Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Coltul microbistului

In jos 
+7
bibi
radu
H to He
romanbun
andu
Ricochet
Aldi
11 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Coltul microbistului - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 10, 2010 10:27 am

Cred ca imaginea asta pe care o are e rezultatul aproape exclusiv al combinatiei dintre alegerea lui de a tacea si a nu-si explica optiunile (uneori intr-adevar dubioase, aparent cel putin) pe de o parte si proliferarea in consecinta a presupunerilor, barfelor si aberatiilor de catre mult prea vocala tagma a bagatorilor de seama si aflatorilor in treaba din sportul si media sportiva din Romania. Ca dovada, cand omul vorbeste, e clar ca e un om si un profesionist absolut normal.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 10, 2010 1:32 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMier Aug 11, 2010 3:29 pm

Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMier Aug 11, 2010 9:56 pm

huo Steaua ! LOL
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMier Aug 11, 2010 10:05 pm

Asa-i, hai Dinamo!

(spoken like a ... faux timisorean)
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyVin Aug 13, 2010 3:37 am

Apropo, nationala de fotbal e slaba si fara nici un orizont, senzatia mea e ca functioneaza sub oricum slabul potential pe care il avea. Sper sa fiu contrazis cand incep meciurile oficiale.
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyVin Aug 13, 2010 9:01 am

Nationala s-a stins asa cum s-a stins si tara dupa 1989. Crying or Very sad
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptySam Aug 14, 2010 9:29 pm

Scurt profil Lindstedt-Tecau, din seria "Uncovered" a ATPWorldtour.com (cel mai informational site de tenis).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptySam Aug 14, 2010 9:39 pm

^ Nice!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 24, 2010 12:05 am

Imi incarc bateriile pentru US Open, citind asta.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 24, 2010 12:38 am

Apropo de discutiile tenisistice de pe PA tinute cu ocazia slemurilor, oamenii de acolo se intreaba daca te mai intorci Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 24, 2010 1:02 am

http://www.progarchives.com/forum/member_profile.asp?PF=28564

j/k

-------

O RLY? (altfel spus: sursa)

Tin minte doua thread-uri dedicate sportului, si nu cred ca s-a mai scris in ele de un an, deci nu-mi vine a crede ca au existat vreodata "discutii tenisistice de pe PA" serioase.

Ce-mi amintesc in rest sunt conversatii cu Micky si JJLetho (cu care, probabil, o sa schimb cateva mesaje pe Facebook, mai ales ca sezonul este la ei acasa), ca James le considera vaci pe surorile Williams si vrea ca Djokovic sa piarda in orice situatie (dar nu e Wimbledon, asa ca nu i-ar pasa de Slem in sine), pe Rob repetand ca tenisul e egal cu mingea aruncata cainilor, si, desigur, pe Henry frustrat de toate mentionate.

But it's nice to hear that. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 24, 2010 1:26 am

discutiile pe care le tin eu minte erau in Shred, si desi ocazionale, erau totusi consistente.

si sunt sigur ca rico2010 esti tu, te-ai inregistrat ca sa dai de pamant cu niste albume, mai mult ca sigur Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 24, 2010 1:49 am

Nope. Nu m-am jucat niciodata cu conturile. M-am intors din aprilie o singura data, cu un scop precis, si atat.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 24, 2010 5:29 pm

Ricochet a scris:
Imi incarc bateriile pentru US Open, citind asta.

daca trageam mai tare la antrenamente poate apucam sa ajung si eu sa particip, asa ma las pagubas sezonul asta. insa de la anul ii sparg pe toti (la propriu).
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 24, 2010 5:34 pm

Cucereste intai Bucurestiul, peste o luna.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMar Aug 24, 2010 9:59 pm

Ricochet a scris:
Cucereste intai Bucurestiul, peste o luna.

am pierdut amortizorul de la racheta dupa o lovitura naprasnica. pana am timp sa merg la mall sa-mi cumpar altul o sa mai dureze, asa ca scapa aia de mine pentru anul asta.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyMier Aug 25, 2010 11:08 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptySam Aug 28, 2010 5:56 pm

Steaua i-a luat pe Galamaz (aparare), Ricardo, Apostol si Marinescu (mijloc) si Bilasco si Onofras (atac). RIP Unirea Urziceni - a fost o poveste frumoasa, de neuitat.

Pe de alta parte, acum Steaua n-ar mai trebui sa aiba probleme in campionatul asta, cu singura conditie ca antrenorul sa reuseasca sa lege o echipa din devalmasia asta de jucatori. Pentru grupele Europa League e cam tarziu, acolo n-o sa faca multi purici. Liverpool si Napoli o sa-i tavaleasca bine, cred.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptySam Aug 28, 2010 7:36 pm

Reclama aia e mișto, au făcut-o anul trecut Smile Acum Vale pleacă la Ducati și nu cred că îi mai distrează ...

by the way ... does humour belong in motorsport ?

https://www.youtube.com/watch?v=w9cA0-CtrMU

https://www.youtube.com/watch?v=YbK1-uKJB0I

Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 51
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyDum Aug 29, 2010 8:07 am

nu stiu daca sunteti interesati, dar bachetul mi se pare mai aprope de prog decat fotbalu.
Twisted Evil
CAMPIONATUL MONDIAL Turcia 2010
Grupa A:(partidele se disputa la Kayseri,intro arena de 7500 locuri)

Argentina
Serbia
Australia
Germania
Angola
Iordan

Grupa B:(partidele se disputa la Istanbul,intro arena de 12500 locuri)

SUA
Slovenia
Brazilia
Croatia
Iran
Tunisia

Grupa C:(partidele se disputa la Ankara,intro arena de 11000 locuri)

Grecia
Turcia
Puerto Rico
Rusia
China
Coasta de Fildes

Grupa D:(partidele se disputa la Izmir,intro arena de 10000 locuri)

Spania
Canada
Franta
Lituania
Noua Zeelanda
Liban

Partidele din cadrul grupelor se desfasoara din 28 august pana in 2 septembrie, in fiecare zi. Deci echipele joaca 5 meciuri in 5 zile.

Mai apoi se trece la fazele eliminatorii,care se desfasoara in arena Sinan Erdem Dome din Istanbul, care are o capacitate de 16500 locuri.

Optimile au loc in 4,5,6,7 septembrie, deci cate 2 meciuri pe zi
Sferturile de finala in 8 si 9 septembrie
Semi-finalele in 11 si Finalele (mica si mare) in 12 septembrie
Se poate urmari pe Sport 1.
Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyLun Aug 30, 2010 6:17 pm

Basket-ul mi se pare un sport foarte ciudat, in sensul ca e foarte fain de jucat (cel mai fain, if you ask me), dar foarte plictisitor de privit - NBA in special, competitiile europene fiind ceva mai de Doamne-ajuta. Probabil e doar o problema la mine-n cap, n-am mai auzit pe nimeni sa fie de acord cu impresia asta a mea.

Eu stau de o saptamana si ceva pe un forum secret de fotbal de unde "sug" meciuri de la cupa mondiala, majoritatea in capturi high definition excelente (doi giga per meci, de obicei). Daca e cineva interesat de vreun meci sau mai multe, pot sa ii pasez link-urile de download.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyLun Aug 30, 2010 10:07 pm

E doar de fotbal?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyLun Aug 30, 2010 11:24 pm

Din pacate da.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 EmptyDum Sept 05, 2010 2:22 pm

Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Coltul microbistului
Sus 
Pagina 9 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: