Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Carti despre rock

In jos 
+6
ae
metal_freak
andu
Piotr Buendia
Zarec
Aldi
10 participan?i
AutorMesaj
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyDum Iun 24, 2007 8:13 pm

1001 de albume de ascultat intr-o viata – Robert Dimery
O adevarata istorie a muzicii din perioada 1955-2005 (toate genurile, mai putin clasica), prezentand cele mai reprezentative realizari discografice ale fiecarui an. Realizare grafica exceptionala, informatii excelente, selectie foarte buna.

Ultima editare efectuata de catre in Joi Aug 30, 2007 5:07 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyDum Iun 24, 2007 8:58 pm

Mai sunt volumele Cosmar pe strada mortii despre black, death si doom
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyLun Iun 25, 2007 9:48 am

Aldi a scris:
Clubul putregaiurilor – Jonathan Coe
Roman. Povestea unor adolescenti din Anglia anilor 70, in a caror preocupari intra si rock-ul, in special cel progresiv. Foarte bun.
pe alt forum am intalnit persoane care s-au interesat de fabulosul grup Henry Cow,dupa ce au citit cartea. (parca asta era)

alte carti...

Era Punk - Ioan Big
desi nu sunt fan al genului, am inteles ca e foarte bine structurata
Eric Clapton - Ioan Big
despre care Pittis spunea:"Mi-as dori sa pot cumpara timp, pentru a reciti cartea lui Ioan Big cu discurile lui Eric Clapton alaturi. Ar fi un adevarat regal."
Spectacolul trebuie sa continue - Richard Sky
o biografie a lui Freddie Mercury, lansata la un an de la moartea marelui artist
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyLun Iun 25, 2007 4:33 pm

Piotr Buendia a scris:
Aldi a scris:
Clubul putregaiurilor – Jonathan Coe
Roman. Povestea unor adolescenti din Anglia anilor 70, in a caror preocupari intra si rock-ul, in special cel progresiv. Foarte bun.
pe alt forum am intalnit persoane care s-au interesat de fabulosul grup Henry Cow,dupa ce au citit cartea. (parca asta era)

Aceeasi carte, aceeasi persoana, aceeasi parere despre Henry Cow.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyLun Aug 13, 2007 7:29 pm

Cronica Vietii Mele - Bob Dylan
Proaspat aparut la editura ALLFA, volumul 1 al autobiografiei lui Dylan.
Sau, asa cum scrie pe coperta 4, "o carte de dezvaluiri si un volum poetic, o declaratie pasionala si o experienta sapientiala".
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyJoi Aug 30, 2007 4:50 pm

Cartea mea de rock fundamentala a fost, la timpul adolescentei mele, "Zeppelin" scoasa la Cartea de Nisip, cu biografia trupei, versurile de pe albume si comentariile lui Pittis din serialul lui despre Zeppelin.
Carti despre rock 39-zeppelin_von_rock

Apoi a mai fost si Eddie Kramer & John Mc Dermott - "Hendrix", o carte interesanta dar foarte aiurea scrisa, uneori e greu sa intelegi daca lucrurile stau intr-un fel ori stau fix invers, si cronologiile is greu de urmarit. Partea buna e reconstituirea atmosferei epocii si a anturajului lui Hendrix, ca si a caracterului sau.
Carti despre rock 256_2

Cea mai buna carte despre rock (progresiv inclusiv) pe care am citit-o este
Carti despre rock Doruion_cop
Highly recommended!

Util uneori e si Carti despre rock Rock_pop_folk
Sus In jos
metal_freak
nota

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 12/09/2007

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyMier Sept 12, 2007 8:31 pm

mai metalische asa...albert mudrian- choosing death [recomand calduros!]
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyMier Sept 12, 2007 8:34 pm

am mai auzit de ea.. matale stii cum se poate procura?
Sus In jos
metal_freak
nota

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 12/09/2007

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyMier Sept 12, 2007 8:43 pm

obviously, nu postez daca nu sunt in cunotinta de cauza.
in romania nu a aparut si nu va aparea prea curand asa ca ce trebuie sa faci tu este sa dai o comanda pe amazon[daca ai card] sau sa te duci la o librarie/biblioteca care achizitioneaza carti din strainatate si sa dai o comanda sau prima oara cand tu sau cineva apropiat pleaca pe afara sa le zici sa intre in primul borders sau alt lant de bookstores si sa ceara Mudrianu.
Sus In jos
ae
Don Ellis
ae

Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 13/10/2007

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyJoi Noi 15, 2007 12:53 pm

Colorless green ideas sleep furiously

Ultima editare efectuata de catre ae in Lun Dec 10, 2012 6:31 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyJoi Sept 25, 2008 8:24 pm

Era Punk de Ioan Big stă pe biroul meu Very Happy
Sus In jos
iulius
nota

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 20/11/2008

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyJoi Noi 20, 2008 8:19 pm

Am su eu cateva sute de reviste si fanzine, toata colectia HMM 1994-2008, colectia Maximum Rock, revistele Bestial Metal, Metal Fan, Legiunea Din Intunerec, Rocka Rolla, Negura, Rocker, Axa Valaha-citeva numere, Horrible Eyes-cateva numere, Tempest, Lupii Daciei, Necromantic Art, Puls Rock, Metal Hammer cel unguresc si cel englezesc, Terrorizer, etc, diverse publicatii punk, publicatii anarhiste: Ura, Revolta+publicatii despre muzica electronica si clubbing. Mai detin si 50 de carti despre formatii rock , punk, jazz, blues, lexicoane, ghiduri rock. Ma intereseza schimbul cu alte publicatii pe care nu le detin.
Sus In jos
bardamu
nota
bardamu

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/12/2008

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyLun Dec 29, 2008 11:27 am

Detalii despre toate cartile aparute la editura Cartea de nisip, precum si despre revista Heavy Metal Magazine puteti gasi aici http://www.carteadenisip.ro/carti.html
Sus In jos
http://www.carteadenisip.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyJoi Iun 25, 2009 2:31 am

As citi niste RicoReviews dar vad ca nu s-arata. Neutral

LE: whoops, typo!

Ultima editare efectuata de catre andu in Joi Iun 25, 2009 10:41 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyJoi Iun 25, 2009 2:57 am

andu a scris:
As citit niste RicoReviews dar vad ca nu s-arata. Neutral

What?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyJoi Iun 25, 2009 10:40 pm

Niste Rico Reviews noi... ca tot a venit vara si relache-ul Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyJoi Iun 25, 2009 11:48 pm

Din pacate simt ca am suferit un burn total, ca scriitor.

O sa incerc, mai ales ca as avea de unde alege, insa nu pot promite nimic.
Sus In jos
Kraut
ritm
Kraut

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/10/2007

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyLun Iul 20, 2009 9:06 am

Cine doreste un exemplar scanat al cartii lui Julien Cope "Krautrocksampler" in format .pdf sa imi dea adresa de mail.

Coperta:
Carti despre rock Krautrocksampler

Cuprins:
Carti despre rock Krautrocksampler-contents
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyLun Iul 20, 2009 11:43 pm

^ cyclops

Iti trimit adresa cat de curand.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyMar Iul 21, 2009 1:23 pm

sarumana!
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyMar Mai 25, 2010 8:43 pm

Autobiografie - Eric Clapton
Editura RAO, 2010, 384 pagini
Carti despre rock Clapto10
"Cu ajutorul discret și eficient al scriitorului "din umbră" Christopher Simon Sykes, Clapton reface fiecare pas al carierei sale, de la aparițiile timpurii cu Yardbirds și Cream, la succesele sale solo. Clapton ne prezintă în detalii copioase și obsesiile care i-au marcat viața, fie că a fost vorba de droguri și alcool sau atracția de nestăpânit pe care a simțit-o pentru Pattie Boyd, soția unui alt "greu" al muzicii, prietenul său cel mai bun, George Harrison. Pe alocuri, biografia capătă accente mai așezate, atunci când autorul ne vorbește despre colecția lui de artă contemporană, când își apără pasiunile (vânătoarea și pescuitul) și când preamărește virtuțile traiului la țară. Dar atât excesele tinereții, cât și pasiunile maturității sunt prezentate cu o jovialitate care plasează povestea lui Clapton în fruntea altor memorii rock'n'roll."
http://www.raobooks.com/raobooks_fisa_carte.php?fisa_id=2264&niv1_id=4&niv2_id=42002&niv3_id=420023020
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock EmptyMier Dec 29, 2010 2:54 pm

Sus In jos
Continut sponsorizat

Carti despre rock Empty
MesajSubiect: Re: Carti despre rock   Carti despre rock Empty

Sus In jos

Carti despre rock
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Filme despre rock
» Carti cumparate