| sa ne prezentam | |
|
+48H to He hbi brighty September viespone beletty Uroboros bibi Machauer India Ivich Delly mflorian Aaromtaar achgofsns korgsp romanbun cozmik_bluez Velkan blackest_eyes whiterune auslander QueenOfProg vidor P.Matei oaspetele RoMarillos Negru Voda seripigari Candice Night` Pastorius badmech Khron GentleG atman ae Kraut metal_freak Ricochet Aldi andu Kreator simu yuli_capone TESTICULMALFORMAT Zarec Piotr Buendia amadeus 52 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| |
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Noi 09, 2007 11:45 am | |
| O secretara? Multumesc Apropo, Kogaion a fost acceptat, weekend-ul asta poate ii bag. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Noi 09, 2007 11:54 am | |
| Fain | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Noi 09, 2007 1:05 pm | |
| - andu a scris:
- Ca sa ma laud oleaca, tin sa anunt ca am fost delegat sef al echipei de rock simfonic de pe ProgArchives pe o perioada nedeterminata
Incepem sa avem oameni importanti pe aici. Felicitari andu! | |
|
| |
Candice Night` ritm
Numarul mesajelor : 137 Localisation : pleasant lands, but dry Data de inscriere : 02/11/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Noi 09, 2007 2:49 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Noi 09, 2007 6:47 pm | |
| Fantastic!! Bun venit in randul "liderilor" colaboratori!! | |
|
| |
seripigari nota
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 35 Localisation : București Data de inscriere : 14/11/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Noi 15, 2007 1:24 am | |
| Salutare. Sunt fata si-mi place sa ma dau baiat, ori invers. Sunt din Bucuresti si am optijbpe ani. Am fost invitat/a pe forum si trecand cu privirea prin subiecte, m-a prins curiozitatea. Acum sa vedem cat de deschisi sunteti voi in continuare si cat de.. atragatori. haha. Sa ne-avem bine! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| |
| |
ae Don Ellis
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 13/10/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Joi Noi 15, 2007 12:35 pm | |
| Colorless green ideas sleep furiously
Ultima editare efectuata de catre ae in Lun Dec 10, 2012 6:31 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Vin Noi 16, 2007 12:14 am | |
| cu sigurantza ca gentle are dreptate!!! | |
|
| |
Negru Voda nota
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 38 Data de inscriere : 17/11/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Sam Noi 17, 2007 11:53 pm | |
| Sal. Sunt Negru Voda din Constanta (deocamdata in Bucuresti, din pacate) si am fost invitat de Andu pe acest forum. Vad ca e cam mica comunitatea asta, da' cate un pic, cate un pic va creste pana la urma. Din pacate nu mai cunosc sa ii placa progul (in afara de taicamiu) asa ca nu mai pot face invitatie nimanui. =/ Salutari si numai bine! - Citat :
- Apropo, Kogaion a fost acceptat, weekend-ul asta poate ii bag.
Am ascultat si eu albumul dar nu pot sa zic ca m-a impresionat intr-un mod deosebit. Prima su ultima piesa sunt destul de bune cu pasaje memorabile, dar restul pieselor sunt cam.... reci...nu prea imi sugereaza nimic. E o problema care am intalnit-o si la trupele de fusion care pun mai mult accent pe tehnicitate decat pe melodie. Partea buna e ca nu se canta decat sporadic fiindca solistul are o voce destul de slaba. Prima oara cand am citit numele pieselor m-am gandit "aoleo! ba ce fel de kitchuri ori canta asta? sunt ca Nightwish?", dar doza de "cheese" nu e foarte mare. Oricum..o sa il mai ascult ca sa imi pot face o impresia mai clara despre el, caci pana acu nu ii pot da mai mult de 3 stele, si asta cu indulgenta. Sunt curios ce alte trupe mai vrei sa mai adaugi. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Noi 18, 2007 12:18 am | |
| Bine ai venit. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Noi 18, 2007 12:28 am | |
| Salve Negrule. Bine ai venit! Vezi ca avem si topic pentru trupe romanesti. Cat despre forum, ...sunt sigur ca va mai creste. Totul e sa fie useri pasionati si activi. Incet, incet vin si altii dupa ei. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Noi 18, 2007 1:49 am | |
| Salutare Negrule. Ma bucur ca ai raspuns invitatiei; te asteptam pe thread-urile care, zic eu, is suficient de atragatoare incat sa te atina pe aici. Ti-am scris un raspuns privat pe ProgArchives, dar in loc sa apas pe Post Reply am apasat pe Inbox, fire-ar, m-am ofticat asa rau ca mai mutle zile mi-a fost tarsha sa ma reapuc, ca bagasem detalii multe. Pe scurt, legat de Kogaion - si mie mi-au displacut profund la inceput. "Kitsch!", mi-am zis. N-a trebuit insa decat sa ma obisnuiesc. Acum imi plac mult si tolerez usor componenta Neo care e de vina pentru reactia initiala. Stadiul afacerilor romanesti pe PA: acceptate deja sunt Kogaion (Symph), Post-Scriptum (Prog-Related), Kumm (Crossover) si Progresiv TM (Heavy). In lucru sunt Yesterdays (Symph) si Talitha Qumi (Prog-Folk). Urmeaza sa bag la inaintare Accent (probabil Symph), Experimetnal Q cand apare CD-ul (Canterbury) si poate si Byron (Crossover, Related), Iordache (Jazz-Rock, Related). Cica urmatorul album Urma va avea clape, eu am fost totdeauna de parerea ca ei au un mare potential pt. prog. Apropo ca esti din Constanta, nu se intampla sa ai cumva informatii despre Kogaion? Cat de putin. Sau poate o poza cu ei, ceva... Inca o data: bun venit! | |
|
| |
Negru Voda nota
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 38 Data de inscriere : 17/11/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Dum Noi 18, 2007 4:18 pm | |
| Nope, sorry. Habar n-am avut de trupa asta pana acu cateva zile. M-am uitat la membri poate gaseam un fost coleg de generala sau ceva, dar nu. | |
|
| |
RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Lun Noi 26, 2007 11:15 pm | |
| Salutam !! Iata ca dupa o buna bucata de vreme am zarit si eu acest topic.(trebe ochelari ...batranetzile astea domle...) Ma numesc Razvan ,Iesean de loc,momentan stabilit in afara tarii.Iubitor de prog cam de prin 1985 de cind am auzit prima oara notele de la Pseudo Silk Kimono,si de atunci tot ii dau inainte cu progul. Am inceput dubios,intai cu neoprogul dupa aia m-am intors la radacini si am luat-o de la inceput,cu Crimson,VDG,E.L.Palmer,G.Giant...s.a.m.d. Dupa cativa ani de proguit m-am reintors si stabilit (nu degeaba se zice ca prima dragoste nu se uita) la neoprog.Ascult (mai mult decit de regula) SpockŽs ,Marillos,Iq,Arena,Enchant,Encholyn...s.a.m.d,cam asta este universul meu muzical actual si cred ca inca o buna bucata de vreme va ramane. Prin natura intamplarilor ,am avut fericirea sa particip live la concerte ale marilor trupe,la Floyd,la Purple,la uncle Fish,la Enchant,la Iq,Mrillos ...mai toate numele ce mai exista in sfera prog - neoprog. Tot prin natura evenimentelor ma ocup impreuna cu cei de la Marillion la incropirea unei pagini de web a trupei in Lb.Romana (cativa dintre voi stiu deja acest lucru ) si chiar la o discutie la un pahar de Cotnari (i-am dat sa probeze omu si l-a mai si baut ) cu mr.Hogarth m-am mandrit cu acest lucru si cu faptul ca desi suntem o tara mica si indepartata (din mai multe puncte de vedere) exista la noi destui cunoscatori ai acestui gen de rock.Ca suntem noi mai neorganizati...asta-i alta treaba... Cam asta ar fi asa in cateva cuvinte .Ma bucur ca am aterizat si eu páici pe la voi, si va citesc in continuare !! Bafta !! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: sa ne prezentam Lun Dec 24, 2007 1:18 pm | |
| | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Lun Dec 24, 2007 2:13 pm | |
| Sarbatori fericite forumistilor si sa profite de acestea! e vremea pentru Trans-Siberian Orchestra | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: sa ne prezentam Lun Dec 24, 2007 11:27 pm | |
| Sarbatori fericite, prieteni progresivi!! | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 51 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Dec 25, 2007 1:46 am | |
| Ma numesc cristi si am 34 de anisori si ELP sparge tot. am incepot ca tot omu cu un AC DC, apoi cu Maidem, Metallica si m-am blocat nitel la Slayer. am mers tot mai departe spre Morbid Angel si alte grozavii, pana cand, in facultate, am dat de Doors si mai apoi ELP. curios lucru ca am fost atras mai mereu de trupe ca Annihilator, da nu stiam de ce. In vremea studentiei am ras aproape tot ce inseamna rock prog clasic, pana in vremea lui Marillion, da m-am apropiat nitel si de jazz. Pe langa ELP, care ma dau gata (pana in 77), ascult cu placere Crimson, Genesis, Giant, ce mai, tot ce misca in zona. Din trupele 'contemporane', Radiohead mi-a pus mari probleme, zic ca e cea mai tare trupa din noul val. Astept sa cuceresc noi culmi ale prog-ului, dar faza naspa e ca nu prea am timp. Mi-am tras niste scule misteux de muzica, da zau ca n-am ascultat in tihna mai mult de 15-20 de albume. se la vi. Sarbatori fericite ! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Dec 25, 2007 9:47 am | |
| Bun venit si CRACIUN FERICIT! | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Dec 25, 2007 10:15 am | |
| stimate oaspete, ai gusturi alese dar cel mai mult m-ai izbit cu MORBID ANGEL | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 51 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Dec 25, 2007 11:29 am | |
| stiu ca prima impresie conteaza, asa ca ce mi-am zis... | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Dec 25, 2007 1:48 pm | |
| Bucurosi de oaspeti! Bistrita, eh? Probabil ca ne stim, macar din vedere. | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
| Subiect: Re: sa ne prezentam Mar Dec 25, 2007 1:57 pm | |
| sigur, macar din vedere. pana acum 2 ani pletele-mi zburdau pe umeri. dar ma mir, aveam impresia ca in Bistrita asculta prog 5 persoane : eu, 3 amici de-ai mei, si inca cineva. probabil, tu esti acel cineva. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sa ne prezentam | |
| |
|
| |
| sa ne prezentam | |
|