Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Coltul microbistului

In jos 
+7
bibi
radu
H to He
romanbun
andu
Ricochet
Aldi
11 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

Coltul microbistului - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyDum Sept 05, 2010 5:38 pm

1-1. Coltul microbistului - Pagina 10 Icon_mad
Fotbalul e picat ca tara.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyDum Sept 05, 2010 7:09 pm

Din pacate, se pare ca trebuie sa ne cam obisnuim cu faptul asta.

Eu sunt genul care accepta ideea ce e nevoie de rabdare pentru a face un lucru ca lumea, dar parca de data asta nu se vede mai nimic dupa destul de multa vreme. Cat a trecut de la instalarea lui Lucescu cel mic? Doi ani, parca (sau pe aproape). Foarte mari progrese nu se vad. A inceput neasteptat de bine (3-0 in deplasare iar apoi egal in Franta) dar de atunci parca mergem in jos.
O fi fotbalul romanesc in asa mare declin (nu suntem in stare sa batem Albania acasa), sau Razvan Lucescu nu prea are stofa de antrenor? E un tip inteligent si foarte bine educat, dar pare destul de departe de valoarea tatalui sau. La urma urmei ce mari realizari de antrenor are el? Sfertul acela de Cupa UEFA cu Rapid? Ca in rest niciun trofeu intern. Cred ca a fost numit prea repede pe acest post, iar acest lucru s-ar putea sa-i dauneze in cariera.

Poate ca are totusi valoare, dar a prins o conjunctura foarte nefavorabila, cu fotbalul nostru la pamant. Poate ca valoarea lui nu este nici mai mare si nici mai mica decat cea a tuturor antrenorilor nostri actuali, dar s-a inhamat la o caruta mult prea mare.

Paradoxul este ca fotbalul romanesc a inceput sa renasca o data cu Mircea Lucescu si s-ar putea sa decada cu Razvan Lucescu. Imi doresc tare mult sa nu fie asa.

Eu nu mai privesc meciurile nationalei cu mari sperante de rezultate ci mai mult curios sa vad daca apar ceva progrese.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyLun Sept 06, 2010 1:26 am

andu a scris:

Smile

Bine gandit sa lase macar o impresie mica de tot, sa mai uite americanii prezenti ca tocmai l-au urmarit pe cel mai plictisit tenismen din circuit. Wink
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyVin Sept 10, 2010 11:35 am

Un raspuns posibil la intrebarea despre echipa nationala de fotbal: http://www.gsp.ro/international/euro-2012/gazeta-va-prezinta-culisele-cedarii-lui-razvan-in-fata-jucatorilor-prietenie-speculata-206136.html

Sper sa nu fie asa, si motivele sa fie doar sportive.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyLun Sept 27, 2010 9:35 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyMar Oct 05, 2010 1:42 pm

LOL
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyMar Oct 05, 2010 1:50 pm

Männer!
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyDum Oct 10, 2010 6:49 pm

Fotbalistii nostri au pierdut cu Franta dar, in mod paradoxal, tocmai acesta este meciul care imi da sperante ca Romania poate sa reprezinte iar ceva, macar in Europa. Au jucat in sfarsit fotbal dupa multa vreme. Totul se va lamuri in meciurile oficiale urmatoare in care trebuie sa existe aceeasi determinare si pe care musai sa le castige. Daca se revine la meciurile chinuite cu echipe mediocre, atunci totul a fost doar apa de ploaie. Din pacate ne vom lamuri abia peste cateva luni bune (parca pe la primavara mai sunt meciuri in preliminarii).

Comentatorii romani ma enerveaza tot mai tare cu lamentarile lor continue legate de arbitraje. Am mai privit eu meciuri cu sonorul taiat si cu muzica in boxe sau casti.
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyDum Oct 10, 2010 7:09 pm

Da , in special in prima parte a meciului se vedea mugurii unei noi abordari a ...mingii!
Sper sa nu fie o rara avis.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyDum Oct 10, 2010 8:01 pm

Aldi a scris:

Comentatorii romani ma enerveaza tot mai tare cu lamentarile lor continue legate de arbitraje. Am mai privit eu meciuri cu sonorul taiat si cu muzica in boxe sau casti.

Te-ai uitat pe ProTV? Oh man, ce cretinoizi, dar m-am amuzat copios, odata ce au luat-o razna dupa primul gol. "Nu, nu, NUU, nu se poate" / "Avantaj mincinos" / "Hotie" / "Gol rusinos" / "Macar ai nostri sunt din Romania" (??!?!?) Laughing
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyDum Oct 10, 2010 8:47 pm

^ Chiar asa. Oricum, capodopera lunii (sau poate a anului) a fost finalul meciului Steaua-Napoli, repetat iar si iar de cei de la sport.ro. Si cred ca inca nu am scapat de el.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyLun Oct 11, 2010 2:43 pm

De acord cu Aldi. In sfarsit am vazut o echipa nationala legata, cu cap si coada, care profita 100% de calitatile jucatorilor disponibili. Din pacate jucatorii disponibili sunt foarte slabi, n-ai cu ce! Mai ales la mijloc. Rezultatul mi se pare corect, desi m-as fi bucurat de un egal sau de o victorie norocoasa. Lui Piturca i-a luat mult mai putin sa lege o echipa, in 2005-2006, dar pe de alta parte 1) el avea de unde alege, in orice caz mult mai mult decat acum si 2) impresarii nu ii voiau capul si nu ii destabilizau lotul prin jucatorii pe care ii pot manevra si prin presiunea pusa prin media. M-am bucurat sa-l regasesc pe Lucescu asa cum il stiu de la Rapid, acel antrenor de moral care daca lucrurile nu mergeau bine facea cumva la pauza si de la vestiar iesea alta echipa, schimbata si montata.

A, si acum regret ca n-am fost la meci. Initial am vrut, apoi m-am gandit ca n-o sa ne simtim prea in largul nostru ca suporteri ai oaspetilor, inconjurati de gazde. Dupa ce am vazut ce atmosfera incredibila a fost si cum sporterii romani erau risipiti printre francezi fara probleme, mi-a parut rau.

Si inca o chestie: dupa devalmasia de la cupa mondiala n-as fi crezut ca o noua echipa a Frantei se va putea pune pe picioare prea curand, si meciurile cu Belarus, Norvegia si Bosnia pareau a confirma ipoteza asta. Ei bine, sunt fermecat de potentialul senzational pe care l-a aratat noua echipa sambata. Talent si foame de afirmare => EPIC WIN.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyLun Oct 11, 2010 6:12 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyMar Oct 19, 2010 1:17 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyLun Noi 01, 2010 2:20 pm

Dementieva s-a retras, dupa "un deceniu petrecut la varf". Lol, eu nici n-am apucat s-o vad jucand Laughing Raman cu ale mele Stefi, Monica si Martina... batran mai is! Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyLun Noi 01, 2010 8:16 pm

Oh, Dementieva. <3 Ne-a parasit cea mai frumoasa tenismena a mentionatului deceniu.

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyJoi Noi 04, 2010 1:25 am

Milan - Real din seara asta a fost splendid, nu stiu cand mi-a tihnit un meci atat de mult ultima data.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyLun Noi 15, 2010 5:29 am

Cica de la anul Formula 1 a fost cumparata de DigiSport (pentru Romania). Sper ca nu i-au luat la pachet si pe Dan Alexandrescu (sau cum il cheama) & co! Vreau sa pot sa ma uit si eu.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyLun Noi 15, 2010 9:50 am

M-as mira sa nu. Ce vrei, sa se reprofileze, dupa atata timp? Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyMier Noi 17, 2010 10:06 am

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyMar Noi 23, 2010 8:57 pm

http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2010/11/23/oxigen-cu-federer/

Adica se apropie retragere? Nici nu stiu cati ani are. Si nici macar n-am apucat sa-l vad calumea.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyMar Noi 23, 2010 9:21 pm

Are 27+2 ani. O retragere a lui in urmatorii cinci va fi surprinzatoare (chiar asa reiese din text?).

Ma identific cumva in penultima propozitie a lui Geambasu.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyJoi Noi 25, 2010 6:19 pm

Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptySam Noi 27, 2010 8:35 pm

super meci de tenis Nadal - Murray. totusi, intr-o zi o sa fiu mai bun decat ei.
(daca apucam toti trei 90 de ani... am sansa pe atunci sa pot juca fara carje ii bat pe amandoi)
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 EmptyLun Noi 29, 2010 7:58 pm

Ricochet a scris:
Are 27+2 ani. O retragere a lui in urmatorii cinci va fi surprinzatoare (chiar asa reiese din text?).

Uitandu-ma acum peste articolele legate de finala de aseara, vad ca retragerea chiar era o tema.

Am vazut ultimul set, din pacate n-am fost pe faza. M-au cam enervat comentatorii protv, care au comentat fotbalistic. Groggy sunteti voi, ma! Evil or Very Mad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Coltul microbistului
Sus 
Pagina 10 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: