Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 Joi Iul 30, 2009 7:06 pm | |
| Cam asa ar fi si graficul Festivalului. Interesul mare pentru trupele mari rasplatit din plin, restul mai putin.
Ce-ar merge acum ar fi o completare cu impresii despre Rypdal si Bartsch. Dar, din cate mi-a spus, cosmik_blues n-a ramas nici ea la ei. Anyone else? | |
|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 Sam Aug 01, 2009 3:08 pm | |
| | |
|
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 Lun Aug 03, 2009 12:09 am | |
| Plecaciuni, Rico! Prin septembrie TVR Cultural va difuza parti bune din festival. Probabil atunci voi reciti si impresiile tale.
O intrebare total in afara muzicii, dar ...festivaliera: ai dormit in cort sau te-ai cazat la vreo pensiune din zona? | |
|
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 Lun Aug 03, 2009 1:06 am | |
| Amicul meu a aranjat sa fim primiti la casa parohiala din Brebu Nou, deci am dormit ca boierii. Inca imi pare rau ca nu mi-am luat inima in dinti si am ramas vineri la Festival, chiar daca amicii au urcat sus, sa se culce devreme (in dimineata urmatoare, "soferul" a trebuit sa dea o fuga pana in Serbia). Nu de-alta, dar din moment ce a durat totul pana la 4-5, rasarea soarele si ma intorceam la Brebu fara probleme. | |
|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 Dum Sept 27, 2009 11:57 pm | |
| | |
|
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 Lun Sept 28, 2009 12:09 am | |
| | |
|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 Mar Oct 20, 2009 7:17 pm | |
| | |
|
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 Mar Oct 20, 2009 10:46 pm | |
| - andu a scris:
- O noua cronica: http://www.jazzforum.ro/?p=195
Pozitia e interesanta. E o opinie onesta, si eu am crezut cateodata ca lipseste ceva. Altfel, fiind la prima Garana, nu ma pot pronunta asupra celorlalte, dar, citind, nu cred ca a existat vreo Garana in care sa vina numai stele. Sunt de acord cu traseul ascendent (adica, dom'le, ultimul concert ne da gata de tot, nu "uau, ce fantastic...cine urmeaza?"), dar trebuie facute precizari: 1. vineri, s-a intarziat doua ore, si polonezii aveau avion; de asta au deschis ei si nu Jazz de Necaz 2. nu stiu motivul, dar parca fiecare zi si-a atins apogeul prin penultimul concert. Nu se pune la socoteala Helge Lien in ziua a doua, deoarece resping ideea ca au fost buni. Cu Abercrombie nu sunt sigur daca AV vorbeste cunoscandu-l pe deplin pe Abercrombie, sau a fost doar neimpresionat de un jazz atat de soft, intr-o valtoare de nu-jazz, eclectic jazz, experimental si toate astea. Eu simt ca publicul a stiut pe cine astepta cel mai mult sa urce pe scena in fiecare zi, deci sentimentele lor au fost sincere, inatacabile. Nu pot sa-mi dau cu parerea cat de elogioase sunt majoritatea punctelor de vedere. Eu consider ca am mentionat si momentele bune, si esecurile (chiar daca am dat drumul la robinet cu adjective in cele mai bune cazuri). Altfel, cred ca mi-a placut la Garana '09, si, mai la nivel de public, ne-a placut la Garana '09, celor ce-am fost. | |
|
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 Joi Oct 22, 2009 7:51 pm | |
| Am vazut ieri seara pe Cultural excerpts din ziua a treia. (Si m-am vazut si pe mine. ) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gărâna International Jazz Festival 2009 | |
| |
|