Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte & Festivaluri

In jos 
+12
muzicadevest
romanbun
Uroboros
Ivich
cozmik_bluez
H to He
GentleG
Aldi
Ricochet
bibi
Zarec
andu
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyMar Iun 23, 2009 2:11 am

^ bine ca avem reporter la datorie Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyVin Iun 26, 2009 12:26 am

doua concerte de gez in bucuresti. highly recommended!

Harry Tavitian & trupa Orient Express
Unde :
Institutul Cultural Roman
Cand :
26 Iun 2009 22:00

^ Nu cred ca mai are nevoie de prezentari

si

Olivier Gatto, Sorin Romanescu & Vlad Popescu Trio
Unde :
Art Jazz Club
Cand :
27 Iun 2009 21:30

Recomand orice cu Sorin Romanescu!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptySam Iun 27, 2009 12:52 am

andu a scris:

Chestia asta cu Mozart Rocks e promovata foarte intens, nu stiu ce sa cred. As fi tentat sa cred ca e un talmes-balmes muzical, dar cine stie. Eu unul nu m-as duce, as da banii pentru un concert underground. Dintre chitaristii aia va spune ceva vreun nume in afara de Horia Crisovan (Blazzaj, Bio, solo)? Pe langa chitaristi mai sunt si alti muzicieni rock nementionati, cum ar fi 6fingers, claparul de la Byron.

Iata si prima cronica de concert:

Echipa InConcert.ro a avut aseară deosebita șansă de a lua parte la un eveniment unic pe scena muzicală românească: Mozart Rocks.

După succesul răsunător pe care cei zece chitariști l-au avut interpretând alături de Orchestra Națională Radio și Orchestra Operei Naționale compoziții ale celor mai cunoscute nume din domeniu pe 11 octombrie 2008 pe scena Sălii Radio, organizatorii au decis să continue seria de evenimente, oferindu-ne astfel ocazia de a asculta o altfel de muzică.

Sub bagheta maestrului Tiberiu Soare am ascultat Mozart, Vivaldi, Beethoven, dar și "Kashmir" a celor de la Led Zeppelin sau "Comfortably Numb", un tribut adus fondatorului Pink Floyd, Richard Wright. Interpretarea celei de-a cincea simfonii a lui Beethoven m-a dus cu gândul la varianta lui Steve Vai din 2003.

Sala Palatului a răsunat aseară, timp de mai bine de două ore, de muzică bună și de ropotul aplauzelor pe care le-au primit cei de pe scenă.

Nu există cuvinte care să exprime cu corectitudine și acuratețe ceea ce se întâmplă pe scenă la Mozart Rocks, așa că sfatul meu este să nu pierdeți următorul concert - care cu siguranță va exista, o adevarată dovadă a bunului gust în muzică, indiferent de stil sau de vârstă.

http://www.inconcert.ro/recenzii/553-review-mozart-rocks
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyLun Iun 29, 2009 4:48 pm

UPDATE Stufstock:

petru a scris:
Salut!

Numele meu este Petru si sint admin-ul http://www.rockxpress.ro
Fiindca am fost implicati in discutie sint nevoit sa precisez cam cum a stat treaba cu stirea publicata de noi. Asadar: pe 17 iunie 2009 am primit un mail de la PR-ul celor de la Stufstock cu un caiet de prezentare pentru editia din acest an a festivalului. Fara alte precizari. In virtutea parteneriatului pe care il avem cu organizatorii, am postat informatia pe site unde a ramas timp de 3 zile si de unde a fost preluata de mai multe publicatii.
Dupa cele trei zile am primit un telefon de la cei care au trimis mailul mentionat cu rugamintea sa scoatem deocamdata stirea fiindca exista posibilitatea ca festivalul sa nu se mai tina daca nu se strang fondurile necesare de la sponsori. Normal, stirea a fost scoasa.
Asta e toata povestea. Nu are nici o legatura cu cresterea traficului sau altceva. Se pare ca a fost numai o neintelegere.

Numai bine!

Este vorba de ce postam eu aici:

andu a scris:
Nu stiu care sunt sursele celor care scriu despre Stuful de anul asta, poate agentiile de presa? In orice caz site-ul oficial nu e adus la zi de anul trecut si nici nu apare pe primele 5 pagini de cautare pe google dupa "stufstock". Anywayz,

Dupa esecul de anul trecut, Stufstockul revine in 2009 cu o editie ce va aduce pe scena numai trupe romanesti.

Stufstock 7 isi propune sa reinvie spiritul initial al festivalului, motiv pentru care se va muta inapoi pe plaja din Vama Veche iar intrarea va fi libera. Concertele se vor desfasura pe parcursul a doua seri, 7 si 8 august, pe doua scene: Romanian Best Of Stufstock Bands si Romanian Newcomers.

Pe scena principala vor canta: Phoenix, Iris, Timpuri Noi, Celelalte Cuvinte, Vita de Vie, Zdob si Zdub, OCS, Kumm, Byron, ZOB, EMIL, Grimus, Luna Amara, The Amsterdams, Niste Baieti si Dekadens. Pe scena de newcomers vor urca 10 trupe care vor fi alese in urma unor concursuri ce se vor desfasura in capitala in perioada iunie-iulie.

http://no-3-blog.blogspot.com/2009/06/stufstock-2009.html

De ce a fost editia de anul trecut un esec, pentru ca lumea nu s-a inghesuit sa plateasca pentru niste muzica intr-adevar buna, si altceva decat rock? Prefer un esec cu Ponty, dEUS si Trigon unui succes cu Phoenix, Iris si alti obositi sau eterne sperante. Ceea ce nu inseamna ca am o problema cu festivalul in sine - pe organizatori ii inteleg, presupun ca nu e o optiune, o orientare, cat mai degraba restrictii de buget. Baietii de la No.3 m-au calcat pe bataturi.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyMier Iul 01, 2009 12:50 am

misto de tot:

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 D2e4763ac290d58b249c93ee7cd705ea

Estivalul de chitară: În căutarea frumosului pierdut propune o stagiune extraordinară de 8 concerte de vară găzduite de Rotonda din sediul central al Bibliotecii Naționale, în Str. Ion Ghica 4.

..................

Program
Joi, 18 iunie 2009, ora 19.00
Seară de muzică latină și slavă
Cu Maxim Belciug (chitară), Alex Sturzu (percuție).
Cu participarea actorului Gabriel Spahiu (lecturi).

Joi, 25 iunie 2009, ora 19.00
Seară de muzică de tango
Cu Tudor Anghelescu (chitară) și Mihai Melinescu (chitară).

Joi, 2 iulie 2009, ora 19.00
Seară de muzică spaniolă și flamenco
Cu Maxim Belciug (chitară). Lecturi: Gabriel Spahiu.

Joi, 25 iunie 2009, ora 19.00
Seară de muzică latino-americană
Cu Tudor Anghelescu (chitară) și Mihai Melinescu (chitară).

Joi, 16 iulie 2009, ora 19.00
Seară de muzică renascentistă și barocă
Cu Maxim Belciug (chitară), Alex Sturzu (percuție).
Cu participarea actorului Gabriel Spahiu (lecturi).

Joi, 23 iulie 2009, ora 19.00
Seară de muzică pentru două chitare
Cu Mihai Cojocaru și George Popescu.

Joi, 30 iulie 2009, ora 19.00
Seară de muzică pentru două chitare
Cu Olivia Iancu și Claudiu Lobonț.

Joi, 6 august 2009, ora 19.00
Seară de muzică celtică și irlandeză
Cu Maxim Belciug (chitară) și Tudor Anghelescu (chitară).
Lecturi: Gabriel Spahiu.

http://www.cotidianul.ro/estival_de_chitara_____n_cautarea_frumosului_pierdut-88372.html
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyMar Iul 07, 2009 5:47 pm

Cat de mult mi-ar placea sa fiu aici:

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 AFISHURMANET
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyMier Iul 08, 2009 7:08 pm

O noua recomandare pentru timisoreni:

concert Oriental Experience

vineri, 10 iulie la ora 19:00 apartamentul3 va invita la seara de muzica orientala
vor canta live:
Cristina Padurariu - voce, flaut, percutie;
Alexandru Hegyesi - ghitara bass, dulcimer, percutie;
Szilamer Farkas - sitar, sarod, kaval, ghitara, flaut.

http://apartament3.blogspot.com/2009/07/concert-oriental-experience.html
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyMier Iul 08, 2009 11:09 pm

Ünmöglich, weil ich bin zum Deutschkurs genau von 19.00 bis.......nächste Tag. Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyJoi Iul 09, 2009 1:24 am

Was? Repetieren bitte, herr Rico! Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyVin Iul 10, 2009 12:30 am

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Macheta-b124
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyVin Iul 10, 2009 12:55 am

andu a scris:
O noua recomandare pentru timisoreni:

concert Oriental Experience

vineri, 10 iulie la ora 19:00 apartamentul3 va invita la seara de muzica orientala
vor canta live:
Cristina Padurariu - voce, flaut, percutie;
Alexandru Hegyesi - ghitara bass, dulcimer, percutie;
Szilamer Farkas - sitar, sarod, kaval, ghitara, flaut.

http://apartament3.blogspot.com/2009/07/concert-oriental-experience.html

in seara asta eram in Aethernativ, care este la cativa metri de Apartamentu 3 (din cate am inteles, inca n-am trecut pe acolo). al naibi de fustrant!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyVin Iul 17, 2009 5:18 pm

Inca o recomandare de jazz pentru nimeni Laughing

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Festival_39_fairic_fusion
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyJoi Iul 23, 2009 1:17 am

O cronica misto a lui Cristian Geambasu de la GSP despre concertul Nightwish de la Artmania: http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2009/07/22/nightwish-si-cosmarul-anette/
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyJoi Iul 23, 2009 2:01 am

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyMar Iul 28, 2009 1:31 am

S-a anuntat si line-up-ul festivalului Plai de la Timisoara, care de obicei e un festival de etno-jazz:

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Plai-2009

anul asta insa nu recunosc nici unul dintre numele din line-up:

Vineri:

Esma Redzepova

Farfarello

Sainkho Namthcylak

Tomasz Bednarcz

Sâmbătă:

Dobet Gnahore

Kaloome

The Shin

Christoph Auer Trio

http://www.inconcert.ro/noutati/electronic/643-festivalul-plai-2009-la-timisoara
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyMar Iul 28, 2009 1:39 am

N-a fost niciodata un festival de etno-jazz, poate anul trecut Fanfara Ciocarlia si "Al Jawala" au dat aceasta impresie.

Nu recunosc nici eu absolut nimic. Devine totul putin prea multicultural. Ma duc linistit la Enescu.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyDum Aug 16, 2009 1:19 am

Abia am venit de la Faith No More

A fost putin cam scurt, probabil oamenii resimt oboseala turneului la o virsta inaintata ;D

Sunetul cam strident si dat destul de tare (doua jumatati de doape de urechi au rezolvat elegant problema in cazul meu), insa asta a contat mai putin. Atmosfera a fost electrizanta, Patton a facut un show si jumatate (si cred in continuare ca este unul din cele mai bune chestii pe care le-a dat rockul ultimilor 25 de ani). Au imbatrinit frumos dar inca mai cinta. Dupa intrarea in scena in chip de mosulici la costum de ginerica au zguduit serios publicul nu foarte numeros aflat in sala. Noi (eu si Pixies) am stat in fata, cam la 5 m de scena chiar la limita pogoului. Ne-am luat niste imbrinceli si ceva bere in cap din cutiile care zburau cu generozitate peste public, dar eu zic ca a meritat.

A fost fain Smile

Ultima editare efectuata de catre bibi in Dum Aug 16, 2009 10:50 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyDum Aug 16, 2009 11:52 am

Does Humour Belongs In Metal ?

(sursa - www.metalhead.ro )

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Orig_Poze_Concert_Faith_No_More_la_Bucuresti5

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Orig_Poze_Concert_Faith_No_More_la_Bucuresti19

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Orig_Poze_Concert_Faith_No_More_la_Bucuresti64

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Orig_Poze_Concert_Faith_No_More_la_Bucuresti71

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Orig_Poze_Concert_Faith_No_More_la_Bucuresti76

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Orig_Poze_Concert_Faith_No_More_la_Bucuresti11

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Orig_Poze_Concert_Faith_No_More_la_Bucuresti18

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Orig_Poze_Concert_Faith_No_More_la_Bucuresti16
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyDum Aug 16, 2009 10:19 pm

Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyDum Aug 16, 2009 10:39 pm

Daca citesti ceea ce am scris mai sus vei vedea ca am spus si eu (mai delicat ce-i drept) ca sunetul a fost cam prost, dar asta nu a contat pentru mine Very Happy. Daca nu-mi bagam doapele alea cred ca era can naspa situatia, dar am fost prevazator. Sunet de calitate (zic eu) am acasa, dar Patton in carne si oase, nu ! Very Happy Very Happy Very Happy

A fost asa de misto ca nu a mai contat deloc sunetul (nu pot spune chiar cel mai prost - am auzit si mai rau la Arenele Romane).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyLun Aug 17, 2009 3:12 pm

^ fain zis. si celor de la luna amara le-a placut tare de tot, dupa cum se poate citi si aici: http://blog.luna-amara.ro/2009/08/heres-how-to-order-faith-no-more-15-august-the-concert/

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Mpmih
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyLun Aug 17, 2009 3:15 pm

se pare ca nu doar agentiile fantoma de concerte dau tzepe romanilor (vezi AC/DC), ci si trupele headliner pe care le-ai platit: http://inconcert.ro/noutati/rock/665-rock-city-open-air-anulat
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyLun Aug 17, 2009 4:55 pm

Este greu sa aduni lume la un concert daca nu canti o muzica formata din clisee, despre clisee, folosind clisee scenice gen “haideti si voi” sau “toata lumea mainile sus”. Tocmai de aceea, ii uram publicului roman sa aiba parte de ceea ce merita: Iris, Cargo, Pheonix, sau cine stie ce alte “mari” formatii ce pot fi ascultate de la 6 seara in parcul de la colt, cu un PET de bere si o punga de Nutline. Formatiile underground rezista pana la un punct, cand nervii te lasa, oricat de puternic ai fi.

Smile)

http://www.no3.ro/2009/08/dekadens-oaia-neagra-art-boulevard.html
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyLun Aug 17, 2009 5:17 pm

Un mini-festival de care nu zice nimeni nimic, probabil pentru ca nu stie nimeni de el, desi e cu Byron, Melting Carousel, etc.

EDITIA III
4 - 5 Septembrie 2009
POIANA BRASOV

Festivalul Rock Out Loud a ajuns la editia a III-a!

In perioada 4 si 5 septembrie 2009 Poiana Brasov va gazdui o noua editie a festivalului de rock organizat la baza partiei Bradul.

Pe scena vor urca 8 trupe diferite care vor oferi publicului un mix de genuri/influente: rock, metal, progressive, hardcore, jazz, fusion, etc.

Line-Up:

Vineri 4 Septembrie
Byron
Fusion Core
Melting Carousel
Lotul National de Hardcore

Sambata 5 Septembrie
Vita De Vie
Deliver The God
Antourage
Celest

La fel ca si in anii precedenti, concomitent cu festivalul, masivul Postavarul si partia Bradul vor gazdui si concursuri de parapantism. Cei veniti din afara Brasovului vor avea posibilitaea sa ramana in Poiana, organizatorii punand la dispozitia publicului doritor si locuri de campare gratuite.

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 1cdeeacb94e84693_bf1eaaac5af0aeb8_o

Am gasit si-un site: http://rockoutloud.ro/editia-2009/
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 EmptyMar Sept 15, 2009 4:45 pm

URMA revine cu primul single (piesa si videoclip) de pe viitorul album, prezentat intr-un concert la Clubul Taranului ocazie cu care se lanseaza si noul site.

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Lostendfound_posterA3

Joi 17 septembrie 2009, in cadrul unui concert sustinut in Bucuresti, Clubul Taranului, incepand cu ora 21.00, Urma va prezenta primul single ‘’Terminus’’ de pe noul material ‘’Lost End Found’’, piesa inregistrata in studioul ISV Sound & Video , avandu-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering, inginer de sunet responsabil cu inregistrarea si mixarea intregului material “Lost End Found”.
Masteringul a fost realizat in Anglia de catre Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artisti precum Groove Armanda, Fun Lovin’ Criminals, Basemant Jaxx sau The Perfect Circle.
Muzicienii vor prezenta artworkul noului album, semnat de Cristian Ioan Gutau, cel care semnat designul materialelor Urma editate pana in prezent.
Implicat in diferite proiecte, precum editarea prestigioasei reviste Octogon sau filme de animatie/fx , Cristian Ioan Gutau este un mare impatimit IT, fiind de altfel singurul beta tester agreat in Romania pentru multiplayerul America’s Army.
Videoclipul noului single, care va fi proiectat de asemenea in seara concertului din 17 septembrie a fost realizat de catre Octavian Cocis, profesor de Graphic Design in cadrul Florence Design Academy (Firenze, Italia)
Octavian Cocis este absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si Administrative sectia Jurnalism a Universitatii Babes-Bolyai - Cluj-Napoca, al unui Master in Studii Europene Comparate la aceeasi universitate si al unui Master in Graphic Design la Florence Design Academy (Firenze, Italia). In prezent este profesor de Graphic Design in cadrul Florence Design Academy, unde preda cursuri precum Newspaper / Magazine Layout, Graphics in Advertising sau Typography pentru studenti din peste 25 de tari.

Incepand cu 17 septembrie , ascultatorii Urma pot interactiona si cu noul site http://www.urma.ro, realizat de catre Marius Pertze, webdesigner responsabil cu identitatea virtuala a grupului de la debut pana in prezent.

Website: http://www.urma.ro
http://www.myspace.com/urmaspace
https://www.facebook.com/urmabook
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte & Festivaluri
Sus 
Pagina 6 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Festivaluri prog in Europa
» Diverse de pe net
» Diverse
» Diverse noutati
» Diverse Concerte

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum