Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aberatii ProgArchives

In jos 
+18
H to He
radu
bibi
Ivich
Aldi
korgsp
auslander
Khron
Velkan
GentleG
RoMarillos
andu
Cristi
Ricochet
amadeus
Piotr Buendia
Faust
Zarec
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Aberatii ProgArchives - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Oct 14, 2008 5:20 pm

Oare Ronald Couture(ProgLucky) unul din fondatori care a migrat cu tot database-ul din fostul "Proglands"-care era un site dedicat "NUMAI" progului,nu mai are nici o influenta ? sau nu se mai implica ? sau si-a largit in asa hal orizontul muzical de a ajuns ProgArchives un fel de Prog-Related-Archives ? Idea
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Oct 14, 2008 5:32 pm

Il "vedem" foarte sporadic.
Chiar si asa, ma indoiesc ca fondatorii mai lucreaza la ceva, fata de vremurile timpurii. Chiar si Metallica a fost acceptat de moderatori, la sugestia unor colaboratori. M@X pusese doar interdictie acum doi ani, dar a ridicat-o dat fiind dezvoltarea arhivei (cu alte cuvinte, si dezvoltarea genre-ului Prog Related).
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Oct 14, 2008 5:43 pm

pacat ca moderatorii din sectiunea prog isi irosesc fortele in dezvoltarea prog-related (de parca arhiva de "prog" a fost incheiata )si nu "sapa" dupa albume si trupe obscure din campul progului ,doar vorba aceea "geme netu de trupe de prog" care nu sunt in PA .Chiar eu am zeci de albume "necunoscute" pentru PA
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Oct 14, 2008 6:31 pm

Nu-mi mai pasa pe cine adauga PA; in prog-related poate intra mai oricine - erau pana si discutii candva sa-i bage chiar si pe Judas Priest, si pun pariu ca vor fi si ei acolo intr-o buna zi.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Oct 14, 2008 8:45 pm

acuma am auzit că se discută adiționarea popa labator
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Oct 14, 2008 9:23 pm

^ cand au fost adaugati Black Sabbath si Maiden, au sarit unii cu ideea - pai daca sunt BS si IM, sa fie si Priest; genul prog-related a creat mereu discutii interminabile pe forumul PA - deja un thread pro/contra Metalica pe PA a luat amploare, precum si nenumarate review-uri la albume Metallica, ca ciupercile dupa ploaie Laughing Cred ca o sa scriu si eu cateva intr-o zi - si f putin "de bine". scratch
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Oct 14, 2008 9:39 pm

si daca tot vorbim de aberatii PA, un review - 5 stele la ultimul album Metallica - productie f buna cica?! eu nu ma pricep f bine la chestii din astea si tot gasesc defecte (tobele sunt prea up-front, bassul e realtiv low in mix)

pe o scara de la 1-10, eu dau ultimului Metallica 7,5. Si eu sunt un ascultator mult mai permisiv decat multi, mai putin pretentios. Laughing

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Mar Oct 14, 2008 9:44 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Oct 14, 2008 9:43 pm

Ultimul Metallica e mixat groaznic și se aude infect. Se plîng chiar și cei care au luat varianta triplu-vinil, zic că e tras mai rău ca CDul. loudness-war.

Ca producător Rubin mi se pare un tip tare, problema aici e la mixaj, și, mai ales, la mastering .
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Oct 14, 2008 9:45 pm

bibi a scris:
Ultimul Metallica e mixat groaznic și se aude infect. Se plîng chiar și cei care au luat varianta triplu-vinil, zic că e tras mai rău ca CDul. loudness-war.

Ca producător Rubin mi se pare un tip tare, problema aici e la mixaj, și, mai ales, la mastering .

Cred ca Metallica in grandomania lor nici nu l-au ascultat pe Rubin...poate gresesc.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMier Oct 15, 2008 4:04 pm

Cristi a scris:
^ cand au fost adaugati Black Sabbath si Maiden, au sarit unii cu ideea - pai daca sunt BS si IM, sa fie si Priest; genul prog-related a creat mereu discutii interminabile pe forumul PA - deja un thread pro/contra Metalica pe PA a luat amploare, precum si nenumarate review-uri la albume Metallica, ca ciupercile dupa ploaie Laughing Cred ca o sa scriu si eu cateva intr-o zi - si f putin "de bine". scratch

nu te ironizam, veneam în sprijinul afirmării tale adică nu aș fi deloc surprins să dau de Judas Priest în curând în PA
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyVin Oct 17, 2008 6:09 pm

Dupa atatea critici, vin si eu cu o lauda (o anti-aberatie). Am observat azi ca Herbie Hancock a fost adaugat in PA. Nu stiu exact cand s-a intamplat asta, stiu doar ca in urma cu una sau doua saptamani nu era si, cu toate ca eu consider jazz-rockul un gen tangential progresivului, salut aceasta aparitie. Intre atatea trupe mai mult sau mai putin reprezentative pentru fusion lipsea tocmai unul dintre piloni.
Sus In jos
radu
ritm

Numarul mesajelor : 148
Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyVin Oct 17, 2008 8:06 pm

de ce nu si grateful dead la proto prog/ prog related? jefferson airplane sunt acolo de ceva vreme
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Oct 27, 2008 5:00 pm

care s-a inregistrat pe progarchives ca Bunburyist si face misto? Laughing Laughing Laughing
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Oct 27, 2008 8:37 pm

in ultima vreme ma cam umfla rasul cand mai intru , cam rar ce-i drept pe PA - tocmai am vazut 2 review-uri de 1 stea la A Saucerful of Secrets si Obscured by Clouds, acelasi reviewer; no comment (caz incurabil, pana si sarcasmul e inutil in cazul asta); aceasi situatie cu un review de 4 stele pt St Anger (Metallica evident) - o vizita la ORL - ist de urgenta - 4 stele la un asemenea album pe un site de rock progresiv??!! affraid

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Lun Oct 27, 2008 9:25 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Oct 27, 2008 9:21 pm

păi n-o fi fost St Anger ce a ascultat. așa mi-a tras unu țeapă pe vremea când nu aveam nici măcar calculator. i-am dat 100 000 lei în 2003 să-mi facă St ANger audio și mi-a făcut cu totul altceva. acel cd e la piotr acum dacă nu mă înșel, nu coane? lol!
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Oct 27, 2008 9:22 pm

Nu am înțeles niciodată de ce se fac reviewuri negative (mă refer la amatorisme și nu la oameni angajați la o revistă, cărora li se pune stiva de CDuri în față și li se cere părerea).

Dacă nu îmi place ceva, mă apuc să-mi revărs frustrările pe tastatură ?

Hai, dacă e trupa mea de suflet și tocmai am suferit o mare dezamăgire, mai treacă, meargă. În rest, ce nu mă interesează dau frumos la o parte și încerc să sugerez ceva care mă bucură Smile
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Oct 27, 2008 9:28 pm

De ce nu. Atâta timp cât opinia negativă e argumentată, go for it.

Cristi:
Am citit recenzia lu' nenea. E punctul lui de vedere și-l respect pentru că aduce argumente reale și nu aberează, deși nu-s deloc de acord. Încearcă să asculți St Anger după primul album Einsturzende Neubauten și îți va părea simfonie Very Happy
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Oct 27, 2008 9:31 pm

Nu ai pățit niciodată să ți se schimbe gusturile ?

Eu da Smile
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Oct 27, 2008 10:24 pm

ba da , dar de aceea lângă recenzie apare și data. un cititor chibzuit înțelege că aia fu opinia recenzorului la vreme respectivă

altfel, ar fi numai ratinguri de peste 3 stele la toate albumele, lame după părerea mea Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Dec 08, 2008 12:30 am

Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Dec 08, 2008 12:42 am

Zarec a scris:
altfel, ar fi numai ratinguri de peste 3 stele la toate albumele, lame după părerea mea Smile

nu ar fi numai ratinguri de peste trei stele la toate albumele

ci ar fi prezentate numai albume cu ratinguri de peste trei stele Smile

nu e chiar totuna Smile

eu asa as face ... as folosi omisiunea

Matze parca spunea ca nu exista muzica proasta ci doar muzica nepotrivita la un moment dat (sau ceva de genul acesta)
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Dec 08, 2008 7:30 pm

Ricochet a scris:
http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=53902

lol!

las că-i bag eu pe Slipknot Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyLun Dec 08, 2008 8:59 pm

Zarec a scris:
Ricochet a scris:
http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=53902

lol!

las că-i bag eu pe Slipknot Laughing

An hour later:

Zarec on PA a scris:
If Metallica and Moonspell have entered the archives, Korn's addition shouldn't be more than a walk in the park.

Slaver a scris:
Hey Zarec - Someone agrees with me. Hey Now!! Just some advice - don't try - it's painful - ask me I know.

Na, bravo! lol!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyMar Dec 30, 2008 3:14 am

Membrul Bern asculta muzica tiganeasca romaneasca, wtf !? Shocked Laughing

http://www.progarchives.com/forum/member_profile.asp?PF=4676
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 EmptyVin Ian 09, 2009 3:52 am

JgX 5
(jorge jaimes benitez) I dont know why so many people is telling that the album is not as good as it is, i understand the tendencies of genesis are very different from the seventies to now, so why dont we analyse them from the basys of their new sound instead of judging them. So we know that Peter Gabriel and Phil Collins are not anymore in the band, as a result of this we have a new and cool sound, the songs are more easy to listen,there are a lot of beautiful moments on this album,believe me,try to expand your mind,try to have an open MIND...forget about the past...listen the first song..Calling all stations...what do you think?and then,comes the voice of ray wilson...telling something different,good voice,is not gabriel,ok??IS NOT Collins,IS RAY WILSON..try to think that this is another band,before you listen to this try to change the name..ok??and enjoy the music.Music is Music,you dont have to wait ,because there not will be another selling england by a pound,so try to understand what music is,really.the chorus,the ballads,there are a lot of people who dont understand very well what is Music, they try to find in each album the music they want to hear.........got that rico............................chet?????
FIVE STARS...try it,listen,focus,dont be a monkey...

cu aberatiile PA apar evident si aberaNtii PA - pt un asa zis ascultator de prog care cica scrie review-uri pe "cel mai tare site de prog-rock", lipsa de bun simt mi se pare de neiertat - moderatorii si administratorii sau cine are grija pe acolo, n-au vazut ce zice asta??!! Suspect
Nici nu shtiu ce sa mai zic...ingustimea la minte e o premiera pe PA - si ingustul a scapat basma curata...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Aberatii ProgArchives
Sus 
Pagina 7 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aberatii Jazzmusicarchives?
» Progarchives Jingle

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: