Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aberatii ProgArchives

In jos 
+18
H to He
radu
bibi
Ivich
Aldi
korgsp
auslander
Khron
Velkan
GentleG
RoMarillos
andu
Cristi
Ricochet
amadeus
Piotr Buendia
Faust
Zarec
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Aberatii ProgArchives - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyLun Aug 04, 2008 9:48 pm

e "muci" de vreo 2-3 saptamani Shocked
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyLun Aug 04, 2008 10:10 pm

GentleG a scris:
e "muci" de vreo 2-3 saptamani Shocked

aia stiu, dar azi n-a mers absolut deloc.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyLun Aug 04, 2008 11:20 pm

nu, e dus rau.
ma mir cum 6 recenzii au fost scrise in ziua asta, daca nu merge sa accesezi nimic...
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyVin Aug 15, 2008 7:55 pm

http://www.progarchives.com/Review.asp?id=179298

inca o aberatie PA, fiindca sa dai 1 star debutului Marillion e aberant, din perspectiva mea cel putin.

No
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyVin Aug 15, 2008 8:01 pm

^
very aberant.E ca si cum ai nega progul post-clasic Twisted Evil
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyVin Aug 15, 2008 8:02 pm

ah...let it be, let it be. la cate a suportat neo-prog-ul...
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyLun Aug 25, 2008 12:43 pm

nu e aberatie ,am zis ca aici e locul potrivit.O discutie interesanta in PA
http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=51236&FID=3
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyVin Aug 29, 2008 10:39 pm

ce mijto troneaza un album romanesc deasupra acestei categorii:

http://www.progarchives.com/artist.asp?id=2633

yay!!! sunny
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyVin Aug 29, 2008 11:16 pm

uhm...

wha?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyVin Aug 29, 2008 11:23 pm

click on it Wink
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyVin Aug 29, 2008 11:47 pm

am click-uit.

dar nu-mi dau seama ce troneaza unde? Wink

am dat doar peste Formatii de muzica pop 3 - 2 stele Laughing

a ok gata...vazui in sfarsit.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Sept 24, 2008 9:59 am

Felicitari lui Bogdan (Olariu) si Ricochet pentru ultima intrare (controversata) in ProgArchives!

Nu sunt ironic, doar n-am stiut unde sa postez mesajul asta altundeva.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Sept 24, 2008 10:14 am

da,mare realizare ,poate o sa intre in curand si Shadowfax si Ken Watson Very Happy
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Sept 24, 2008 10:20 am

Poate nuantam titlul topicului, daca tot includem si ne-aberatiile din cand in cand. Laughing

Toate felicitarile le merita Bogdan, eu doar i-am introdus biografia si am pus albumele, fiind colaborator special, cu acces.

Nu o prea simt controversata deloc, cel putin gandindu-ma la cum va fi Metallica. Destui au cazut de acord ca primele albume sunt prog, perioada cu Perry merita tag-ul "prog-related", etc...
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Sept 24, 2008 10:27 am

sa mai salvat situatia cu Automatic Fine Tunning si Womega Razz
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Sept 24, 2008 10:29 am

GentleG a scris:
sa mai salvat situatia cu Automatic Fine Tunning si Womega Razz

Very Happy

desi Womega a primit o recenzie negativa pana acum.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Sept 24, 2008 5:09 pm

Ricochet a scris:
Poate nuantam titlul topicului, daca tot includem si ne-aberatiile din cand in cand. Laughing

Toate felicitarile le merita Bogdan, eu doar i-am introdus biografia si am pus albumele, fiind colaborator special, cu acces.

Nu o prea simt controversata deloc, cel putin gandindu-ma la cum va fi Metallica. Destui au cazut de acord ca primele albume sunt prog, perioada cu Perry merita tag-ul "prog-related", etc...

cu Journey pe PA, prevad un mic scandal din partea fanilor Toto care probabil isi baga gheara-n gat de ciuda lol! . Oricum, Journey e trupa care mie imi place f mult, cine sunt eu sa judec ca-s pe PA. Si albumele pre-Steve Perry sunt oricum progressive rock, deci e OK.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Sept 24, 2008 10:33 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Sept 24, 2008 10:45 pm

interesant, n-am ascultat decat o singura piesa de acolo, si n-are ce cauta la "proaste" in niciun fel (Led Zep)...

ba stai un pic, Hotel California nici pe atat!

credeam ca e metalhead.ro, nu hai-sa-ne-dam-cu-parerea.ro
Sus In jos
Ivich
nota
Ivich

Numarul mesajelor : 25
Data de inscriere : 18/12/2006

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyJoi Sept 25, 2008 3:15 pm

Citat :
Revista Mouth Shut a publicat un top al celor mai proaste peise rock din toate timpurile.

Totusi, nu cei de la Metalhead si-au dat cu parerea. Smile
In orice caz, e aberant si nedemn de luat in seama topul. Razz
Sus In jos
http://www.last.fm/user/mizerie
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyJoi Sept 25, 2008 3:18 pm

Ma rog...Mouth Shut imi suna atunci a "hai sa scriem ceva controversat, fara nicio explicatie"... Rolling Eyes
Sus In jos
Velkan
acord

Numarul mesajelor : 52
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptySam Sept 27, 2008 12:07 pm

Probabil Stairway to Heaven îi plăcea gagică-sii, care tocmai i-a dat papucii în public urît de tot, iar pe Hotel California îl bătea ta-su cu cuierul. Acum a ajuns critic de muzică de renume stradal şi se răzbună.

Să mai zic şi de PA?

Nu îmi place sistemul "Iommi i-a împrumutat chitara lui Howe, prin urmare s-a transmis mojo progresiv, şi Iommi e prog-related". Tocmai am ascultat ieri One Day as a Lion, trupă formată din Zack de la Rocha de la RATM şi Jon Theodore. Care a fost pînă de curînd la The Mars Volta, deci ceva-ceva prog-related trebuie să fie, nu?, că doar nu şi-a schimbat omul stilul. Ce contează că One Day as a Lion cîntă rap? Cu atît mai mult, sunt şi avantgardişti.

Rău™.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Oct 01, 2008 9:22 am

^In spiritul ironiei, merge, dar realitatea e ca niciodata astfel de "argumente" n-ar fi acceptate pentru o incluziune controversata.

Dar, tot la capitolul controverse, ascutiti-va creioanele daca aveti o invectiva de scris, caci Metallica vor fi adaugati in curand la Prog-Related. Fragment de declaratie oficiala: "suntem de acord ca Metallica nu e Prog, totusi, gandindu-ne la Prog Metal, adaugarea trupei in Prog-Related poate fi justificata".
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Oct 01, 2008 9:45 am

hehe, war is coming

ce mi se pare mie acum ciudat e seria de recenzii ale lui Zowie Ziggy. omul a recenzat pana acum vreo 12 albume Ozric Tentacles, si media ratingurilor este de maximum 2 stele. io inteleg, iti place din cine stie ce motiv o trupa si ii cumperi un album vechi dar nu-ti place... mai iei inca unul, in ideea ca poate celalalt nu era reprezentativ... nici asta nu-ti place... eventual, daca ti-e draga tare trupa asta, mai incerci si a treia oara, DAR NU DE 12 ORI.
aveam senzatia ca tipul recenzeaza albumele care i-au trecut prin mana, dar acum inclin sa cred ca are un plan de lucru si nu recenzeaza din pura placere.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 EmptyMier Oct 01, 2008 9:56 am

Le ia pe toate la rand, si ma tem ca in anumite stiluri nu se regaseste, asadar le califica slab, o logica ce nu-si are locul la "the pros" - sunt bucuros ca n-a intrat deloc in painea electronica sau kraut-rock-ista, fiindca ar da numai calificative gen "it's noise, deci nu-mi place, deci o stea".

Altfel, ZZ e cum il stim, cel mai pesimist dintre "recenzorii prolifici" - ma si intreb daca-i fan prog rock per se, caci recenziile de 5 stele vin odata la trei luni, in schimb Beatles, Led Zep sau Bowie, cu toti astia s-a aratat parca mai indulgent - totul este ca, de 800 recenzii incoace, scrie foarte usor, putin si cu viteza rapida, fiind greu de extras altceva decat "pareri".
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Aberatii ProgArchives
Sus 
Pagina 5 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aberatii Jazzmusicarchives?
» Progarchives Jingle

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: