Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Metal Music Archives

In jos 
+5
Ricochet
radu
andu
GentleG
Aldi
9 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

Metal Music Archives - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyLun Apr 12, 2010 10:32 pm

^ retro prog-ul e cam plictisitor intr-adevar, sungura exceptie pt mine e The tangent care imi plac.

N-as numi ce au facut IQ si Shadow Gallery in 2009 junk; Frequency e un album reusit iar comebackul SG binevenit. Il prefer gradomaniei DT - care desi a facut un album bun anu trecut, show-off-ul lor devine iritant.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyLun Apr 12, 2010 10:50 pm

Cristi a scris:
^ retro prog-ul e cam plictisitor intr-adevar, sungura exceptie pt mine e The tangent care imi plac.

N-as numi ce au facut IQ si Shadow Gallery in 2009 junk; Frequency e un album reusit iar comebackul SG binevenit. Il prefer gradomaniei DT - care desi a facut un album bun anu trecut, show-off-ul lor devine iritant.

n-am ascultat IQ de anul trecut (3 albume pana acum si toate mi-au placut) si nici Shadow Gallery (nu-i stiu). nici The Tangent.
doar o parte din cele mentionate.

si ca sa-mi dau si eu cu parerea despre asa zisa muzica siderurgica, cred ca este cel putin la fel de complicat ca si in privinta rockului progresiv.
totusi, despre metalisti (le frecvetez cercul, cluburile, partial sunt si eu unul) am toate cuvintele de lauda (mai putin pentru unii care arata jalnic si stiu doar de Iron Maiden, Manowar si alte chestii asemanatoare sau de cei care stiu doar de bleah metal). mai degraba gasesti posibili ascultatori de rock progresiv (muzica mai complicata, cum uneori este si metalul) printre ei (poate 50-60% sanse sa fie convertiti) decat printre altii (ascultatori de chestii electronice underground, hip-hop, alternativ, punk etc) care poate nu considera muzica pe care o ascultat atat de importanta, cat sa se simta bine.
asa ca vad binevenit noul site, insa putin probabil sa-mi fac cont pe acolo pentru ca exista deja metal-archives destul de plin de informatii si wikipedia. dar poate fi bun pentru ca poate redirectiona metalistii de pe PA pe MMA sau invers, daca le plac recenziile scrise de ascultatori de prog la albume de metal.
cat despre limbajul metalistilor de pe forumuri... metalul adevarat nu este si nu se vrea muzica cu pretentii artistice. este vorba doar se sex, alcohol, violence & headbaging.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyLun Apr 12, 2010 10:57 pm

si eu gasesc site-ul binevenit, mai ca imi venea aseara sa scriu ceva pe acolo dar m-am razgandit. Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyLun Apr 12, 2010 11:39 pm

IQ si Shadow Gallery mi-au displacut, primul chiar mult de tot; in schimb, spre surpriza mea, Transatlantic a fost foarte fain.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyLun Apr 12, 2010 11:51 pm

andu a scris:
IQ si Shadow Gallery mi-au displacut, primul chiar mult de tot; in schimb, spre surpriza mea, Transatlantic a fost foarte fain.

eu de pe acel album am ramas doar cu o piesa care mi s-a parut foarte buna si prefer sa o ascult doar pe acea (este aiurea sa asculti un album asteptand sa vina piesa care iti place foarte mult), It Is Really Happening.

Astra - The Weirding mi-a placut cel mai mult dintre albumele de retro-prog.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyLun Apr 12, 2010 11:56 pm

^ Heh, mie mi-au displacut profund Shadow Gallery si Transatlantic (asta avand in vedere ca tin la mare pret albume ca Tyranny sau SMPTe), iar de IQ nu stiu ce sa zic, ultima data i-am ascultat in 2004 cand sunau bine, dar neinteresant - ma indoiesc ca acuma e altfel.

Si mie tot "Is it really happening" mi-a placut, singura de altfel. Am inteles ca e piesa lui Trewavas, ceea ce mi se pare logic. Marillion sunt rasuflati de ceva vreme, dar mai rasuflati decat au ajuns Neal Morse si Dream Theater intr-un timp mai scurt tot nu sunt. Smile

Parerea mea, of cors. Vrea cineva sa cumpere un bilet la un show Transatlantic din Londra in mai? Il vand.

Ontopic: glam metal rules. Whitesnake 87 forever. Nu glumesc.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyMar Apr 13, 2010 12:08 am

H to He a scris:
andu a scris:

eu de pe acel album am ramas doar cu o piesa care mi s-a parut foarte buna si prefer sa o ascult doar pe acea (este aiurea sa asculti un album asteptand sa vina piesa care iti place foarte mult), It Is Really Happening.

Astra - The Weirding mi-a placut cel mai mult dintre albumele de retro-prog.

Da, si The Weirding are calitati, mi-a placut. Nu stiu cum de l-am uitat acum. Si mie imi place mult Is It Really Happening, dar mai este o piesa, scurta, care mi se pare si mai tare. Foarte complexa si curata, fara bullshit. Smile Pieces Of Heaven e, daca nu ma insel.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyMar Apr 13, 2010 12:09 am

Heeree I goooo aagaaaain on myyyyy ooowwwnnn.............. Twisted Evil
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyMier Apr 14, 2010 12:54 am

Uroboros a scris:

Ontopic: glam metal rules. Whitesnake 87 forever. Nu glumesc.

nu-s de acord cu clasificarea Whitesnake ca glam metal; doar pentru imaginea 80ista ridicola din perioada 87-89? Comparand WS cu alte trupe glam 80iste - Motley Crue, Poison, Ratt, Bon Jovi si toti imitatorii lor, WS nu are mai nika in comun.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyMier Apr 14, 2010 2:04 am

^ Stiu, ai dreptate. Ziceam un pic la panarama, pentru ca multa lume ii baga in categoria asta din cauza imaginii (care e doar o chestie de perioada, cum zici). Pe de alta parte, tocmai perioada asta imi place mie cel mai mult, muzical vorbind. Si mi-as face si eu parul asa expandat daca ar mai fi la moda azi. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyMier Apr 14, 2010 2:19 am

^ Nu cred ca ai nevoie, tu arati destul de metal oricum, trebe doar sa te incrunti oleaca Smile
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyMier Apr 14, 2010 11:59 am

Twisted Evil
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyLun Apr 26, 2010 6:52 pm

cred ca multe chestii sunt facute in graba pe site-ul, colaboratori cu date inexacte - ex. Paradise lost americani??; si s-au hotarat sa nu permita review-uri la albume non-metal. Adica la trupe care au renuntat la metal la un moment dat in cariera lor. scratch
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyLun Apr 26, 2010 7:02 pm

^ Majoritatea biografiilor sunt, din cate stiu, luate de pe Wikipedia sau Last.fm. E mult de munca.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 EmptyLun Apr 26, 2010 7:09 pm

andu a scris:
^ Majoritatea biografiilor sunt, din cate stiu, luate de pe Wikipedia sau Last.fm. E mult de munca.

nu zic ca nu e munca, dar m-a umflat rasul la gafa cu Paradise Lost.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Metal Music Archives
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Classical music box
» World Music