| Aberatii ProgArchives | |
|
+18H to He radu bibi Ivich Aldi korgsp auslander Khron Velkan GentleG RoMarillos andu Cristi Ricochet amadeus Piotr Buendia Faust Zarec 22 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Aug 04, 2008 9:48 pm | |
| e "muci" de vreo 2-3 saptamani | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Aug 04, 2008 10:10 pm | |
| - GentleG a scris:
- e "muci" de vreo 2-3 saptamani
aia stiu, dar azi n-a mers absolut deloc. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Aug 04, 2008 11:20 pm | |
| nu, e dus rau. ma mir cum 6 recenzii au fost scrise in ziua asta, daca nu merge sa accesezi nimic... | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Vin Aug 15, 2008 7:55 pm | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Vin Aug 15, 2008 8:01 pm | |
| ^ very aberant.E ca si cum ai nega progul post-clasic | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Vin Aug 15, 2008 8:02 pm | |
| ah...let it be, let it be. la cate a suportat neo-prog-ul... | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Aug 25, 2008 12:43 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Vin Aug 29, 2008 10:39 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Vin Aug 29, 2008 11:16 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Vin Aug 29, 2008 11:23 pm | |
| click on it | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Vin Aug 29, 2008 11:47 pm | |
| am click-uit. dar nu-mi dau seama ce troneaza unde? am dat doar peste Formatii de muzica pop 3 - 2 stele a ok gata...vazui in sfarsit. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Sept 24, 2008 9:59 am | |
| Felicitari lui Bogdan (Olariu) si Ricochet pentru ultima intrare (controversata) in ProgArchives!
Nu sunt ironic, doar n-am stiut unde sa postez mesajul asta altundeva. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Sept 24, 2008 10:14 am | |
| da,mare realizare ,poate o sa intre in curand si Shadowfax si Ken Watson | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Sept 24, 2008 10:20 am | |
| Poate nuantam titlul topicului, daca tot includem si ne-aberatiile din cand in cand. Toate felicitarile le merita Bogdan, eu doar i-am introdus biografia si am pus albumele, fiind colaborator special, cu acces. Nu o prea simt controversata deloc, cel putin gandindu-ma la cum va fi Metallica. Destui au cazut de acord ca primele albume sunt prog, perioada cu Perry merita tag-ul "prog-related", etc... | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Sept 24, 2008 10:27 am | |
| sa mai salvat situatia cu Automatic Fine Tunning si Womega | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| |
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Sept 24, 2008 5:09 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Poate nuantam titlul topicului, daca tot includem si ne-aberatiile din cand in cand.
Toate felicitarile le merita Bogdan, eu doar i-am introdus biografia si am pus albumele, fiind colaborator special, cu acces.
Nu o prea simt controversata deloc, cel putin gandindu-ma la cum va fi Metallica. Destui au cazut de acord ca primele albume sunt prog, perioada cu Perry merita tag-ul "prog-related", etc... cu Journey pe PA, prevad un mic scandal din partea fanilor Toto care probabil isi baga gheara-n gat de ciuda . Oricum, Journey e trupa care mie imi place f mult, cine sunt eu sa judec ca-s pe PA. Si albumele pre-Steve Perry sunt oricum progressive rock, deci e OK. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Sept 24, 2008 10:33 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Sept 24, 2008 10:45 pm | |
| interesant, n-am ascultat decat o singura piesa de acolo, si n-are ce cauta la "proaste" in niciun fel (Led Zep)...
ba stai un pic, Hotel California nici pe atat!
credeam ca e metalhead.ro, nu hai-sa-ne-dam-cu-parerea.ro | |
|
| |
Ivich nota
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 35 Data de inscriere : 18/12/2006
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Joi Sept 25, 2008 3:15 pm | |
| - Citat :
- Revista Mouth Shut a publicat un top al celor mai proaste peise rock din toate timpurile.
Totusi, nu cei de la Metalhead si-au dat cu parerea. In orice caz, e aberant si nedemn de luat in seama topul. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Joi Sept 25, 2008 3:18 pm | |
| Ma rog...Mouth Shut imi suna atunci a "hai sa scriem ceva controversat, fara nicio explicatie"... | |
|
| |
Velkan acord
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 38 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Sam Sept 27, 2008 12:07 pm | |
| Probabil Stairway to Heaven îi plăcea gagică-sii, care tocmai i-a dat papucii în public urît de tot, iar pe Hotel California îl bătea ta-su cu cuierul. Acum a ajuns critic de muzică de renume stradal şi se răzbună.
Să mai zic şi de PA?
Nu îmi place sistemul "Iommi i-a împrumutat chitara lui Howe, prin urmare s-a transmis mojo progresiv, şi Iommi e prog-related". Tocmai am ascultat ieri One Day as a Lion, trupă formată din Zack de la Rocha de la RATM şi Jon Theodore. Care a fost pînă de curînd la The Mars Volta, deci ceva-ceva prog-related trebuie să fie, nu?, că doar nu şi-a schimbat omul stilul. Ce contează că One Day as a Lion cîntă rap? Cu atît mai mult, sunt şi avantgardişti.
Rău. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 9:22 am | |
| ^In spiritul ironiei, merge, dar realitatea e ca niciodata astfel de "argumente" n-ar fi acceptate pentru o incluziune controversata.
Dar, tot la capitolul controverse, ascutiti-va creioanele daca aveti o invectiva de scris, caci Metallica vor fi adaugati in curand la Prog-Related. Fragment de declaratie oficiala: "suntem de acord ca Metallica nu e Prog, totusi, gandindu-ne la Prog Metal, adaugarea trupei in Prog-Related poate fi justificata". | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 9:45 am | |
| hehe, war is coming
ce mi se pare mie acum ciudat e seria de recenzii ale lui Zowie Ziggy. omul a recenzat pana acum vreo 12 albume Ozric Tentacles, si media ratingurilor este de maximum 2 stele. io inteleg, iti place din cine stie ce motiv o trupa si ii cumperi un album vechi dar nu-ti place... mai iei inca unul, in ideea ca poate celalalt nu era reprezentativ... nici asta nu-ti place... eventual, daca ti-e draga tare trupa asta, mai incerci si a treia oara, DAR NU DE 12 ORI. aveam senzatia ca tipul recenzeaza albumele care i-au trecut prin mana, dar acum inclin sa cred ca are un plan de lucru si nu recenzeaza din pura placere. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Oct 01, 2008 9:56 am | |
| Le ia pe toate la rand, si ma tem ca in anumite stiluri nu se regaseste, asadar le califica slab, o logica ce nu-si are locul la "the pros" - sunt bucuros ca n-a intrat deloc in painea electronica sau kraut-rock-ista, fiindca ar da numai calificative gen "it's noise, deci nu-mi place, deci o stea".
Altfel, ZZ e cum il stim, cel mai pesimist dintre "recenzorii prolifici" - ma si intreb daca-i fan prog rock per se, caci recenziile de 5 stele vin odata la trei luni, in schimb Beatles, Led Zep sau Bowie, cu toti astia s-a aratat parca mai indulgent - totul este ca, de 800 recenzii incoace, scrie foarte usor, putin si cu viteza rapida, fiind greu de extras altceva decat "pareri". | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives | |
| |
|
| |
| Aberatii ProgArchives | |
|