Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

DOOM METAL ABOVE THEM ALL

In jos 
+2
Piotr Buendia
Zarec
6 participan?i
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

DOOM METAL ABOVE THEM ALL Empty
MesajSubiect: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptyJoi Feb 22, 2007 11:34 pm

cum va impacati oamenilor cu doom-ul?
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptyVin Feb 23, 2007 12:01 am

MDB m-au initiat in gen. dar am ramas si la stadiul lor. daca am aprofundat? nu, nu am aprofundat. poate pe viitor.
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptyVin Feb 23, 2007 2:18 pm

My Dying Bride sunt regii doom metal-ului
Sus In jos
Drama Muistul
nota

Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 27/12/2006

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptyMar Feb 27, 2007 12:53 am

Am incercat odata, candva sa inteleg genu asta de muzica, dar n-am reusit. Am ascultat in special Funeral Doom gen Shape of Despair, Bethleem, Worship (sper sa nu le fi incurcat).
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptyMar Feb 27, 2007 11:55 pm

din funeral doom imi plac saturnus si e singura trupa de funeral pe care am ascultat-o omeneste. genul acesta mi se pare ori prea complicat pentru a-l intelege (ma refer la funeral) ori prea rudimentar dar cred ca n-am ascultat destul ca sa-mi fac o impresie autentica.
Sus In jos
TESTICULMALFORMAT
nota

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 05/05/2007

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptySam Mai 05, 2007 7:06 pm

Salutare. M-am inregistrat pe acest forum doar ca sa-i spun lui Zarec ca My Dying Bride sug pula regilor doomului care sunt Wormphlegm si Tyranny.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptySam Mai 05, 2007 9:59 pm

TESTICULMALFORMAT a scris:
Salutare. M-am inregistrat pe acest forum doar ca sa-i spun lui Zarec ca My Dying Bride sug pula regilor doomului care sunt Wormphlegm si Tyranny.
salut.
m-am inregistrat pe acest forum cu speranta ca TESTICULMALFORMAT ne va imparasi complexul sau, anume din cauza testiculelor malformate nicio curva nu-i suge pula.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptyJoi Iun 21, 2007 10:11 am

revenind la discutie, lately am mers mult pe solitude aeturnus. tari baieti, e una din trupe care demosntreaza ca un album nu tre sa fie exclusiv lent ritmic pt a fi doom.
Sus In jos
korgsp
nota

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 22/02/2008

MesajSubiect: type o negative   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptyMar Mar 04, 2008 2:27 pm

christian woman
de la Type O Negative
ascultati cum suna chitara la melodia asta
parca iti cad boxele in cap
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptyMar Mar 04, 2008 4:09 pm

Type O Negative sunt simpatici dar nu ma omor dupa ei. Exceptand slagarele cred ca pot afirma ca e o trupa plictisitoare
Sus In jos
Velkan
acord

Numarul mesajelor : 52
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL EmptyLun Sept 29, 2008 11:15 am

The Sword a ascultat cineva? Eu le-am ascultat ambele albume şi i-am văzut live în deschidere la Metallica (cred că eram singurul de pe stadion care ştia cîteva versuri). Mi se par above them all în momentul de faţă.

https://www.youtube.com/watch?v=kmfVDqdmTdA

Pentru căzut boxele în cap şi dărîmat casa (la propriu), recomand Electric Wizard, Dopethrone.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: DOOM METAL ABOVE THEM ALL   DOOM METAL ABOVE THEM ALL Empty

Sus In jos

DOOM METAL ABOVE THEM ALL
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Trupa preferata de thrash metal
» METAL SUX!!!