Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Proiect de Blog colectiv

In jos 
+5
RoMarillos
Aldi
Ricochet
Zarec
andu
9 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Proiect de Blog colectiv - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Proiect de Blog colectiv   Proiect de Blog colectiv - Pagina 4 EmptyDum Dec 26, 2010 4:48 am

o boi oboi o boi. Sa fie a treia oara cu noroc pt. Pisaro.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Proiect de Blog colectiv   Proiect de Blog colectiv - Pagina 4 EmptyLun Mai 09, 2011 1:16 am

Sa mai promovam putin concertul Brotzmann si pe calea harmonica: http://www.harmonium.ro/2011/05/08/fii-muzica-noapte/.

Nu stiu ce urmeaza, de mers sigur mai merg la Al di Meola peste patru zile, dar sceptic cum nu pot inceta sa fiu, daca voi huidui, n-as manji blogul. Dar in afara de asta, pana in iulie sunt pana peste.

Peste fix doua zile este aniversara mortii lui Mahler. Am avut cinci luni sa pregatesc momentul in vreun fel (de cand m-am gandit, iarna trecuta, la integrala lui Eschenbach) - s-a dus. Dar ramane o sansa mica (mica de tot) pentru a doua jumatate a anului. Asa cum Uri Caine a facut klezmer si frai gez din Mahler, si Enescu filtrat de Lucian Ban mi s-a parut peste asteptari - ar putea sa fie un blogpost, dar e tricky.

La Garana nu ma mai duc, ceea ce inseamna 10000 de caracter in minus anul asta. George de la MdV m-a invitat sa merg la Nickelsdorf, ceea ce ar fi o premiera (avand in vedere doza de mindf*ck muzical si destinatia straina, ca asa la festivaluri gen Garana si Plai m-am dus binemersi), dar mai mult ca sigur ca nu. Si Magma/Marillion (la Burg Herzberg) imi notasem in calendar. Idem.

In schimb, lansez de pe acum un teaser pentru o nou articol "surpriza / diferit lol" pentru toamna. Si dau un singur "incidiu": quasi live blogging.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Proiect de Blog colectiv   Proiect de Blog colectiv - Pagina 4 EmptyLun Mai 09, 2011 1:34 pm

^ Enescu! Smile

Arata fain programul. Nu te-ar tenta un Magma la Paris la sfarsitul lui iunie? Mai sunt si alte bunatati la minifestivalul unde canta: http://www.letriton.com/Temps%20forts/Tritonales2011.html

Critica sceptica ar fi binevenita, ducem lipsa de asa ceva!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Proiect de Blog colectiv   Proiect de Blog colectiv - Pagina 4 EmptyLun Mai 09, 2011 3:39 pm

^ Nu se poate. Noi suntem sereni, in harmony, in harmonium.

Cel tarziu anul viitor, pana la sfarsitul lumii, un Magma va avea loc. Dar acum, Cireșul e plin ochi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Proiect de Blog colectiv   Proiect de Blog colectiv - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Proiect de Blog colectiv
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
 Subiecte similare
-
» Mi-am facut blog, e cu balmajeli
» Mi-am facut blog, e cu muzica moca
» "Blog-ing a la prog"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: