|
| Albume 2011 | |
|
+9Uroboros Cristi Aldi idle_ro nasti H to He Ricochet GentleG andu 13 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Dum Aug 14, 2011 10:04 pm | |
| Believe it or not, cred ca mi-am gasit primul album de 4* pe anul acesta. (Ma rog, 3.75. ish. dar cum nu operez cu asta, rotunjeste se.)
| |
| | | andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Joi Sept 08, 2011 3:31 pm | |
| Cum vi se pare noul Opeth? Eu as zice ca le-a reusit de minune sound-ul classic rock / acid-folk / heavy metal / prog etc., dar compozitiile nu-s cine stie ce (si e pacat). Pe moment ii dau un ***. | |
| | | Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Joi Sept 08, 2011 7:06 pm | |
| - andu a scris:
- Cum vi se pare noul Opeth? Eu as zice ca le-a reusit de minune sound-ul classic rock / acid-folk / heavy metal / prog etc., dar compozitiile nu-s cine stie ce (si e pacat). Pe moment ii dau un ***.
ultimul Opeth mi-a placut f mult; mi-am dorit un album fara growls, na c-a venit | |
| | | GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Vin Sept 09, 2011 10:10 pm | |
| | |
| | | GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Sam Sept 10, 2011 11:08 am | |
| Octombrie/Noiembrie pe Musea CD1 a01 La Coscienza Di Zeno (Ita) First tale (I, 1) a02 Nexus (Arg) Second tale (I, 2) a03 Lady Lake (Hol) Third tale (I, 3) a04 Tommy Eriksson (Fin) Fourth tale (I, 4) a05 La Theorie Des Cordes (Fra) Fifth Tale (I, 5) a06 Resistor (Usa) Sixth Tale (I, 6) a07 Faveravola (Ita) Seventh tale (I, 7) CD2 b01 Index (Bra) Eighth tale (I, b02 Safar� (Ita) Ninth tale (I, 9) b03 Andrew Roussak (Rus) Tenth tale (I, 10) b04 Pennelli Di Vermeer (Ita) First tale (II, 1) b05 Jinetes Negros (Arg) Second tale (II, 2) b06 Posto Blocco 19 (Ita) Third tale (II, 3) b07 Serdimontana (Rus) Fourth tale (II, 4) b08 Fufluns (Ita) Fifth tale (II, 5) b09 Senogul (Spa) Sixth tale (II, 6) b10 Kate (Fin) Seventh tale (II, 7) CD3 c01 Roz Vitalis (Rus) Eighth tale (II, c02 Rhys Marsh (Nor) Ninth tale (II, 9) c03 Inner Drive (Rus) Tenth tale (II, 10) c04 Trion (Hol) First tale (III, 1) c05 Attilio Perrone (Ita) Second tale (III, 2) c06 Attilio Perrone (Ita) Third tale (III, 3) c07 Contrarian (Usa) Fourth tale (III, 4) c08 The Samurai Of Prog (Ita) Fifth tale (III, 5) c09 Jukka Kulju (Fin) Sixth tale (III, 6) CD4 d01 Ars Ephemera (Can) Seventh tale (III, 7) d02 Mogon (Usa) Eighth tale (III, d03 Ciccada (Gre) Ninth tale (III, 9) d04 Ozone Player (Fin) Tenth tale (III, 10) d05 Castle Canyon (Usa) First tale (IV, 1) d06 LaC.O.S.A. (Ita) Second tale (IV, 2) d07 Cary Clouser (Usa) Third tale (IV, 3) *bonus tracks d08 Daal (Ita) d09 Marco Lo Muscio (Ita) | |
| Subiect: Re: Albume 2011 Lun Sept 12, 2011 12:09 am | |
| a ascultat careva ultimul album Dream Theater? Mie mi-a placut, nu e nemaipomenit, Rudess a devenit bagacios de cand a plecat Portnoy - oricum e mult mai bun decat precedentele 2 albume DT, parerea mea. | |
| Subiect: Re: Albume 2011 Mar Sept 13, 2011 3:07 am | |
| se pare cum am vazut pe MMA ca a aparut proiectul Arch/Matheos. Abia astept sa ascult asa ceva. Interesant ca Matheos a promis si albume OSI si Fates Warning. Sa vedem ce-o sa iasa. | |
| | | korgsp nota
Numarul mesajelor : 26 Data de inscriere : 22/02/2008
| | | | Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Albume 2011 Mar Sept 13, 2011 11:30 pm | |
| - Cristi a scris:
- se pare cum am vazut pe MMA ca a aparut proiectul Arch/Matheos.
Abia astept sa ascult asa ceva. Interesant ca Matheos a promis si albume OSI si Fates Warning. Sa vedem ce-o sa iasa. Acuma ascult o piesa scursa oficial pe Youtube, se cheama Stained Glass Sky. Sunt din ce in ce mai convins ca Matheos are sapte coa*e, altfel nu-mi explic excelenta a tot ce a scos pana in momentul de fata. Arch cred ca are si el cel putin trei, daca nu cumva i-au mai crescut altele de cand n-a mai iesit cu nimic pe piata. Vocea ii suna exact la fel ca acum 25 de ani pe Awaken the Guardian. Jarzombek e poate cel mai dement baterist din univers, dar nici de data asta nu pare interesat sa se sparga in figuri. Imi place mult. Ultimul Dream theater e o petarda. Rudess e exact ca oamenii aia care se imbata si incep sa vorbeasca mult, devin obositori si nu mai stii ce sa faci sa le astupi fleanca. Ultimul Opeth in schimb... pareri? Mie mi se pare tot o petarda, dar una foarte simpatica! Kevin Moore ruleaza fin. | |
| | | Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Dum Sept 25, 2011 2:57 pm | |
| Sunt la pamant. Mai trei luni si nu doar ca mai am inca vreo 75 de albume neascultate din vara, dar tocmai mi-am mai umplut 10 giga cu chestii ce nu le-am urmarit de cand am pauzat totul pentru Enescu.
Ultimul update pana in dec./ian.
**** Peter Evans Quintet
***1/2 @c, Akita / Gustafsson / O'Rourke, Alternativ Quartet, Ankersmit / Tricoli, Barwick / Mori, Donny McCarslin, The Decemberists, Bill Dixon, P.J. Harvey, Stephan Mathieu (Static), Mostly Other People Do The Killing, Aram Shelton's Arrive, Colin Stetson
*** (tare) Adele, The Amsterdams, Banquet of the Spirits, Julianna Barwick, Beardfish, Black Zone Myth Chant, Alessandro Bossetti, Braxton (Quartet), Brown Recluse, Byron, Anna Calvi, Cantuaria / Frisell, Francois Carrier (Entrance), Francois Carrier (Inner Spire), Causa Sui (Pewt'r 1), Chicago Odense Ensemble, Destroyer, Disappear, Eksi Ekso, Endangered Blood, Brian Eno, Fages / Hayward / Velotis, Feldman & Courvoisier Quartet, Fernandez / Saura (Vents), Fields / Schubert, Fire! with Jim O'Rourke, Fleet Foxes, Frisell (Sign of Life), Full Blast & Friends, Garage a Trois, Gosta Berlings Saga, Anne Guthrie, Helge Lien Trio, The Killimanjaro Darkjazz Ensemble, Kronos Quartet, Iro Haarla Quintet, Long Distance Calling, Magic Pie, Stephan Mathieu (Remain), Mogwai (Hardcore), Planeta Imaginario, (David Sylvian), Six Organs of Admittance, This Is Nowhere, This Will Destroy You, Orsi / Cosi, Vandermark Predella, John Vanderslice, Esther Venrooy, David S. Ware, Marcin Wasilewski Trio, Wild Beasts (catdecat) Ahleuchatistas, Amsterdam Klezmer Band, ...And You Will Know Us By The Trail of Dead, Area C, Arctic Monkeys, Arms and Sleepers, Aram Bajakian's Kef, David Binney (Barefooted), Ketil Bjornstad / Svante Henrys, Bon Iver, Boris (Attention), Braxton (Septet), Peter Broderick, Jefre Cantu-Ledesma, Causa Sui (Pewt'r 2), Francois Couturier, Current 93, Deaf Center, The Dear Hunter, Deerhunter, Dirty Beaches (Badlands), dredg, The End of the Ocean, Eternal Tapestry, Evans / Fernandez / Gustafsson, Explosions in the Sky, Grouper / A|A, Guthrie / Budd, Tim Hecker, Eric Hofbauer, Julia Hulsmann Trio, Nicolas Jaar, Kangding Ray, Karmakanic, Led Bib, Daniel Levin Quartet, Joe Lovano, The Magic I.D., Minutae, Mogwai (Earth Division), Moon Duo, The Mount Fuji Doomjazz Corporation, Mushy, Nadja & Galena, Nostalgia 77, Alva Noto, Magnus Ostrom, Maybeshewill, O'Rourke (Old News), Ron Anderson's PAK, Panda Bear, Phideaux, Prefuse 73, The Psychic Paramount, Radiohead, R.E.M., Rombola / Doneda, Shepp / Kuhn, Sonny and the Sunsets, St. Vincent, Tartar Lamb, TV on the Radio, Vandermark Resonance, Yellowjackets, Walter / Halvorson / Evans, The Weeknd, Nate Wooley (Tr-Am), Wooley / Evans, Wooley / Ho Bynum, Zombi, Zorn (Satyr) (moale) Accordo dei Contrari, The Antlers, Artichaut Orkestra, Il Ballo delle Castagne, Dan Berglund's Tonbruket, David Binney (Graylen), James Blake, Boris (Heavy), Celer, Cheer-Accident, Gerald Cleaver, Cults, Elton Dean's Ninesense Suite, Dirty Beaches / Ela Orleans, Dave Douglas United Front, The :Egocentrics, Mathias Eick, Enemy Earth, Fennesz, Fennesz/Sakamoto, Fernandez / Morris (Ambrosia), Flaming Lips / Neon Indian, Eleanor Friedberger, Bob Geldof, Grails, Gutbucket, Hauschka, Hubbub, Vijay Iyer, Lento, Lukid, Paul Motian, The Natural Yogurt Band, Noto / Sakamoto, oOoOO, Paatos, Parts & Labor, May Roosevelt, Angelica Sanchez, John Scofield, Sic Alps, Tangerine Dream (Island of the Fay), Rafael Toral, Toro y Moi, The Twilight Singers, Wye Oak, Zorn (Nova)
**1/2 Akt, Altieri / Evans / Plutieri, Battles, Big Block 454, Biosphere, Blanck Mass, The Book of Knots, Sean McCann, Caterpillarmen, Rhys Chatham, Corea, Clarke & White, Drouin / Olsen, Faust, Flaming Lips, Forma, Erik Friedlander, Hostsonaten, Jakszyk / Fripp / Collins, Joan of Arc, Korekyojin, Dimitra Lazaridou, Adam Linson Systems Quartet, Julian Lynch, Pat Metheny, Maria Minerva, Pitom, Van der Graaf Generator
** Æthenor, Blackfield, Boris (New Album), Combination Head, Avishai Cohen, Nguyen Le, The Watch, Zorn (Enigmata) | |
| | | Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Albume 2011 Lun Sept 26, 2011 3:32 am | |
| - Ricochet a scris:
- Drouin / Olsen
Un tentativ ****1/2 de la mine deocamdata. M-a patruns atmosfera pana in maduva, nu stiu exact sa explic de ce. E ciudat, dintre cele carora le dai ***1/2, in afara de Mathieu, @c si Ankersmit/Tricoli toate sunt pentru mine sub trei stele (ma rog, n-am ascultat Dixon si nici Aram Shelton), dar in acelasi timp dintre alea cu trei stele la tine sunt multisoare carora le dau trei jumate-patru si chiar mai mult. Nu ca asta ar avea vreo relevanta, dincolo de a sublinia diferenta de gusturi I guess. Sunt curios daca o sa apara pe undeva Death Grips si Shabazz Palaces (pentru mine sunt la locuri de cinste). Si parca ascultai la un moment dat si un metalism de undeva, dar nu mai tin minte ce anume. Si eu am cam ramas in urma, am fost o luna acasa ascultand aproape exclusiv Prince si deja dupa doua saptamani inca n-am avut ragaz sa ma intorc la un program de ascultat ca lumea, iar perspectivele pentru lunile urmatoare nu-s foarte promitatoare. Albume am mai adunat, nu chiar o suta ca in cazul tau dar vreo 40-50 sigur sunt. Ingrozitor, cred