Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Dum Dec 26, 2010 4:48 am | |
| o boi oboi o boi. Sa fie a treia oara cu noroc pt. Pisaro. | |
|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Lun Mai 09, 2011 1:16 am | |
| Sa mai promovam putin concertul Brotzmann si pe calea harmonica: http://www.harmonium.ro/2011/05/08/fii-muzica-noapte/. *** Nu stiu ce urmeaza, de mers sigur mai merg la Al di Meola peste patru zile, dar sceptic cum nu pot inceta sa fiu, daca voi huidui, n-as manji blogul. Dar in afara de asta, pana in iulie sunt pana peste. Peste fix doua zile este aniversara mortii lui Mahler. Am avut cinci luni sa pregatesc momentul in vreun fel (de cand m-am gandit, iarna trecuta, la integrala lui Eschenbach) - s-a dus. Dar ramane o sansa mica (mica de tot) pentru a doua jumatate a anului. Asa cum Uri Caine a facut klezmer si frai gez din Mahler, si Enescu filtrat de Lucian Ban mi s-a parut peste asteptari - ar putea sa fie un blogpost, dar e tricky. La Garana nu ma mai duc, ceea ce inseamna 10000 de caracter in minus anul asta. George de la MdV m-a invitat sa merg la Nickelsdorf, ceea ce ar fi o premiera (avand in vedere doza de mindf*ck muzical si destinatia straina, ca asa la festivaluri gen Garana si Plai m-am dus binemersi), dar mai mult ca sigur ca nu. Si Magma/Marillion (la Burg Herzberg) imi notasem in calendar. Idem. In schimb, lansez de pe acum un teaser pentru o nou articol "surpriza / diferit lol" pentru toamna. Si dau un singur "incidiu": quasi live blogging. | |
|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Lun Mai 09, 2011 1:34 pm | |
| | |
|
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv Lun Mai 09, 2011 3:39 pm | |
| ^ Nu se poate. Noi suntem sereni, in harmony, in harmonium.
Cel tarziu anul viitor, pana la sfarsitul lumii, un Magma va avea loc. Dar acum, Cireșul e plin ochi. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Proiect de Blog colectiv | |
| |
|