Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Coltul microbistului

In jos 
+7
bibi
radu
H to He
romanbun
andu
Ricochet
Aldi
11 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

Coltul microbistului Empty
MesajSubiect: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyLun Sept 08, 2008 10:49 pm

Suntem cativa microbisti pe aici si cred ca nu strica un topic in care sa ne mai dam cu parerea, sa ne descarcam sau sa aberam pe teme fotbalistice sau din alte sporturi.

Pentru inceput, ce ziceti de:
1. Romania – Lituania 0:3
2. Liga Campionilor.

Mai are vreo sansa nationala asta intr-o grupa care se arata neasteptat de spectaculoasa (pe langa Franta si Serbia, uite ca si Austria si Lituania arata ca sunt tari)?
Cea mai aiurea chestie auzita e cea privind superstitiile antrenorului. Nu va mai juca niciodata la Cluj pentru ca orasul aduce ghinion. Asadar orasul e de vina! La Bucuresti nu vrea pentru ca e fluierat.
S-au mai plans de spectatori. Pai daca meciul se juca in capitala, erau fluierati inainte de pauza iar la final nu scapau fara o ploaie de pietre. Plus scaunele rupte si incendierile “obligatorii”.

In Liga Campionilor cred ca o sa ajung la cele trei meciuri din Cluj. E grozav ca are si Ardealul parte de echipe foarte tari (chiar mai tari decat cele din grupa Stelei). Se sparge monopolul Bucurestiului si in fotbal. Cat despre rezultate, nu sper la mare lucru de la niciuna dintre echipe.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Sept 09, 2008 12:22 am

Nu-s microbist, ba chiar invers, m-as putea lipsi un an intreg fara fotbal (nu si fara tenis, anyone wanna chat with me? Sad ), dar iata cateva idei.

>>>Mai are vreo sansa nationala asta intr-o grupa care se arata neasteptat de spectaculoasa (pe langa Franta si Serbia, uite ca si Austria si Lituania arata ca sunt tari)?

Eu cred ca daca:
1. ne scoatem din cap fumurile care intotdeauna ne fac sa declaram ca echipe mici, cotate slab, nu-s problema pentru noi, zile sau chiar saptamani inainte sa intram propriu-zis pe teren, ne va fi mai bine.
2. ne oprim din a mai intoarce pierderea asta pe toate fetele, de parca conteaza chiar tot (in afara de poate chestia cu demiterea, dar si aia-i fortata, plus in afara de lucruri care conteaza, precum IN CE FEL SA NE IMBUNATATIM)
atunci ne putem concentra mai departe, ca e doar primul mici din 12 sau cate-o fi.

In tenis, il am exemplu pe marele Federer care azi pierde o finala de Slem castigand doar 3 ghemuri, si maine zice "it's already behind me". La noi, tre sa meditam, pare-se, indelung. Trei saptamani intregi de stiri fierbinti daca am putea s-o tinem, am tine-o.

>>>Cea mai aiurea chestie auzita e cea privind superstitiile antrenorului. Nu va mai juca niciodata la Cluj pentru ca orasul aduce ghinion. Asadar orasul e de vina! La Bucuresti nu vrea pentru ca e fluierat.
Prima parte e aberatie si pura vorbarie, a doua nu conteaza prea mult.

>>>S-au mai plans de spectatori. Pai daca meciul se juca in capitala, erau fluierati inainte de pauza iar la final nu scapau fara o ploaie de pietre. Plus scaunele rupte si incendierile “obligatorii”.
Irelevant. Spectatorii sunt si bestii, si oamenii care tin cei mai mult la tine si carora le dedici victoria. Depinde doar ce-ai facut. Deci, vorbe goale, asortate la deznodamant.

>>>In Liga Campionilor cred ca o sa ajung la cele trei meciuri din Cluj. E grozav ca are si Ardealul parte de echipe foarte tari (chiar mai tari decat cele din grupa Stelei). Se sparge monopolul Bucurestiului si in fotbal. Cat despre rezultate, nu sper la mare lucru de la niciuna dintre echipe.
As fi mers la Chelsea, dar vazand ca se ofera pachete de la 200 la 1500 de lei, mi-am facut cruce...si moving on with my life...
Nu stiu ce monopol se sparge, atata vreme cat Clujul trebuie sa-si joaca in Cluj meciurile pe care le are...as simple as that, no big thing really.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Sept 09, 2008 8:45 pm

binevenit thread!

legat de prezenta nationalei la cluj, eu cred ca nationala e DATOARE publicului din cluj cu o revansa, un meci frumos incununat cu victorie impotriva unui adversar de calibru. despre meciul cu lituania... habar n-am ce sa cred, i'm speechless.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Sept 09, 2008 8:52 pm

Coltul microbistului Guritza-mare
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Sept 09, 2008 8:59 pm

Laughing

cat despre rummy, am invatat la munte. Wink
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyLun Sept 15, 2008 7:24 pm

Ricochet a scris:
Nu-s microbist, ba chiar invers, m-as putea lipsi un an intreg fara fotbal (nu si fara tenis, anyone wanna chat with me? Sad )
Nici eu nu mai sunt microbistul care eram candva. Mai urmaresc Champions League, meciurile nationalei si cate ceva din campionatul Angliei. De la noi ma limitez la marile derby-uri si asta doar daca sunt in dispozitie si nu am alta treaba.
Tenis nu prea mai servesc de cativa ani buni (din epoca Agassi) dar inca imi place. Tot lipsa timpului este de vina. Poate mai revin. Apropo, am auzit ca Tiriac vrea sa mute turneul de la Bucuresti in alta parte pentru ca este foarte nemultumit de interesul bucurestenilor pt tenis. Ar fi pacat.

Ricochet a scris:
Nu stiu ce monopol se sparge, atata vreme cat Clujul trebuie sa-si joaca in Cluj meciurile pe care le are...as simple as that, no big thing really.
Toate meciurile din CL jucate in Romania pana in 2007, s-au disputat in Bucuresti, asta pentru ca, pana atunci, doar Steaua ajunsese in grupe. Castingand campionatul si calificandu-se direct in grupe, CFR a dus CL si in provincie. La asta m-am referit cand ziceam de spargerea monopolului capitalei de catre clujeni.

Urmeaza o saptamana plina cu fotbal.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyLun Sept 15, 2008 7:29 pm

andu a scris:
legat de prezenta nationalei la cluj, eu cred ca nationala e DATOARE publicului din cluj cu o revansa, un meci frumos incununat cu victorie impotriva unui adversar de calibru.
foarte bine spus !

Dialogul de pe mess dintre briliant si guritza, cu siguranta este un fals, dar el a prins atat de bine esenta momentului incat aproape il putem socoti autentic. lol!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyLun Sept 15, 2008 8:49 pm

[quote="Aldi"]

cu siguranta este un fals, /quote]

*insert duh! here* Laughing
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Sept 16, 2008 11:37 pm

OLE OLE SUPER SUPER CFR CFR !!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Sept 16, 2008 11:39 pm

f***ere! oh yeah.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Sept 16, 2008 11:53 pm

nu stiu de unde au scos suturile si pasele acelea perfecte, dar nu-i rau deloc!

acu Steaua sa piarda rau, si Cluj sa nu uite ce faze au scos, ca mai sunt 5 meciuri totusi
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMier Sept 17, 2008 8:32 am

Rezultatul CHEFEREULUI este un ...accident FERICIT. Sa dea Domnul la cat mai multe ACCIDENTE Razz de acest fel!
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyVin Sept 19, 2008 7:55 pm

Tragand linie dupa meciurile de marti, miercuri si joi: 1 victorie, 2 egaluri si 4 infrangeri nu suna prea bine, dar daca tinem seama ca 5 meciuri au fost in deplasare, atunci mai sunt sperante.

Pana la urma provincia s-a descurcat mult mai bine decat capitala (mai putin Timisoara) chiar daca au avut adversari mai puternici. Ce ziceti de Urziceni "United"?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptySam Ian 24, 2009 12:14 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Ian 27, 2009 2:59 pm

Andrei Vochin dezvăluie în "SuperSteaua" că roș-albaștrii au fost la un pas de a refuza să mai joace finala contra Barcelonei. Motivul? În programul meciului, sub poza de grup a "viteziștilor" scria "Steaua de Budapest". Președintele clubului, Nicolae Gavrilă, a reclamat "ofensa", iar reprezentantul UEFA a încercat s-o dreagă: "Mii de scuze, dar vina nu e a Barcelonei. Broșura a fost tipărită la Zurich". Ca să repare eroarea, organizatorii au anunțat din 10 în 10 minute la stația de amplificare că adversarul Barcei e "Steaua de Bucarest". După meci, "El Mundo Deportivo" a scris că Gavrilă, nervos la culme, s-a adresat unor tineri din garda Regelui Juan Carlos: "'vă muma-n cur, las' că vă învățăm noi și fotbal, și geografie!".

http://www.andreivochin.ro/stiri/787/pe-cine-au-eliminat-vitezistii-in-drumul-spre-cupa-campionilor-europeni-din-86.htm
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyLun Mai 18, 2009 1:13 am

pronosticuri pentru finala ligii si a cupei uefa?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyLun Mai 18, 2009 2:53 pm

Barca si Bremen.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyLun Mai 18, 2009 10:14 pm

in finala UCL una din echipe va castiga dupa un meci foarte echilibrat cu 1-0, dar nu stiu care Laughing

in finala uefa sper sa fie sahtior, dar nu ma incumet la un pronostic.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyLun Mai 18, 2009 10:23 pm

Manchester in Liga Campionilor. Chelsea a aratat ca Barcelona poate fi blocata si controlata. Spaniolii au ajuns in finala cu noroc si datorita arbitrajului (nu or fi fost chiar 4 panalty-uri neacordate lui Chelsea, da 2 tot o fost).

Cupa UEFA nu am urmarit-o. Am inteles ca Werder joaca foarte spectaculos, dar eu vreau sa invinga Sahtior, pentru ca macar doi romani sa mai castige ceva important, dupa atata amar de vreme. Lucescu, dupa multi ani de munca la nivel inalt, chiar merita o cupa europeana.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyLun Iun 29, 2009 7:36 pm

Echipa turneului la Cupa Confederatiilor:

Mohammed Kassid (Iraq) - Maicon (Brazilia), Lucio (Brazilia), Matthew Booth (Africa de Sud), Tsepo Masilela (Africa de Sud) - Clint Dempsey (SUA), Felipe Melo (Brazilia), Kaka (Brazilia) - David Villa (Spania), Luis Fabiano (Brazilia), Landon Donovan (SUA).

Nici un italian! De cand a plecat Lippi sunt varza. De altfel, ma si mir ce au cautat la Cupa Confederatiilor. Din cate stiu scopul acestei competitii era sa puna impreuna campioanele fiecarui continent/zone geografice (Europa, Africa, America de Sud, America Centrala si de Nord, Asia, Pacific). Campioana europei e Spania...
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Iun 30, 2009 9:33 pm

andu a scris:
Echipa turneului la Cupa Confederatiilor:

Mohammed Kassid (Iraq) - Maicon (Brazilia), Lucio (Brazilia), Matthew Booth (Africa de Sud), Tsepo Masilela (Africa de Sud) - Clint Dempsey (SUA), Felipe Melo (Brazilia), Kaka (Brazilia) - David Villa (Spania), Luis Fabiano (Brazilia), Landon Donovan (SUA).

Nici un italian! De cand a plecat Lippi sunt varza. De altfel, ma si mir ce au cautat la Cupa Confederatiilor. Din cate stiu scopul acestei competitii era sa puna impreuna campioanele fiecarui continent/zone geografice (Europa, Africa, America de Sud, America Centrala si de Nord, Asia, Pacific). Campioana europei e Spania...

Italia este campioana mondiala. si ca sa fie un nr par de echipe. doar nu aduceau echipa campioana pinguinilor din Antartica (sau a cercetatorilor si meteorologilor....)
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Iun 30, 2009 10:44 pm

Ca sa fie numar par de echipe mai bine scoteam Africa de Sud, ca si asa nu are nici o treaba, nici cu fotbalul nici cu organizatul de turnee Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyVin Iul 17, 2009 4:19 pm

Interviu foarte fain cu Arpad Paszkany, patronul de la CFR Cluj: http://blogsport.gsp.ro/andries/2009/07/16/omul-din-spatele-banilor/
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyVin Dec 04, 2009 10:33 pm

S-au tras grupele pentru cupa mondiala de la anul: http://www.fifa.com/live/competitions/worldcup/finaldraw/index.html

Submediocre grupe, cu o singura exceptie (Brazili/Portugalia/Drogba/Korea).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului EmptyMar Dec 29, 2009 5:12 am

Pe 10 incepe Cupa Africii, oare se da ceva la teveu?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului Empty

Sus In jos

Coltul microbistului
Sus 
Pagina 1 din 12Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: