Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aberatii ProgArchives

In jos 
+18
H to He
radu
bibi
Ivich
Aldi
korgsp
auslander
Khron
Velkan
GentleG
RoMarillos
andu
Cristi
Ricochet
amadeus
Piotr Buendia
Faust
Zarec
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Urmatorul
AutorMesaj
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

Aberatii ProgArchives - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyJoi Iul 15, 2010 10:34 pm

^ Nu exista muzica cu pretentii, doar ascultatori cu pretentii. Tu pari cam pretentios de exemplu, daca ai asemenea planuri marete. Smile
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyDum Iul 18, 2010 9:45 am

H to He a scris:
eu vreau sa ma las de ascultat orice fel de muzica cu pretentii. orice gen ar fi.
pentru inceput cred ca ar trebui sa renunt sa mai ascult muzica, pentru ca nu pot sa ascult muzica comerciala de la radio.
daca nu mai apare nici un mesaj din partea mea pe forum inseamna ca fie am reusit, fie sunt mort. Very Happy

cred ca dependenta de muzica (si arta, frumos, in general) este cea mai frumoasa. un album oricat de vechi si demodat pentru toata umanitatea este, iti aduce satisfactii care nu cer nimic in schimb (cu exceptia catorva clipe si o minte deschisa).
drogurile distrug sanatatea, femeile vin si pleaca fiecare ditrugand o particica din tine, munca oboseste. mai ramane cunoasterea insa pe ce cunosti mai mult iti vezi ignoranta.
toata pravalageala mea este o aberatie care se traduce in peste 300 de albume (daca nu si mai multe) alte unor diverse trupe obscure din ani 70, pe care le-am audiat (si mi-au placut cam 80-90% din ele) in ultimele luni.
macar astea raman pe DVD si le am tot timpul la indemana cat mai traiesc.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyDum Iul 18, 2010 9:59 am

H to He a scris:

toata pravalageala mea este o aberatie care se traduce in peste 300 de albume (daca nu si mai multe) alte unor diverse trupe obscure din ani 70, pe care le-am audiat (si mi-au placut cam 80-90% din ele) in ultimele luni.
macar astea raman pe DVD si le am tot timpul la indemana cat mai traiesc.
aplauze Very Happy
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyDum Iul 18, 2010 11:23 am

Nici dezintoxicare pentru dependenta asta nu exista, ceea ce poate fi naspa Smile Tin minte ca acum un an si ceva, pe cand lucram, a fost o perioada cand o saptamana intreaga n-am reusit sa ascult muzica, si am fost in pragul depresiei (pe bune), fara sa-mi dau seama de ce!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyLun Aug 09, 2010 1:38 am

http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5565

Neutral

http://www.progarchives.com/album.asp?id=29967

Neutral ?!??!

Vad ca sunt doua albume Everything that Happens Will Happen Today. Unul (with Brian Eno) (ceea ce-i just) si unul (with David Bryne) (adica Bryne cu el insusi?).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyLun Aug 09, 2010 1:44 am

Link-ul duce la Here Lies Love (with Fatboy Slim), nu la alt Everything that Happens Will Happen Today.

?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyLun Aug 09, 2010 2:13 am

Le-am comentat separat. Primul link e pagina discografica, si acolo se observa dublura.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyLun Aug 09, 2010 2:17 am

Ricochet a scris:
Le-am comentat separat. Primul link e pagina discografica, si acolo se observa dublura.

asta nu e o aberatie, e o greseala, mai gresesc si ei...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyLun Aug 09, 2010 2:58 am

*facepalm*

Hai sa-mi refac postarea, ca sa elimin tot ce a fost ironic sau mi s-a parut amuzant (nu si aberant).

Citat :
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5565

Neutral

http://www.progarchives.com/album.asp?id=29967

Neutral ?!??!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyLun Aug 09, 2010 3:30 am

Am cautat cu search pe pagina si n-am gasit decat o singura intrare pentru Everything that Happens Will Happen Today. scratch
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptySam Aug 14, 2010 11:32 am

Tori Amos. am ascultat prea putin, dar din ce-am ascultat nu prea are de-a face cu nici macar cu muzica rock.
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5755
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptySam Aug 14, 2010 11:49 am

^ nu-i bai , sunt acolo multe care nu au legatura cu progu Cool
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptySam Aug 14, 2010 1:58 pm

H to He a scris:
Tori Amos. am ascultat prea putin, dar din ce-am ascultat nu prea are de-a face cu nici macar cu muzica rock.
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5755

To Venus And Back - fața live este rock. La fel a fost și concertul de la noi de la Polivalentă. Cvartetul live mi s-a părut foarte mișto, cu un sunet surprinzător de dur Smile

Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyLun Aug 23, 2010 6:40 pm

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyLun Aug 23, 2010 6:53 pm

^ interesant, intr-adevar, dar cam limitat modul respectiv de a pune problema. intre altele, exclude intreaga zona de metale care dupa ce a trecut prin extremitatile cele mai intense s-a relaxat si calmat atat de tare incat un ascultator neavizat nici nu si-ar da seama ca e vorba de trupa care la baza sunt trupe de metal. exemplu bune in sensul asta is Subterranean Masquerade, Kayo Dot, mult post-metal.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyMar Aug 24, 2010 8:47 pm

Clasificarea lui andu mi se pare cea mai precisa. Smile Lista pusa de ala acolo e total aiurea, dar sunt de acord ca sunt trupe de metal care incearca sa fie prog si altele care incearca sa fie metal si intamplator le iese ceva care altora le suna a prog.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyMier Sept 01, 2010 7:59 pm

Ma irita teribil pe PA ca unele prezentari de artisti au pareri negative; mi se pare aberant, o prezentare de trupa trebuie creata cu obiectivitate, reviewurile de albume n-au decat sa fie subiective.

Un exemplu e prezentarea lui David Gilmour. M-a iritat teribil.

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Mier Sept 01, 2010 8:22 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyMier Sept 01, 2010 8:03 pm

^
money,money,money(abba) Cool
cat timp se vor gasi indivizi acolo care dau 5 stele(MASTERPIECE!!! ) la albume mars volta, tool,opeth si alte(multe extreme tehnice) si dau 3-4 stele la albume clasice de prog) , asta pe un site numit "progarchives", atunci nu te mira de "aberatii"
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyMier Sept 01, 2010 8:27 pm

Biografia este timpurie, la fel ca si activitatea biografului. Multe dintre textele vechi au trebuit corectate sau imbunatatie, din varii motive. Punctul de vedere al lui Cristi este corect, asa ca lucrurile se pot remedia (daca sunt si sesizate).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyMier Sept 01, 2010 9:45 pm

GentleG a scris:
^
money,money,money(abba) Cool
cat timp se vor gasi indivizi acolo care dau 5 stele(MASTERPIECE!!! ) la albume mars volta, tool,opeth si alte(multe extreme tehnice) si dau 3-4 stele la albume clasice de prog) , asta pe un site numit "progarchives", atunci nu te mira de "aberatii"

Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyMier Sept 01, 2010 9:47 pm

Ricochet a scris:
Biografia este timpurie, la fel ca si activitatea biografului. Multe dintre textele vechi au trebuit corectate sau imbunatatie, din varii motive. Punctul de vedere al lui Cristi este corect, asa ca lucrurile se pot remedia (daca sunt si sesizate).

De acord, se poate solicita o imbunatatire. Exista totusi unii care cred ca e de datoria lor sa isi bage p*la in trupele carora le scriu biografia, am avut foarte recent un caz (care s-a discutat insa doar in zona colaboratorilor, n-a "transpirat").
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyMier Sept 01, 2010 9:53 pm

Ciudat, de regula cei care se ofera sa scrie sunt si devotati, iar cei din echipa nu sar calul. A fost un caz de "mama voastra ca ati acceptat trupa asta, va arat voua"??
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyMier Sept 01, 2010 11:06 pm

Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyMier Sept 01, 2010 11:14 pm

andu a scris:
^ look

doar useri speciali pot vedea asta, eu nu sunt unul din ei. Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 EmptyJoi Sept 02, 2010 12:07 am

S-a referit strict la mine, Cristi, care n-am fost deposedat de drepturi de colaborator si pot teoretic accesa informatia.

Problema e ca nu-mi prea imi vine sa ma loghez Laughing (mi-a intrat si mie in cap acuma, ca si lui Andu dupa ce a plecat prima oara, ca daca ma mai arat activ, atunci nu mi-s serioase intentiile). Nu ma interesa nume de bagabonzi, intrebam sumar despre fenomen.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 13 Empty

Sus In jos

Aberatii ProgArchives
Sus 
Pagina 13 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aberatii Jazzmusicarchives?
» Progarchives Jingle

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: