Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri

In jos 
+5
Zarec
bibi
Ricochet
RoMarillos
GentleG
9 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 EmptyDum Sept 28, 2008 10:04 pm

de acord cu power metal-ul - si inflatia de trupe clone Helloween si Stratovarius - enough is enough! Exceptiile in cazul meu sunt putine. Cand sunt "in the mood" pt ceva power metal, merge un Helloween, Masterplan, Gamma Ray (da mai vechiutz),Stratovarius (desi au cateva albume care m-au plictisit rau de tot), Sonata Arctica, Blind Guardian si Thunderstone.

ma lasa rece muzica gen Dragonforce care chiar imi provoaca rasul; acelasi lucru pot spune de Rhapsody (of fire mai nou).
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 EmptyDum Sept 28, 2008 10:12 pm

oh yes.. power metal ... uh
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 EmptyDum Sept 28, 2008 10:37 pm

Eu am prins Nirvana exact atunci cand erau faimosi si au drogat toata lumea cu unicul lor hit-single, fiindca ma uitam, fiind tasti-basti, la MTV si dansam cu matura pe multe melodii. lol!

(melodiipe care acum nu mi le mai amintesc)
Sus In jos
Velkan
acord

Numarul mesajelor : 52
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 EmptyDum Sept 28, 2008 11:38 pm

Nirvana sux, Pearl Jam rulz.

Vedeţi?, tot influenţele clasice rule, chiar şi cînd e vorba de grunge.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 EmptyLun Sept 29, 2008 12:23 am

Velkan a scris:
Nirvana sux, Pearl Jam rulz.

Vedeți?, tot influențele clasice rule, chiar și cînd e vorba de grunge.

Debutul Pearl Jam e extraordinar, mult peste Nevermind-ul lui Nirvana.
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 EmptyLun Sept 29, 2008 3:05 pm

Hmmm... Numai de-as sti unde sa incep... lol!

Sa vedem... Personal, dezaprob "vehement" cam tot ce tine de "mainstream", aproape indiferent de domeniu (fie el "lumesc", social, muzical etc). Intr-un fel sau altul, cam asa am fost de cand ma stiu, cred alien

Sau daca subiectul e obligatoriu sa tina de muzica... Nu ma-ncalzeste in vreun mod special prog-rock-ul Very Happy (Ploaia de pietre si injurii incepe in 3... 2... 1... Fire at will! Rolling Eyes ) Cateodata chiar ma intreb "ce naiba caut eu p-aici Very Happy "

Ma inscriu si eu in randul celor care considera ca "hair-metal"-ul anilor 80 a devenit repejor un "trend" excesiv, sa-i zicem. De fapt, cred ca a alunecat spre mainstream-ul rock/metal, deci automat, in afara preferintelor subsemnatului Very Happy

Nici trupele / artistii / fanii care se iau prea in serios nu-i/nu le am la inima, asta putandu-se extinde la mai orice gen muzical (evident, inclusiv black-metal, death-metal, grindcore, punk, hardcore, chiar si jazz sau prog / prog-related... exista anumite limite pe care nu "pot" sa mi le "dobor" Smile )
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 EmptyLun Sept 29, 2008 7:39 pm

apropo de topicul ăsta, am și eu una care-mi stă de mult pe inimă ... toate coperțile de la ultimele King Crimsonuri (Vroom Vroom, The Power To Believe, The Night Watch, Neil And Jack And Me, The Deception Of The Thrush, Heavy Construcktion, etc ...), picturile alea mi se par îngrozitoare (adică și urîte și nasoale Very Happy)
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 EmptyLun Sept 29, 2008 7:58 pm

mie nu. Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri   Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Unora nu le place:artisti,albume,genuri,subgenuri
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Unora le place jazz-ul
» Ce genuri de prog ati vazut in concert?
» Top albume
» EGG
» 25 de albume preferate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: