| Coltul microbistului | |
|
+7bibi radu H to He romanbun andu Ricochet Aldi 11 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Sept 05, 2010 5:38 pm | |
| 1-1. Fotbalul e picat ca tara. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Sept 05, 2010 7:09 pm | |
| Din pacate, se pare ca trebuie sa ne cam obisnuim cu faptul asta.
Eu sunt genul care accepta ideea ce e nevoie de rabdare pentru a face un lucru ca lumea, dar parca de data asta nu se vede mai nimic dupa destul de multa vreme. Cat a trecut de la instalarea lui Lucescu cel mic? Doi ani, parca (sau pe aproape). Foarte mari progrese nu se vad. A inceput neasteptat de bine (3-0 in deplasare iar apoi egal in Franta) dar de atunci parca mergem in jos. O fi fotbalul romanesc in asa mare declin (nu suntem in stare sa batem Albania acasa), sau Razvan Lucescu nu prea are stofa de antrenor? E un tip inteligent si foarte bine educat, dar pare destul de departe de valoarea tatalui sau. La urma urmei ce mari realizari de antrenor are el? Sfertul acela de Cupa UEFA cu Rapid? Ca in rest niciun trofeu intern. Cred ca a fost numit prea repede pe acest post, iar acest lucru s-ar putea sa-i dauneze in cariera.
Poate ca are totusi valoare, dar a prins o conjunctura foarte nefavorabila, cu fotbalul nostru la pamant. Poate ca valoarea lui nu este nici mai mare si nici mai mica decat cea a tuturor antrenorilor nostri actuali, dar s-a inhamat la o caruta mult prea mare.
Paradoxul este ca fotbalul romanesc a inceput sa renasca o data cu Mircea Lucescu si s-ar putea sa decada cu Razvan Lucescu. Imi doresc tare mult sa nu fie asa.
Eu nu mai privesc meciurile nationalei cu mari sperante de rezultate ci mai mult curios sa vad daca apar ceva progrese. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| |
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Coltul microbistului Vin Sept 10, 2010 11:35 am | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Sept 27, 2010 9:35 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Oct 05, 2010 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Oct 05, 2010 1:50 pm | |
| | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Oct 10, 2010 6:49 pm | |
| Fotbalistii nostri au pierdut cu Franta dar, in mod paradoxal, tocmai acesta este meciul care imi da sperante ca Romania poate sa reprezinte iar ceva, macar in Europa. Au jucat in sfarsit fotbal dupa multa vreme. Totul se va lamuri in meciurile oficiale urmatoare in care trebuie sa existe aceeasi determinare si pe care musai sa le castige. Daca se revine la meciurile chinuite cu echipe mediocre, atunci totul a fost doar apa de ploaie. Din pacate ne vom lamuri abia peste cateva luni bune (parca pe la primavara mai sunt meciuri in preliminarii).
Comentatorii romani ma enerveaza tot mai tare cu lamentarile lor continue legate de arbitraje. Am mai privit eu meciuri cu sonorul taiat si cu muzica in boxe sau casti. | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Oct 10, 2010 7:09 pm | |
| Da , in special in prima parte a meciului se vedea mugurii unei noi abordari a ...mingii! Sper sa nu fie o rara avis. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Oct 10, 2010 8:01 pm | |
| - Aldi a scris:
Comentatorii romani ma enerveaza tot mai tare cu lamentarile lor continue legate de arbitraje. Am mai privit eu meciuri cu sonorul taiat si cu muzica in boxe sau casti. Te-ai uitat pe ProTV? Oh man, ce cretinoizi, dar m-am amuzat copios, odata ce au luat-o razna dupa primul gol. "Nu, nu, NUU, nu se poate" / "Avantaj mincinos" / "Hotie" / "Gol rusinos" / "Macar ai nostri sunt din Romania" (??!?!?) | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Oct 10, 2010 8:47 pm | |
| ^ Chiar asa. Oricum, capodopera lunii (sau poate a anului) a fost finalul meciului Steaua-Napoli, repetat iar si iar de cei de la sport.ro. Si cred ca inca nu am scapat de el. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Oct 11, 2010 2:43 pm | |
| De acord cu Aldi. In sfarsit am vazut o echipa nationala legata, cu cap si coada, care profita 100% de calitatile jucatorilor disponibili. Din pacate jucatorii disponibili sunt foarte slabi, n-ai cu ce! Mai ales la mijloc. Rezultatul mi se pare corect, desi m-as fi bucurat de un egal sau de o victorie norocoasa. Lui Piturca i-a luat mult mai putin sa lege o echipa, in 2005-2006, dar pe de alta parte 1) el avea de unde alege, in orice caz mult mai mult decat acum si 2) impresarii nu ii voiau capul si nu ii destabilizau lotul prin jucatorii pe care ii pot manevra si prin presiunea pusa prin media. M-am bucurat sa-l regasesc pe Lucescu asa cum il stiu de la Rapid, acel antrenor de moral care daca lucrurile nu mergeau bine facea cumva la pauza si de la vestiar iesea alta echipa, schimbata si montata.
A, si acum regret ca n-am fost la meci. Initial am vrut, apoi m-am gandit ca n-o sa ne simtim prea in largul nostru ca suporteri ai oaspetilor, inconjurati de gazde. Dupa ce am vazut ce atmosfera incredibila a fost si cum sporterii romani erau risipiti printre francezi fara probleme, mi-a parut rau.
Si inca o chestie: dupa devalmasia de la cupa mondiala n-as fi crezut ca o noua echipa a Frantei se va putea pune pe picioare prea curand, si meciurile cu Belarus, Norvegia si Bosnia pareau a confirma ipoteza asta. Ei bine, sunt fermecat de potentialul senzational pe care l-a aratat noua echipa sambata. Talent si foame de afirmare => EPIC WIN. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Oct 11, 2010 6:12 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Oct 19, 2010 1:17 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Noi 01, 2010 2:20 pm | |
| Dementieva s-a retras, dupa "un deceniu petrecut la varf". Lol, eu nici n-am apucat s-o vad jucand Raman cu ale mele Stefi, Monica si Martina... batran mai is! | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Noi 01, 2010 8:16 pm | |
| Oh, Dementieva. <3 Ne-a parasit cea mai frumoasa tenismena a mentionatului deceniu.
| |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Joi Noi 04, 2010 1:25 am | |
| Milan - Real din seara asta a fost splendid, nu stiu cand mi-a tihnit un meci atat de mult ultima data. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Noi 15, 2010 5:29 am | |
| Cica de la anul Formula 1 a fost cumparata de DigiSport (pentru Romania). Sper ca nu i-au luat la pachet si pe Dan Alexandrescu (sau cum il cheama) & co! Vreau sa pot sa ma uit si eu. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Noi 15, 2010 9:50 am | |
| M-as mira sa nu. Ce vrei, sa se reprofileze, dupa atata timp? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Coltul microbistului Mier Noi 17, 2010 10:06 am | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Noi 23, 2010 8:57 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Noi 23, 2010 9:21 pm | |
| Are 27+2 ani. O retragere a lui in urmatorii cinci va fi surprinzatoare (chiar asa reiese din text?).
Ma identific cumva in penultima propozitie a lui Geambasu. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Coltul microbistului Joi Noi 25, 2010 6:19 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Coltul microbistului Sam Noi 27, 2010 8:35 pm | |
| super meci de tenis Nadal - Murray. totusi, intr-o zi o sa fiu mai bun decat ei. (daca apucam toti trei 90 de ani... am sansa pe atunci sa pot juca fara carje ii bat pe amandoi) | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Noi 29, 2010 7:58 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Are 27+2 ani. O retragere a lui in urmatorii cinci va fi surprinzatoare (chiar asa reiese din text?).
Uitandu-ma acum peste articolele legate de finala de aseara, vad ca retragerea chiar era o tema. Am vazut ultimul set, din pacate n-am fost pe faza. M-au cam enervat comentatorii protv, care au comentat fotbalistic. Groggy sunteti voi, ma! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Coltul microbistului | |
| |
|
| |
| Coltul microbistului | |
|