ca ar trebui sa tinem minte ce nu ne place in mod special si sa nu ne mai obosim cu ele in anii urmatori. Sa filtram incet-incet pana raman doar chestiile de mare impact si doar pe alea sa le ascultam. "Clasice" au aparut anul asta sau nu prea? Vad ca mentionezi un Feldman, despre care e vorba? Iar in rest? eu n-am prea vazut nimic, anul trecut aparuse un disc cu Xenakis care mi-a placut mult si un alt Feldman cu Tilbury si un cvartet, dar anul asta nu-mi amintesc sa fi vazut nimic interesant lansat. Pentru mine albumele anului deocamdata sunt cele doua cu Michael Pisaro (intre timp au mai aparut doua dar n-am pus inca mana pe ele), Shabazz Palaces, Drouin/Olsen si albumul lui Tori Amos, pe care ti-l recomand si tie, Rico. E scos la Deutsche Grammophon si e plin de debussysme. | |
| Subiect: Re: Albume 2011 Lun Sept 26, 2011 4:24 am | |
| > Drouin-Olsen. Drouin-Olsen. Eh, nici nu ma mir ca nu mai tin minte. Ca, de altfel, jumatate din ce-am trecut pe lista. Oricum, cred ca, spre final, o sa trec din nou prin sita doar electro-experimentalele, multe din ele inca le am in folder, nu ma decid nicicand, categoric, de care sa ma scap. Am zis eu ca o sa-mi pierd gustul fin pt. genul asta dupa un an. De n-am zis eu. Mda. Am zis... > Din cele mai bine cotate, intr-un tentativ top 10 ar intra doar Evans si Dixon. Dar nici sa-mi treaca prin gand topuri acum, ca doar anul trecut, atunci cand l-am proiectat, dupa o luna a trebuit sa reduc de la top 50 la 40. in fine. > Nu mai tin minte ce metal a ramas stabilit ca incerc anul asta. Liturgy? Mitochondrion? Wolves in the Throne Room? - Uroboros a scris:
- Ingrozitor, cred ca ar trebui sa tinem minte ce nu ne place in mod special si sa nu ne mai obosim cu ele in anii urmatori. Sa filtram incet-incet pana raman doar chestiile de mare impact si doar pe alea sa le ascultam.
> Nu stiu, pe principiu asta, ce-i bun pentru mine din 2011 e in foarte mare proportie "nou, neauzit, necunoscut, nebanuit". Oricare din cele patru, oricare in combinatie sau toate laolalta. > Clasice se lanseaza tot timpul, adevarul este ca tocmai pe ele nu le monitorez. Am inca destule clasice de ascultat (compozitori, lucrari, interpretari deopotriva), incat sa nu ajung si aici sa astept cu mainile in san ceva proaspat. Daca zici de Feldman ce l-am mentionat intr-un status pe FB acum cateva zile, aia a fost Cvartetul nr. 2, inregistrat cu Flux Quartet. Nothing new bout it. | |
| | | Uroboros capodopera
| Subiect: Re: Albume 2011 Lun Sept 26, 2011 11:05 am | |
| Ah, pai String Quartet-ul ala e mai vechi, parca din 2001 scos. Si oricum, cine are timp si dispozitie sa asculte asa ceva. Din metal, da - Liturgy si Mitochondrion cel putin. Si Devin Townsend Project (e un fel de Zappa ). Si ultimul My Dying Bride, ala triplu, care practic e crescut la scoala Current 93 (nu e roc). S-ar putea sa-ti fi scapat si Ulver daca am vazut eu bine, dar banuiesc ca de ei te ocupi singur. | |
| Subiect: Re: Albume 2011 Lun Sept 26, 2011 12:56 pm | |
| - Uroboros a scris:
- Ah, pai String Quartet-ul ala e mai vechi, parca din 2001 scos. Si oricum, cine are timp si dispozitie sa asculte asa ceva.
