Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri

In jos 
+5
Zarec
bibi
Ricochet
RoMarillos
GentleG
9 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Empty
MesajSubiect: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 6:29 pm

Cred ca e util sa cunoastem aici si ce nu ne place ;artisti,albume,genuri,subgenuri
Eu? :Doors,Rolling Stones,o mare parte din neoprog(de tipul Pendragon,Arena,Pallas) ,tot ce inseamna AOR ,freejazz, metal(cu toate subgenurile),muzica electronica,punk,new wave, manele ..plus toate "inventiile" recente din PA(postrock,math,extreme etc.)
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 6:48 pm

Jazz,metal,speed,trash,death,black,angela similea ,alternative,radio guerilla ,manelili...lili...lili Very Happy
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 6:54 pm

Eu?

Metal
Franz Zappa
Beatles
AC/DC
(cred ca) Deep Purple (nu-s sigur, dar deja reascult the 70s a doua oara, si nu "ma misca" aproape deloc)
jumatate din Pink Floyd in perioada dictata de muschii lui Waters
Carlos Wendy
Kraftwerk (si orice muzician electronic care nu prelucreaza esteticul, emotionantul, naturalul, senzorialul etc. din artificial)
casete ambientale cu sunete scoase de balene, vaci mulse, ciripitul pasarilor etc. (banuiesc, prin asta, ca si aroma-therapy music...)
DJ music/cheap electro-pop
emo
manele
muzici tribut "Lord Of The Rings"
Kid A de Radiohead
ultimele realizari Jean-Michel Jarre/Mike Oldfield
'piss-comeback"-ul The Who
mediocritatea pop Yes
mediocritatea muzicala 80s/90s Rick Wakeman
egocentrismul ELP
Phil Collins, non-percutionistul
toate controversatele addition Prog Related (uneori, Proto-Prog)
fotbalul (oops, sorry, divaghez deja... Laughing )
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 7:05 pm

@Ricochet cu excepția lui Zappa, subscriu și eu la lista ta. Very Happy

dacă-mi mai vin idei o să postez Very Happy Very Happy

PS. pe de altă parte, topicurile aste sînt cu dus și-ntors. Gusturile se mai schimbă, artiști pe care n-aș fi dat doi bani cu ceva timp în urmă nu mai ies din playlist astăzi și invers.

Ultima editare efectuata de catre bibi in Dum Sept 28, 2008 7:11 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 7:10 pm

..am uitat de disco -anii 80(din perioada neagra glamuroasa a omenirii)hip hop,rap,tehno (mai exista astea ? sau sunt si ele "post")
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 7:14 pm

unele chestii hip-hop îmi plac, în schimb mă enervează groaznic rockul ăla din anii '80, cu foarte puține excepții, și fără dorința de a ofensa neapărat persoane de față, găsesc penibil apetitul pentru costumații, accesorii și machiaje începînd cu Kiss și terminînd cu aria metal. Este atît de greu să te îmbraci normal și să vii să-ți expui ideile muzicale ?
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 7:22 pm

Type O Negative fiind vor să ucidă ascultătorul prin plictiseală
The Cure fiindcă nu știu să cânte
emo fiindcă e o labă tristă
manele tot ca emo dar măcar sunt comice
darkthrone fiindcă e barkthrone
toți blackerii care se iau în serios
suffocation fiindcă bolborositul meu când mă clătesc după spălarea pe dinți sună mai bine
primele albume Ministry că sunt gay
glam metalu că e la fel
Nightwish și Within Temptation pentru dezvoltarea genului piți metal
99% din trupele nu-metal fiindcă n-au prins "care-i șmecheria"
primele katatonia fiindcă au de toate din cele de mai sus
limp bizkit pentru că e limp bizkit
chitariștii linkin park pentru că confundă cântatul la chitară cu căutatul găinilor de ouă
videoclipul head like a hole de la nine inch nails pentru că e gândit de un head like a hole
deadsoul tribe că-i plagiază pe tool și pe mulți alții
primele sepultura fiindcă ocupă missing linkul din evoluționism
vocea lui labrie în 2007
cum se scarpină portnoy la balls pe ult dvd dream theater
toate trupele din pa care sunt la fel de prog pe cât de atlet sunt eu
prostia lui chris barnes (six feet under)
opiate de la tool fiindcă e o muzică pe ritm de labă pentru labă
st anger că nu-i place lui rico
adiția radiohead la pa
melodiile prog de 25 de min care sunt de fapt mai multe trackuri unite într-unul singur
piesa Lizard de la King Crimson d-aia
manowar fiindcă însumează toate kitschurile mai rău ca Casa Poporului
drone music.. not cool
throbbing gristle .. not funny
andy laplegua când se crede filosof
o bună parte din piperul floidian fiindcă e un exemplu cum să nu faci muzică
akerfeldt, renske și nystrom fiindcă în loc să se ocupe de opeth / katatonia se screm cu bloodbath
indukti că nu mai scot albumu ăla odată
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 7:34 pm

bibi a scris:
unele chestii hip-hop îmi plac, în schimb mă enervează groaznic rockul ăla din anii '80, cu foarte puține excepții, și fără dorința de a ofensa neapărat persoane de față, găsesc penibil apetitul pentru costumații, accesorii și machiaje începînd cu Kiss și terminînd cu aria metal. Este atît de greu să te îmbraci normal și să vii să-ți expui ideile muzicale ?

li se zicea si "coafatzii " sau muzica pentru "coafatzi" lol!
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 7:40 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 8:37 pm

techno nu-mi displace in muzica electronica, decat atunci cand imi displace... lol!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 8:39 pm

Zarec a scris:

drone music...not cool

prima si ultima = approved!
a doua si a treia = bazooka sent to your house
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 8:44 pm

bibi a scris:
big-hair

https://www.youtube.com/watch?v=yGm77yYAyRQ

Nici mie nu-mi prea place hair metalul, exceptiile sunt putine si ca veni vorba de Cinderella (video de pe you tube) - de acord imaginea lor era ridicola, dar muzicii eu unul nu am ce-i reprosa. Ei au avut un sound totusi original (avand influente southern rock si chiar country care au creat soundul lor interesant, pt mine cel putin).
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 8:55 pm

Ricochet a scris:
Zarec a scris:

drone music...not cool

n-ai înțeles: I LIKE LIZARD - THE SONG dar mă enervează că în loc să fi pus pe cd 6 trackuri diferite au pus o ditamai bucata de 25 de min. mi-ar fi plăcut să fie împărțită
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 8:59 pm

Zarec a scris:
Ricochet a scris:
Zarec a scris:

drone music...not cool

n-ai înțeles: I LIKE LIZARD - THE SONG dar mă enervează că în loc să fi pus pe cd 6 trackuri diferite au pus o ditamai bucata de 25 de min. mi-ar fi plăcut să fie împărțită

adica sa fi impartit bucata de 25 de min in partile ei?

no man...that's just not prog rock. Wink
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:02 pm

Revenind la subiect, nu mi-au placut niciodata -

black metal-ul
death metal (cu exceptia trupei Death, si influentele death metal ale trupei Opeth, sau Moontower-ul lui Dan Swano)
muzica pop in genere, exceptiile sunt, dar f putine
techno/house/dance si ce-o mai fi inrudite...
nu metal-ul (cu exceptia Korn)
Nickeback si toate trupele care au inceput sa practice soundul asta
Nirvana
Guns'n'Roses de care nici sa nu mai aud - care fac un album de vreo 14 ani si tot nu mai apare lol!
muzica country - fara un iz de blues/rock ma scoate din sarite
muzica latino cu toate subgenurile ei (salsa in special)
punk si toate genurile post punk
synth pop-ul 80ist (cu exceptia Depeche Mode si primele doua albume Talk Talk si a debutului Duran Duran)

de manele ce sa mai zic, le urasc (nu-mi dau seama cum au ajuns asa populare, reflecta nivelul de cultura existent, gand care ma ingrijoreaza)

zeuhl (am incercat, nu merge)
Kayo Dot (avantgarde vezi Doamne, mi-au displacut cand i-am incercat)
Meshuggah (sau cum s-o fi scriind) - am incercat dar sunt mult prea agresivi pt mine, cu toata tehnica lor, n-a mers.

genul asta de metal, relativ nou metalcore
hardcore (cu exceptia Biohazard, Bodycount)
nu mai merge gothic metalul, exceptiile sunt foarte putine (daca mai vad vreundeva cat de geniali sunt Therion, o sa mi se faca rau)

Yngwie Malmsteen - care se tot da mare de vreo 2 decenii incoace - sa-i reaminteasca careva ca se tot REPETA! nici o idee noua, fresh ceva, doar "uite ce viteza am" lol! .

I'll be back

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Dum Sept 28, 2008 9:14 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:14 pm

mie nu-mi plac discutiile negative Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:16 pm

Cristi a scris:

Nirvana
Zeuhl (am incercat, nu merge)

despre Nirvana, stiu de la cineva ca primul album e bun, restul nix.

despre Zeuhl, n-am ascultat nici un varf (Weidorje, Paganotti, Happy Family), sunt insa deja putin deziluzionat ca nu e chiar un infinit de originalitate si "progres" din cauza ritmurilor absolut "compulsory"...in rest, insa, imi plac experientele Zeuhl si ma pregatesc pentru Magma.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:17 pm

^ nici mie nu-mi plac discutiile negative, dar la topicul asta eu n-am obiectii, doar sa n-o ia razna cu negativitate excesiva (ceea ce nu cred)
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:19 pm

Cristi a scris:
^ nici mie nu-mi plac discutiile negative, dar la topicul asta eu n-am obiectii, doar sa n-o ia razna cu negativitate excesiva (ceea ce nu cred)

You mean like...

AAARGH, MANELE IZ DE HUNDIN, MANELE IZ DE HUNDIN!!

? Laughing pirat
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:20 pm

Ricochet a scris:
Cristi a scris:

Nirvana
Zeuhl (am incercat, nu merge)

despre Nirvana, stiu de la cineva ca primul album e bun, restul nix.

despre Zeuhl, n-am ascultat nici un varf (Weidorje, Paganotti, Happy Family), sunt insa deja putin deziluzionat ca nu e chiar un infinit de originalitate si "progres" din cauza ritmurilor absolut "compulsory"...in rest, insa, imi plac experientele Zeuhl si ma pregatesc pentru Magma.

Nirvana sunt una din ce mai overrated trupe care au existat vreodata.

cat despre Magma, am ascultat (mai degraba m-am chinuit) cu doua albume si o compilatie, n-a mers...
Sus In jos
Velkan
acord

Numarul mesajelor : 52
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:22 pm

- Neo-prog, cu prea puţine excepţii;
- black/death metal clasic;
- 98% din trupele cu mezzo-soprană;
- power metal;
- Manowar, pentru că se iau în serios;
- Voltaj, pentru că au impresia că ştiu să cînte (problema se tratează cu ascultări repetate de A Sceptic's Universe, pînă se prind băieţaşii cît de antitalent sunt pe instrumente şi se sinucid);
- Spiral Architect, pentru că au impresia că fac muzică;
- oricine vrea să îşi facă trupă de prog metal dreamtheaterian, ca şi cum nu ar fi destule;
- pop punk, pentru că se p*** pe tot ce a însemnat punk-ul în anii '70;
- Tiamat, pentru că s-au lăsat de despicat cerul cu cuţite solare, şi s-au apucat să voteze pentru iubire. Rolling Eyes
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:39 pm

Ricochet a scris:
Zarec a scris:
Ricochet a scris:
Zarec a scris:

drone music...not cool

adica sa fi impartit bucata de 25 de min in partile ei?

no man...that's just not prog rock. Wink

DA
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:43 pm

de acord cu Nirvana . HIGHLY OVERRATED. un punkist toxicoman care a dobândit o popularitate cretină după angoasantul suicid ca ultim act de sinceritate și finalitate al generației x. fuck it, dacă după the downward spiral se sinucidea trent reznor, care a compus un hurt mai depresiv decât întreaga discografie nirvana, ar fi fost canonizat probabil.

ah, dar asta nu înseamnă că nu-mi plac nirvana lol!
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:48 pm

Zarec a scris:
de acord cu Nirvana . HIGHLY OVERRATED. un punkist toxicoman care a dobândit o popularitate cretină după angoasantul suicid ca ultim act de sinceritate și finalitate al generației x. fuck it, dacă după the downward spiral se sinucidea trent reznor, care a compus un hurt mai depresiv decât întreaga discografie nirvana, ar fi fost canonizat probabil.

ah, dar asta nu înseamnă că nu-mi plac nirvana lol!

Eu am prins Nirvana mania prin 93-94 - Nevermind era singurul album care-l digeram eu atunci, restul mi se parea Nevermind reloaded; devenisem public enemy no 1 pt fani Nirvana lol!

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Dum Sept 28, 2008 9:51 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri EmptyDum Sept 28, 2008 9:50 pm

eu în clasa a 6a ascultam nevermind de două ori pe zi. abia învățau hormonii să facă pogo probabil lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Empty

Sus In jos

Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Unora le place jazz-ul
» Ce genuri de prog ati vazut in concert?
» Top albume
» EGG
» 25 de albume preferate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: