri | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Oct 12, 2007 1:46 am | |
| - Zarec a scris:
- eh.. exceptand doua cazuri
????????????? | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Oct 12, 2007 2:27 am | |
| - andu a scris:
- Salut Gabi, bine ai venit. Subscriu la Piotr si la ce-ai zis tu: fanii prog sunt in general mai destinsi si mai informati, nu prea au cu sa se surprinda unul pe celalalt, discutiile sunt mai degraba de felul expositio->laudatio, mai degraba decat expositio->refutatio. Si nici n-are rost sa le luam in gura atata timp cat avem asa de mult de invatat unii de la ceilalti. Altfel, as mai zice ca discutiile nu sunt "de la sine"; ci sunt in masura in care le purtam. De exemplu, uneori imi vine din senin un chef nebun sa discut si postez in serie pe vreo 20 de thread-uri, rostogolind bulgarele care apoi creste. Apoi, in functie de raspunsuri, imi trece
Fii binevenit, te asteptam cu impresii! gabi, in consecinta trebuie sa te astepti la un forum moderat, in care discutiile vin "de la sine',.. nu ai voie sa te evidentiezi cu nimic ,...pentru ca totul a fost spus!!!!!...insa daca ramanem la expotio-laudatio,...unde e progresul!!!!....asa ca te rog sa initiezi thread-uri cat mai multe!!!!asa cum te lasa pe tine constiinta, fara resentimente!!! | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Oct 12, 2007 4:45 pm | |
| - amadeus a scris:
- Zarec a scris:
- eh.. exceptand doua cazuri
????????????? Pai a fost o data un user TESTICULMALFORMAT. apoi, inca de pe la inceputurile forumului , am fost intr-o ironizare nu tocmai cu rea intentie avec drama_muistului. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Oct 13, 2007 9:05 am | |
| Ura, e ziua lui Andu. La multi ani! | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Oct 13, 2007 9:39 am | |
| ahoi, la multi ani (de preferat in care sa ai si de munca) | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Oct 13, 2007 12:49 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Oct 13, 2007 2:30 pm | |
| mersi! la prima intrunire o facem lata! | |
|
| |
ae Don Ellis
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 13/10/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Oct 13, 2007 8:01 pm | |
| Colorless green ideas sleep furiously
Ultima editare efectuata de catre ae in Lun Dec 10, 2012 6:52 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Oct 13, 2007 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Oct 13, 2007 9:08 pm | |
| Toti amatorii de progresiv sunt bineveniti aici, ae (Luca). Nu te sfii sa ne impartasesti din impresiile tale. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sa ne prezentam | |
| |
|
| |
| sa ne prezentam | |
|