| Metal Music Archives | |
|
+5Ricochet radu andu GentleG Aldi 9 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 5:17 pm | |
| Pentru amatorii de metal (sau pentru cei care vor doar sa se informeze despre miscare) exista Metal Music Archives http://www.metalmusicarchives.com/Croit dupa modelul Prog Archives! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 5:38 pm | |
| daca s-ar muta acolo toata "fieratania" din PA ,ar fii excelent | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 5:40 pm | |
| ^ de ce, vrei sa eutanasiezi interesul pentru progul clasic? | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 5:54 pm | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 6:03 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 6:08 pm | |
| heh. in ce ma priveste, mi-am facut cont acolo dar am renuntat foarte repede, pentru ca - numai de o noua modalitate de risipit timpul nu am nevoie - fundalul ala negru ma omoara - oricum sunt aceeasi oameni, asa ca prefer sa interactionez cu ei pe PA, pe teme care ma intereseaza mai mult - cand o sa apara si oameni noi, metalistii propriu-zisi, o sa fie chiar naspa; din cate am vazut pana acum, forumurile de metale sunt locuri foarte neprietenoase - nici muzica nu ma prea intereseaza; din metale sunt curios de best-of, nu vreau sa fiu exhaustiv; si decat sa ascult 100 de albume de metale ca sa gasesc 5 care sa-mi placa mult, mai bine intreb direct un progger sau un jazzer sa imi recomande cinci albume de metale | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 6:11 pm | |
| mama!!...stiu niste nume de trupe de metal....de tii se face parul | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 6:11 pm | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 6:22 pm | |
| - andu a scris:
cam trebuie sa fim recunoscatori metalelor eu nu, totul e doar manipulare comerciala ;cei cu progul clasic nu au nevoie de ajutorul "toolistilor,opethistilor,porcupistilor , radiohistilor,dt-istilor,extremistilor ,"...si care ar fii tragedia ? un PA cu 2000 de membrii in loc de 30 de mii? , big deal . DT a avut meritul sau acum 15 ani , dar s-au rasuflat acum | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 6:24 pm | |
| chiar nu are nevoie de ajutor? eu as zice ca dimpotriva, situatia e dramatica; cel putin asa ziceai si tu pe thread-ul cu "viitorul muzicii progresive". interesul e binevenit, oricare ar fi sursa lui. de altfel, chiar nu vad care ar fi problema. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 6:32 pm | |
| problema e a lor , traiesc cu o iluzie , ei cred ca asculta rock progresiv daca sunt fani ai celor enumerati mai sunt , cat despre sprijin(ce sprijina?) ....daca toata ziua se invart in jurul acelor trupe ca punct de referinta
Ultima editare efectuata de catre GentleG in Dum Apr 11, 2010 6:35 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 6:34 pm | |
| daca asculti YES si Genesis nu asculti rock progresiv? n-am inteles. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 6:54 pm | |
| jumatate din prog-related si crossover e rock alternativ sau indie nu rock progresiv , asa de mult s-au intins cu clasificarile ca s-au incurcat in ele ,celebru dans "pe loc tot pe loc" pana se hotaresc unde sa clasifice o trupa(ma tavalesc de ras cum despica firu'n patru la introducerea unei trupe , mai ales ca se dau cu parerea dupa niste samples).Probabil deja au simtit efectul si le-a venit ideea sa "devieze" traficul pe siteuri clone. | |
|
| |
radu ritm
Numarul mesajelor : 148 Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 7:04 pm | |
| da, si grateful dead tot nu si-au gasit locul. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 7:13 pm | |
| mda, acum se invart in jurul lui Dylan , ii asteptam pe Elvis,Baez si altii | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 7:16 pm | |
| - GentleG a scris:
- jumatate din prog-related si crossover e rock alternativ sau indie nu rock progresiv , asa de mult s-au intins cu clasificarile ca s-au incurcat in ele ,celebru dans "pe loc tot pe loc" pana se hotaresc unde sa clasifice o trupa(ma tavalesc de ras cum despica firu'n patru la introducerea unei trupe , mai ales ca se dau cu parerea dupa niste samples).Probabil deja au simtit efectul si le-a venit ideea sa "devieze" traficul pe siteuri clone.
dar noi nu despre asta vorbeam aici, ci despre situatia in care cineva din alta zona muzicala zice ceva de genul "baieti, sunt trupele astea vechi, yes si genesis, sunt faine, pe noi ne-au inspirat" si daca asta e rau sau bine - ca trimite potentiali fani noi. nu vad ce legatura are asta cu sistemul de categorii de pe PA, care e bun (desi un sistem cu taguire pe albume ar fi fost mult mai bun). | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 7:34 pm | |
| poate i-au inspirat yes si genesis dar ei tot nu canta rock progresiv , daca esti trupa de metal sau alternativ asa mori (chestia aia ca au evoluat si au venit cu ceva nou nu inseamna ca e rock progresiv). Cat despre clasificare , ea a evoluat sub presiunea comerciala , adica daca avem o trupa de bagat si nu e loc(sau vrem ca siteul nostru sa fie cel mai mare) , inventam noi locul. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 7:39 pm | |
| - GentleG a scris:
- poate i-au inspirat yes si genesis dar ei tot nu canta rock progresiv , daca esti trupa de metal sau alternativ asa mori (chestia aia ca au evoluat si au venit cu ceva nou nu inseamna ca e rock progresiv).
dar nu despre asta e vorba............................. , n-a zis nimeni ca Dream Theater e rock progresiv, doar am scris clar "din alta zona muzicala". pe bune acum, ai dezvoltat o obsesie care iti face inima rea si nu te mai lasa sa te concentrezi la subiect, vezi problema asta peste tot inclusiv unde nu e... nu e deloc bine, face rau la sanatate. mai repet odata intrebarea: daca un metalist zice "baieti, cercetati genesis, is misto", e bine sau nu? eu zic ca e bine. mai multi fani de prog nu strica, de oriunde ar veni.
Ultima editare efectuata de catre andu in Dum Apr 11, 2010 7:41 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 7:40 pm | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 7:45 pm | |
| - andu a scris:
- GentleG a scris:
- poate i-au inspirat yes si genesis dar ei tot nu canta rock progresiv , daca esti trupa de metal sau alternativ asa mori (chestia aia ca au evoluat si au venit cu ceva nou nu inseamna ca e rock progresiv).
dar nu despre asta e vorba............................. , n-a zis nimeni ca Dream Theater e rock progresiv, doar am scris clar "din alta zona muzicala". pe bune acum, ai dezvoltat o obsesie care iti face inima rea si nu te mai lasa sa te concentrezi la subiect, vezi problema asta peste tot inclusiv unde nu e... nu e deloc bine, face rau la sanatate.
mai repet odata intrebarea: daca un metalist zice "baieti, cercetati genesis, is misto", e bine sau nu? eu zic ca e bine. mai multi fani de prog nu strica, de oriunde ar veni. -nu e deloc bine, face rau la sanatate. =is imun , eu sunt in lumea mea de 38 de ani si nu ma ating chestiile astea , dar o sicana e buna -mai repet odata intrebarea: daca un metalist zice "baieti, cercetati genesis, is misto", e bine sau nu? eu zic ca e bine. mai multi fani de prog nu strica, de oriunde ar veni. =e bine , daca vor incepe sa promoveze rockul progresiv si nu cu ce au venit din lumea lor | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 7:53 pm | |
| die metal die!! Atat contributia mea. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 7:59 pm | |
| - GentleG a scris:
- iar in concluzie finala trista . rockul progresiv nu mai este "la moda" in PA
cu asta nu sunt de acord deloc, in ultima vreme genul cel mai la moda pe PA e retro-prog-ul. in discutiile de pe forum, in recenzii si in topuri... cei care erau interesati de zona progresiva si experimentala contemporana au cam disparut treptat. de exemplu, din topul 20 al albumelor din 2009 de pe PA conform rating-urilor, peste jumatate sunt retro-prog (11 mai exact, dintre care Magma e genial, Transatlantic e fain, iar restul sunt slabe sau junk - Big Big Train, Delirium, Nemo, IQ, 5bridges, Phideaux, Shadow Gallery, Beardfish, Guy Manning), trei sunt metal extrem (Mastodon, DSO si BTBAM), doua sunt metal la limita spre progul clasic (Exivious care e metal-fusion si Riverside care e meal psihedelic, dar de fapt mai mult psihedelic decat metal), si tot ce mai ramane pe langa, chestii interesante pentru mine, sunt Maudlin Of The Well si The Decemberist (si inca doua trupe contemporane destul de neinteresante, Gazpacho si Dear Hunter). e clar cine a castigat batalia popularitatii pe PA, zic eu. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 8:14 pm | |
| "Now What Are You Listening To?.." (451 pagini) acolo e barometru in timp real "Suggest New Bands and Artists" (176pagini) ce se cauta in timp real | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 8:16 pm | |
| Maudlin Of The Well-ultimul e chiar foarte bun | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Metal Music Archives Dum Apr 11, 2010 9:22 pm | |
| Deci problema cu site-ul asta e ca deja au aparut tot felul de indivizi proggeri de pe site-ul celalalt, care in loc sa stea in lumea lor prog isi baga mufarina unde in mod clar nu le e locul. Indivizi gen Logan ala sau cum il cheama, care vine cu faze de genul "oh, look at me, eu ascult Magma si Samla lamas mana kaka si Algarnas something something, dar am auzit si eu de metal pentru ca practic Sleepytime Gorilla Museum e avangard si totodata e metal dur, nu-i asa?". Pe un forum de metale nu vreau sa fiu poluat cu asa ceva - sa ramana pe forumurile lor, n-avem nevoie de ei.
...nu? sau cum?
Comunitatile de metalisti sunt neprimitoare? nu cred ca se pot compara cu proggerii.
In concluzie, sper ca topicul asta sa il faca pe Rico sa se puna pe ascultat in sfarsit metale. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Metal Music Archives | |
| |
|
| |
| Metal Music Archives | |
|