Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Mai 16, 2011 8:29 am
Otelul Galati se pare ca a castigat cel mai slab campionat de fotbal din ultimii 10-15 ani probabil, Djokovici il taie iar pe Nadal si cele mai bune echipe din lume joaca finala CL. revenind la tenis: Statistica partidei Djokovic - Nadal:
Asi: 0-2 Duble greseli: 1-1 Puncte castigate cu primul serviciu: 67%-67% Puncte castigate cu al doilea serviciu: 47%-25% Puncte de break salvate: 1/3(33%) - 7/11 (64%) Puncte castigatoare: 69-61.
se retrage Nadal si Federer daca sarbul castiga si urmatoarele turnee si daca e sanatos, poate castiga anul asta la tot ce participa? reusesc cei de la Otelul sa nu retrogradeze in campionatul viitor? (n-am vazut nici un meci de-al lor asa ca n-am idee cat de buni sunt. insa am impresia ca e singura echipa ce nu si-a schimbat antrenorul sezonul acesta, sau poate au mai fost 2-3 echipe) se desfinteaza sau nu echipa din Timisoara? (avand in vedere ca fotbalistii sunt platiti cu tot mai mari intarzieri si cei de la primarie si CJ nu mai vor sa bage bani intr-o moara stricata care iar a ratat un campionat ce ii era foarte la indemana si anul acesta) (se joaca oare urat in final CL, sau o sa vina o caruta de goluri? eu oricum nu ma uit) (in formula unu parca iar a picat din cer un neamt care castiga totul la rand, tare cred ca vor trebui oficialii sa-i strice masina daca nu vor sa falimenteze sportul regina cu motor)
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Mai 16, 2011 10:52 am
Ce, n-a castigat Poli?! ...bwahahahahaha!
Nu asa se pune intrebarea la tenis, cu retrageri si Djoko fiind "imperatore" pentru unu, doi ani sau eternitate. E foarte impresionant ce se petrece si acum incepe cea mai interesant parte a sezonului, cu cele doua slemuri.
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Mai 16, 2011 12:09 pm
Chiar eram curios ce-o fi zicand Rico despre ce face Nole in ultima vreme, dar n-am ridicat problema ca sa nu par iar superficial (pseudo-superter de ocazie )
Campionatul pe care l-a castigat Otelul a fost mai bun decat cel de anul trecut de CFR (care mi s-a parut cel mai slab ever). Nu cred ca o sa faca mare scofala in Liga Campionilor la anul pentru ca spre deosebire de Unirea lui Dan Petrescu de acu 2-3 ani, care avea jucatori buni dar subestimati, Dorinel a facut o echipa functionala din niste jucatori chiar anonimi, si anonimi pe buna dreptate. Oricum, jos palaria, m-am bucurat mult pentru ei.
De la finala Ligii Campionilor am asteptari, se va juca destul de deschis si de placut, cred eu.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Mai 16, 2011 2:38 pm
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
Subiect: Re: Coltul microbistului Lun Mai 16, 2011 3:39 pm
Pai Djoko si-a fixat doua obiective, mai nou: sa fie nr.1 si sa castige Wimbledon. Prima e ca si rezolvata, cu 400 si ceva de puncte intre ei, Rafa are de aparat 2000 la French (trofeu), Nole 360 (sfert). E ridicol. It's done si asta e.
La Wimbledon, anul trecut, Djokovic a gafat terifibil in semifinale. Intotdeauna se creaza un "buzz" inainte de slemuri, in jurul unui jucator care a confirmat mult (sans Nadal - Federer) in timpul sezonului, fara sa se adevereasca pronosticul. Dar ce face Nole anul acesta nu se compara cu ocazionalii "hotshots" - e cel mai bun.
Dar cel mai surprins raman de cum il joaca pe Nadal. Cel putin la Madrid mi s-a parut ca l-a zdruncinat serios, iar la Roma scorul a fost si mai categoric.
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Mai 17, 2011 12:18 am
Hmm, revin, Nole are totusi nevoie de o finala la Roland Garros pentru nr.1 garantat. Ceea ce e frumos, trebuie deci sa se autodepaseasca.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Mai 17, 2011 1:37 pm
Boateng, esti un adevarat! Forza Milan!
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Mai 17, 2011 2:04 pm
Some people REALLY like football
H to He capodopera
Subiect: Re: Coltul microbistului Sam Iun 04, 2011 10:58 am
un pronostic pt finala de maine de la Roland Garros? cu siguranta va fi o alta finala memorabila, intre cei mai buni jucatori de tenis din ultimii 10-15 ani (si pt inca vre-o 10 ani de acum incolo)
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Coltul microbistului Sam Iun 04, 2011 7:40 pm
N-am vazut niciun meci de sambata trecuta, in afara de semifinala de ieri dintre Djokovic - Federer, meci bun, bun de tot. Pacat de Nole, a pierdut meciul care il incorona numarul 1 mondial (va deveni in vara asta, dar poate nu in acelasi fel, eventual daca pierde Nadal maine, sau castiga primele runde pe la un turneu mai minor etc), insa dupa atatea sanse in primul set si un al doilea harcea-parcea, degeaba...
Dupa scoruri, pare o finala intre cineva care si-a imbunatatit forma pe parcursul turneului si cineva care a fost sclipitor in toate meciurile. Azi la finala de femei, mai ca n-am auzit publicul cascand, maine s-ar putea sa doreasca sa-l vada pe elvetian in sfarsit invingandu-l pe iberic. Nu cred in asta, dar se poate intampla.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Iun 05, 2011 3:35 am
Hmm, oare cat o sa le ia chinejilor sa domine tenisul de camp asa cum domina ping-pong-ul? Oare asistam la un inceput in acest sens?
H to He capodopera
Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Iun 05, 2011 9:58 am
in tenisul masculin nu-i vad sa-l domnie vreodata, decat daca se schimba regulile. femeile sunt mai speciale, alt capitol care trebuie doar admirat si nu studiat in amanunt. (meciurile de tenis feminin au alt farmec, se vad altfel fata de meciurile dintre baieti)
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Iun 05, 2011 1:26 pm
Imprejurarile fac ca Li sa fie, intr-adevar, "made in China", altfel, cu doar doua turnee de echipe pe parcursul intregului circuit, n-am vazut niciodata dimensiunea nationala in acest sport. Am avut "revolutie sarbeasca" acum trei ani, de atunci fetele nu mai sunt ce-au fost, iar dintre baieti nimeni nu e de calibrul lui Djokovic. Sarbul Djokovic s-a format in Germania, iar sarboaica Jankovic la Bolletieri in America.
Revenind la chinezi, in ATP nu se misca nimic. Chiar si extinzand la Asia, sunt cateva prezente, cele feminine mai numeroase, dar si mai in varsta, iar semnele acelui 'inceput' eu inca nu le vad - cu atat mai mult cu cat pe la juniori, de regula, castiga fel de fel de jucatori, de peste tot.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Iun 05, 2011 5:28 pm
Of, da' seriosi mai sunteti
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Coltul microbistului Dum Iun 05, 2011 5:33 pm
You meen wii no have sirius dibeit?!
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Iun 07, 2011 8:44 pm
ohno, eu unde ma uit la Wimbledon anul asta? Eurosport n-a dat niciodata, britanice sportive n-am, Al Jazeera n-am, sa tanjesc dupa Sport.ro nu intra in discutie, avand in vedere cat de mult le-am dorit cancer ani buni, iar vremea print screenurilor in care aveam sase stremuri active pe desktop a apus, pentru ca in ultima vreme sunt proaste, se blocheaza sau sunt eliminate cand e punctul mai frumos.
andu Dan Andrei Aldea
Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Iun 07, 2011 8:47 pm
Daca tot tenisul e pe Digi, pot sa iti recomand streaming-ul la care ma uit eu, cel mai bun pe care l-am avut vreodata pe net, la peste 1200kbps, si foarte stabil.
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Iun 07, 2011 10:03 pm
Mersi. Ma lamuresti peste doua saptamani.
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Coltul microbistului Mar Iun 07, 2011 10:22 pm
Cu lacrimi.
Ricochet Keith Jarrett
Subiect: Re: Coltul microbistului Sam Iun 18, 2011 12:25 am
Toata lumea freamata, Isner si Mahut se intalnesc din nou la Wimbledon, "cel mai lungi meci de tenis din istoria se reia". Eu zic ca Mahut nu va fi bun de nimic.
Ricochet Keith Jarrett