Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Top-ul meu de progresiv romanesc Dum Aug 08, 2010 2:47 am | |
| ^ Asta e modul tau subtil de a-mi face reclama? Trupa exista si acum daca e cineva interesat, se afla in continue framantari si cautari (in special de tobari). Cum in septembrie ma intorc in Iasi pentru o mica vacanta, urmeaza sa repetam un pic impreuna iar. De data asta insa ne vom reincarna intr-un cover band Prince. Abia astept. Intre timp ma intretin cu niste indivizi aici, cu care repet Yes, Crimson, Porcutree, Herbie Hancock... aceeasi plictiseala (intr-o zi insa va veni si proiectul experimental cu Rico si Andu cu care vom face turnee si dezmatz total prin toata lumea). Tocmai am votat si eu (pentru prima data, cred) cu Celelalte Cuvinte, ale caror prime doua albume sunt mult prea misto - tocmai il ascultam pe primul prin oras, coincidenta sau nu. Un fel de Rush mioritici la vremea aia, dar mai impiedicati si mai misto din punctul meu de vedere. | |
|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Top-ul meu de progresiv romanesc Dum Aug 08, 2010 3:14 am | |
| E interdisciplinara trupa voastra de acolo, sau sunteti toti de la aceeasi specialitate? | |
|
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Top-ul meu de progresiv romanesc Dum Aug 08, 2010 4:01 am | |
| Bassistul e biochimist dintr-un laborator vecin, da. Claparul e de alta confesie, nici nu stiu ce. Deocamdata astia suntem. | |
|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Top-ul meu de progresiv romanesc Dum Aug 08, 2010 4:08 am | |
| Ooo, tobe-bas-clape. Interesant. Ce face claparul, orgi, synth, pian electric?
Cat priveste polul, m-am hotarat. Cu prima ocazie fac o auditie maraton a tuturor albumelor din sondaj, si votez. | |
|
Uroboros capodopera
| Subiect: Re: Top-ul meu de progresiv romanesc Dum Aug 08, 2010 11:47 am | |
| Deocamdata face doar grand piano, ca numai asta avem in sala de repetitii banuiesc ca se poate adapta si la altele. Nu-s prea incantat de abilitatile lui, mai degraba de ale celuilalt (un fel de Jaco/Stanley Clarke in miniatura), dar abia am inceput, o sa vedem incotro se indreapta afacerea. Topul asta are nevoie de Forbidden Drama; daca ar fi fost printre optiuni, as fi votat negresit cu el. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Top-ul meu de progresiv romanesc | |
| |
|