Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aberatii ProgArchives

In jos 
+18
H to He
radu
bibi
Ivich
Aldi
korgsp
auslander
Khron
Velkan
GentleG
RoMarillos
andu
Cristi
Ricochet
amadeus
Piotr Buendia
Faust
Zarec
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Aberatii ProgArchives - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyVin Ian 09, 2009 2:25 pm

what? se referea la mine sau ce? ca n-am prins discutia si nu inteleg. Neutral

ah, gata, era vorba de Calling All Stations, a fost nemultumit de review-ul meu. s-a editat deja.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyVin Ian 09, 2009 4:47 pm

Ricochet a scris:
what? se referea la mine sau ce? ca n-am prins discutia si nu inteleg. Neutral

ah, gata, era vorba de Calling All Stations, a fost nemultumit de review-ul meu. s-a editat deja.

Smile nici eu nu sunt de acord cu review-ul tau la CAS da' de respectat opinia altuia, asta pot s-o fac. N-as putea trai intr-o lume unde eu nu pot fi liber sa exprim ceea ce gandesc. (suna banal, nu-i asa?)

in fine, case solved....
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyVin Ian 09, 2009 4:57 pm

De observat data:

Posted Monday, August 15, 2005

Printre primele mele recenzii. Laughing

As schimba multe la recenziile timpurii de tipul asta (ranforsandu-le si cu 1000 de cuvinte in plus Laughing ); aici cred ca as schimba pasaje precum "the 1981-1993 period is called mellow", caci intre timp am devenit mai optimist in ce priveste pop-ul Genesis.

Si ce ciudat, am zis "I'm amazed I'm giving it two stars,I'm doing it only out of respect" si tot o stea i-am dat. Laughing

Recenzie e de nivelul unui "basher frustrat", recunosc. Totusi, la o rescriere, tot nota slaba voi da albumului. Wink
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyVin Ian 09, 2009 5:17 pm

^ nici macar nu trebuie sa dai explicatii sau scuze pt ce ai scris acolo Smile
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMier Ian 21, 2009 10:04 pm

asta s-ar incadra la "anomalii PA" . Azi unul "King-by-tor" a dat doua stele la
-Scheherazade and Other Stories- ,asa zisu "rege" fiind si membru in eclectic team .Nu stiam de ce s-a dus de rapa PA-ul in ultima vreme. Acum stiu,s-a umplut lumea de "inchipuiti", au ascultat si ei 100 albume de prog si se cred "l'ombilico del mondo"
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMier Ian 21, 2009 10:27 pm

^ eu unul n-am nika sa ma plang de ce a facut Renaissance pana in '78, asa ca musiu ala e aberant.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMier Ian 21, 2009 10:34 pm

mie mi s-ar parea aberant ca toti oamenii sa aiba gusturi identice. atata timp cat isi manifesta fara aroganta sau agresivitate impresiile, pot sa creada orice vor despre muzica care mie imi place.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMier Ian 21, 2009 10:36 pm

^ corect, da' si noi avem libertatea de a reactiona la opiniile lor. Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMier Ian 21, 2009 10:45 pm

E o problema ca omul face parte din "Eclectic Team"?

Cat despre review, tocmai acum il tragem si noi de urechi (mai ales eu, caci iubesc acel album), dar asta nu schimba faptul ca lui nu-i place si nu-l considera atat de valoros. Deci sunt in liga cu Andu: de gustibus.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMier Ian 21, 2009 10:50 pm

nu e problema mare ca e in eclectic (desi asta e un segment important in prog),doar ca ei(unii din ei) pot deveni formatori de opinie si chiar de "gustibus" pentru altii. Deci m-ai multa responsabilitate
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMier Ian 21, 2009 10:54 pm

GentleG a scris:
nu e problema mare ca e in eclectic (desi asta e un segment important in prog),doar ca ei(unii din ei) pot deveni formatori de opinie si chiar de "gustibus" pentru altii. Deci m-ai multa responsabilitate

Impreuna cu multi altii, care au responsabilitate egala. Omul "simplu" deschide pagina Seherazadei si vede recenzii de x.y.z de 5 stele, de a, b de 4 si mai e si a lui k si j de 2 stele. Aprecierea albumului ramane destul de mare, majoritatea i-a fixat statutul de "clasic" oricum, nu altfel.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMier Iul 01, 2009 9:53 pm

Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMier Iul 01, 2009 10:07 pm

Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyJoi Iul 02, 2009 6:23 pm

^^ exista persoane care abereaza rau, n-o sa fie niciodata meatloaf pe PA. La un moment dat era un individ care venea cu argumente ca ABBA se incadreaza perfect la prog-related. Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyJoi Iul 02, 2009 6:48 pm

Eu zic ca avem destul timp sa adaugam toate trupele din istoria muzicii. Cool
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyJoi Iul 02, 2009 6:54 pm

^ ... ca doar in fond toate se trag din Bach Laughing
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyJoi Iul 02, 2009 7:37 pm

GentleG a scris:
^ ... ca doar in fond toate se trag din Bach Laughing

care se trage din mă-sa deci și pe ea putem s-o adăugăm în PA. poate o fi vreun bootleg cu țipetele scoase cu ocazia nașterii lui alde bach
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyJoi Iul 02, 2009 7:52 pm

Oh, my! Surprised Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMar Iul 14, 2009 2:56 pm

Was ist mit ProgArchives passiert? Ich kann keine Links zugreifen. Es sieht aus wie es gestorben wäre.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMar Iul 14, 2009 5:18 pm

Ricochet a scris:
Was ist mit ProgArchives passiert? Ich kann keine Links zugreifen. Es sieht aus wie es gestorben wäre.

păi atunci odihnească-se-n pace
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMar Iul 14, 2009 10:18 pm

Nee, forumistii mi-au spus ca le merge struna, mie nu mi s-a deschis toata ziua. Ciudat.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMar Aug 11, 2009 12:12 am

Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyMar Aug 11, 2009 1:01 pm

Brother will kill brother/spreading blood across the land/killing for religion/something I don't understand
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyVin Sept 25, 2009 1:40 am

moama ce post-count are Rico pe PA Laughing
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 EmptyVin Sept 25, 2009 3:08 am

Ricochet a scris:
Se aduna, si se aduna, si se tot aduna lol!

http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=60319

previzibila chestia asta - pai daca au pus pe Metallica acolo, de ce nu si Megadeth... Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Aberatii ProgArchives
Sus 
Pagina 8 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aberatii Jazzmusicarchives?
» Progarchives Jingle

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: