| Unora le place jazz-ul | |
|
+12H to He bibi cozmik_bluez Aaromtaar romanbun ae amadeus andu Ricochet Piotr Buendia Zarec Aldi 16 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Vin Ian 16, 2009 11:26 am | |
| jenial MICUS asta. am zis. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Vin Ian 16, 2009 5:28 pm | |
| - romanbun a scris:
- Nu stiti cumva pe undeva un JAZZ-archives pe lumea asta?
Asa ca si progarchives...I mean Sarumana. Cel mai bun portal de jazz pe care-l stiu eu este All About Jazzhttp://www.allaboutjazz.com/E construit altfel decat PA, dar are o baza de date despre muzicieni (discografii, biografii), review-uri, clasificari, forum, stiri si zilnic cate un free mp3. Enjoy ! | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Vin Ian 16, 2009 6:05 pm | |
| Baieti saritori astia sariti de la progressiveforum.forumgratuit.ro. Saru-mana . Dedic voua primul meu an aici pe FORUM si al 400-lea post! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Vin Ian 16, 2009 9:10 pm | |
| la multi ani de forumism! | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Vin Ian 16, 2009 10:32 pm | |
| Hoorah! Si vad ca maine vine altcineva la rand. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| |
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Sam Ian 17, 2009 8:31 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Sam Ian 17, 2009 9:15 pm | |
| cheers | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Mier Ian 21, 2009 3:26 pm | |
| | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Mier Ian 21, 2009 7:54 pm | |
| - Citat :
- Stephan Micus- Athos. Acolo se intampla ceva
Acest album este o CAPODOPERA! Un disc experimental , clar influientat de muzica religioasa greceasca de o traire spirituala intensa. Ma tot gandesc ce laude sa-i aduc! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Lun Feb 09, 2009 1:53 pm | |
| imi place tot mai mult "The Ellington Suites", de Duke Ellington. sunt acolo niste melodii foarte enigmatice si sumbre, dar in acelasi timp zambitoare. greu de descris senzatiile pe care mi le da. oricum, e fascinant de asistat la spectacolul pe care il oferta incercarea lui Duke de a transforma jazz-ul clasic, de big-band, in ceva de demnitatea muzicii clasice (preluand din procedeele acesteia). | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Lun Feb 09, 2009 2:35 pm | |
| am inceput sa ascult Jaco. | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Mar Feb 10, 2009 5:32 pm | |
| Anat Fort e o pianista nascuta in Israel, dar "studiata" in SUA si are influente puternice Bill Evans. Ba chiar pe alocuri parca il si vad pe maestru impreuna cu trioul sau legendar. De ce pe alocuri? Pentru ca, odata, este un cvartet ( ), dar si datorita sentimentului mai putin evident. Ascult A Long Story din 2007 si descopar un smoth jazz lucrat oarecum intr-o directie conceptuala. | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Mar Feb 10, 2009 7:53 pm | |
| Un disc pe care l-am descoperit întîmplător, se găsește la Cărturești (de ex). Myriam Alter - Ifcu Dino Saluzzi și o secția ritmică de excepție (Greg Cohen și Joey Baron). Un album superb din toate punctele de vedere (înregistrare, compoziție, interpretare). http://www.enjarecords.com/cd.php?nr=ENJ-9451 | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Mier Feb 11, 2009 10:56 am | |
| ProFM Jazz, un nou radio pentru “urechile fine”Iubitorii de ritmuri smooth au de-acum la dispoziție, în spațiul virtual, postul ProFM Jazz. “Piesele standard din istoria jazzului vor rula 24 din 24 de ore, fără să fie întrerupte de reclame sau de intervenții de DJ pe cel mai nou radio online marca ProFM”, anunță un comunicat de presă remis de MediaPro. http://www.cotidianul.ro/profm_jazz_un_nou_radio_pentru_urechile_fine-73018.html | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Vin Feb 27, 2009 8:07 pm | |
| Modern Jazz QuartetS-am apropiat cu neancredere de aceasta formatie necunoscuta mie, DAR... dupa ascultarea la prima lectura a unor discuri cum ar fi: Blues On Bach European Concert Porgy&Bess The Modern Jazz Quartet - At Music Inn - Volume 1 & 2 si altele... m-am convins de genialitatea acestor MAESTRII care -au facut prin muzica lor legatura cu muzica simfonica la propriu prin transcriptii ale unor lucrari de acest gen -iar prin SIMFONISMUL lucrarilor proprii se situeaza in domeniul jazzului intelectual , rasat. O muzica suava , odihnitoare , dar si extrem de rafinata... | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Vin Feb 27, 2009 11:02 pm | |
| World Saxophone QuartetJulius Hemphill - tenor sax. Oliver Lake - alto & soprano sax. Hamiet Bluiett - baritone sax. & bas clarinet Dave Murray - tenor sax. & bass clarinet | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Lun Mar 02, 2009 11:49 pm | |
| Intalnindu-ma cu un amic in Austria, am descoperit pasiuni comune intr-ale jazz-ului, ba chiar el are cunostiinte mai bogate, a dat mana si cu Ponty...
Oricum, nu stiu daca e de la cele trei beri baute, de la senzatia de a asculta jazz la boxe uriase la 2 noaptea, sau de la alte afrodisiace, dar am ascultat ceva muzica a chitaristului Mike Stern (de pe albumul "Who let the cats out?") si a trupei Yellow Jackets (cu/fara Stern in trupa), si e printre cea mai buna muzica ce-am ascultat-o in ultima luna.
Heavily recommended, din punctul meu de vedere. | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Mier Mar 04, 2009 7:52 pm | |
| Seara de Jazz cu Aura ...Urziceanu si Johnny Raducanu... La data aparitiei nu stiam cate prune am in straita ...dpdv al jazzului... Acum ca-l ascult prima data mi-a intarit convingerea ca Aura e unica inegalabila si nerepetabila in muzica noastra si internationala. Va rog sa-l ascultati si va veti convinge. Nu am cuvinte de lauda... | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Sam Mar 07, 2009 3:42 pm | |
| Un disc extraordinar de PLIN... Michel Petrucciani Trio - Live At The Village Vanguard superb | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Joi Mar 19, 2009 9:15 pm | |
| O ora si cateva minute a tinut prima simfonie interpretata de Wayne Shorter din Budapesta de ieri. Da, simfonie, muzica contemporana a secolului XXI, ceva deasupra jazzului clasic si free jazz-ului cu care ne-a obisnuit Wayne Shorter de-a lungul a celor 75 de ani ai sai. Cu niste muzicieni care pot sustine la randul lor recitaluri solo pe orice scena din lumea asta: Brian Blade - drums, John Patitucci - classic bass si Danilo Perez - piano. http://www.muzicadevest.ro/cu-wayne-shorter-in-alte-lumi/ | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Lun Mar 23, 2009 7:42 pm | |
| in Timisoara incet, incet jazz-ul intra in nefiinta. la concertul de duminica eram in club inafara de 5 persoane apropiate muzicienilor inca 6 persoane. pe parcurs au mai sosit 6 persoane, tot cunoscuti de-ai muzicienilor. Lucian Nagy - saxofoane, Dan Mitrofan - chitara, Theo Groszmuck - contrabas electric, Radu Pieloiu - percutie plus o domnisoara din public. de laudat totusi incapatanarea patronilor localului Jazz Club Pod 16 de a mai tine astfel de concerte care ii alunga clienti. si a fost un jazz destul de mainstream, un fel de cool jazz foarte placut urechi. sambata la concertul de muzica experimentala "One Panpipes & Loop Show" sustinut de Madalin Luca au fost cam 25 de persoane. muzica a fost interesanta, pe alocuri prea experimentala pt gusturile putinilor oameni prezenti in local. probbil la urmatorul concert al lui o sa fie pe jumatate + 1 din publicul de sambata. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Sam Mar 28, 2009 12:19 pm | |
| | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Lun Apr 13, 2009 9:24 am | |
| Paricia Barber-Cafe Blue Numai superlative! | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul Lun Apr 20, 2009 1:09 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Unora le place jazz-ul | |
| |
|
| |
| Unora le place jazz-ul | |
|