| ultima lectura | |
|
+21idle_ro Cristi romanbun viespone GentleG beletty seripigari cosmin742000 cozmik_bluez whiterune ae blackest_eyes badmech Kraut P.Matei amadeus Zarec Aldi andu Ricochet Piotr Buendia 25 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 3:18 pm | |
| maestre, nu mai pierde timpul si scrie cronica aia la katatonia, nu ne tine asa! | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 4:00 pm | |
| nene, redactoru de la maximum rock stie ca scriu pe acest forum si sta cu ochii pe el. ne-a prins pe mine si pe matei ca am bagat materiale pt revista pe forum inainte de a fi aparut numarul respectiv si nu prea l-au bucurat cele vazute. m-am angajat sa nu postez nimic din ce scriu pt revista pana la aparita nr revistei in cauza.... eventual o sa scriu o alta recenzie pt ist forum (una mai a la Zarec). ps:astept de la jaxx pozele ca sa pot sa bag ceva complet | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 4:25 pm | |
| Si tu ...Zarec? Ia te uita ce de scriitori la Maximum Rock avem aici. Ati avut materiale si in aparitiile din 2005-2006? | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 4:28 pm | |
| nu. eu scriu de 2 numere incoace doar recenzii de discuri, pana acum axandu-ma pe progressive metal. ce-i drept in ult nr nu prea am avut nimic prog metal si am scris la alte socoteli.. asta e prima recenzie de concert pe care o scriu | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 4:55 pm | |
| oo! avem redactori pe la reviste de rock si muzica? cine ma baga si pe mine pe undeva? Here's my card: "Philip Desmond Halloway (will say his real name for food): Un recenzor complex, zabunitor de rock progresiv" | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 5:00 pm | |
| chiar vrei? vorbesc si te rezolv daca mai e loc | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 5:05 pm | |
| - Zarec a scris:
- chiar vrei? vorbesc si te rezolv daca mai e loc
nah, glumeam. dar zi mai multe despre ce faci tu la revista. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 5:10 pm | |
| scriu recenzii la discuri.. interviuri nu am timp sa fac,si cand mai merg pe la concerte, scriu recenziile acestora ... cam atat; am 4 recenzii pe numar cred, si am limita de cuvinte/cronica din pacate; dar asta e, revista nu e prea mare.... imi place activitatea ca imi dezvolt spiritul critic si de observatie | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 5:11 pm | |
| super. cat e limita de cuvinte si cat de largi ti-s optiunile de ales muzica (ca gen, ca si country, etc.)? | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 5:31 pm | |
| pai sa nu depasesc juma de pag pe recenzie de disc si imi aleg eu discurile.. numai sa nu fie mai vechi de 2 luni parca. in rest, pot alege orice gen de rock.. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 6:50 pm | |
| - Ricochet a scris:
- acum citesc Lumina De August de William Faulkner.
Primul meu Faulkner. O capodopera. Cred ca am citit-o de trei ori! | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 9:05 pm | |
| - Aldi a scris:
- Ricochet a scris:
- acum citesc Lumina De August de William Faulkner.
Primul meu Faulkner. O capodopera. Cred ca am citit-o de trei ori! Am citit doar primele doua capitole si deja am intrat in atmosfera. E atat de frumos, si narativ (sau dramatic), desi e aspru ca nisipul intr-un western village si te preseaza dur asemenea unei masini de calcat cu aburi... | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 11:06 pm | |
| La sfarsitul capitolului 5 parca se trage o linie. Apoi merge ca uns. E fascinant. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 02, 2007 11:18 pm | |
| N-am ajuns, deci nu-mi zi. E ciudat ca Lumina De August ti-a fost prima lectura. Cred, ca, laolalta cu Absalom, e cam the next hard thing mai jos de Sound and Fury. Dar, totusi, eu am debutat taman cu Sound And Fury. Pana acum, imi place tot ce am citit. Mai ales episodul cu Christmas si Brown la munca. Intregul dialog al muncitorilor, inchis si curios si macinat, imi da o senzatie atat de faina. Incepand acum un "nou Faulkner", tot mai am in minte "ultimul Faulkner citit", adica [virgula] Catunul. Scena de care ti-am zis (plina de dialog, de praf si contur social) ma face, indirect desigur, sa ma gandesc la Taranii din Catunul sau la Ratliff tot urmarindu-l pe vreun Snopes si gandindu-se ce vrea sa faca ( what he's getting at). Iar faptul ca Armstid apare in primul capitol din LdA mi-a amintit tot de Catunul: m-a miscat profund cat de rau a "luat-o in freza" in Catun - mi-era si mila de el, si si mustaceam de soarta lui apriga. Episodul final din Catun a fost, pur si simplu, fantastic! A, nu ti-am dat vestea buna. Recent, Faulkner a ajuns al patrulea idol al meu in literatura. | |
|
| |
P.Matei Devin Townsend
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 32 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 09, 2007 4:12 pm | |
| Stephen King - "The Long Walk" Un roman pe care maestrul King l-a publicat sub pseudonimul Richard Bachman. Nu este vorba despre o intriga complicata - se strang 100 de tineri, in primele zile ale lunii mai, pentru a marsalui ore intregi, astfel ca in final sa ramana doar Castigatorul, ceilalti fiind ucisi. Premiul consta intr-o suma fabouloasa de bani si satisfacerea celor mai intime dorinte. La trei avertismente acumulate, un Marsaluitor este impuscat. Desi este previzibil pe alocuri, in sensul ca aflam din start cine va iesi campion, Stephen King ne face cunostinta cu o gama de personaje, foarte variata. Il avem pe Gary Brackovitch, tipul tanarului scandalagiu, care a intrat in joc doar pentru a creea conflicte, provocand chiar moartea unui Marsaluitor (Rank) si spunandu-le participantilor ca va dansa pe mormintele acestora, dupa ce Marsul va lua sfarsit; Harkness, care isi propune sa scrie o carte despre acest concurs, daca va iesi invingator; Stebbins, un tip cu foarte multa incredere in sine, care crede nespus de mult ca va castiga, si in final care se dovedeste a fi copilul nelegitim al Maiorului; Percy, un copil foarte alintat de catre mama sa, care il urmareste pe parcursul Marsului, dar care isi provoaca singur moartea, incercand sa se reguieze in padure. Nu imi amintesc acum numele tuturor personajelor, insa este un roman captivant, asemenea tuturor creatilor ce poarta semnatura Stephen King, ce infatiseaza un limbaj liber si o imaginatie iesita din comun. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 09, 2007 4:15 pm | |
| eu nu mai pot sa mai citesc | |
|
| |
P.Matei Devin Townsend
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 32 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: ultima lectura Dum Dec 09, 2007 4:32 pm | |
| macar incearca | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ultima lectura Sam Ian 12, 2008 10:52 am | |
| continui Lumina de August dupa 2 luni de pauza, timp in care pur si simplu n-am avut timp, chef sau putere sa iau romanul in mana - si-n plus, toata vacanta de iarna mi-am citit numerele de reviste la care am ramas in urma (odata ce citesti filozofii si antiteze in trei numere consecutiv de Idei in dialog, ala esti! ) deci, Lumina de August, W.C.Faulkner - chapter 6 and onwards. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: ultima lectura Sam Ian 19, 2008 12:58 pm | |
| ma lup cu "Introducere in istoria literaturii romane" de Elvira Sorohan | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ultima lectura Mar Ian 22, 2008 12:48 am | |
| O zi mai lunga decat veacul, Cinghiz Aitmatov
100 de pagini dintr-un voleu in tren, de la Bucuresti spre Timisoara. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: ultima lectura Mar Ian 22, 2008 1:04 am | |
| tu si vulpea derutat-iscoditoare de pe marginea sinelor... | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ultima lectura Mar Ian 22, 2008 1:06 am | |
| | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: ultima lectura Mar Ian 22, 2008 10:17 pm | |
| Mesterul Manole de Lucian Blaga | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ultima lectura Joi Ian 24, 2008 8:56 pm | |
| | |
|
| |
blackest_eyes Steven Wilson
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 39 Localisation : Timisoara Data de inscriere : 12/04/2007
| Subiect: Re: ultima lectura Vin Ian 25, 2008 11:30 am | |
| in original? sa ne zici dupa aia cum ti s-a parut filmul in comparatie cu cartea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ultima lectura | |
| |
|
| |
| ultima lectura | |
|