| METAL SUX!!! | |
|
+6metal_freak Jabba Kreator blackest_eyes yuli_capone Zarec 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: METAL SUX!!! Vin Apr 06, 2007 10:14 pm | |
| Astept motivele pentru care considerati (daca considerati) metalu ca fiind un gen "ca din topor". | |
|
| |
yuli_capone nota
Numarul mesajelor : 40 Data de inscriere : 16/12/2006
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Mar Apr 17, 2007 11:05 pm | |
| Nuu!!!!! Metalul e o parte din mine. Imi place, in special death metalul. Dar nu stau deoparte nici din fata blackului, gothicului etc. Si daca e din topor, ce ? Topoarele sunt facute din metal!!! | |
|
| |
blackest_eyes Steven Wilson
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 39 Localisation : Timisoara Data de inscriere : 12/04/2007
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Lun Apr 23, 2007 3:25 pm | |
| ^ si mie imi place metalul, desi death-ul e un pic cam prea mult pentru mine... in general prefer progressive metal... | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Mier Apr 25, 2007 9:15 pm | |
| Si eu sunt un metalfan, iar rock ascult relativ putin in comparatie cu metal-ul. Genul meu favorit e doom-ul dar am initiat acest subiect ca stiu ca multi proresivisti au o parere destul de proasta despre metal | |
|
| |
Kreator nota
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 34 Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Joi Iul 05, 2007 11:24 am | |
| metalul are si el tehnicitatea lui. eu inainte sa ascult acest gen de muzica am ascultat mult queen si stones. | |
|
| |
Jabba nota
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 22/07/2007
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Dum Iul 22, 2007 2:08 am | |
| E cam mult spus metal sux, are si parti bune, dar peste 90% e jale. Simplu, rudimentar, repetitiv. Cand gasesti o parte buna (o chitara mai deosebita), are tendinta de a deveni inascultabil din cauza unei voci de soprano sau unuei aglomerari de sunete ca din drujba. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Dum Iul 22, 2007 9:36 am | |
| - Jabba a scris:
- E cam mult spus metal sux, are si parti bune, dar peste 90% e jale. Simplu, rudimentar, repetitiv. Cand gasesti o parte buna (o chitara mai deosebita), are tendinta de a deveni inascultabil din cauza unei voci de soprano sau unuei aglomerari de sunete ca din drujba.
desi daca va uitati mai sus gasiti tocmai opusul, subscriu celor spuse de Jabba. Postu de mai sus cred ca e din iarna. De atunci incoace a avut grija progu sa ma indrepte spre o cale muzicala mai sensibila | |
|
| |
metal_freak nota
Numarul mesajelor : 8 Data de inscriere : 12/09/2007
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Joi Sept 13, 2007 8:37 pm | |
| oh nein metal doesn't suck, metallarii suck. | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Mar Oct 16, 2007 11:07 pm | |
| foarte impresionant!!!!...trebuie sa ascultati ceva coroner, mekong delta, voivod, depressive age,..dream theater....etc.. , si apoi sa emiteti astfel de inter(re)jectii!!!!! | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Sam Sept 27, 2008 7:14 pm | |
| (păreri personale) metalul are cîteva probleme ...
monotonie, lipsă de rafinament, excese de tehnică în detrimentul compoziției, se ia prea în serios dînd pur și simplu în penibil în multe situații ...
ca plus ar fi energia și atitudinea ... | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Sam Sept 27, 2008 7:27 pm | |
| pentru mine metalul si toate ramificatiile lui sunt "death" ...si oricum nu are legatura cu progu' desi unii insista | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: METAL SUX!!! Joi Iun 11, 2009 5:06 pm | |
| The Gentle Face of Black Metal: Black Metal And Junk Food, the obscure connection continues Even if I'm gong bald we're still so evil! Si tot asa. De mult n-am mai ras atat de bine. Link: http://metalsucks.blogspot.com/ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: METAL SUX!!! | |
| |
|
| |
| METAL SUX!!! | |
|