Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Coltul microbistului

In jos 
+7
bibi
radu
H to He
romanbun
andu
Ricochet
Aldi
11 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Coltul microbistului - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyMar Dec 29, 2009 12:05 pm

Eurosport?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptySam Ian 02, 2010 6:37 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 9:03 am

Cupa Africii incepe sub auspicii foarte, foarte proaste... Sper ca la Cupa Mondiala sa nu existe asemenea probleme, dar dupa ce am vazut District 9 si am citit ca mahalalele alea incredibile de la marginea Johanesburg-ului chiar exista, n-au fost construite pentru film, am dubii...

In alta ordine de idei, pe GSP a inceput Topul Gazetei, ala pentru liga indigena, bazat pe coeficienti, note, etc. O chestie mult mai misto decat "Ancheta GSP", aia unde se voteaza cel mai bun fotbalist roman, cel mai bun antrenor, etc. Pana acum, echipa campionatului e Zapata in poarta, Rui Duarte (FC Brasov) fundas dreapta, iar stopperi Cadu (CFR) si Bruno Fernandes (Unirea).

Si in inca alta ordine de idei, Alin Buzarin s-a lasat de jurnalism si s-a angajat la o echipa de liga inferioara (nu am inteles exact pe ce post): http://blogsport.gsp.ro/buzarin/2010/01/09/am-salvat-am-inchis-fisierul/ scratch
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:24 pm

Da, nasol ce s-a intamplat cu echipa Togo (togoleza?), nu stiu insa cat de adevarat e cand s-a spus ca nici ei nu trebuia sa treaca granita pe acolo, sau sa vina cu autobuzul.

Am vazut rezultate de ieri, pe EuroNews, Mali a bagat trei goluri in prelungiri ca sa strice petrecerea tarii gazda. Crazy!

Altfel, ne auzim la Cupa Mondiala, eu doar la astfel de turnee ma mai uit la fotbal.

(Incepe in schimb Australian Open, duminica viitoare. Anyone care to chat? Smile )
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 10:27 pm

Eu o sa incerc, vara asta am descoperit ca unele turnee au streaming live video. Cat despre Cupa Africii, la ce echipe au ajuns sa aiba africanii (un sfert din Premier League si Ligue 1 sunt prezente la competitie), meciurile de acolo devin tot mai interesante.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Ian 21, 2010 4:25 pm

Ce mai face Jardel:

http://www.gsp.ro/international/campionate/jardel-joaca-in-liga-a-patra-braziliana-172537.html

Un talent mare de tot, probabil cel mai bun atacant brazilian de la Ronaldo incoace; pacat ca nu i s-au dat mai multe sansela nationala.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyVin Ian 22, 2010 10:00 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptySam Ian 23, 2010 10:17 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:46 am

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyLun Feb 01, 2010 9:59 pm

CFR ii da pe Dubarbier si Kone. N-o sa fie pe bani putini, ce-i drept, dar tot nu-i vad bine. Steaua se intareste.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Feb 04, 2010 3:34 am

Duminica la amiaza aflam cu cine ne batem pentru Euro 2012. Pentru participare, adica, nu pentru trofeu Laughing
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyDum Feb 07, 2010 11:39 pm

Iar Franta! A patra sau a cincea competitie consecutiva.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyLun Feb 08, 2010 12:12 am

Am mai jucat la Euro si in ultimele calificari cu ei. Palmaresul intalnirilor e pozitiv (trei egaluri), dar intr-adevar nici eu nu ne vad luandu-le fata. Cu alte cuvinte, daca suntem seriosi avem asigurat locul 2.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyLun Feb 08, 2010 12:54 am

Imi trimite-ti si mie un mesaj, cand ne-am calificat.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyLun Feb 08, 2010 1:03 am

Cand ne mai calificam noi nici nu stiu dac-o sa mai fie forumul asta. Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyMar Feb 16, 2010 5:34 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyDum Feb 28, 2010 11:33 am

S-ar putea sa ma reorientez pe sporturi olimpice de iarna...

Coltul microbistului - Pagina 2 KASTER-KL%C3%86RNE-Danske-Madeleine-Dupont-i-midten-er-en-av-ut%C3%B8verne-som-har-kastet-kl%C3%A6rne.-Foto-APwww.anaarce

Twisted Evil Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyMier Mar 10, 2010 11:31 pm

De mult nu am mai citit un text atat de adanc despre fotbal si fenomenele asociate lui:

http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2010/03/10/despre-lumea-reala/

Bravos Cristian.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 11, 2010 12:49 am

andu a scris:
Am mai jucat la Euro si in ultimele calificari cu ei. Palmaresul intalnirilor e pozitiv (trei egaluri), dar intr-adevar nici eu nu ne vad luandu-le fata. Cu alte cuvinte, daca suntem seriosi avem asigurat locul 2.

tu esti de ceva vreme pe la ei, cum ti se pare ca este parerea lor despre romani? (banuiesc ca te invarti printre oameni cu ceva educatie, pentru ca probabil omul de rand nu stie prea multe despre Romania).
ei stiu ca noi ne consideram francofoni? (si am impresia ca in putine tari din Europa cultura franceza astazi mai rezista atat de bine). poate in Polonia...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 11, 2010 2:05 am

da, foarte multe persoane care aud de romani fac instantaneu asociatia cu "franceza buna". asta desigur ca bazat pe prestatiile generatiilor anterioare, daca ar veni in romania ar fi suprinsi cat de putin se mai stie si vorbeste franceza acum.
eu nu cred ca_cultura franceza mai e vie in romania. cand te-ai dus ultima data la un film francez, la o seara de poezie/proza franceza, sau la o conferinta in franceza?
ne-am dat cu americanii Laughing
Sus In jos
radu
ritm

Numarul mesajelor : 148
Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 11, 2010 7:16 am

andu a scris:
De mult nu am mai citit un text atat de adanc despre fotbal si fenomenele asociate lui:

Bravos Cristian.
este o replica indreptata spre adrian georgescu
http://www.adriangeorgescu.ro/2010/03/02/draga-radu/

eu cred ca geambasu incearca inutil sa justifice mitocanizarea presei sportive. nu exista argumente. a se vedea si comentariile. doar 13 pana la ora asta, dar in general defavorabile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 11, 2010 7:24 am

radu a scris:
andu a scris:

Bravos Cristian.
este o replica indreptata spre adrian georgescu
http://www.adriangeorgescu.ro/2010/03/02/draga-radu/

eu cred ca geambasu incearca inutil sa justifice mitocanizarea presei sportive. nu exista argumente. a se vedea si comentariile. doar 13 pana la ora asta, dar in general defavorabile

nu e vorba de o justificare. e doar o privire care patrunde pana in adancurile fenomenului, si arata si mai mult decat se vede dintr-un singur unghi (cel din care privim noi).

georgescu a fost in "polemici" cu naum, care naum i-a raspuns, fara, cred, sa inteleaga prea mare lucru.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 11, 2010 8:51 am

Citat :
Freelancerii, niște semeni cu nas fin, stomac sensibil și cîteva lecturi la curs intensiv, au ales să ocolească zonele mai poluate. Ei, împreună cu adepții integrării în turnul de fildeș. E dreptul lor să urmărească TVR Cultural și să bea apă plată. Noi, ceilalți, ne facem meseria, mai bine sau mai rău. Știm cînd ne murdărim, nu ne place, de aceea folosim dușul cu apă fierbinte.

LOL asta mi-a plăcut. De parcă îi obligă cineva să facă emisiunile alea. Probabil că e o datorie patriotică să fie duse la bun sfîrșit. Shocked
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
radu
ritm

Numarul mesajelor : 148
Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 11, 2010 3:54 pm

bibi a scris:
geambasu a scris:
Știm cînd ne murdărim, nu ne place, de aceea folosim dușul cu apă fierbinte.

mi-a placut o replica la asta:
cristian a scris:
Ce articol dezamagitor! Aia cu dusul fierbinte a fost tare, dar dupa parerea mea, nici n-ati ajuns la tricoul cu Metallica!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 11, 2010 4:34 pm

bibi a scris:
Citat :
Freelancerii, niște semeni cu nas fin, stomac sensibil și cîteva lecturi la curs intensiv, au ales să ocolească zonele mai poluate. Ei, împreună cu adepții integrării în turnul de fildeș. E dreptul lor să urmărească TVR Cultural și să bea apă plată. Noi, ceilalți, ne facem meseria, mai bine sau mai rău. Știm cînd ne murdărim, nu ne place, de aceea folosim dușul cu apă fierbinte.

Haha, asta pare intr-adevar o aluzie la Adrian Georgescu, mi-a scapat. Daca e, atunci e cam low. Georgescu e un tip super-tare, in nici un caz cu "cateva lecturi la curs intensiv".

In rest, il inteleg si il aprob perfect - stiu cum e sa ai un job de care te-ai apucat din pasiune dar in care trebuie sa rânești rahatul din cotetul porcilor mare parte din timp; am avut si eu parte de experienta asta si exact asa se simte.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Coltul microbistului
Sus 
Pagina 2 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: