|
| Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri | |
|
+5Zarec bibi Ricochet RoMarillos GentleG 9 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 6:29 pm | |
| Cred ca e util sa cunoastem aici si ce nu ne place ;artisti,albume,genuri,subgenuri Eu? :Doors,Rolling Stones,o mare parte din neoprog(de tipul Pendragon,Arena,Pallas) ,tot ce inseamna AOR ,freejazz, metal(cu toate subgenurile),muzica electronica,punk,new wave, manele ..plus toate "inventiile" recente din PA(postrock,math,extreme etc.) | |
| | | RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 6:48 pm | |
| Jazz,metal,speed,trash,death,black,angela similea ,alternative,radio guerilla ,manelili...lili...lili | |
| | | Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 6:54 pm | |
| Eu? Metal Franz Zappa Beatles AC/DC (cred ca) Deep Purple (nu-s sigur, dar deja reascult the 70s a doua oara, si nu "ma misca" aproape deloc) jumatate din Pink Floyd in perioada dictata de muschii lui Waters Carlos Wendy Kraftwerk (si orice muzician electronic care nu prelucreaza esteticul, emotionantul, naturalul, senzorialul etc. din artificial) casete ambientale cu sunete scoase de balene, vaci mulse, ciripitul pasarilor etc. (banuiesc, prin asta, ca si aroma-therapy music...) DJ music/cheap electro-pop emo manele muzici tribut "Lord Of The Rings" Kid A de Radiohead ultimele realizari Jean-Michel Jarre/Mike Oldfield 'piss-comeback"-ul The Who mediocritatea pop Yes mediocritatea muzicala 80s/90s Rick Wakeman egocentrismul ELP Phil Collins, non-percutionistul toate controversatele addition Prog Related (uneori, Proto-Prog) fotbalul (oops, sorry, divaghez deja... ) | |
| | | bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 7:05 pm | |
| @ Ricochet cu excepția lui Zappa, subscriu și eu la lista ta. dacă-mi mai vin idei o să postez PS. pe de altă parte, topicurile aste sînt cu dus și-ntors. Gusturile se mai schimbă, artiști pe care n-aș fi dat doi bani cu ceva timp în urmă nu mai ies din playlist astăzi și invers.
Ultima editare efectuata de catre bibi in Dum Sept 28, 2008 7:11 pm, editata de 1 ori | |
| | | GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 7:10 pm | |
| ..am uitat de disco -anii 80(din perioada neagra glamuroasa a omenirii)hip hop,rap,tehno (mai exista astea ? sau sunt si ele "post") | |
| | | bibi capodopera
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 7:14 pm | |
| unele chestii hip-hop îmi plac, în schimb mă enervează groaznic rockul ăla din anii '80, cu foarte puține excepții, și fără dorința de a ofensa neapărat persoane de față, găsesc penibil apetitul pentru costumații, accesorii și machiaje începînd cu Kiss și terminînd cu aria metal. Este atît de greu să te îmbraci normal și să vii să-ți expui ideile muzicale ? | |
| | | Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 7:22 pm | |
| Type O Negative fiind vor să ucidă ascultătorul prin plictiseală The Cure fiindcă nu știu să cânte emo fiindcă e o labă tristă manele tot ca emo dar măcar sunt comice darkthrone fiindcă e barkthrone toți blackerii care se iau în serios suffocation fiindcă bolborositul meu când mă clătesc după spălarea pe dinți sună mai bine primele albume Ministry că sunt gay glam metalu că e la fel Nightwish și Within Temptation pentru dezvoltarea genului piți metal 99% din trupele nu-metal fiindcă n-au prins "care-i șmecheria" primele katatonia fiindcă au de toate din cele de mai sus limp bizkit pentru că e limp bizkit chitariștii linkin park pentru că confundă cântatul la chitară cu căutatul găinilor de ouă videoclipul head like a hole de la nine inch nails pentru că e gândit de un head like a hole deadsoul tribe că-i plagiază pe tool și pe mulți alții primele sepultura fiindcă ocupă missing linkul din evoluționism vocea lui labrie în 2007 cum se scarpină portnoy la balls pe ult dvd dream theater toate trupele din pa care sunt la fel de prog pe cât de atlet sunt eu prostia lui chris barnes (six feet under) opiate de la tool fiindcă e o muzică pe ritm de labă pentru labă st anger că nu-i place lui rico adiția radiohead la pa melodiile prog de 25 de min care sunt de fapt mai multe trackuri unite într-unul singur piesa Lizard de la King Crimson d-aia manowar fiindcă însumează toate kitschurile mai rău ca Casa Poporului drone music.. not cool throbbing gristle .. not funny andy laplegua când se crede filosof o bună parte din piperul floidian fiindcă e un exemplu cum să nu faci muzică akerfeldt, renske și nystrom fiindcă în loc să se ocupe de opeth / katatonia se screm cu bloodbath indukti că nu mai scot albumu ăla odată | |
| | | GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 7:34 pm | |
| - bibi a scris:
- unele chestii hip-hop îmi plac, în schimb mă enervează groaznic rockul ăla din anii '80, cu foarte puține excepții, și fără dorința de a ofensa neapărat persoane de față, găsesc penibil apetitul pentru costumații, accesorii și machiaje începînd cu Kiss și terminînd cu aria metal. Este atît de greu să te îmbraci normal și să vii să-ți expui ideile muzicale ?
li se zicea si "coafatzii " sau muzica pentru "coafatzi" | |
| | | bibi capodopera
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 7:40 pm | |
| | |
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 8:37 pm | |
| techno nu-mi displace in muzica electronica, decat atunci cand imi displace... | |
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 8:39 pm | |
| - Zarec a scris:
st anger că nu-i place lui rico piesa Lizard de la King Crimson d-aia drone music...not cool o bună parte din piperul floidian fiindcă e un exemplu cum să nu faci muzică
prima si ultima = approved! a doua si a treia = bazooka sent to your house | |
| | | Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 8:44 pm | |
| - bibi a scris:
- big-hair
https://www.youtube.com/watch?v=yGm77yYAyRQ Nici mie nu-mi prea place hair metalul, exceptiile sunt putine si ca veni vorba de Cinderella (video de pe you tube) - de acord imaginea lor era ridicola, dar muzicii eu unul nu am ce-i reprosa. Ei au avut un sound totusi original (avand influente southern rock si chiar country care au creat soundul lor interesant, pt mine cel putin). | |
| | | Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 8:55 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Zarec a scris:
st anger că nu-i place lui rico piesa Lizard de la King Crimson d-aia drone music...not cool o bună parte din piperul floidian fiindcă e un exemplu cum să nu faci muzică
prima si ultima = approved! a doua si a treia = bazooka sent to your house n-ai înțeles: I LIKE LIZARD - THE SONG dar mă enervează că în loc să fi pus pe cd 6 trackuri diferite au pus o ditamai bucata de 25 de min. mi-ar fi plăcut să fie împărțită | |
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 8:59 pm | |
| - Zarec a scris:
- Ricochet a scris:
- Zarec a scris:
prima si ultima = approved! a doua si a treia = bazooka sent to your house n-ai înțeles: I LIKE LIZARD - THE SONG dar mă enervează că în loc să fi pus pe cd 6 trackuri diferite au pus o ditamai bucata de 25 de min. mi-ar fi plăcut să fie împărțită adica sa fi impartit bucata de 25 de min in partile ei? no man...that's just not prog rock. | |
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:02 pm | |
| Revenind la subiect, nu mi-au placut niciodata - black metal-ul death metal (cu exceptia trupei Death, si influentele death metal ale trupei Opeth, sau Moontower-ul lui Dan Swano) muzica pop in genere, exceptiile sunt, dar f putine techno/house/dance si ce-o mai fi inrudite... nu metal-ul (cu exceptia Korn) Nickeback si toate trupele care au inceput sa practice soundul asta Nirvana Guns'n'Roses de care nici sa nu mai aud - care fac un album de vreo 14 ani si tot nu mai apare muzica country - fara un iz de blues/rock ma scoate din sarite muzica latino cu toate subgenurile ei (salsa in special) punk si toate genurile post punk synth pop-ul 80ist (cu exceptia Depeche Mode si primele doua albume Talk Talk si a debutului Duran Duran) de manele ce sa mai zic, le urasc (nu-mi dau seama cum au ajuns asa populare, reflecta nivelul de cultura existent, gand care ma ingrijoreaza) zeuhl (am incercat, nu merge) Kayo Dot (avantgarde vezi Doamne, mi-au displacut cand i-am incercat) Meshuggah (sau cum s-o fi scriind) - am incercat dar sunt mult prea agresivi pt mine, cu toata tehnica lor, n-a mers. genul asta de metal, relativ nou metalcore hardcore (cu exceptia Biohazard, Bodycount) nu mai merge gothic metalul, exceptiile sunt foarte putine (daca mai vad vreundeva cat de geniali sunt Therion, o sa mi se faca rau) Yngwie Malmsteen - care se tot da mare de vreo 2 decenii incoace - sa-i reaminteasca careva ca se tot REPETA! nici o idee noua, fresh ceva, doar "uite ce viteza am" . I'll be back
Ultima editare efectuata de catre Cristi in Dum Sept 28, 2008 9:14 pm, editata de 1 ori | |
| | | andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:14 pm | |
| mie nu-mi plac discutiile negative | |
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:16 pm | |
| - Cristi a scris:
Nirvana Zeuhl (am incercat, nu merge)
despre Nirvana, stiu de la cineva ca primul album e bun, restul nix. despre Zeuhl, n-am ascultat nici un varf (Weidorje, Paganotti, Happy Family), sunt insa deja putin deziluzionat ca nu e chiar un infinit de originalitate si "progres" din cauza ritmurilor absolut "compulsory"...in rest, insa, imi plac experientele Zeuhl si ma pregatesc pentru Magma. | |
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:17 pm | |
| ^ nici mie nu-mi plac discutiile negative, dar la topicul asta eu n-am obiectii, doar sa n-o ia razna cu negativitate excesiva (ceea ce nu cred) | |
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:19 pm | |
| - Cristi a scris:
- ^ nici mie nu-mi plac discutiile negative, dar la topicul asta eu n-am obiectii, doar sa n-o ia razna cu negativitate excesiva (ceea ce nu cred)
You mean like... AAARGH, MANELE IZ DE HUNDIN, MANELE IZ DE HUNDIN!! ? | |
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:20 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Cristi a scris:
Nirvana Zeuhl (am incercat, nu merge)
despre Nirvana, stiu de la cineva ca primul album e bun, restul nix.
despre Zeuhl, n-am ascultat nici un varf (Weidorje, Paganotti, Happy Family), sunt insa deja putin deziluzionat ca nu e chiar un infinit de originalitate si "progres" din cauza ritmurilor absolut "compulsory"...in rest, insa, imi plac experientele Zeuhl si ma pregatesc pentru Magma. Nirvana sunt una din ce mai overrated trupe care au existat vreodata. cat despre Magma, am ascultat (mai degraba m-am chinuit) cu doua albume si o compilatie, n-a mers... | |
| | | Velkan acord
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 38 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:22 pm | |
| - Neo-prog, cu prea puţine excepţii; - black/death metal clasic; - 98% din trupele cu mezzo-soprană; - power metal; - Manowar, pentru că se iau în serios; - Voltaj, pentru că au impresia că ştiu să cînte (problema se tratează cu ascultări repetate de A Sceptic's Universe, pînă se prind băieţaşii cît de antitalent sunt pe instrumente şi se sinucid); - Spiral Architect, pentru că au impresia că fac muzică; - oricine vrea să îşi facă trupă de prog metal dreamtheaterian, ca şi cum nu ar fi destule; - pop punk, pentru că se p*** pe tot ce a însemnat punk-ul în anii '70; - Tiamat, pentru că s-au lăsat de despicat cerul cu cuţite solare, şi s-au apucat să voteze pentru iubire. | |
| | | Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:39 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Zarec a scris:
- Ricochet a scris:
- Zarec a scris:
prima si ultima = approved! a doua si a treia = bazooka sent to your house n-ai înțeles: I LIKE LIZARD - THE SONG dar mă enervează că în loc să fi pus pe cd 6 trackuri diferite au pus o ditamai bucata de 25 de min. mi-ar fi plăcut să fie împărțită adica sa fi impartit bucata de 25 de min in partile ei?
no man...that's just not prog rock. DA | |
| | | Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:43 pm | |
| de acord cu Nirvana . HIGHLY OVERRATED. un punkist toxicoman care a dobândit o popularitate cretină după angoasantul suicid ca ultim act de sinceritate și finalitate al generației x. fuck it, dacă după the downward spiral se sinucidea trent reznor, care a compus un hurt mai depresiv decât întreaga discografie nirvana, ar fi fost canonizat probabil. ah, dar asta nu înseamnă că nu-mi plac nirvana | |
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:48 pm | |
| - Zarec a scris:
- de acord cu Nirvana . HIGHLY OVERRATED. un punkist toxicoman care a dobândit o popularitate cretină după angoasantul suicid ca ultim act de sinceritate și finalitate al generației x. fuck it, dacă după the downward spiral se sinucidea trent reznor, care a compus un hurt mai depresiv decât întreaga discografie nirvana, ar fi fost canonizat probabil.
ah, dar asta nu înseamnă că nu-mi plac nirvana Eu am prins Nirvana mania prin 93-94 - Nevermind era singurul album care-l digeram eu atunci, restul mi se parea Nevermind reloaded; devenisem public enemy no 1 pt fani Nirvana
Ultima editare efectuata de catre Cristi in Dum Sept 28, 2008 9:51 pm, editata de 1 ori | |
| | | Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 9:50 pm | |
| eu în clasa a 6a ascultam nevermind de două ori pe zi. abia învățau hormonii să facă pogo probabil | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri | |
| |
| | | | Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |