Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Coltul microbistului

In jos 
+7
bibi
radu
H to He
romanbun
andu
Ricochet
Aldi
11 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Coltul microbistului - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyVin Iul 09, 2010 12:10 am

Un text bun despre olandezi si traditia fotbalului total: http://mihneamaruta.ro/2010/07/08/frica-de-sud-25-nemuritorul/
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Iul 12, 2010 12:48 am

O finala perfecta pentru a ma intoarce linistit la a uri fotbalul. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Iul 12, 2010 1:36 am

La mine fix invers; deh, de gustibus Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Iul 12, 2010 2:20 am

Chiar ca, daca am inceput tinand cu Spania si am terminat secatuit de orice placere.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Iul 12, 2010 12:05 pm

Eh, macar ceva bun din toata povestea. Smile

Coltul microbistului - Pagina 8 0325526B1B494ADFBA08EE923041082D
Sus In jos
idle_ro
capodopera

Numarul mesajelor : 531
Data de inscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Iul 12, 2010 1:48 pm

mie nu mi-a placut finala
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Iul 12, 2010 2:07 pm

aia mica mai frumoasa
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyMar Iul 13, 2010 12:07 pm

Tat ase zic si io!
Aia mica a fost mai mare!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyMar Iul 13, 2010 7:13 pm

Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyDum Iul 18, 2010 7:58 pm

Oooooooooo... eu sunt de partea lui andu.

Rar ti-e dat sa vezi un meci cum a fost finala mare. Atata determinare, tensiune si energie consumata nu cred ca se vede decat extrem extrem de rar. Toti cei care au jucat stiau ca probabil este unica sansa a vietii lor de a castiga un titlu mondial. Si meciul a fost foarte frumos. A fost un singur gol. Si ce daca? Am vazut multe combinatii superbe, am vazut mari ratari, am vazut parade extraordinare ale portarilor (nu greseli ale atacantilor). Am vazut trei mijlocasi incredibili, care aproape ca nu au facut nicio greseala, cu o stiinta fantastica a posesiei mingii si a combinatiilor (Xavi si Iniesta pentru 120 minute si Fabregas in prelungiri). Am vazut un gol marcat in minutul 117 care a intins deznodamantul pana aproape de maximul posibil, evitand in acelasi timp nedreptele (si detestatele de mine) lovituri de departajare. Nu a fost meciul atacantilor ci cel al portarilor si al mijlocasilor. Putea sa castige oricine, chiar daca unii au parut ceva mai slabi. Si asta a fost frumos.
Poate ca Olanda merita un titlu mondial pentru tot ce da fotbalului de aproape 40 de ani incoace, dar Spania are acum o echipa mult prea frumoasa, una dintre cele mai faine pe care am putut sa le vad.

Comparativ, finala mica a fost un meci foarte frumos dar de semi-vacanta. S-a jucat cu multe rezerve, fundasii nu au avut intrari prea tari, pentru ca nu mai avea rost, una dintre echipe (Uruguay) s-a declarat multumita si cu locul 4 inca inainte de inceperea meciului. Doar nemtii au avut orgoliul de a nu pierde in fata unei echipe cotata la inceperea cupei mondiale cu foarte putine sanse. Sigur ca a iesit un meci frumos si cu goluri multe (ca toate finalele pt 3-4), dar de care imi voi aminti mai rar (daca nu chiar il voi uita).

Finala mare a fost un King Crimson (sau un Van der Graaf Generator), iar finala mica un Camel.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyDum Iul 18, 2010 8:15 pm

Al doilea meci, dupa finala Spania - Olanda, de referinta pentru mine de la aceasta Cupa Mondiala, a fost Ghana - Uruguay. Luis Suarez e un atacant care intra in istorie nu pentru vreun gol decisiv sau vreun titlu de golgeter (pe care l-a si castigat anul acesta in Europa) ci pentru ca a respins cu mana de pe linia portii o minge in minutul 130 (cam atatea au fost de toate) al unui meci fabulos.
Ce sanse existau sa se rateze penalty-ul? 10%? Dar ca apoi, la loviturile de departajare, sa castige Uruguayul? 50%? Adica maxim 5% pe total? Si totusi si-au jucat sansa pana la capat. Si au castigat.

Mi-a mai placut ca infatuatul Maradona ("nici nu o sa vada mingea pentru ca va fi tot timpul la noi", "Svan... si mai cum? N-am auzit de el") a primit o lectie de la nemti (in particular de la Schweinsteiger) si nu mi-a parut deloc rau pentru brazilieni, francezi sau italieni. Doar putin pentru englezi. E totusi prima data cand am inteles cu adevarat ce inseamna "trufasul Albion".
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyDum Iul 18, 2010 10:14 pm

^ in sfarsit am gasit pe cineva care are aceleasi gusturi in fotbal ca mine!!! de acord la toate punctele. finala asta a fost unul din cele mai tari meciuri pe care le-am vazut vreodata, iar frumoasa finala mica (nu zic nu) a fost un meci de vacanta, fara miza. iar ghana-uruguay mi s-a parut si mie meciul turneului. am asteptari mari de la ghana pentru 2014, cinci din jucatorii lor erau de la lotul (campion mondial) de Under 21.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Iul 19, 2010 12:39 am

Degeaba, Aldi nu face decat sa confirme ca doar 2 din 10 oameni au fost entuziasmati de finala. Razz
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Iul 19, 2010 12:41 am

se stie ca oamenii cu gusturi exceptionale is rari, deci e vorba de o confirmare indeed Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Iul 19, 2010 1:22 am

Mie exceptionalul in fotbal mi se pare si mai rar, dar daca asta e standardul ridicat, e bine de stiut.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptySam Iul 31, 2010 7:13 pm

Best celebration ever in football

https://www.youtube.com/watch?v=AKlucE-5nIM

excelent Smile
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptySam Iul 31, 2010 7:45 pm

^este. l-am si dat mai departe. Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyDum Aug 01, 2010 4:10 pm

Eu n-am mai auzit nimic de sumo de mai bine de cinci ani, parca si Eurosport a renuntat sa mai dea. Ce se intampla?
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyDum Aug 01, 2010 9:57 pm

or fi slăbit ...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyDum Aug 01, 2010 11:15 pm

La altletism, la fel? Nobody cares? Foarte buni francezii anul acesta.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyDum Aug 01, 2010 11:42 pm

atletism ? fuck them ...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyDum Aug 01, 2010 11:45 pm

?
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Aug 02, 2010 1:29 pm

la groapă cu ei ... cui îi mai pasă de atletism ... Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Aug 09, 2010 5:12 pm

Probabil omul despre care s-a scris cel mai mult in raport cu cat a vorbit el, din tot sportul romanesc si nu numai: Vitor Piturca. Iata-l vorbind: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/vezi-aici-tot-ce-a-declarat-victor-piturca-in-conferinta-de-presa-pe-care-a-sustinut-o-de-la-ora-14-00-202002.html

Se poate vedea un om foarte rezonabil, inclusiv in ceea ce priveste recunoasterea greselilor proprii. Si un profesionist adevarat.
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 EmptyLun Aug 09, 2010 6:57 pm

Eu am mari rezerve privitor la personajul Piturca. e din aceeasi categorie cu Jiji. Parerea mea... Crying or Very sad Doar ca vorbeste mai putin.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Coltul microbistului   Coltul microbistului - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Coltul microbistului
Sus 
Pagina 8 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: