|
| Aberatii ProgArchives | |
|
+18H to He radu bibi Ivich Aldi korgsp auslander Khron Velkan GentleG RoMarillos andu Cristi Ricochet amadeus Piotr Buendia Faust Zarec 22 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 11:58 am | |
| - Ricochet a scris:
- ^In spiritul ironiei, merge, dar realitatea e ca niciodata astfel de "argumente" n-ar fi acceptate pentru o incluziune controversata.
Dar, tot la capitolul controverse, ascutiti-va creioanele daca aveti o invectiva de scris, caci Metallica vor fi adaugati in curand la Prog-Related. Fragment de declaratie oficiala: "suntem de acord ca Metallica nu e Prog, totusi, gandindu-ne la Prog Metal, adaugarea trupei in Prog-Related poate fi justificata". R.I.P. | |
| | | bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| | | | Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 1:20 pm | |
| - bibi a scris:
- David Bowie îmi place foarte mult, dar nu cred că are treabă cu progresivul decît pe Space Oddity sau ceva din Outside. Despre Metallica nu comentez, dar în modul ăsta va ajunge și Rollins Band prog-related
Pe de altă parte e bine, că se vor putea deschide discuții despre ei și nu vor fi offtopic. Oricum se discuta despre ei, si n-ar fi problema, s-ar discuta despre ei in sectiunea non-prog. Acum se va discuta in sectiunea prog-related. In plus, nu asta-i buba. Metallica a fost impinsa de la spate, reluata de enshpe ori, si ultimul thread despre ei s-a intins pe 36 sau asa ceva de pagini! Problema e ca trupe prog-related sunt pe agenda discutilor aprinse si sugestiile "oneste" despre o trupa full-prog nu primesc, uneori, nici macar un reply. Aici sunt de acord cu un collaborator pe nume Iván. Bowie e in related pe motiv c-ar fi geniul al art rock-ului,dar in opinia Art Rock-ul lui Bowie e cu totul alta sardina decat Art Rock ce-l vedem in PA. Plus ca Prog-Rock s-ar fi numit Art Rock in 70s, dar nici asa Bowie nu e in aceeasi galeata. Am ascultat Bowie, e ceva progresiv in primele albume, restul ma face sa dorm linistit... Probabil ca va ajunge si Rolling Stones odata, imediat ce un newbie deschide un thread, 700 de persoane raspund apoi se cere serios un raspuns in privinta asta. Si-n cazul lor, foarte bine, putem spune: nu e prog, admitem, dar ceva e justificat incat sa-i agatam la Prog-Related. Ugh... Astea fiind zise, gata! Bag bocancul si adaug Laurie Anderson in PR. | |
| | | GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 1:31 pm | |
| - Ricochet a scris:
In plus, nu asta-i buba. Metallica a fost impinsa de la spate, reluata de enshpe ori, si ultimul thread despre ei s-a intins pe 36 sau asa ceva de pagini! Problema e ca trupe prog-related sunt pe agenda discutilor aprinse si sugestiile "oneste" despre o trupa full-prog nu primesc, uneori, nici macar un reply. Aici sunt de acord cu un collaborator pe nume Iván.
si asa se va transforma PA intr-o mare "ciorba" iar prestigiul de progarchives va ajunge undeva pe fundul oalei | |
| | | Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 1:52 pm | |
| - GentleG a scris:
- Ricochet a scris:
In plus, nu asta-i buba. Metallica a fost impinsa de la spate, reluata de enshpe ori, si ultimul thread despre ei s-a intins pe 36 sau asa ceva de pagini! Problema e ca trupe prog-related sunt pe agenda discutilor aprinse si sugestiile "oneste" despre o trupa full-prog nu primesc, uneori, nici macar un reply. Aici sunt de acord cu un collaborator pe nume Iván.
si asa se va transforma PA intr-o mare "ciorba" iar prestigiul de progarchives va ajunge undeva pe fundul oalei Cred ca, decat gastronomic, multi isi pun problema "astronomic": Prog-Related contine o sumedenie de sateliti sau bulgari reci cosmici care graviteaza in jurul marii sistemului "prog-rock", fara sa intre vreodata cu adevarat inauntru sistemului. Problema: nu sunt chiar sateliti si bulgari, ci sori cand al nostru de mari, unii pozitionati in centrul altor "sisteme". Ma intreb, spre exemplu, cat o sa dureze (pana sa vine sugestii) si cat o sa se dezvolte "thrash prog metal"-ul, de-acum incolo... | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 5:09 pm | |
| he,he,he ...nu mult .Am auzit la radio ca mai dureaza 5 miliarde de ani si apoi scapam | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 5:41 pm | |
| - GentleG a scris:
- he,he,he ...nu mult .Am auzit la radio ca mai dureaza 5 miliarde de ani si apoi scapam
da...si disparem purtandu-l in inima pe cel mai glorios prog-related simfonist ever: Antonio Salieri. | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 5:50 pm | |
| una din problemele PA-ului este si va deveni mai acuta in viitor e faptul ca numarul membriilor care aparent nu au nici o legatura cu ce a fost si este fenomenul "progressive rock" a crescut foarte mult in ultimii doi ani.Ei(acesti membrii) ,"copii teribili" ai mileniului 3 ,pe langa faptul ca nu au nici un interes de a studia progul aniilor '70 ,rezumandu-se numai la Tool,Opeth,Mars Volta si toata pleiada de extreme/thrash/technical/post ..metal,traind intr-o eroare completa ca cica astea ar avea vreo legatura cu progul vor modela viitorul PA-ului.Cred ca problema lor este ca majoritatea s-au inscris pe forum doar de placerea de a "foruma" ,progul nefiind pasiunea lor.Tragic este ca "sefii" au permis acest lucru(din dorintza mai veche de a da o amploare mare a siteului).ajungand azi sa nu se mai vorbeasca de progul pur aproape deloc pe site | |
| | | bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 5:51 pm | |
| eu vorbeam de forumul vostru, că ProgArchives.com sau cum se cheamă nu citesc | |
| | | Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 7:30 pm | |
| - Ricochet a scris:
- ^In spiritul ironiei, merge, dar realitatea e ca niciodata astfel de "argumente" n-ar fi acceptate pentru o incluziune controversata.
Dar, tot la capitolul controverse, ascutiti-va creioanele daca aveti o invectiva de scris, caci Metallica vor fi adaugati in curand la Prog-Related. Fragment de declaratie oficiala: "suntem de acord ca Metallica nu e Prog, totusi, gandindu-ne la Prog Metal, adaugarea trupei in Prog-Related poate fi justificata". Includerea Metallica in prog-related era previzibila, tot discuta lumea chestia asta de luni de zile, eram pana si eu activ pe forum (n-am mai scris nika de luni de zile, nu ma mai atrage, nu-mi explic). Mare greseala zic eu - albumele 80iste sunt f bune intr-adevar, au influentat nitzel prog-metalul, relativ corect, da cu restul albumelor ce facem? pai sa bage si Testament, Death Angel, Megadeth ca au o gramada de chestii tehnice si melodice, muzicieni talentati si competenti; unde o sa se ajunga? problema lor... I'll be back... | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 7:42 pm | |
| .si toate aceste discutii nu ar fi existat daca "baietzii" s-ar fi mutat cu tot cu trupele lor pe site-urile dedicate metalului pentru ca toate trupele sunt metal-related si nu prog-related. | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 8:20 pm | |
| - Cristi a scris:
- Ricochet a scris:
Dar, tot la capitolul controverse, ascutiti-va creioanele daca aveti o invectiva de scris, caci Metallica vor fi adaugati in curand la Prog-Related. Fragment de declaratie oficiala: "suntem de acord ca Metallica nu e Prog, totusi, gandindu-ne la Prog Metal, adaugarea trupei in Prog-Related poate fi justificata". Includerea Metallica in prog-related era previzibila, tot discuta lumea chestia asta de luni de zile, eram pana si eu activ pe forum (n-am mai scris nika de luni de zile, nu ma mai atrage, nu-mi explic). Mare greseala zic eu - albumele 80iste sunt f bune intr-adevar, au influentat nitzel prog-metalul, relativ corect, da cu restul albumelor ce facem? pai sa bage si Testament, Death Angel, Megadeth ca au o gramada de chestii tehnice si melodice, muzicieni talentati si competenti; unde o sa se ajunga? problema lor...
I'll be back... In spiritul corectidudinii, "restul albumelor" nu conteaza. In spiritul real (mai ales la recenzii), vom fi contrazisi, desigur. | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 8:32 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Cristi a scris:
- Ricochet a scris:
Dar, tot la capitolul controverse, ascutiti-va creioanele daca aveti o invectiva de scris, caci Metallica vor fi adaugati in curand la Prog-Related. Fragment de declaratie oficiala: "suntem de acord ca Metallica nu e Prog, totusi, gandindu-ne la Prog Metal, adaugarea trupei in Prog-Related poate fi justificata". Includerea Metallica in prog-related era previzibila, tot discuta lumea chestia asta de luni de zile, eram pana si eu activ pe forum (n-am mai scris nika de luni de zile, nu ma mai atrage, nu-mi explic). Mare greseala zic eu - albumele 80iste sunt f bune intr-adevar, au influentat nitzel prog-metalul, relativ corect, da cu restul albumelor ce facem? pai sa bage si Testament, Death Angel, Megadeth ca au o gramada de chestii tehnice si melodice, muzicieni talentati si competenti; unde o sa se ajunga? problema lor...
I'll be back... In spiritul corectidudinii, "restul albumelor" nu conteaza. In spiritul real (mai ales la recenzii), vom fi contrazisi, desigur. atunci abia ashtpept sa dau 1 star lui St Anger si 2 stars Reload -ului; atata ar merita si pe un site exclusivist metal. | |
| | | Velkan acord
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 38 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 8:47 pm | |
| Metallica în PA e bullshit, dar nu e mai bullshit decît Black Sabbath, doar că e un bullshit mai evident. Eu nu înţeleg de unde dorinţa asta de a lua sub ocrotire toate trupele posibile. S-au terminat alea de prog? (Şi prin "prog" înţeleg progressive rock/metal, nu adjectivul "progresiv", care e scuza preferată a prog-related-iştilor.) Să vină Celtic Frost! | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 8:54 pm | |
| - Cristi a scris:
- Ricochet a scris:
- Cristi a scris:
- Ricochet a scris:
I'll be back... In spiritul corectidudinii, "restul albumelor" nu conteaza. In spiritul real (mai ales la recenzii), vom fi contrazisi, desigur. atunci abia ashtpept sa dau 1 star lui St Anger si 2 stars Reload -ului; atata ar merita si pe un site exclusivist metal. da dar ambele vor avea, dedesubt, scris "100 reviews", ceea ce orice album prog, in afara de top 100, "inca viseaza"... | |
| | | Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 9:12 pm | |
| eu tot zic că până și slipknot ar intra în pa la ora actuală. probabil că un metallica în pa ar crește traficul pe sait asta înseamnând mai mulți $$$$ | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 9:14 pm | |
| in sfarsit ,v-ati prins ....plus ceva $$$$ de la companii pentru promotie.Pe undeva e bine ca si dealerii de prog pe site-urile lor dedicat exclusiv pana mai ieri numai progului vand pentru "turma" si metale .More money for prog
Ultima editare efectuata de catre GentleG in Mier Oct 01, 2008 9:17 pm, editata de 1 ori | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Oct 13, 2008 11:27 pm | |
| | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Oct 13, 2008 11:35 pm | |
| ^ R.I.P. Cu aceasta ocazie ar putea sa schimbe si numele la site (ceva ,mai mult decat ceva nu se mai pupa) | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mar Oct 14, 2008 12:07 am | |
| | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mar Oct 14, 2008 9:02 am | |
| Eu nu mai pot avea altfel de replici la chestiile astea, mi-as face sange rau. | |
| | | Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mar Oct 14, 2008 1:38 pm | |
| ia să bag și eu niște recenzii | |
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mar Oct 14, 2008 3:42 pm | |
| Robert Beriau a fost recent adaugat la Symphonic, desi era in discutie la Eclectic (si, dupa parerea noastra, ar fi mers mai departe la Crossover sau, caz de forta majora, Prog-Related). Se pare ca a fost aprobat in unanimitate pentru Symph, desi, in schimb, vechiul Art Rock Team si chiar si eu, in calitate de membru Eclectic, l-a(m) respins (pentru genurile respective). Ce mi se pare interesant este ca Beriau a fost aprobat si "by M@X's request", acelasi M@X care, acum un an, cand echipa Art Rock a respins artistul in unanimitate de voturi, s-a innegrit putin la fata. Oricum, din moment ce Symphonic incearca sa ramana un gen cat-de-cat pur, sunt surprins ca reteta de: un album neprogresiv (debutul) si unul cu juma de touch progresiv (al doilea), ca sa nu mai vorbim de "eclecticismul" electronic/new-age/pop/metal vocals si in final un pic de Hammill songs si prog-rock composition, poate fi numita Symphonic Prog. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives | |
| |
| | | | Aberatii ProgArchives | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |