|
| Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri | |
|
+5Zarec bibi Ricochet RoMarillos GentleG 9 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 10:04 pm | |
| de acord cu power metal-ul - si inflatia de trupe clone Helloween si Stratovarius - enough is enough! Exceptiile in cazul meu sunt putine. Cand sunt "in the mood" pt ceva power metal, merge un Helloween, Masterplan, Gamma Ray (da mai vechiutz),Stratovarius (desi au cateva albume care m-au plictisit rau de tot), Sonata Arctica, Blind Guardian si Thunderstone.
ma lasa rece muzica gen Dragonforce care chiar imi provoaca rasul; acelasi lucru pot spune de Rhapsody (of fire mai nou). | |
| | | Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 10:12 pm | |
| oh yes.. power metal ... uh | |
| | | Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 10:37 pm | |
| Eu am prins Nirvana exact atunci cand erau faimosi si au drogat toata lumea cu unicul lor hit-single, fiindca ma uitam, fiind tasti-basti, la MTV si dansam cu matura pe multe melodii. (melodiipe care acum nu mi le mai amintesc) | |
| | | Velkan acord
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 38 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Dum Sept 28, 2008 11:38 pm | |
| Nirvana sux, Pearl Jam rulz.
Vedeţi?, tot influenţele clasice rule, chiar şi cînd e vorba de grunge. | |
| | | Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Lun Sept 29, 2008 12:23 am | |
| - Velkan a scris:
- Nirvana sux, Pearl Jam rulz.
Vedeți?, tot influențele clasice rule, chiar și cînd e vorba de grunge. Debutul Pearl Jam e extraordinar, mult peste Nevermind-ul lui Nirvana. | |
| | | Khron Virgil Donati
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 37 Localisation : Baia Mare / Cluj-Napoca Data de inscriere : 19/10/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Lun Sept 29, 2008 3:05 pm | |
| Hmmm... Numai de-as sti unde sa incep... Sa vedem... Personal, dezaprob "vehement" cam tot ce tine de "mainstream", aproape indiferent de domeniu (fie el "lumesc", social, muzical etc). Intr-un fel sau altul, cam asa am fost de cand ma stiu, cred Sau daca subiectul e obligatoriu sa tina de muzica... Nu ma-ncalzeste in vreun mod special prog-rock-ul (Ploaia de pietre si injurii incepe in 3... 2... 1... Fire at will! ) Cateodata chiar ma intreb "ce naiba caut eu p-aici " Ma inscriu si eu in randul celor care considera ca "hair-metal"-ul anilor 80 a devenit repejor un "trend" excesiv, sa-i zicem. De fapt, cred ca a alunecat spre mainstream-ul rock/metal, deci automat, in afara preferintelor subsemnatului Nici trupele / artistii / fanii care se iau prea in serios nu-i/nu le am la inima, asta putandu-se extinde la mai orice gen muzical (evident, inclusiv black-metal, death-metal, grindcore, punk, hardcore, chiar si jazz sau prog / prog-related... exista anumite limite pe care nu "pot" sa mi le "dobor" ) | |
| | | bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Lun Sept 29, 2008 7:39 pm | |
| apropo de topicul ăsta, am și eu una care-mi stă de mult pe inimă ... toate coperțile de la ultimele King Crimsonuri (Vroom Vroom, The Power To Believe, The Night Watch, Neil And Jack And Me, The Deception Of The Thrush, Heavy Construcktion, etc ...), picturile alea mi se par îngrozitoare (adică și urîte și nasoale ) | |
| | | Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri Lun Sept 29, 2008 7:58 pm | |
| mie nu. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri | |
| |
| | | | Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |