| Aberatii ProgArchives | |
|
+18H to He radu bibi Ivich Aldi korgsp auslander Khron Velkan GentleG RoMarillos andu Cristi Ricochet amadeus Piotr Buendia Faust Zarec 22 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Joi Sept 02, 2010 2:38 pm | |
| @Cristi: era intr-adevar link la forumul "secret", sorry, mi-a fost lene sa-i dau MP lui Rico, asa ca am varsat direct pe forum. In alta ordine de idei: Holy fuck! All those Rico-reviews... Gone! Like tears in the rain... | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| |
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Joi Sept 02, 2010 8:27 pm | |
| - andu a scris:
- @Cristi: era intr-adevar link la forumul "secret", sorry, mi-a fost lene sa-i dau MP lui Rico, asa ca am varsat direct pe forum.
In alta ordine de idei:
Holy fuck! All those Rico-reviews... Gone! Like tears in the rain... de ce au disparut reviewurile lui Rico? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Joi Sept 02, 2010 10:17 pm | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Joi Sept 02, 2010 10:50 pm | |
| - andu a scris:
- le-a luat vantul...
eu intrebam pe bune... | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Joi Sept 02, 2010 11:22 pm | |
| ^ Pai cred ca singurul raspuns pe bune poate sa-l dea doar Rico himself Also, SR XXII: Come back, Rico! | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Joi Sept 02, 2010 11:48 pm | |
| - rushfan4 a scris:
- Henry Plainview a scris:
- Does anybody know what happened to Ricochet?
Last I heard he was overseas or something, I don't know what happened. epic lol dar acum pe bune: inapoi la lucruri serioase, aberatii aberante si Zeuhl | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Vin Sept 03, 2010 12:11 am | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 7:27 pm | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:03 pm | |
| - Cristi a scris:
o aberatie pe saptamana se pare; un poll fara rost ca sa nu zicem stupid. Na c-am zis... chiar mai des , PA pare sa devina o aberatie (Jethro Tull pe ultimul loc intr-un poll in care era prezent si "eternul"si "zilnicul" Porcupine Tree).De cand Porcupine Tree e "prog giant"? si tot azi alt poll incompatibil ca sa nu zic tampit . http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=71044 | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:05 pm | |
| Nici "fara rost", nici "stupid" nu echivaleaza cu aberant. In plus, orice progger a visat ca organizeaza un atentat impotriva lui Collins, deci...
(Off-topic) In cadrul discutiei din acel poll, la batosenia lui alde Chopper sau Snow Dog ma asteptam, insa atentionarea diplomatica a lui Easy Livin' s-a cam impotmolit la ultima propozitie. | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:32 pm | |
| - GentleG a scris:
- PA pare sa devina o aberatie (Jethro Tull pe ultimul loc intr-un poll in care era prezent si "eternul"si "zilnicul" Porcupine Tree).De cand Porcupine Tree e "prog giant"?
si tot azi alt poll incompatibil ca sa nu zic tampit . http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=71044
Dincolo de filtrele tale personale legate de ce e prog si ce nu, sper ca esti altfel cat se poate de tolerant si stii sa savurezi Porcupine Tree sau Radiohead sau Opeth la fel ca noi toti, chiar daca nu-i consideri "prog giants", nu? Adica treaba e ok, singura ta problema e legata de terminologie, nu de muzica in sine. Am dreptate? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:35 pm | |
| S-avem pardon, daca nu-i prog, atunci e numai bun de aruncat la gunoi. Ma dezamagesti... Nu uita ca acest forum se vrea progresiv! | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:41 pm | |
| Uf... uit mereu. Tot ma cred pe forumu metalhead si intru in confuzii de astea penibile. Acolo e fix pe dos - daca asculti prog esti ghei, si cine ar vrea asta? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:44 pm | |
| LOL, metalhead au forum? Tulai... | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:44 pm | |
| Domnilor, cred ca ne indepartam cu pasi mari de scopul acestui topic. Reiese o creatie negativista comparabila cu cea taman reclamata cu cateva posturi in urma, ceea ce mi se pare cel putin ironic. Suntem un colectiv din care o singura persoana mai e membru activ PA (si colaborator implicat, pe deasupra), asa ca nu stiu cum sa mai interpretez conotatia "denuntarilor" noastre. Sa nu-ti placa situatia e un mesaj perfect valabil, dar sa cauti nod in papura unor discutii care bat de la o posta ca sunt pur distractive, respectiv care se refera la lucruri favorite, in care practic un "cum imi place" al cuiva nu e mai prejos decat al urmatorului (exceptie fiind Walter, care aplica versiunea muzicala/muzicologica?! a rasismului), ei bine, eu personal incep sa stramb din nas la huiduitul asta de la distanta, din tribuna. | |
|
| |
Uroboros capodopera
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:48 pm | |
| andu: Ar trebui sa-l rasfoiesti - uneori devine foarte amuzant. Acum cateva luni a facut unu un topic despre John Cage - prilej de caterinca gratioasa de la o gramada de insi care nu ascultasera ever asa ceva dar aveau opinii superinfipte. Ala cu topicu a fost banat permanent la scurt timp. | |
|
| |
radu ritm
Numarul mesajelor : 148 Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:49 pm | |
| - andu a scris:
- LOL, metalhead au forum? Tulai...
da, destul de amuzant: (despre pinka floyda) Nu mi se par atat de buni pe cat spuneti. Au avut si ei piesele lor super-tari, dar prea putine. Despre Pink Floyd imi place sa-mi aduc aminte pentru ca tata asculta muzica de asta. Aveam casete cu ei inca de mic si ascultam seara, de multe ori adormeam pe piese ciudate, pline de chitari cum nu auzisem sau chiar de scheleleieli de pescarusi ... Asta era o muzica foarte atmosferica pentru dormit ... Dar cam atat. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 8:55 pm | |
| You guys made my day Daca vreodata vreau sa trollez la modul serios, acum stiu unde | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| |
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 9:30 pm | |
| - Uroboros a scris:
- GentleG a scris:
- PA pare sa devina o aberatie (Jethro Tull pe ultimul loc intr-un poll in care era prezent si "eternul"si "zilnicul" Porcupine Tree).De cand Porcupine Tree e "prog giant"?
si tot azi alt poll incompatibil ca sa nu zic tampit . http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=71044
Dincolo de filtrele tale personale legate de ce e prog si ce nu, sper ca esti altfel cat se poate de tolerant si stii sa savurezi Porcupine Tree sau Radiohead sau Opeth la fel ca noi toti, chiar daca nu-i consideri "prog giants", nu? Adica treaba e ok, singura ta problema e legata de terminologie, nu de muzica in sine. Am dreptate? muzica ok, dar asta nu inseamna ca eu savurez ceva de la sus numitii | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 9:32 pm | |
| - andu a scris:
- S-avem pardon, daca nu-i prog, atunci e numai bun de aruncat la gunoi.
eroare, progul nu e singurul gen muzical pe lumea asta | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 9:43 pm | |
| Cardiacs sunt cei mai tari si la prog si la punk! poate si metal sau jazz. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Lun Sept 06, 2010 10:00 pm | |
| - H to He a scris:
- Cardiacs sunt cei mai tari si la prog si la punk! poate si metal sau jazz.
astia sunt pe lista viitoare de testare ,desi descrierea ta e antagonica | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mar Sept 07, 2010 12:32 am | |
| muzica are energia si nervul punk-ului (mai ales in ce priveste partea ritmica si vocala), complexitatea rockului progresiv (sintetizatoare, mellotron), multa ironie in versuri. https://www.youtube.com/watch?v=xaLI5XVeOow aceasta piesa este un bun exemplu. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives | |
| |
|
| |
| Aberatii ProgArchives | |
|