Pai eu! Din zece ore (noua cu intarziere) petrecute in tren, ma gandesc ca am avut sase la dispozitie, berechet. > Dap, de Ulver uit intr-una. | |
| Subiect: Re: Albume 2011 Lun Oct 03, 2011 12:48 pm | |
| Ce ziceti, domnilor, de noul Wilson? Eu sunt la a treia ascultare si inca nu ma prinde prea grozav. | |
| Subiect: Re: Albume 2011 Lun Oct 03, 2011 11:46 pm | |
| Si cineva sa-mi ia temperatura, sau ceva, ca imi place noul Bjork la nebunie. | |
| | | andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Mar Oct 04, 2011 6:08 pm | |
| ^ poi de ce, Bjork e cea mai tare din parcare. Uitasem insa complet de albumul ei, mersi de pont. De fapt, ramasesem cu impresia ca nu se va lansa si in format "audio" normal. Am ajuns si eu azi la 100 de albume pe 2011, cu care ocazie am ascuns lista de pe RYM si m-am apucat s-o tranform in top. Vreau sa fie gata pe 31 decembrie. Noile Wilson si Opeth ma lasa reci si pe mine. | |
| Subiect: Re: Albume 2011 Mier Oct 05, 2011 2:47 am | |
| ^ mie mi-au placut ultimul Opeth si ultimul Steven Wilson; ultimile Haken si Pain of Salvation nu m-au dat pe spate.
| |
| Subiect: Re: Albume 2011 Vin Oct 07, 2011 2:04 pm | |
| Nu trebuia sa avem un nou Urma pana acu'? Octombrie Intai, parca. I-a dat cineva de [incoming bad obvious pun] urma? | |
| Subiect: Re: Albume 2011 Mier Noi 09, 2011 1:37 am | |
| a ascultat cineva albumul Lou Reed/Metallica; Eu unul nu-l consider un album Metallica care par a fi session musicians pentru Lou reed care a fost principalul compozitor. Albumul mi se pare o porcarie dar totusi am vazut si cronici pozitive. Pareri ceva? | |
| | | radu ritm
Numarul mesajelor : 148 Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: Albume 2011 Mier Noi 09, 2011 5:33 pm | |
| brandenBurg gate e Misto. pe urma m-am cam Plictisit. | |
| | | Kraut ritm
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 43 Data de inscriere : 10/10/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Joi Noi 10, 2011 9:51 am | |
| Spoon Records and Mute announce the release of the 40th anniversary edition of the classic CAN album Tago Mago on 14 November 2011. The new edition of this genre-defying album comes packaged in the original UK artwork for the first time since 1971, and includes a bonus CD featuring 50 minutes of unreleased live material from 1972, remastered in 2011. http://www.spoonrecords.com/news/tagomago.html | |
| | | idle_ro capodopera
Numarul mesajelor : 531 Data de inscriere : 23/01/2010
| Subiect: Re: Albume 2011 Joi Noi 10, 2011 10:46 pm | |
| - Cristi a scris:
- a ascultat cineva albumul Lou Reed/Metallica; Eu unul nu-l consider un album Metallica care par a fi session musicians pentru Lou reed care a fost principalul compozitor.
Albumul mi se pare o porcarie dar totusi am vazut si cronici pozitive.
Pareri ceva? n-am reusit sa-l ascult pana la capat | |
| | | Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Dum Noi 20, 2011 5:06 pm | |
| Inca unul: Peter Hammill - "Pno, Gtr, Vox"adica pian (1 disc), chitara (1 disc), voce (probabil pe ambele). Live-urile i-au iesit bine cam de fiecare data, asa ca ma astept la un album bun. | |
| Subiect: Re: Albume 2011 Dum Noi 20, 2011 8:00 pm | |
| lol, primul disc se intituleaza "Si daca mi-am uitat chitara?", iar al doilea "Si daca nu ar fi (nu as avea) un pian?". | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Albume 2011 | |
| |
| | | | Albume 2011 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |