Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aberatii ProgArchives

In jos 
+18
H to He
radu
bibi
Ivich
Aldi
korgsp
auslander
Khron
Velkan
GentleG
RoMarillos
andu
Cristi
Ricochet
amadeus
Piotr Buendia
Faust
Zarec
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

Aberatii ProgArchives - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 8:43 pm

^ poate genu' asta de gluma n-o fi pe gustul meu...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 8:47 pm

Exact. Nu exista gust universal, care sa le placa pe toate...
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 8:58 pm

andu a scris:

evident; dar pe mine chiar m-a iritat teribil poll-ul Laughing

Imi amintesc unul din primele polluri facute de mine pe PA acu 4 ani - Abacab vs Hot Space a iritat pe cativa care-mi trimiteau emoticoane a la "eshti cu capu'/ce l-o apucat si pe asta". Dar macar avea logica - 2 trupe care au creat 2 albume comerciale, rupandu-se de trecutul care ii consacrasera.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 9:05 pm

Sa nu uitam de ironie (cel putin asa mi s-a parut post-ul initiatorului, mai departe n-am citit).

edit: oops, eu raspundeam la ce s-a scris pe pagina anterioara, nu mi-am dat seama

Ultima editare efectuata de catre Ricochet in Mar Iul 13, 2010 9:08 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 9:06 pm

Cristi a scris:
andu a scris:

Imi amintesc unul din primele polluri facute de mine pe PA acu 4 ani - Abacab vs Hot Space a iritat pe cativa care-mi trimiteau emoticoane a la "eshti cu capu'/ce l-o apucat si pe asta". Dar macar avea logica - 2 trupe care au creat 2 albume comerciale, rupandu-se de trecutul care ii consacrasera.

da, dar acum ti-a trecut, vezi? Laughing

tin minte ca faceai sondaje cu albumele mai comerciale, din anii 80, ale diverselor trupe mari, si mi se parea ca ti-o cauti cu lumanarea Laughing e plin de puristi (acolo ca peste tot), in care ar exploda fierea daca te-ar auzi zicand ca big generator e un album exceptional Smile
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 10:14 pm

Mie imi place cum suna tobele pe St. Anger. Si piesa mea preferata de la ELP e pe Love Beach si se cheama For You.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 10:48 pm

^ deci ce-ai alege intre cele doua?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 11:03 pm

Love Beach e un album mediocru spre decent, nicidecum infiorator.

St. Anger l-am dat unei gagici, innebunita dupa trupa, in clasa a sasea, crezand ca obtin ceva in urma asta. N-am mai vazut-o nici pe ea, nici albumul.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 11:28 pm

andu a scris:
Cristi a scris:
andu a scris:

da, dar acum ti-a trecut, vezi? Laughing

tin minte ca faceai sondaje cu albumele mai comerciale, din anii 80, ale diverselor trupe mari, si mi se parea ca ti-o cauti cu lumanarea Laughing e plin de puristi (acolo ca peste tot), in care ar exploda fierea daca te-ar auzi zicand ca big generator e un album exceptional Smile

pai pe de o parte o cautam cu lumanarea (elitishti si puristii pot fi f enervanti cateodata Laughing ), dar pe de alta parte vroiam si eu sa shtiu si eu cui mai place Camel-ul sau Rush-ul optzecist ultimile 2 Floyduri, Marillion-ul erei Hogarth (care e dispretuit sau un acquired taste pt multi), ca sa dau cateva exemple.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMar Iul 13, 2010 11:32 pm

Uroboros a scris:
Mie imi place cum suna tobele pe St. Anger. Si piesa mea preferata de la ELP e pe Love Beach si se cheama For You.

problema cu St Anger nu sunt tobele; melodiile au fost facute in graba, e treaba neterminata.

Love Beach nu l-am ascultat demult, m-a plictisit ultima oara cand l-am ascultat. O sa-i mai dau o sansa totusi.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMier Iul 14, 2010 1:25 am

andu a scris:
^ deci ce-ai alege intre cele doua?

Nu stiu, ca de pe Love Beach n-am ascultat decat piesa aia. Dar as alege Metallica si la intrecere cu Tarkus, deci nu ma lua in seama.

P.S. Nu sunt fan Metallica, pur si simplu nu suport ELP.
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 51
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMier Iul 14, 2010 7:22 am

bad bad !
oricum, matallica de dupa 90 e o formatie de muzica country.
Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMier Iul 14, 2010 5:14 pm

oaspetele a scris:
bad bad !
oricum, matallica de dupa 90 e o formatie de muzica country.

exagerezi; inteleg ca trupa asta a dezamagit in ultimii ani, dar country NU sunt.

Load, mult hulitul Load, e unul din favoritele mele zilele astea.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMier Iul 14, 2010 7:15 pm

Uroboros a scris:
Si piesa mea preferata de la ELP e pe Love Beach si se cheama For You.

ai dreptate cu melodia asta, chiar ca e foarte faina. O ascult chiar acum. Smile
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMier Iul 14, 2010 8:30 pm

Uroboros a scris:
P.S. Nu sunt fan Metallica, pur si simplu nu suport ELP.

Trece un vot și în contul meu (am fost terorizat recent cu primul ELP).
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMier Iul 14, 2010 8:42 pm

ba, daca v-ar auzi astia de pe Prog Archive v-ar baga la aberatii.
Very Happy
acuma serios, primul album ELP e chiar meserias.

si matalica e, intr-adevar, o trupa de country. nu-mi spuneti altceva, i-am vazut si in concert
it's up to you Budapest !
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMier Iul 14, 2010 9:20 pm

pentru calmare cititi indemnul din "semnatura" mea(limba romana) Cool
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMier Iul 14, 2010 9:44 pm

Metallica e trupa de prog related, nu mai vorbiti aiurea.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyMier Iul 14, 2010 10:17 pm

oaspetele a scris:
ba, daca v-ar auzi astia de pe Prog Archive v-ar baga la aberatii.
Very Happy

si matalica e, intr-adevar, o trupa de country. nu-mi spuneti altceva, i-am vazut si in concert
it's up to you Budapest !

toata discutia asta despre ELP am declansat-o eu (greseala mea); era doar vorba de un poll - Love Beach vs St Anger. Asta era aberatia progarchives din punctul meu de vedere.

Primu' album ELP e intr-adevar fain. Dar ce au scos incepand cu Works e slabutz...

Deci au facut Metallica o melodie cu iz country - Mama Said si gata, ii etichetam country music? In fine... scratch
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyJoi Iul 15, 2010 8:19 am

oaspetele a scris:

Very Happy

Nu contest valoarea și nici nu fac o judecată. Pur și simplu nu-i suport și am rezistat cu greu să nu ies pe ușă pînă s-a terminat fața 1 (era un vinil).
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyJoi Iul 15, 2010 3:17 pm

Cristi a scris:

Deci au facut Metallica o melodie cu iz country - Mama Said si gata, ii etichetam country music? In fine... scratch

aha, am atins oare un fan matalica ?
Very Happy
hai nu te supara. trecerea de la justice (poate singurul care ar fi un fel de 'prog related' related) a fost atat de abrupta, incat pentru mine au incetat sa fie intereseanti.
chiar si vechile piese suna oarecum ciudat in 'noua' interpretare. mai ales vocea s-a diluat si a virat catre zona bonjoviana. ieieieee.
niste pozari.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyJoi Iul 15, 2010 5:11 pm

oaspetele a scris:
chiar si vechile piese suna oarecum ciudat in 'noua' interpretare. mai ales vocea s-a diluat si a virat catre zona bonjoviana. ieieieee.
niste pozari.

Asta cu bonjovian e bună Smile Am simțit repulsia atunci cînd am ascultat Loverman făcut cover de Metallica.

* * *

Pe de altă parte, și mai ales în lumina semnăturii lui G.G. trebuie să recunosc faptul că nu sînt un amator de prog, sînt un soi de intrus pe forumul vostru dar îmi face plăcere atmosfera chiar dacă nu mai ascult o mare parte din muzica pe care o ascultați voi. Vreau să-mi fac mea culpa oficial și să vă rog să nu mă luați în serios atunci cînd îmi mai scapă comentarii acide cum au fost alea cu ELP (cred că Metallica e cam offtopic aici).

Ultima editare efectuata de catre bibi in Joi Iul 15, 2010 5:15 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyJoi Iul 15, 2010 5:12 pm

oaspetele a scris:
Cristi a scris:

aha, am atins oare un fan matalica ?
Very Happy
hai nu te supara. trecerea de la justice (poate singurul care ar fi un fel de 'prog related' related) a fost atat de abrupta, incat pentru mine au incetat sa fie intereseanti.
niste pozari.

Laughing nu-s fan si sunt si eu dezamagit de ce fac in ultima vreme; eu raman cu Master, Justice si Load care mai merg ascultate pt mine; vocea lui James nu mai e aceeasi intr-adevar, a imbatranit, sa fie si abuzul de alcool, nu shtiu... Bonjoviana nu e Laughing

pozari? nitzel...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyJoi Iul 15, 2010 7:18 pm

Load e un album excelent pentru mine, rotunjit in sus spre patru stele din cinci. Cu el i-am descoperit. Dar! cu conditia sa ignori faptul ca au cantat chestii diferite inainte.

@bibi: esti cel mai binevenit intrus pe care l-am cunoscut vreodata Smile
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 EmptyJoi Iul 15, 2010 10:25 pm

eu vreau sa ma las de ascultat orice fel de muzica cu pretentii. orice gen ar fi.
pentru inceput cred ca ar trebui sa renunt sa mai ascult muzica, pentru ca nu pot sa ascult muzica comerciala de la radio.
daca nu mai apare nici un mesaj din partea mea pe forum inseamna ca fie am reusit, fie sunt mort. Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 12 Empty

Sus In jos

Aberatii ProgArchives
Sus 
Pagina 12 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aberatii Jazzmusicarchives?
» Progarchives Jingle

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: