Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ultima lectura

In jos 
+21
idle_ro
Cristi
romanbun
viespone
GentleG
beletty
seripigari
cosmin742000
cozmik_bluez
whiterune
ae
blackest_eyes
badmech
Kraut
P.Matei
amadeus
Zarec
Aldi
andu
Ricochet
Piotr Buendia
25 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

ultima lectura - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyVin Ian 25, 2008 11:43 am

I wish. Traducerea e insa buna.

O sa va spun cum mi s-a parut cartea in comparatie cu filmul. Caci filmul m-a indemnat sa cumpar cartea.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMier Ian 30, 2008 11:06 pm

Haruki Murakami - La capatul lumii si in lumea aspra a minunilor.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptySam Feb 02, 2008 11:12 pm

David Lynch - Cum sa prinzi pestele cel mare
Sus In jos
ae
Don Ellis
ae

Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 13/10/2007

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyLun Feb 04, 2008 8:54 am

Colorless green ideas sleep furiously

Ultima editare efectuata de catre ae in Lun Dec 10, 2012 6:22 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyLun Feb 04, 2008 8:56 am

e memorialistica. nimic special si nimic care sa elucideze vreun aspect al vreunui film. E o carte care promoveaza pacea, btw.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyLun Feb 04, 2008 9:37 am

Incep astazi Orhan Pamuk - Fortareata Alba
Sus In jos
P.Matei
Devin Townsend
P.Matei

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 32
Data de inscriere : 17/12/2006

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMier Feb 06, 2008 4:58 pm

Acum citesc "De veghe in lanul de secara" - J.D.Salinger, cred ca am parcurs mai bine de jumatate de ea, si este prima carte pe care o citesc din lectura obligatorie pentru scoala Twisted Evil
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMier Feb 06, 2008 5:16 pm

J.D.Salinger lectura OBLIGATORIE?! IN VALCEA?!?!

Pfffaaaaai...pai aici, in scoala asta vocationala, nici literatura universala nu facem!

Totusi, am o recomandare de la cineva: De Veghe In Lanul De Secara e lectura obligatorie la varsta de 17-18 ani. Smile

Ai citit Noua Povesti(ri?), Matei? Sunt exceptionale (bine, sunt foarte bune, dar cateva sunt exceptionale).
Sus In jos
whiterune
nota
whiterune

Numarul mesajelor : 23
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyDum Feb 10, 2008 9:18 pm

Ultima mea lectura e Jose Saramago - Eseu despre orbire. Printre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata. Un must read.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyDum Feb 10, 2008 10:16 pm

whiterune a scris:
Ultima mea lectura e Jose Saramago - Eseu despre orbire. Printre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata. Un must read.

O da!

Mi-a tremurat spinarea cand am terminat-o (adica cand am citit-o aproape dintr-o rasuflare, intr doua zile de vara la munte). E cutremuratoare.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyLun Feb 11, 2008 1:30 am

Claudia Golea - Tokyo By Night

nimic din spectaculosul pe care-l asteptam. o lectura altfel agreabila, terminata in vreo 3-4 ore, lipsita insa de cine stie ce arta sau de hardcore-ul ala erotic pe care-l asteptam Embarassed
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyLun Feb 11, 2008 9:13 am

^n-am citit inca nicio critica la cartea ei. scriitoare "milenarista"?

eu termin Idei in Dialog si cumpar azi Romania Literara, s-o citesc si p-aia, dar ma grabesc sa incep Orhan Pamuk-ul mentionat, doar cateva pagini am citit.
Sus In jos
cozmik_bluez
ritm
cozmik_bluez

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 36
Data de inscriere : 20/02/2008

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyDum Mar 23, 2008 3:37 pm

Nina Berberova - Cartea fericirii, culeasa din raftul colegei mele de camera, desi mi-am adus de acasa cartile comandate de la Polirom in vacanta (dap, din alea cu un euro Very Happy ) din care nu am apucat sa citesc numai Italo Calvino - Palomar
(Si care apropo, mi-a placut mult. Pentru ca m-am cam regasit in unele momente Embarassed )
Sus In jos
http://www.last.fm/user/cozmik_bluez
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyLun Mar 24, 2008 1:11 am

Deși cu întărzieri datorate de plecarea afară din țara, am terminat Îmblânzirea romantismului de Virgil Nemoianu Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMar Apr 01, 2008 10:37 am

dupa o intensa citire a prozei romanesti de studiat pentru bac (Harap-Alb, Lapusneanu, In vreme de razboi, Moara Cu Noroc, Hanu Ancutei, Baltagul, Ion, Ultima noapte..., Procust, Maitreyi, Otilia, Morometii, etc.) - don't ask me why I did it, I just did it - m-am intors la Orhan Pamuk si Fortareata Alba, am recitit-o mai bine zis din nou si pana la final, trebuie sa spun, un roman ce, dincolo de orice calitate, nu a fost special in niciun fel.

Acum apuc in sfarsit sa citesc teatrul lui Beckett: Asteptandu-l pe Godot,Eleutheria si Sfarsitul Jocului.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMar Apr 01, 2008 10:46 am

Lasă pe Beckett , dă-i cu Sorescu că dacă îți pică teatrul absurdului la bac să ai cu ce le da Smile

aa, da: acu bag "Sărmanul Dionis" de tataia Eminovici și mâine cred că dau drumu la "Mizerabilii" lui Hugo, prima dintr-o lungă serie de opere romantice pe cafe le voi asimila lunile ce vor urma.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMar Apr 01, 2008 11:03 am

Conu Zarec, Beckett e lectura de placere, nu de obligatie. Si-n plus, asteptam sa pun mana pe Godot de mult timp, remember? Cool

Stiu de Iona, e subiect, o sa citesc la momentul potrivit.

Abia astept si Scrisoarea Pierduta...din nou. Rolling Eyes
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMar Apr 01, 2008 6:39 pm

și eu caut pe Beckett dar în fine, din motive de altă natură decât estetice voi merge pe romantism, după cum am mai zis, uuuu, i am so excited:D poate pănâ în septembrie mai adaug și eu niște opere esențiale la cultura mea infimă
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptySam Apr 05, 2008 1:32 pm

revin sa mentionez (de data asta in topicul corect) ca am citit subtirea carte a lui Mitch Albom - Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai, acu am deschis Kobo Abe - Femeia Nisipurilor.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyJoi Apr 10, 2008 7:39 pm

Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyJoi Apr 10, 2008 7:46 pm

azi dimineață: În vreme de război de Caragiale
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMier Apr 16, 2008 10:02 am

azi căutăm la biblioteca Edgar Allan Poe, să sperăm că au băieții
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMier Apr 16, 2008 12:31 pm

am inceput O mie de farame, de James Frey.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyJoi Apr 24, 2008 10:11 pm

Justine de Marchizul de Sade
Sus In jos
cozmik_bluez
ritm
cozmik_bluez

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 36
Data de inscriere : 20/02/2008

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 EmptyMar Mai 20, 2008 5:31 pm

Drumul de tren de 26 de ore pana la Atena mi-a permis sa recuperez, asa ca pe drum incolo am citit "Florile Albastre" de Raymond Queneau si pe drum incoace "Clopotul de sticla" de Sylvia Plath. M-am simtit exact ca in vacanta... Smile drunken
Sus In jos
http://www.last.fm/user/cozmik_bluez
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ultima lectura   ultima lectura - Pagina 4 Empty

Sus In jos

ultima lectura
Sus 
Pagina 4 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: LITERATURA-
Mergi direct la: