Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Metal Music Archives

In jos 
+5
Ricochet
radu
andu
GentleG
Aldi
9 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Metal Music Archives - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:29 pm

Uroboros a scris:
Deci problema cu site-ul asta e ca deja au aparut tot felul de indivizi proggeri de pe site-ul celalalt, care in loc sa stea in lumea lor prog isi baga mufarina unde in mod clar nu le e locul. Indivizi gen Logan ala sau cum il cheama, care vine cu faze de genul "oh, look at me, eu ascult Magma si Samla lamas mana kaka si Algarnas something something, dar am auzit si eu de metal pentru ca practic Sleepytime Gorilla Museum e avangard si totodata e metal dur, nu-i asa?". Pe un forum de metale nu vreau sa fiu poluat cu asa ceva - sa ramana pe forumurile lor, n-avem nevoie de ei.

...nu? sau cum?

ha? Laughing

Uroboros a scris:
Comunitatile de metalisti sunt neprimitoare? nu cred ca se pot compara cu proggerii.

Da, am avut in trecut cateva tentative si m-am fript; se injura mult si nu se merge pe fineturi, mai degraba pe "n-ai dreptate mata-i proasta". Pe bune, nu glumesc.

Uroboros a scris:
In concluzie, sper ca topicul asta sa il faca pe Rico sa se puna pe ascultat in sfarsit metale.

Esti optimist Laughing
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:30 pm

A, da, si parca vad ca o sa se contamineze cu trupe pseudo-metal care de fapt sunt prog toata ziua, gen Anekdoten sau dinozaurii aia, cum ii cheama, Cring Crinson, pe motive dubioase gen "baga mult distors pe bas, deci sunt metal". Prevad o varza totala si ascultatori tineri de muzica din ce in ce mai confuzi.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:31 pm

Uroboros a scris:

In concluzie, sper ca topicul asta sa il faca pe Rico sa se puna pe ascultat in sfarsit metale.

Oh heeeeeeeeeeeellllz no! Razz

In mod ironic, SGM mi se pare probabil mai metal decat i se pare lui Logan.

Nu stiu cum se desfasoara lucrurile pe MMA, dar pe PA am citit ca destui colaboratori s-au inscris la un "second job" pe noul site. Andu deja a zis ca s-a mutat dintr-o camera in alta, doar ca sa intalneasca aceleasi fete, so there ya go.

Doua sau trei voci au cerut un "classicalarchives" pentru urmatoarea data.
Laughing
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:34 pm

andu a scris:
Uroboros a scris:
Deci problema cu site-ul asta e ca deja au aparut tot felul de indivizi proggeri de pe site-ul celalalt, care in loc sa stea in lumea lor prog isi baga mufarina unde in mod clar nu le e locul. Indivizi gen Logan ala sau cum il cheama, care vine cu faze de genul "oh, look at me, eu ascult Magma si Samla lamas mana kaka si Algarnas something something, dar am auzit si eu de metal pentru ca practic Sleepytime Gorilla Museum e avangard si totodata e metal dur, nu-i asa?". Pe un forum de metale nu vreau sa fiu poluat cu asa ceva - sa ramana pe forumurile lor, n-avem nevoie de ei.

...nu? sau cum?

ha? Laughing

Uroboros a scris:
Comunitatile de metalisti sunt neprimitoare? nu cred ca se pot compara cu proggerii.

Da, am avut in trecut cateva tentative si m-am fript; se injura mult si nu se merge pe fineturi, mai degraba pe "n-ai dreptate mata-i proasta". Pe bune, nu glumesc.

Uroboros a scris:

Esti optimist Laughing

Sunt sarcastic, mai. Sunt subtiptil, nu te-ai prins? I am SOOO funny.

Eu zic ca momentul romantic intre Rico si metal nu e chiar asa departe - tre sa se intample la un moment dat, chiar ma uitam zilele astea pe un topic de prin 2007 de aici pe care el zicea exact aceeasi chestie, ca nu asculta metal. E o faza, nu se poate, la un moment dat e clar ca se schimba, si deja a trecut multisor. In plus, daca GG zice de bine de motW si recomanda albume de prog metal din 2010 la now playing, ceva in ecuatie devine dubios, nu? Smile

Ai avut user pe Metalhead cumva? Surprised
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:35 pm

Uroboros a scris:

da,da,da ..(REVOLUTIE) ii recomand eu niste nume de trupe :Pig Distroyer, Man Must Die, Regurgitated, Stop Call Me Fred
lol!
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:39 pm

Uroboros a scris:

In plus, daca GG zice de bine de motW si recomanda albume de prog metal din 2010 la now playing, ceva in ecuatie devine dubios, nu? Smile
adica te referi la HAKAN -Aquarius(2010) ....eu zic sa-l asculti ca nu e progmetal din ala .....ba chiar cred ca are(si) alternative in el
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:42 pm

^ Sa stii ca Pig Destroyer sunt niste mari meseriasi. Si au un album cu o piesa de vreo 40 de minute pe nume Natasha, care este cat se poate de prog. Cat se poate pentru ceva dur si dezgustator, desigur.

Dada, de Hakan aia ziceam. In general nu prea mai bag prog metal nou in ultima vreme (in intelesul old school al termenului), ca m-am plictisit sa sap prin mormane de chestii penibile (cam ca si in cazul "neo"-progului), dar la astia sunt un pic curios.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:43 pm

Uroboros a scris:

Eu zic ca momentul romantic intre Rico si metal nu e chiar asa departe - tre sa se intample la un moment dat, chiar ma uitam zilele astea pe un topic de prin 2007 de aici pe care el zicea exact aceeasi chestie, ca nu asculta metal. E o faza, nu se poate, la un moment dat e clar ca se schimba, si deja a trecut multisor. In plus, daca GG zice de bine de motW si recomanda albume de prog metal din 2010 la now playing, ceva in ecuatie devine dubios, nu? Smile

Oy, oy, in 2007 invarteam aceeasi 40 de artisti, indosariati la prog clasic, electronic si Cat Stevens. Laughing

Si GG a zis de bine de (probabil) cel mai neconform cu trecutul si cu destul de putin metal fata de doza obisnuita album motW. Wink
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:44 pm

eu zic sa incerci , daca eu l-am ascultat de doua ori in 24 de ore , de Hakan zic
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:46 pm

[quote="Ricochet"]
Uroboros a scris:

Si GG a zis de bine de (probabil) cel mai neconform cu trecutul si cu destul de putin metal fata de doza obisnuita album motW. Wink
exact , alea mai vechi au picat testul
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:49 pm

Part the Second mie imi suna a Close to the Edge la unele faze, si cumva cred ca a fost gandit partial pe model prog rock (poate influentat fiind Toby de succesul avut in zona respectiva de public, nu stiu). Oricum, desi nu cred ca are vreo relevanta, cel mai putin metal din familia motW/Kayo Dot mi se pare Blue Lambency Downward, care e mai degraba Messiaen cu chitara si tobe pentru urechile mele. Asta asa, orientativ vorbind.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 9:57 pm

Uroboros a scris:

Sunt sarcastic, mai. Sunt subtiptil, nu te-ai prins? I am SOOO funny.

M-am prins, dar nu mi-am dat seama in ce directie bati. Dupa chestia cu puritatea metalului mi-am dat seama. Jos palaria Laughing

Uroboros a scris:

Exact - tot ce trebuie e un moment de deschidere, ca sa bagam calul troian. Cu de-a sila nu se poate. Smile

Uroboros a scris:

Din link in link tot am ajuns pe forumuri de metale, romanesti si straineze. De obicei vedeam cateva postari si apoi inchideam fereastra, dorind sa nu mai revin pe acolo. Laughing
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 10:29 pm

fainutz site-ul; pana si Sean Trane a scris ceva pe acolo. lol!

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Lun Apr 12, 2010 4:32 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 10:47 pm

haios topic.

pentru ca ati fost atat de activi, am o dedicatie pentru voi toti

Metal Music Archives - Pagina 2 M_s_ru10
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 10:52 pm

^ True cult Romanian hevimetal. Nimic mai potrivit. rendeer
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 7:22 pm

mai mult de jumate din review-urile pana acum sunt la albume glam metal. ma umfla rasul. (Glam metalul sau hair metalul cum ii se mai zice, eu unul nu-l mai tolerez, cu mici exceptii.)

So far, so good,...so bad! lol!
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 7:48 pm

Cred ca GG are dreptate, cei de pe PA au dorit sa mai descongestioneze portalul de abundenta metalifera si au creeat portalul MMA. Pot in felul asta sa raspunda de genul: "nu ii putem primi aici dar incearca pe MMA". Oricum, e ironic ca progerii sa creeze arhiva de metal.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 7:55 pm

Aldi a scris:
Cred ca GG are dreptate, cei de pe PA au dorit sa mai descongestioneze portalul de abundenta metalifera si au creeat portalul MMA. Pot in felul asta sa raspunda de genul: "nu ii putem primi aici dar incearca pe MMA". Oricum, e ironic ca progerii sa creeze arhiva de metal.

sunt de acord, asta chiar ar fi o idee buna; oricum prea multe trupe extreme technical prog metal sunt pe acolo, ma doare mintea. Cum naiba a devenit growling-ul trendy, nu-mi dau seama.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 8:22 pm

da, ciudat ca proggeri au facut site de metal , asta poate din cauza ca PA a ajuns sub controlul siderurgistilor in ultimii 2-3 ani (feelingul meu) lol!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 8:24 pm

Spre surpriza unora dintre noi, poate, proggerii sunt si ei oameni, si majoritatea dintre ei asculta mai multe feluri de muzici, intre care jazz, metale, clasica, electro, etc lol!
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 8:30 pm

proggerii sunt SUPER-oameni lol!
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 8:38 pm

andu a scris:
Spre surpriza unora dintre noi, poate, proggerii sunt si ei oameni, si majoritatea dintre ei asculta mai multe feluri de muzici, intre care jazz, metale, clasica, electro, etc lol!

evident, n-am nika impotriva metalului, si eu inca ascult diverse trupe de metal dar optiunile mele au devenit putine fiindca nu mai suport metalul extrem (death metal si black metal nu mi-au placut niciodata cu exceptia trupei lui Chuck Schuldiner care merge in doze marunte si Opeth-ului care tot merge in doze mici fiindca nu mai tolerez growlingul, cred ca imbatranesc). mai ascult cateva trupe de thrash. Nu mai suport power metalul si prog-metalul cu influente power (cu exceptia Symphony X care inca merg).

Ma batea gandul sa ma bag pe MMA aseara dar am renuntat.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 9:02 pm

mișto astea

poate fondez Manele Archives
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 9:07 pm

Din ce s-a postat pe-aci, avem si database consistent. Laughing
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 EmptyLun Apr 12, 2010 10:25 pm

andu a scris:
GentleG a scris:
iar in concluzie finala trista . rockul progresiv nu mai este "la moda" in PA
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy No No No No No

cu asta nu sunt de acord deloc, in ultima vreme genul cel mai la moda pe PA e retro-prog-ul. in discutiile de pe forum, in recenzii si in topuri... cei care erau interesati de zona progresiva si experimentala contemporana au cam disparut treptat.
de exemplu, din topul 20 al albumelor din 2009 de pe PA conform rating-urilor, peste jumatate sunt retro-prog (11 mai exact, dintre care Magma e genial, Transatlantic e fain, iar restul sunt slabe sau junk - Big Big Train, Delirium, Nemo, IQ, 5bridges, Phideaux, Shadow Gallery, Beardfish, Guy Manning), trei sunt metal extrem (Mastodon, DSO si BTBAM), doua sunt metal la limita spre progul clasic (Exivious care e metal-fusion si Riverside care e meal psihedelic, dar de fapt mai mult psihedelic decat metal), si tot ce mai ramane pe langa, chestii interesante pentru mine, sunt Maudlin Of The Well si The Decemberist (si inca doua trupe contemporane destul de neinteresante, Gazpacho si Dear Hunter). e clar cine a castigat batalia popularitatii pe PA, zic eu.

sunt total de acord cu ce spui tu. rockul proogresiv contemporan (cel din perioada 70 o sa raman ca o pagina de aur in istoria muzici rock) o sa moara daca nu e ajutat de alternativ, metalul experimental, jazz si avant-garde ca sa vina cu un suflu nou. retro-progul este plictisitor de moarte pana si pentru mine care sunt destul de masochist.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Metal Music Archives   Metal Music Archives - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Metal Music Archives
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Classical music box
» World Music