| Albume 2011 | |
|
+9Uroboros Cristi Aldi idle_ro nasti H to He Ricochet GentleG andu 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Lun Noi 21, 2011 12:56 am | |
| La prima auditie, imi place mai mult atunci cand nu si-a uitat chitara. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Dum Dec 04, 2011 8:23 pm | |
| Nu & Apa Neagra - "Descantecul Apei Negre" l-a ascultat careva dintre voi? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Mar Dec 06, 2011 10:15 pm | |
| ^ se pare ca va aparea in 2012 de fapt. | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Albume 2011 Mier Dec 07, 2011 12:56 am | |
| - Aldi a scris:
- Nu & Apa Neagra - "Descantecul Apei Negre"
l-a ascultat careva dintre voi? vineri este lansat in Timisoara, sper sa aibe si un exemplat pt mine sa-l achizitionez. din ce-am ascultat pe youtube suna foarte dubios. edit: sambata vine Tündérground in Timisoara si se pare ca si ei lanseaza un album. il cumpar si pe acela daca au de vanzare. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Albume 2011 Lun Dec 12, 2011 7:15 pm | |
| Cred ca ma apuc sa-mi fac topul de pe acum, sa-l am la final de an ori nu foarte tarziu dupa. Un an intreg am fost in urma cu ascultarile, might as well finish on time. In capul meu e, oricum, un haos. Nu mai postez lista intreaga, ca a devenit deja ridicola, ci un posibil shortlist:
Electro / experimental / etc. @c - Homem Fantasma Akita, Gustafsson, O'Rourke - One Bird Two Bird Altenburger, Blondy, Gauguet - Vers l'ile paresseuse Anne Guthrie - Perhaps A More Favorable Organic Moment Chris Watson & Marcus Davidson - Cross-Pollination Christina Kubisch - Mono Fluido Esther Venrroy - Vessel Jennifer Allum & Eddie Prevost - Penumbrae Julianna Barwick and Ikue Mori - FRKWYS Vol. 6 Jurg Frey - Metal, Stone, Skin, Foliage, Air MIMEO - Wigry Radu Malfatti & Keith Rowe - [phi] Stephan Mathieu - Static Thomas Ankersmith & Valeri Tricoli - Forma II Thymolphthalein - Ni maitre, Ni marteau Zeitkratzer - Old School: Karlheinz Stockhausen
Jazz
Anthony Braxton - Quartet Aram Shelton's Arrive - "There Was... Colin Stetson - New History Warfare, Vol. 2 Francois Carrier - Entrance 3 & Inner SPire Bill Dixon - Envoi Lazro, Duboc, Lasserre - Pourtant les Cimes des Arbres London Improvisers Orchestra - Lio Leo Leon Marilyn Mazur - Celestial Circle Matana Roberts - Coin Coin Chapter One Mostly Other People Do The Killing - The Coimbra Concert Peter Evans Quintet - Ghosts Scott Fields & Matthias Schubert - Minaret Minuets Thomas Heberer's Clarino - Klippe Vincent Courtois - L'imprevu
Prog uhm ... Causa Sui?
None of the above Bjork - Biophilia Dirty Beaches - Badlands Chelsea Wolfe - ... Death Grips - Exmilitary Destroyer - Kaputt Fleet Foxes - Helplessness Blues Giles Corey - Giles Coreay John Vanderslice - Julia Holter - Tragedy Julianna Barwick - The Magic Place P.J. Harvey - Let England Shake Shabazz Palaces - Black Up The Decemberists - The King Is Dead The Roots - Undun tUnE-YaRdS - W H O K I L L
| |
|
| |
idle_ro capodopera
Numarul mesajelor : 531 Data de inscriere : 23/01/2010
| Subiect: Re: Albume 2011 Sam Dec 17, 2011 4:02 pm | |
| iata si lista mea, mai conventionala, una peste alta sunt destul de multumit de recolta 2011 ordinea este aleatorie, dar toate sunt **** pana la *****
prog Phideaux - Snowtorch Sean Filkins - War And Peace And Other Stories Dream Theater - A Dramatic Turn Of Events Hostsonaten - Summereve
jazz
Marius Neset - Golden Xplosion Avishai Cohen - Seven Seas Monty Alexander - Uplift Third World Love - Songs And Portraits Hiromi - Voice Colin Benders - Kytecrash Okkyung Lee - Noisy Love Songs Julian Lage - Gladwell Kekko Fornarelli - Room Of Mirrors Julia Hulsmann - Imprint Francois Couturier - Tarkovsky Quartet Jacob Karlzon 3 - The Big Picture Branford Marsalis - Songs Of Mirth And Melancholy
diverse PJ Harvey - Let English Shake Tom Waits - Bad As Me Tori Amos - Night Of Hunters REM - Collapse Into Now CunninLynguists - Oneirology Kronos Quartet - Uniko
Ultima editare efectuata de catre idle_ro in Mar Dec 27, 2011 3:38 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Albume 2011 Mar Dec 27, 2011 3:22 am | |
| Tolerez White Hills si nu prea imi dau seama de ce. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Albume 2011 Mier Ian 11, 2012 9:04 pm | |
| Zile disperate, pe vers de Kate Bush "com'on man, just twenty-two to go", doar ca pana sa-mi iasa un top intreg. | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Albume 2011 Mier Ian 11, 2012 10:34 pm | |
| Doua douajdoua? Mi-ai luat-o inainte. Eu cred ca mai am vreo 40, dintre alea pe care le-am gasit (si vreo 40 care au ramas negasite si inca sunt pe wishlist). Dar ma blochez pe cateva albume faine care nu ma lasa in pace (gen asta cu Ellen Fullman, sau un nou Richard Youngs). Ca sa nu mai zic ca am inceput nebunia cu albumele pe 2012, dintre care deja m-am delectat cu un Kayo Dot extrem de dubios. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Albume 2011 Mier Ian 11, 2012 11:14 pm | |
| Eu am gatat cu 2011, ce n-am gasit pana acum trece in regim de wishlist general. Nu, sunt la partea de filtrare si-mi ramane topul ca un svaiter. Mai ales la varf as mai avea nevoie de o epifanie sau doua. Altfel, iar o sa fac concesii, si asa cum anul trecut l-am pus pe Pisaro, anul acesta bag Rome sau ceva. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Albume 2011 Dum Ian 15, 2012 1:33 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Albume 2011 | |
| |
|
| |
| Albume 2011 | |
|