| Proiect de Blog colectiv | |
|
+5RoMarillos Aldi Ricochet Zarec andu 9 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mier Sept 24, 2008 10:03 am | |
| cu patru voturi deja pentru harmonium, am sa cumpar harmonium.ro indiferent daca ne vine o idee mai buna, ca si asa e ieftin. ma gandeam chiar sa iau si falsetto.ro, care sa fie evil-twin-brother, locul de deprecatie a muzicii care nu ne place | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| |
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mier Sept 24, 2008 10:26 am | |
| Rico,daca nu-ti place ceva , il rugam pe Andu sa il arunce in "recycle bin" (falsetto.ro) | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mier Sept 24, 2008 11:33 am | |
| sau eu propun altceva. acea muzică armonioasă care se încadrază într-o concepție mai clasică a termenului să fie prezentată pe harmoniun în timp ce falsetto să conțină subiecte legate de noise music, avant-garde, industrial, drone și alte asemenea acusticități dubioase, dar cred că totuși un singur sait cu multe articole e mai de căutat decât două cu mai puține, mai ales că, având în vedere opiniile și gusturile diferite ale celor ce vor colabora, varietatea va exista cu siguranță. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mier Sept 24, 2008 1:49 pm | |
| - Zarec a scris:
- sau eu propun altceva. acea muzică armonioasă care se încadrază într-o concepție mai clasică a termenului să fie prezentată pe harmoniun în timp ce falsetto să conțină subiecte legate de noise music, avant-garde, industrial, drone și alte asemenea acusticități dubioase, dar cred că totuși un singur sait cu multe articole e mai de căutat decât două cu mai puține, mai ales că, având în vedere opiniile și gusturile diferite ale celor ce vor colabora, varietatea va exista cu siguranță.
dap, pe ideea asta merg si eunu cred ca trebuie sa fortam conceptul de "harmonium", pana la muzica "armonioasa" si chestii din astea, e doar unul din cele mai bune nume de acordat blog-ului, desi, pe de alta parte, un nume ca "scherzo", indicand cam la ce s-a gandit andu (si-a mentionat aici), nu s-ar fi potrivit, de exemplu, cu stilul meu | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mier Oct 01, 2008 1:39 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mier Oct 01, 2008 1:51 pm | |
| deseara plec intr-o excursie de cateva zile la sibiu, iar la intoarcere vreau sa termin parea administrativa am dat brandul harmonium in lucru la grafician | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mier Oct 01, 2008 1:53 pm | |
| bon voyage si sa-mi povestesti cum ti s-a parut Sibiul. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mier Oct 01, 2008 1:56 pm | |
| pai am mai fost o sa-ti spun cum mi se pare schimbarile | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Vin Feb 06, 2009 4:20 pm | |
| harmonium.ro se intoarce!
vestea proasta e ca sansa de a pleca in strainatate pentru mai multi ani, eu cu prietena mea, n-a putut fi fructificata. cel putin pentru o perioada de timp (maximum pana pe vremea asta la anul, sper) o sa mai fiu prin preajma.
vestea buna e ca daca tot raman aici, atunci pot sa ma reapuc de proiectele pe care le-am pus pe hold. site-ul de muzici este cel mai important. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Vin Feb 06, 2009 4:38 pm | |
| - andu a scris:
vestea proasta e ca sansa de a pleca in strainatate pentru mai multi ani, eu cu prietena mea, n-a putut fi fructificata. cel putin pentru o perioada de timp (maximum pana pe vremea asta la anul, sper) o sa mai fiu prin preajma.
nici nu stiam de treaba asta | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Vin Feb 06, 2009 5:24 pm | |
| i kept fingers crossed and talked to no one...
si in plus, a aparut dupa ce am vorbit ultima data mai mult. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Vin Iul 03, 2009 11:37 am | |
| Dupa lupte seculare cu Bouygues Telecom si cu cocalarii din magazinul lor, apoi cu fetele de la magazinul France Telecom, apoi cu serviciul lor telefonic de suport tehnic, apoi cu "technicien"-ul, dupa doua luni de nervi deci, am si eu, in sfarsit, incepand din dimineata asta, internet de calitate. Partea buna e ca e un net ADSL foarte bun, cum n-am avut in tara prin cablu. Si am mult timp liber. Cu alte cuvinte, pazea ca vin! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Vin Iul 03, 2009 11:56 am | |
| ^ ai grija ce si de unde downloadezi ,astia sunt cu ochii pe voi (s-a votat ceva parca prin senatul lor) | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Vin Iul 03, 2009 3:30 pm | |
| Hoorah! | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Vin Iul 03, 2009 11:25 pm | |
| hă-hă, ce-ce? iese blogul la iveală? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Vin Iul 03, 2009 11:51 pm | |
| nu iese un blog la iveala, ies doua! | |
|
| |
RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Dum Noi 22, 2009 1:38 pm | |
| Ce se mai aude cu blogurile? A cazut ideea? Nu vad nici un link nici o adresa nimic nimic. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Dum Noi 22, 2009 2:24 pm | |
| Alo sefu' :unde-s bloagele ? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Lun Noi 30, 2009 6:33 am | |
| Am lansat harmonium.ro la apa! Carevasazica, dupa lupte seculare cu o teribila lipsa de inspiratie, am scris si eu pe blogul de muzici. Era de fapt gata de ceva timp, aranjat, dichisit, si isi asteapta vizitatorii. Desigur, eu am fost ultimul care am contribuit. Ricochet (sub pseudonimul Richard Bach) scrisese deja despre cum a fost la Garana, aici, aici, aici si aici, (un best-of al cronicii mai extinse de aici de pe forum) iar despre concertul Jacques Loussier de la Festivalul Enescu aici. Zarec onorase invitația despre a scrie despre metale grele, feroase, aici, iar bibi (cel mai proaspat recrut) a scris despre concertul Garbarek de acum cateva zile aici. Pe mine ma puteti detecta cu ochii inchisi dupa tonul sentimental, aici si aici. Dupa cum veti vedea blogul nu este unul de prog sau dedicat vreunui alt gen anume (desi, intamplator, aproape toate articolele de pana acum sunt despre jazz). Nu vrem sa ne restrangem publicul ci sa ne adresam oricum e interesat de muzici bune (si sa-i plasam din cand in cand niste prog in dieta fara sa-si dea seama). O sa rupem gura targului... Pazea! Dau de baut! | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Lun Noi 30, 2009 1:18 pm | |
| Excelent. Si-nseamna ca e timpul sa ma trezesc din somn. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Lun Noi 30, 2009 11:22 pm | |
| daca e sa ne luam dupa cine-cat a scris, cred ca altcineva trebuia sa se trezeasca din somn... se pare ca a fost o zi buna, iata cum arata statistica de vizualizari in urma micii campanii de promovare facute in dimineata asta: si ar mai fi vreo 2-3 ore "de varf" acum seara, dar nu mai stau eu sa monitorizez. De notat ca proggerii sunt cei mai curiosi, cele mai multe intrari pe blog sunt de aici de pe forum, dar oricum s-a intrat de pe cam peste tot de unde am lasat link-uri. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mar Dec 01, 2009 12:21 am | |
| Mi se pare o eruptie normala, pentru o lansare oficiala (judecand cu ochiul meu defel "nestatistician"). La fel de normal si ca totul a baltit in lunile astea, fara nimic nou scris. In jurul zilelor cand au avut loc postari, aveam parte si de 20-30 de views in medie. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mar Dec 01, 2009 11:33 pm | |
| Cititorii Harmonium sunt, pare-se matinali, dat fiind ca dupa ce am postat statisticile nu s-au mai inregistrat pana la miezul noptii decat inca 8 vizite. Anyways, avem o provocare la adresa lui Molvaer (semnatarul comentariului mi-e prieten) si cineva vrea, pare-se, sa se initieze in Garbarek. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Mier Dec 02, 2009 12:02 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv | |
| |
|
| |
| Proiect de Blog colectiv | |
|